Dodaj do ulubionych

Najprzystojniejsi piłkarze mundialu

• Gość: Tereska :) Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.06, 15:15
      Co do niektórych musze sie zgodzic, ale ludzie gdzie sa: EBI, TOTTI, DROGBA,
      KAKA, OWEN czy chociaz PIRLO ?!?!?!?!?!?!
    • asia500 Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu 13.06.06, 15:17
      A Nesta, a Cannavaro? Czemu ich nie ma w tej klasyfikacji?
    • Gość: ola Re: ljunberg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 15:29
      ljunberg - to dla niego 2 lata temu ogladalam mistrzostwa europy, a teraz nie
      mam dostepu do telewizora ....:( ciacho!
    • Gość: mancunians Beckham IP: *.no-dns-yet.enta.net 13.06.06, 15:30
      o fuuu, Beckham jest koszmarny, a co gorsza potwornie zmanierowany
      • Gość: Szarlotka Smolarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 16:22
        Najładniejszy i najlepszy jest Smolarek :P
        • anoola83 Re: Smolarek 16.06.06, 11:42
          Popieram! Ebi to najprzystojniejszy piłkarz polskiej reprezentacji i jeden z
          najprzystojniejszych na MŚ :) Ah, ten chłopięcy wdzięk...
          • Gość: krakowianka Re: Smolarek IP: *.ghnet.pl 16.06.06, 11:47
            Ja także popierm - Ebi Smolarek to zdolny i do tego bardzo przystojny piłkarz!
            • Gość: nikuś Re: Smolarek IP: *.ghnet.pl 16.06.06, 13:17
              W 100 % popieram!!! Ebi jest niesamowity - jako piłkarz i jako facet!
              • Gość: mala-mi Re: Smolarek IP: *.ghnet.pl 16.06.06, 13:23
                a gdzie w tej klasyfikacji EBI SMOLAREK????
                kto to w ogóle wybierał??
                • Gość: aanika Re: Smolarek IP: *.ghnet.pl 16.06.06, 16:33
                  Ja uważam, że Ebi jest najprzystojniejszym piłkarzem naszej reprezentacji:
                  czarujący chłopięcy uśmiech; jeden z najfajniejszych piłkarzy mundialu!
                  • Gość: werka Re: Smolarek IP: *.ghnet.pl 17.06.06, 12:15
                    Ebi jest najfajniejszy ze wszystkich - chłopięcy, uśmiechnięty, taki słodziutki :)
                    • Gość: żółta kartka Re: Smolarek IP: *.ghnet.pl 17.06.06, 12:24
                      Zgadzam się!!! Ebi Smolarek to najprzystojniejszy piłkarz na MŚ! Ten słodki
                      uśmiech....
                      • Gość: Gabbab Re: Smolarek IP: *.ghnet.pl 18.06.06, 12:52
                        Ja także uważam, że najprzystojniejszy jest Smolarek! Miły uśmiech, chłopięca
                        uroda, a do tego świetny na boisku.
    • Gość: kobalt Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.Net.pl / *.crowley.pl 13.06.06, 16:00
      Marqueza brakuje :P
      a
      Boruc moze i ma aksamitny glos ale pitoli takie glupoty ze az sluchac przykro
      • Gość: frysza Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: 64.135.48.* 13.06.06, 16:59
        NASZ EBI jest the best!!

