bobeczek18 14.06.06, 23:11 czy wiecie ze dariusz dudka pod wpłyuwem alkoholu zabił człowieka to skandal ze taki człowiek jest w reprezentacji jest mi wstyd ze taki cżłowiek reprezentuje Polske na zewnatrz popieram pana Jana Tomaszewskiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
batigoofy Re: dudka+ morderca 14.06.06, 23:37 błąd życia, ale zycze ci zebys byl w podobnej sytuacji (nie chodzi o smierc drugiej osoby), zebys byl w czyms naprawde dobry i zebys zostal pominiety przez sprawe kompletnie z tym niezwiazana. i zamknij sie Odpowiedz Link Zgłoś
bobeczek18 Re: dudka+ morderca 15.06.06, 00:25 poza tym ten dudka to cienias dzisiaj zawalił nam brame on jest tylko dobry w piciu nie mam nic wiecej do dodania wyraziłem swoje zdanie mysle podobnie jak pan janek tomaszewski nara Odpowiedz Link Zgłoś
bobeczek18 Re: dudka+ morderca 14.06.06, 23:45 człowieku on powinen siedziec w wiezieniu to niesprawiedliwe wiele ludzi za podobne przestepstwa siedzi w kiciu a on nie tamta kobieta nnie zyje przez niego powinien za to odpowiedziec do kicia z nim Odpowiedz Link Zgłoś
arahjan Re: dudka+ morderca 15.06.06, 09:00 Czlowieku. Zabil pijanego mezczyzne, ktory nie byla na pasach. Od dluzego czasu pomaga finansowo rodzinie zabitego. To bylo dawno, nie ma to nic zwiazanego z mundialem! Odczep się od tego człowieka. Kto jest bez winy... Odpowiedz Link Zgłoś
larsek Re: dudka+ morderca 15.06.06, 09:02 Racja, wjechal na pijaka nie na pasach. Jeszcze bedziemy bronic opijcow, ktorzy chca byc szanowani jak swiete krowy???' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: dudka+ morderca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 09:11 jakby strzeli decydujaca bramke to byscie byli jego najlepszymi kumplami i nagle zapomnielibyscie ze nieumyslnie kogos potracil ogolnie nie lubie jego gry a przede wszystkim klubu ale szacunek ze sie podniosl po czyms takim Odpowiedz Link Zgłoś
batigoofek Re: dudka+ morderca 15.06.06, 10:39 jestescie porabani, nawet nie chce mi sie was przekonywac ani wam tlumaczyc niczego. kretyni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek84 Re: dudka+ morderca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 13:26 nie znacie faktów a mówicie ten człowiek nie bvył w ogóle pijany to dudka miał 1 promila alkoholu we krwi to jego wina zastanaiwa mnie tylko to ze normalknie człowioek za takie cos izie do kica a ten gra w reprezentacji to jest własnie niesprawiedliwoasc trzeba płacic za swoje błedy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baran931 Re: dudka+ morderca IP: *.85-237-180.tkchopin.pl 15.06.06, 16:02 Ci co mają dobrą reputacje nie płacą za nic ... Odpowiedz Link Zgłoś