gszesznica Re: Nowe ustawienie Janasa 14.06.06, 11:17 ja bede ogladala,juz zaczynam myslec o polskiej druzynie z ufnoscia.. mam nadzieje ze i Wy zaczniecie. Odpowiedz Link Zgłoś
jaro_ss Nowe ustawienie Janasa: Dortmund 2006 14.06.06, 11:17 (Vari legiones redde) Według ostatnich doniesień Janas Zastosuje W Obronie Wariant Jasnogórski Obrońcy mają grać Na Kolanach.... Doskonalszą obronę Wygłaszał już tylko Syn Heroda Prowadził Ją Leżąc na posadzce Przed Trybunałem Rzymskiego namiestnika Germanie Barbarzyńcy nie poznali się na prawie I tym aspekcie kultury Rzymian Prowadzili obronę na stojąco Nie dbając o litość i czekające ich kary Oktawian ostrzegał aby ich nie poniżać Ale lex sed lex Odbili to sobie w Lesie Teutoburskim I W końcu przecież To Oni Ostatecznie zdobyli Rzym I co Ty na to, Benedykcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sceptyk Po tym co napisał u Szwabów Tomaszewski IP: 195.136.151.* 14.06.06, 11:22 Modlę się o nasze zwycięstwo. Niestety boję się, że będzie dwucyfrowy blamaż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DIEGO MARADONA Re: Nowe ustawienie Janasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 11:28 Polacy macie za grać na tym meczu bardzo dobrze pamiętajcie że musimy wziąść rewanż za 1974 rok bo wtedy naprawde bylibyśmy mistrzami świata gdyby nie woda na boisku i papiętajcie że gracie dla KAZIMIERZA GÓRSKIEGO DAJCIE Z SIEBIE WSZYSTKO BO MACIE WIĘKSZE SZANSE NIŻ 4 LATA TEMU SZANUJCIE PIŁKĘ PONIEWAŻ NIEMCY TO NIE PORTUGALIA I ZAGRAJCIE DLA POLSKI ZEBY NIE BYLO WSTYDU TRZYMAM KCIUKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Nowe ustawienie Janasa IP: *.homechoice.co.uk 14.06.06, 11:29 zurawski nawet na treningu nie umie w bramke trafic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyjanas Re: Nowe ustawienie Janasa IP: *.au.poznan.pl 14.06.06, 11:42 Kazdy wynik oprócz dotkliwej przegranej to porażka polskiego footbolu. Serce by chciało aby nasi wygrali, ale sukces w tym meczu to koniec marzeń o wielkiej polskiej pilce!Nastąpi betonizacja wszystkich struktur i nikt już tego nie ruszy!A wieć serce czy rozum? Odpowiedz Link Zgłoś
kowal70an Re: Nowe ustawienie Janasa 14.06.06, 12:11 "Polak mądr po szkodzie" pisał przed laty Jan Kochanowski ale chyba teraz to już nieprawda!Jest i będzie identycznie jak w Koreiros! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Nowe ustawienie Janasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 19:27 'Nową przypowieść Polak sobie kupi, że i przed szkodą, i po szkodzie głupi.' Odpowiedz Link Zgłoś
fiszek2 Re: Nowe ustawienie Janasa 14.06.06, 12:00 żałosne wrony z Was! kraczące marudy!!! co z Was za kibice? którzy nie mają w sobie wiary i nadziei? żal mi Was. po co oglądać ten mecz jesli z góry "sie wie" jaki będzie wynik? olejcie to i bądzcie ciszej bo każdy gada to samo. Ja trzymam (razem z innymi optymistami) kciuki! :))) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
fiszek2 :))) 14.06.06, 12:02 żałosne wrony z Was! kraczące marudy!!! co z Was za kibice? którzy nie mają w sobie wiary i nadziei? żal mi Was. po co oglądać ten mecz jesli z góry "sie wie" jaki będzie wynik? olejcie to i bądzcie ciszej bo każdy gada to samo. Ja trzymam (razem z innymi optymistami) kciuki! :))) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fjutcik onanizm szeregowy to bedzie i poleje sie białyPłyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 12:05 hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papamobil Krzynówek , Kosowski , Szymkowiak ....out !!! IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 12:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TADWOL Re: Nowe ustawienie Janasa IP: 81.15.244.* 14.06.06, 12:06 Ja proszę o jedno!!!Nie wystawiać do składu Super Wieśniaka Boruc!!!!!!! B.proszę!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Po co oni tam pojechali. Mogli odsprzedać IP: *.pronet.lublin.pl 14.06.06, 12:15 swoje miejsce na mundialu komuś innemu, a pieniądze dać gurnikom. Oni na pewno by nie wzgardzili. Rwą ten kraj jak mogą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głas No to wreszcie Niemcy rozwaleni! IP: *.wdc-dc.xod.concentric.net 14.06.06, 12:30 A my jesteśmy w fazie eksperymentów. Trofea są pewne. jak te z zakupionymi przez janasa bażantami, które przedstawiał jako myśliwskie trofea. Doczyta się można, że szczęście i tak pozostaje po naszej stronie mimo przegrania. W takim razie już nam niczego nie trzeba. No a co zrobic z pzpn, stecem, janasem i tymi Padolskiego doktorami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikut Slowa Smolarka IP: 138.227.189.