mniam mniam!!
    • Gość: Kate Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 16:02
      A Cristiano Ronaldo!!?? On jest najpiękniejszy!! Pod każdym względem!!
    • Gość: kassia Re: BAros! IP: 212.160.172.* 13.06.06, 16:03
      Dobrze że Baros się załapał - mój faworyt po Euro 2004 :))
    • Gość: wieew a gdzie Pauleta?! IP: *.telpol.net.pl 13.06.06, 16:28
      • Gość: aśka Re: a gdzie Pauleta?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 16:39
        a Michał Ballack?
        • Gość: martyna Re: a gdzie Pauleta?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 16:51
          Pauleta jest bossski! i tak nam pieknie gole wbijał 4 lata temu ;)
    • Gość: :)) Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.bait.pl / *.225.121.1.bait.pl 13.06.06, 17:41
      Pauleta i Petr Cech...ale przede wszystkim Żurawski
    • ana-green Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu 13.06.06, 17:50
      Larsson troche mi tu nie pasuje (ale pewnie dlatego, że nie podobaja mi sie
      łysi), reszta mniej lub bardziej może być. Zdecydowanie na prowadzenie wysuwa
      się Baros, zaraz za nim jest Luis Garcia.
      Tylko gdzie są Deco, Kewell, Kaka, Santa Cruz, Rosicky, Cech, Buffon i paru
      innych? No gdzie?
    • Gość: Aga Cristiano Ronaldo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 18:19
      To jest najprzystojniejszy piłkarz. w ogóle portugalscy piłkarze są najładniejsi
      • Gość: Suomi Re: Cristiano Ronaldo IP: *.torun.mm.pl 15.06.06, 17:37
        racja
        • Gość: aga Re: Cristiano Ronaldo IP: 82.210.148.* 17.06.06, 16:35
          moim zdaniem Cristiano jest najprzystojszym piłkarzem Mundialu.
          a jesli chodzi o tych, którzy zostali tutaj zaprezentowani, to wg mnie nasz
          Artur B. wymiata;]
      • Gość: sloncee Re: Cristiano Ronaldo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 16:00
        Zgadzam się!! Cristiano Ronaldo, tak czy siak, jest NAJPRZYSTOJNIEJSZY!! :love:

Jak mogliście nie dodać Jego fotki?! :bun:
      • Gość: Sandruśś Re: Cristiano Ronaldo IP: *.echostar.pl 28.06.08, 00:17
        Zgadzam sie z Toba xd Cristiano Ronaldo..hm.. z nim nikt nie moze sie rownac;))<3
    • lady.k Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu 13.06.06, 18:32
      zdecydowany brak: Cristiano Ronaldo, Roque Santa Cruz, Pirlo, Nesta, Cannavaro,
      Totti, Pauleta, Kaka. Ebi też. a tak w ogóle to najprzystojniejszy w historii
      dla mnie to był Vitor Baia (ale już nie gra:-((()
    • Gość: szymko Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 18:38
      napisze trzy szwedzkie nazwiska:) Olof Mellberg, Markus Rosenberg, Zlatan
      Ibrahimovic:) za komentarz wystarczy:)
    • Gość: BeAtQa Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.tvgawex.pl 13.06.06, 20:20
      A GDZIE CRISTIANO RONALDO....???? Przecież to jest najbardziej sexy piłkarz :D:D
      Chyba faceci tę listę układali... a tak poza tym to poiwinni być wszyscy
      piłkarze i mogłaby być jakaś sonda na ten temat a nie tak jak jest, że ktoś
      sobie wybrał 10 piłkarzy niby najprzystojniejszych... jestem zawiedziona :(:(
    • Gość: Asia Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 20:20
      Gdzie jest Lampard pytam się ? To jest ideał i Henry oczywiście:D Dajcie ich
      zdjęcia;)
      • ava40 Re: Thierry Henry! Gdzie on jest!?!?!? 13.06.06, 21:43
        Ja się pytam!!! Dla mnie to ósmy cud świata! I oczywiście Włosi, i Czesi (
        oprócz Barosa jeszcze Cech, Rosicky, Nedved i wielu innych ), i Michael Ballack.
        A Boruc to jakaś pomyłka, większego paszczura dawno nie widziałam, jeszcze ten
        jego wzrok troglodyty:):):):) Z polskich kopaczy to Szymkowiak ewentualnie. Kto
        tę listę układał??? Już gej zrobiłby to lepiej:):):)
    • Gość: trener Łazarek Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:44
      Kaka, Cafu i Cocu
      • Gość: Żaneta (Wołomin) Kaka, Cafu, Cocu i Dida IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:48
        to so najpszystojniejsi
        • Gość: aga Gdzie jest Rooney i Krzynówek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:55
          To jakieś nieporozumienie.
          • Gość: Lili Re: Gdzie jest Rooney i Krzynówek? IP: *.w82-123.abo.wanadoo.fr 14.06.06, 10:29
            Owszem Rooney i Krzynowek najprzystojniejsi to nieporozumienie.
            Za to slusznie zostali umieszczeni w tej drugiej klasyfikacji
            (najpaskudniejszych) :)
            • Gość: Magduśka Steven i Artur!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 11:16
              Mam takie dyskretne pytanko: Gdzie jest Steven Gerard??!! On jest najsłodszym
              chłopaczkiem na tym Mundialu! U nas Boruc i Ebi wymiatają ;)
    • Gość: PELE Beck ham?! Ta szczurza, zapadla klata?! IP: 82.148.96.* 13.06.06, 22:10
      Litosci!!!
    • Gość: misia A gdzie Christiano Ronaldo?! IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.06.06, 22:24
      no gdzie najprzystojnieszy facet na mundialu?!
      • Gość: misia Re: A gdzie Christiano Ronaldo?! IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.06.06, 22:35
        zapomniałam jeszcze o paru Dida, Cafu, Henry, i jeszcze kilku ale moja skleroza
        już w bardzo zaawansowanym stopniu<lol2> i własnie kto wogóle tą listę układał?!
      • Gość: Suomi Re: A gdzie Christiano Ronaldo?! IP: *.torun.mm.pl 15.06.06, 17:35
        no właśnie gdzie on jest??
    • Gość: mALA Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 22:41
      A gdzie Owen i Ballack. Tylko ciągle ten Beckham, blee.A Figo mi przypomina
      Gargamela ze smerfów.
    • Gość: gościówa Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.freia.nl 13.06.06, 23:32
      No a gdzie jest Żurawski? Żurawski jest najprzystojniejszy, bo ma taaaki
      uśmiech!
    • Gość: mourinho Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.t6.ds.pwr.wroc.pl 13.06.06, 23:46
      najprzystojniejszy jest Krzynówek i Kahn
      • Gość: blleeee Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 10:28
        Zgadzam się Krzynio jest super!!!
    • Gość: haneczka larssonik jak batonik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 12:08
      laersson to nie tylko fenomen pilkarze ale naprawde słodki i kochany czlowiek
      Trzymam kciuki za Szwecje!!!!!!!!!
    • Gość: gab GDZIE jest RAUL?????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 12:19
      roque santa cruz ????????
      nico kovac ????????
      i zidane :) tez jak wino :)
    • Gość: polka Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.nysa.punkt.pl / 83.238.214.* 14.06.06, 16:08
      a gdzie SCHEVA ???????????????
    • Gość: eng angielska reprezentacja rządzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:48
      Ech, brakuje mi tu Franka Lamparda.. facet ma uroczy uśmiech i takie wesołe oczy:)
      Nie ma też Stevena Gerrarda, może nie jest super przystojny, ale bardzo miły i
      sympatyczny. Beckham jest niezły, słusznie jest na liście. Michael Owen też jest
      nienajgorszy.. Hej, Anglia ma najwięcej ładnych piłkarzy:)
      Domagam się poza tym dopisania do listy Harry'ego Kewella z dalekiej Australii:)

Milan Baros - mmm.. fajny chłopak. Ljungberg rzeczywiscie - całkiem, całkiem,
      choc w zupełnie innym stylu.

Co w zestawieniu robi Dida? Jest nieprzyjemny i ma odstręczające spojrzenie.
      Figo wygląda jak sterany życiem kloszard.. Gomes i Crespo - bez komentarza, nie
      mój typ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka