Gość: marcy IP: 62.233.204.* 14.06.06, 12:51 No, tęga porcja otuchy :] Jedynie co do oceny Jelenia się nie zgadzam. Wierze, ze pokaże klasę. MUSI. Tak samo jak reszta drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rr 10 powodow tak ale 11 to bzdura IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.06.06, 12:59 Polki są brzydkie i niezadbane. Odpowiedz Link Zgłoś
mich1309 Re: 10 powodow tak ale 11 to bzdura 14.06.06, 13:15 Gość portalu: rr napisał(a): > Polki są brzydkie i niezadbane. Całkowicie się zgadzam - farbowane blondynki, nadmiernie opalone na solarium, z przesadnym makijażem i wielką ilością pudru czy jakiegoś innego fluidu na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rondel Re: 10 powodow tak ale 11 to bzdura IP: 81.210.87.* 14.06.06, 13:34 ciekawe w jakich kręgach się obracasz skoro takie polki tylko widzisz. to sa szlamy dresiarzy te solarki pudernice malowane, bo dres jest bez wyobrażni i wyłącznie jak mu sie plastik na tacy poda to reaguje. Odpowiedz Link Zgłoś
mich1309 Re: 10 powodow tak ale 11 to bzdura 14.06.06, 14:17 Widuję takie na ulicy - tam gdzie mieszkam (a nie jest to okolica obfitująca w dresiarzy) i w śródmieściu, w drodze do pracy itp. Wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcu Szkoda że każdy z 11 można obalić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 14:49 i to bez trudu (może poza 1-szym, tym o cudach, ale parafrazując Darka Szpakowskiego "wprawdzie cuda się zdarzają, ale jak sama nazwa wskazuje są to cuda, więc zdarzają się rzadko i trudno dzisiaj liczyć na cud, choć cuda się zdarzają" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hygropsja hej, koleś, zgubiłes nawias... IP: *.chello.pl 14.06.06, 18:19 Może to ten: ) ? Gość portalu: marcu napisał(a): > i to bez trudu (może poza 1-szym, tym o cudach, ale parafrazując Darka > Szpakowskiego "wprawdzie cuda się zdarzają, ale jak sama nazwa wskazuje są to > cuda, więc zdarzają się rzadko i trudno dzisiaj liczyć na cud, choć cuda się > zdarzają" Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Tyle ze Niemcy to gospodarz 14.06.06, 19:42 zatem nie przegraja, chocby sedzia mial dwie drukarnie wybudowac pamietacie Koree 4 lata temu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiek Re: 10 powodow tak ale 11 to bzdura IP: 81.210.87.* 14.06.06, 13:32 pfff..... chyba zszarpalo ci mózg i to i owo przez porażkę z ekwadorem. polki są the best! Odpowiedz Link Zgłoś
44_m Re: 10 powodow tak ale 11 to bzdura 14.06.06, 13:55 Nie poszarpało mu mózgu bo go nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herbatnik Re: 10 powodow tak ale 11 to bzdura IP: *.smsnet.pl 14.06.06, 14:11 to jestes faszystą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dude Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ IP: *.crowley.pl 14.06.06, 13:00 No to Starzy y Stetryczali czy urodzili się w okolicach III mijesca Piechniczka? Coś czuję, że zrobiliście mnie na szaro z tym SyS i macie jednak to ADHD =P (30 lat to na pewno nie SyS) Odpowiedz Link Zgłoś
pjuk nieprawdopodobne parady Boruca ??? 14.06.06, 18:46 gdzie i kiedy takie widzieliscie panowie z czuba ??? Ja widzialem w tym roku kilka nieprawdopodobnych parad Tomka Kuszczaka, a kiedys w przeszlosci Jurka Dudka. Gdy bedziecie sie zachwycac wylapywaniem pilek przez Boruca to przypomnijcie sobie jak na tym mundialu grali bramkarze chocby takich futnolowych poteg jak Angola i Iran. To co Boruc robi w bramce to co najwyzej norma a nie jakis nadzwyczajny wyczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Czubaci - to Wy młode lewki! 14.06.06, 13:01 Ewentualnie wilczki ;-) 12. Bo postawiłam w Mundialmanii 3:0 dla Niemców, a jak dotąd ani razu w wynik nie trafiłam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3xm Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ IP: *.makler.local / 195.187.134.* 14.06.06, 13:02 Powod numer 3 wydaje mi sie najrozsadniejszy. FIFA i Niemcy musza sie zastanowic czy wola Polske, czy Ekwador w dalszej czesci turnieju, bo nie sadze by tlumy Ekwadorczykow zjechaly do Niemiec w miejsce Polakow. Poza tym zakladajac ze wpadniemy w drugiej rundzie na Anglie (choc nie jest to wcale oczywiste, biorac pod uwage slaba forme Szwedow i Anglikow), to oni tez wola na pewno grac z nami niz z Ekwadorem, ktorego nie znaja. Tak wiec prezes PZPN ma duza zadanie do wykonania. W koncu pilka to biznes a mecze to tylko dodatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziobal Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ IP: 5.5R* / 195.33.105.