* 14.06.06, 12:30 "Z Niemcami zagram na 120 procent. Wszystko co mam, całe moje serce, zostawię na boisku. Mogę nawet nie mieć sił po meczu, żeby zejść z murawy. Ale wypruję sobie żyły, żeby zrealizować największe marzenie: strzelić Niemcom gola na moim stadionie w Dortmundzie" Serce rosnie jak czlowiek czyta takie slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Slowa Smolarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 12:44 Żewłakow zbeształ wczoraj dziennikarzy, że "jadą" po kadrze za mecz z Ekwadorem. Niech się cieszy, że kibice zrobili na Arena auf Schalke to co zrobili a nie "odpłacili" za nazwanie ich wieśniakami. A swoja drogą: pan Żewłakow i jego koledzy za ciężkie miliony złotych mają godnie reprezentować kraj, w którym nauczyciele i lekarze ledwo wiążą koniec z końcem i tego nie robią. Tak więc trochę pokory panie "piłkarzu". Nauczycieli wielu pan może w swoim życiu nie poznał, ale źle opłacani lekarze mogą się jeszcze panu przydać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUBBA Re: Slowa Smolarka IP: *.planters.net 14.06.06, 13:07 Gość portalu: Szrek napisał(a): > Żewłakow zbeształ wczoraj dziennikarzy, że "jadą" po kadrze za mecz z > Ekwadorem. Niech się cieszy, że kibice zrobili na Arena auf Schalke to co > zrobili a nie "odpłacili" za nazwanie ich wieśniakami. A swoja drogą: pan > Żewłakow i jego koledzy za ciężkie miliony złotych mają godnie reprezentować > kraj, w którym nauczyciele i lekarze ledwo wiążą koniec z końcem i tego nie > robią. Tak więc trochę pokory panie "piłkarzu". Nauczycieli wielu pan może w > swoim życiu nie poznał, ale źle opłacani lekarze mogą się jeszcze panu przydać. Hmmmmm, ciekawy jestem gdzie ty zyjesz? Zawodowcy we wszystkich dzidzinach sportowych zarabiaja miliony wiecej jak najlepsi lekarze. Zle... prawda! Ale to taka rzeczywistosc. Ludzie ktorzy oprozniaja kontenery od smieci zarabiaja lepiej jak nauczyciele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Slowa Smolarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 14:50 Nie zmienimy tej sytuacji. Szkoda. Ale krew człowieka zalewa jak widzi się bezczelność gościa, który w swoim życiu głowy używa tylko do odbijania piłki. Bezczelność poganiana chamstwem. Nic dziwnego, że tak bardzo podoba się to Janasowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUBBA Re: Slowa Smolarka IP: *.planters.net 14.06.06, 13:09 Gość portalu: pikut napisał(a): > "Z Niemcami zagram na 120 procent. Wszystko co mam, całe moje serce, zostawię > na boisku. Mogę nawet nie mieć sił po meczu, żeby zejść z murawy. Ale wypruję > sobie żyły, żeby zrealizować największe marzenie: strzelić Niemcom gola na moim > stadionie w Dortmundzie". Ciekaw jestem czy wszystcy reprezentanci tak czuja? To by bylo odswiezenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herbatnik Re: Slowa Smolarka IP: *.smsnet.pl 14.06.06, 14:03 Smolarek to talent i bojownik reszta to kompletnie śmirdzący gnójjjjjjjjjjjjjjjjjj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierzacy nasz awans IP: *.atrema.deloitte.com / 82.177.11.* 14.06.06, 12:40 Nawet jak przegramy z Niemcami mamy jeszcze szanse na awans!!! Dzis Kostaryka musi pokonac Ekwador, my nie mozemy przegrac zbyt wysoko, a 20 czerwca my musimy ograc Kostaryke, a Niemcy Ekwador. Niemcy z pierwszego miejsca wtedy wychodza z 9 punktami, a za nimi wszystkie trzy druzyny beda mialy po 3 punkty. Decydowac beda bramki :) Wiec sznsa bedzie nawet po dzisiejszej porazce pod warunkiem ze spelnia sie powyzsze przewidywania :) Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Pokażcie naszym piłkarzom okładkę "Ozonu"!!! 14.06.06, 12:45 Zdjęcie na pierwszej stronie dzisiejszego "Ozonu" powinno podziałać mobilizująco na naszych zawodników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibuc Dołożyliśmy Niemcom w 39 r., dołożymy i teraz! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.06.06, 12:51 Nie ma się czego strachać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania A nie można Frankowskiego wystawić? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.06.06, 12:55 Frankowski w ataku, Dudek na bramce i będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lookasgld Szymek za żurawskiego jak by mu nie szło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 12:57 to wpuścić Żurawskeigo na drugąpołowe Żuraw sobie bnie poradzi on jest dobry na lige szkockąale nie na mundial w szkocji gra przeciwko słabym drużyną,moż enawet słabszym niżw polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic33 Trzeba było wysłać na Mundial oldboyów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.06.06, 13:01 Kondycji i formy nasza drużyna i tak nie ma, a Lato, Brychczy czy Tomaszewski przynajmniej mają talent i umiejętności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Trzeba było wysłać na Mundial oldboyów IP: *.hsd1.nj.comcast.net 14.06.06, 13:09 Bzdura. Tylko nowa krew pokona Szwabow. Polska do boju! Na pola dziejowego Grunwaldu. Dzisiejszy mecz to podliczenie wszystkich rachunkow. Jestesmy w koalicji z USA, Anglia i Australia. Jestesmy w stanie sprostac im. Polska do boju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Trzeba było wysłać na Mundial oldboyów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 15:40 No to dałeś Chris do pieca. Extra! I może jeszcze powiesz, że aby pokonać Niemców trzeba wpuścić na boisko Rasiaka... Fakt, może nie jednego Niemca widok tej kreatury na boisku może totalnie rozbroić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicolas Re: Nowe ustawienie Janasa IP: *.multico.pl 14.06.06, 13:10 h** wielki i bąbelki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chabeta A za tym dzis bedziemy tesknic... IP: *.bredband.comhem.se 14.06.06, 13:19 A za tym dzis bedziemy tesknic: www.youtube.com/watch?v=mCGZKwcRmH4 Odpowiedz Link Zgłoś
maro966 Re: Nowe ustawienie Janasa 14.06.06, 13:21 Przede wszystkim należy zaraz po powrocie reprezentacji na tarczy, rozwalić dekretem ten PZPN - kółko wzajemnej adoracji starego aktywu. Nasz premier jak to zrobi, to od razu podskoczą mu słupki notowań. Najlepszy możliwy ruch z punku widzenia PR. Radzę naszym władzom zrobić coś szybko, bo zaraz po MŚ rozpoczynają się eliminacje do ME. Z tym związkiem nic nie osiągniemy. I jeszcze jedno: trener tylko obcokrajowiec, bez znajomości polskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icemarian@gazeta.p kupię bilety na mecz Polska - Kostaryka IP: *.gprspla.plusgsm.pl 14.06.06, 13:22 2 lub 3 icemarian@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Re: kupię bilety na mecz Polska - Kostaryka 14.06.06, 14:03 Poczekaj, po meczu z Niemcami kupisz je po 10 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GADAM Re: Nowe ustawienie Janasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 13:43 Przecież nasi są na zgrupowaniu przed zbliżającymi się eliminacjami do ME. Teraz przestaje być dziwne czemu Janas ćwiczy nowe ustawienia. Wynik nie jest najważniejszy, w końcu to tylko zgrupowanie - eliminacje dopiero się zaczną. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebel no wstrzasajace zmiany w skladzie... IP: *.cust.termsnet.cz 14.06.06, 13:48 usunieto ze skladu zaledwie Szymkowiaka. Nawet GW nie wie co napisac, wiec klei zdania o tym, ze skrzydla maja nalezec do Baszcza i Zewlakowa. W poprzednim meczu tez mialy nalezec. Dlaczego nie wyjdzie Gancarczyk a niechby i Dudka? Skoro zawiodl Jop, to dlaczego nie zagra Lewandowski? Przeciez gra na tej pozycji w klubie! Po cholere nam 4 obroncow i 2 defensywnych pomocnikow? Gdzie jest Rasiak, skoro juz jest na tych mistrzostwach? Dlaczego Jelen ma grac na skrzydle, skoro lepszy jest w ataku? Boruc na bramce? Potrzebny jest bramkarz, ktory zatrzyma Niemcow a on jest za ciezki i zdemoralizowany. Fabianski lub Kuszczak to bylaby lepsza decyzja. Dlaczego Giza nie dostanie szansy? Musi czekac na nia tak jak 4 lata temu Kucharski? Powtorka z Korei pewna. Tym razem 0-4. A najlepszy mecz zagramy z Kostaryka (bedzie 3-1) bo wyjda na boisko rezerwowi. Janas nic nie zrozumial z meczu z Ekwadorem i sadzi, ze to byla wpadka przy pracy. Wcale mi sie nie chce ogladac tego meczu... Odpowiedz Link Zgłoś