Gość: Tereska :) Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.06, 15:15 Co do niektórych musze sie zgodzic, ale ludzie gdzie sa: EBI, TOTTI, DROGBA, KAKA, OWEN czy chociaz PIRLO ?!?!?!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
asia500 Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu 13.06.06, 15:17 A Nesta, a Cannavaro? Czemu ich nie ma w tej klasyfikacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: ljunberg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 15:29 ljunberg - to dla niego 2 lata temu ogladalam mistrzostwa europy, a teraz nie mam dostepu do telewizora ....:( ciacho! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mancunians Beckham IP: *.no-dns-yet.enta.net 13.06.06, 15:30 o fuuu, Beckham jest koszmarny, a co gorsza potwornie zmanierowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szarlotka Smolarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 16:22 Najładniejszy i najlepszy jest Smolarek :P Odpowiedz Link Zgłoś
anoola83 Re: Smolarek 16.06.06, 11:42 Popieram! Ebi to najprzystojniejszy piłkarz polskiej reprezentacji i jeden z najprzystojniejszych na MŚ :) Ah, ten chłopięcy wdzięk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowianka Re: Smolarek IP: *.ghnet.pl 16.06.06, 11:47 Ja także popierm - Ebi Smolarek to zdolny i do tego bardzo przystojny piłkarz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikuś Re: Smolarek IP: *.ghnet.pl 16.06.06, 13:17 W 100 % popieram!!! Ebi jest niesamowity - jako piłkarz i jako facet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala-mi Re: Smolarek IP: *.ghnet.pl 16.06.06, 13:23 a gdzie w tej klasyfikacji EBI SMOLAREK???? kto to w ogóle wybierał?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aanika Re: Smolarek IP: *.ghnet.pl 16.06.06, 16:33 Ja uważam, że Ebi jest najprzystojniejszym piłkarzem naszej reprezentacji: czarujący chłopięcy uśmiech; jeden z najfajniejszych piłkarzy mundialu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werka Re: Smolarek IP: *.ghnet.pl 17.06.06, 12:15 Ebi jest najfajniejszy ze wszystkich - chłopięcy, uśmiechnięty, taki słodziutki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żółta kartka Re: Smolarek IP: *.ghnet.pl 17.06.06, 12:24 Zgadzam się!!! Ebi Smolarek to najprzystojniejszy piłkarz na MŚ! Ten słodki uśmiech.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabbab Re: Smolarek IP: *.ghnet.pl 18.06.06, 12:52 Ja także uważam, że najprzystojniejszy jest Smolarek! Miły uśmiech, chłopięca uroda, a do tego świetny na boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobalt Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.Net.pl / *.crowley.pl 13.06.06, 16:00 Marqueza brakuje :P a Boruc moze i ma aksamitny glos ale pitoli takie glupoty ze az sluchac przykro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frysza Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: 64.135.48.* 13.06.06, 16:59 NASZ EBI jest the best!! mniam mniam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 16:02 A Cristiano Ronaldo!!?? On jest najpiękniejszy!! Pod każdym względem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kassia Re: BAros! IP: 212.160.172.* 13.06.06, 16:03 Dobrze że Baros się załapał - mój faworyt po Euro 2004 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: a gdzie Pauleta?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 16:39 a Michał Ballack? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: a gdzie Pauleta?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 16:51 Pauleta jest bossski! i tak nam pieknie gole wbijał 4 lata temu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.bait.pl / *.225.121.1.bait.pl 13.06.06, 17:41 Pauleta i Petr Cech...ale przede wszystkim Żurawski Odpowiedz Link Zgłoś
ana-green Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu 13.06.06, 17:50 Larsson troche mi tu nie pasuje (ale pewnie dlatego, że nie podobaja mi sie łysi), reszta mniej lub bardziej może być. Zdecydowanie na prowadzenie wysuwa się Baros, zaraz za nim jest Luis Garcia. Tylko gdzie są Deco, Kewell, Kaka, Santa Cruz, Rosicky, Cech, Buffon i paru innych? No gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Cristiano Ronaldo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 18:19 To jest najprzystojniejszy piłkarz. w ogóle portugalscy piłkarze są najładniejsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Cristiano Ronaldo IP: 82.210.148.* 17.06.06, 16:35 moim zdaniem Cristiano jest najprzystojszym piłkarzem Mundialu. a jesli chodzi o tych, którzy zostali tutaj zaprezentowani, to wg mnie nasz Artur B. wymiata;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloncee Re: Cristiano Ronaldo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 16:00 Zgadzam się!! Cristiano Ronaldo, tak czy siak, jest NAJPRZYSTOJNIEJSZY!! :love: Jak mogliście nie dodać Jego fotki?! :bun: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandruśś Re: Cristiano Ronaldo IP: *.echostar.pl 28.06.08, 00:17 Zgadzam sie z Toba xd Cristiano Ronaldo..hm.. z nim nikt nie moze sie rownac;))<3 Odpowiedz Link Zgłoś
lady.k Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu 13.06.06, 18:32 zdecydowany brak: Cristiano Ronaldo, Roque Santa Cruz, Pirlo, Nesta, Cannavaro, Totti, Pauleta, Kaka. Ebi też. a tak w ogóle to najprzystojniejszy w historii dla mnie to był Vitor Baia (ale już nie gra:-((() Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymko Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 18:38 napisze trzy szwedzkie nazwiska:) Olof Mellberg, Markus Rosenberg, Zlatan Ibrahimovic:) za komentarz wystarczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeAtQa Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.tvgawex.pl 13.06.06, 20:20 A GDZIE CRISTIANO RONALDO....???? Przecież to jest najbardziej sexy piłkarz :D:D Chyba faceci tę listę układali... a tak poza tym to poiwinni być wszyscy piłkarze i mogłaby być jakaś sonda na ten temat a nie tak jak jest, że ktoś sobie wybrał 10 piłkarzy niby najprzystojniejszych... jestem zawiedziona :(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 20:20 Gdzie jest Lampard pytam się ? To jest ideał i Henry oczywiście:D Dajcie ich zdjęcia;) Odpowiedz Link Zgłoś
ava40 Re: Thierry Henry! Gdzie on jest!?!?!? 13.06.06, 21:43 Ja się pytam!!! Dla mnie to ósmy cud świata! I oczywiście Włosi, i Czesi ( oprócz Barosa jeszcze Cech, Rosicky, Nedved i wielu innych ), i Michael Ballack. A Boruc to jakaś pomyłka, większego paszczura dawno nie widziałam, jeszcze ten jego wzrok troglodyty:):):):) Z polskich kopaczy to Szymkowiak ewentualnie. Kto tę listę układał??? Już gej zrobiłby to lepiej:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trener Łazarek Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:44 Kaka, Cafu i Cocu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żaneta (Wołomin) Kaka, Cafu, Cocu i Dida IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:48 to so najpszystojniejsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Gdzie jest Rooney i Krzynówek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:55 To jakieś nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Gdzie jest Rooney i Krzynówek? IP: *.w82-123.abo.wanadoo.fr 14.06.06, 10:29 Owszem Rooney i Krzynowek najprzystojniejsi to nieporozumienie. Za to slusznie zostali umieszczeni w tej drugiej klasyfikacji (najpaskudniejszych) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magduśka Steven i Artur!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 11:16 Mam takie dyskretne pytanko: Gdzie jest Steven Gerard??!! On jest najsłodszym chłopaczkiem na tym Mundialu! U nas Boruc i Ebi wymiatają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PELE Beck ham?! Ta szczurza, zapadla klata?! IP: 82.148.96.* 13.06.06, 22:10 Litosci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia A gdzie Christiano Ronaldo?! IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.06.06, 22:24 no gdzie najprzystojnieszy facet na mundialu?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: A gdzie Christiano Ronaldo?! IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.06.06, 22:35 zapomniałam jeszcze o paru Dida, Cafu, Henry, i jeszcze kilku ale moja skleroza już w bardzo zaawansowanym stopniu<lol2> i własnie kto wogóle tą listę układał?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suomi Re: A gdzie Christiano Ronaldo?! IP: *.torun.mm.pl 15.06.06, 17:35 no właśnie gdzie on jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mALA Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 22:41 A gdzie Owen i Ballack. Tylko ciągle ten Beckham, blee.A Figo mi przypomina Gargamela ze smerfów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.freia.nl 13.06.06, 23:32 No a gdzie jest Żurawski? Żurawski jest najprzystojniejszy, bo ma taaaki uśmiech! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mourinho Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.t6.ds.pwr.wroc.pl 13.06.06, 23:46 najprzystojniejszy jest Krzynówek i Kahn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blleeee Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 10:28 Zgadzam się Krzynio jest super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haneczka larssonik jak batonik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 12:08 laersson to nie tylko fenomen pilkarze ale naprawde słodki i kochany czlowiek Trzymam kciuki za Szwecje!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gab GDZIE jest RAUL?????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 12:19 roque santa cruz ???????? nico kovac ???????? i zidane :) tez jak wino :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polka Re: Najprzystojniejsi piłkarze mundialu IP: *.nysa.punkt.pl / 83.238.214.* 14.06.06, 16:08 a gdzie SCHEVA ??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eng angielska reprezentacja rządzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:48 Ech, brakuje mi tu Franka Lamparda.. facet ma uroczy uśmiech i takie wesołe oczy:) Nie ma też Stevena Gerrarda, może nie jest super przystojny, ale bardzo miły i sympatyczny. Beckham jest niezły, słusznie jest na liście. Michael Owen też jest nienajgorszy.. Hej, Anglia ma najwięcej ładnych piłkarzy:) Domagam się poza tym dopisania do listy Harry'ego Kewella z dalekiej Australii:) Milan Baros - mmm.. fajny chłopak. Ljungberg rzeczywiscie - całkiem, całkiem, choc w zupełnie innym stylu. Co w zestawieniu robi Dida? Jest nieprzyjemny i ma odstręczające spojrzenie. Figo wygląda jak sterany życiem kloszard.. Gomes i Crespo - bez komentarza, nie mój typ. Odpowiedz Link Zgłoś