* 14.06.06, 13:09 Dodatkowy powód : Bo dziewczyny Klosego i Podolskiego są Polkami. Jak będą się za bardzo starać to długo nie dostaną od nich tego...... Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ 14.06.06, 13:12 Jasne, że argument 11. jest najwłaściwszy, tylko czemu w galerii zdjęć kandydatek do tytułu Miss Trybun nie ma żadnej Polki? Znajdźcie szybko jakieś fajne zdjęcia z trybun, gdzie nasza płeć piękna nie będzie miała konkurencji, choć kandydatka z Brazylii nr 30a/b/c postawiła poprzeczkę wysoko, jednak trzeba być patriotą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurij Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 13:13 Autorowi artykułu słońce móżdżek nagrzało i pisze cokolwiek, byle pisać. Super temat :-)aż mi się chce płakać jak to czytałem, ale nie doczytałem bo łzy wzruszenia oczy mi zalewały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreski Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ IP: *.Red-88-6-213.staticIP.rima-tde.net 14.06.06, 13:17 ale my wierzymy! chodzi o to zeby uwierzyli nasi pilkarze.a propos , na wrzesieñ jeden moj znajomy -niemiec- czeka na moja brygade ale ,co tam , jesli sie pogniewa za ich przegrana to,pieprzyc go. Odpowiedz Link Zgłoś
juicio Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ 14.06.06, 13:26 Niemcy byli słabi w 1945 a i tak nam pomagali Rosjanie. A od tyłu dywersję robili Anglicy i Amerykanie oraz gen. Maczek. Teraz jesteśmy zdani tylko na siebie... Może lepiej grać na remis. Jak 11 zawodników stanie w bramce jeden przy drugim, to może piłka się nie przeciśnie i będzie 0:0. Najlepiej tyłem, żeby oszczędzić genitalia i nie być posądzonym o zagranie ręką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: somberrrrrrro Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ IP: 81.210.87.* 14.06.06, 13:29 nie można grać na remis. trzeba uderzyć z całą mocą. bić się do upadłego. na śmierć i życie! ...na stos! na stos! rzuciliśmy swój życia los, na stos na stos! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugugula Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ IP: 81.210.87.* 14.06.06, 13:26 czuję, że wygramy. oni nas lekceważą, nabijają się z nas, a my nie mamy nic do stracenia. zagramy mecz życia. potem spacer z kostaryką i wychodzimy z grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ IP: *.adsl.hansenet.de 14.06.06, 13:29 GW gazeta opiniotworcza ? Ten tekst spisany zostal chyba z jakiegos murku przy trzepaku. ... od czuba dla czubow... Pozdrawiam WSZYSTKICH NORMALNYCH KIBICOW NASZEJ REPREZENTACJI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ IP: *.igo.wroc.pl 14.06.06, 13:33 wrzuć na luz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRZYCHO Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 15:13 myśle ze niemcy nie będą się bronić,a nasi będą atakować,czyli padnie kilka bramek,trzeba strzelić tą jedną więcej;zadanie duże ale do zrealizowania;remis nic nam nie daje,bo inni mają już zdobycz punktową;(Ekwador);trzymajmy kciuki; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szakal Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ IP: *.pwsz.pila.pl 14.06.06, 13:33 Hahahahahahahahahahahaha!!! Nie mogę się przestać śmiać z tych głupot tu wypisanych!!! Fakty wyssane z palca, ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wredny Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ IP: *.ub.Uni-Osnabrueck.DE 14.06.06, 13:48 Jesliby policzyc powody, ktore przmawiaja za tym ze Niemcy wygraja to byloby ich wiecej niz 20. Co do kobiet, to Polki sa ladniejsze ale w przeciwienstwie do Wandy wola Niemcow np Klose´go albo Podolskiego. :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pacal2 no, szczególnie te wyniki-niespodzianki 14.06.06, 14:38 to dopiero sobie wyssali :D Odpowiedz Link Zgłoś
wicka Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ 14.06.06, 13:48 (Co za lewary traktujace "Z czuba" poważnie tu zagladają??? Amatorzy panien spedzajacych czas w solarium...) Jest jeszcze powód 12, najważniejszy: 12. Ponieważ Przewodniczący, Wódz obstawia finał Polska - Brazylia. A jak mówił, że nasi z igrzysk w Turynie przywiozą medale, to się z niego śmiali. I co? [te słowa miał wypowiedzieć już po meczu z Ekwadorem!!!] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andymax "kawały" o nas - tam też 10 powodów w/g Bild'a IP: 193.19.146.* 14.06.06, 13:59 Was passiert, wenn man alle Polen in die Sahara umsiedelt? Sieben Jahre lang nichts, dann wird langsam der Sand knapp. Warum bekommen Neugeborene Polen zwei Klapse auf den Po? Den ersten, damit sie anfangen zu atmen. Den zweiten, damit sie die Uhr der Hebamme loslassen. Woran erkennt man, daß ein Pole in den Himmel gekommen ist? – Dem großen Wagen fehlen die Räder! Morgens halb zehn in Polen: Wo ist mein Knoppers ...? Was bekommt man, wenn man einen Polen mit einer Spinne kreuzt? – Einen achtarmigen Erntehelfer Was ist ein polnischer Triathlon? – 1.) Zu Fuß zum Freibad. 2.) Eine Runde schwimmen. 3.) Mit dem Fahrrad zurück. www.karszyn.net/index.php?show=dowcipy&kategoria=polacy www.bild.t-online.de/BTO/sport/wm2006/aktuell/06/14/tor-party-polen/tor-party-polen.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pandada świetny kawał IP: *.ceron.pl / *.ceron.pl 14.06.06, 14:32 > Was ist ein polnischer Triathlon? – 1.) Zu Fuß zum Freibad. 2.) Eine Rund > e > schwimmen. 3.) Mit dem Fahrrad zurück. Wyczerpuje chyba wszelkie znamioa terminu "humor niemiecki". Ale coś w tym jest. Oto historia mojego kumpla. Poszedł na niemiecką pływalnię. Wyciągnął nożyce i gorączkowo zaczął odcinać pierwszy z brzegu rower. Gdy już skończył, jakiś Niemiec z dala zaczął wrzeszczeć i jakiś dzieciak też. Facet biegł w jego kierunku, toteż kumpel wskoczył na rower i uciekał. Był to rowerek dziecinny, nie dało się szybko jechać, a dzieciak ryczał. Kumpel rzucił rower i uciekł, przepływając Nysę Łużycką. Z pływaniem miał problem, bo miał na sobie dwie pary dżinsów i dwie bluzy. Po tym zdarzeniu porzucił drogę występku. Dziś jest celnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ IP: *.chello.pl 14.06.06, 14:06 cienkie te powody jak polsilver. fajnie by bylo wygrac nawet fartem ale to by bylo na reke tylko tym zlamasom z pzpn zabetonowanym jeszcze w poprzedniej epoce. z kazdym meczem na tych mistrzostwach widac jak nam swiat odjezdza coraz bardziej i to nawet druzyny w meczach z ktorymi jeszcze pare lat temu bylibysmy faworytem, np: wks czy szwajcaria. za nami to sa jedynia chyba jeszcze tylko eskimosi. przejebiemy te mistrzostwa z kretesem, grajac prawie u siebie a najgorsze jest to, ze to i tak nic nie zmieni:((( beda sie tylko glupio tlumaczyc i zwalac na wszystkich dookola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ IP: *.plus.com 14.06.06, 14:13 Gdyby o zwycięstwach decydowała uroda to Polacy byliby mistrzami Świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stalowygigant Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ IP: *.chello.pl 14.06.06, 14:17 i dlatego nigdy już nic nie wygramy bo wierzymy w takie bzdury zamiast sie wziąść do rzetelnej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pandada Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ IP: *.ceron.pl / *.ceron.pl 14.06.06, 14:33 a Krzynówek królem strzelców Odpowiedz Link Zgłoś
sven_b Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ 14.06.06, 14:24 Jeszcze rurociąg pod Baltykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gp Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ IP: *.cable.mindspring.com 14.06.06, 14:30 nie zapominajmy, ze - podobno - zespol w czerwonych koszulkach ma statystycznie wieksze szanse na pokonanie przeciwnika niz gdyby czerwonych koszulek nie nosil... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 14:38 wygra polska na flecie i w o tym dobrze wiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
kabotyn69 Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ 14.06.06, 14:48 co za bzdury z tym Jeleniem???? tylko on moze tam cos zdzialac! Ireeeeek!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ IP: *.chello.pl 14.06.06, 14:51 11 jest najlepsze xD Odpowiedz Link Zgłoś
tom666 Teraz to nawet i ja trochę uwiezyłam! 14.06.06, 14:58 No tak nie jestem kibicwem ale jak jest tak ładnie napisane o kobitach to w takim razie dzisiaj kibicuję Polsce.Chocia.z od początku chciałam aby to Francja i Trini byóło w czołówce.Teraz i Polska się tam znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Przeczytajcie i uwierzcie. 10 powodów dla któ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 15:03 Za nadprogramowy punkt DZIĘKUJE! :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Górnik Zabrze Polska!!!Polska!!!Polska!!!Lalala la IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 14.06.06, 15:42 Na zawsze z Polska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mim Taaaaaaa.............. :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 15:47 Panowie, nie róbmy sobie jaj i zejdźmy na ziemie. Takie przykłady na niespodzianki to tylko ułuda. Nic takiegi się nie stanie - do domu czas.... Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś