Dodaj do ulubionych

Czechy - Ghana na żywo. Czeska machina uniknie ...

IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 17:47
Intryguje mnie bramkarz Petr. Jego nazwisko konkretnie. Po nieodżałowanym
Golmohammadim to chyba będzie mój Ulubiony Gracz O Ciekawym Nazwisku
Obserwuj wątek
    • Gość: Vilgefortz Czechy - Ghana na żywo. Czeska machina uniknie ... IP: *.limes.com.pl 17.06.06, 17:49
      Chyba Brazylijczycy powinni unikać Czechów a nie odwrotnie. Zresztą niezależnie od tego kto będzie jej rywalem w 1/8, Brazylia nie wejdzie do ćwierćfinałów.
      • Gość: bramka Re: Czechy - Ghana na żywo. Czeska machina unikni IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 17:51
        Wszyscy boją się Brazylii. Niewżne jak gra. Brazylia to słowo-klucz.

Yo! Engel, plazma i falbanki:) Bardzo ładne dzisiaj
        • mechanikk Re: Czechy - Ghana na żywo. Czeska machina unikni 17.06.06, 18:00
          Mnie intryguje ten Ujfalusi.
          • Gość: bramka Re: Czechy - Ghana na żywo. Czeska machina unikni IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 18:04
            mnie też ale to chyba nie jest Nazwisko Mówiące O Zawodniku
          • Gość: bramka Re: Czechy - Ghana na żywo. Czeska machina unikni IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 18:10
            Ujfi. Słodkie:)
            • cover_wielki Re: Czechy - Ghana na żywo. Czeska machina unikni 17.06.06, 18:15
              ładna czeszka ale bardzo młodziutka, wolałbym pełnoletnie
              i więcej tych czeszek poproszę
    • el_kooba Re: Czechy - Ghana na żywo. Czeska machina unikni 17.06.06, 17:59
      Stawiam na jakiś wysoki wynik, niestety nie będę śledził relacji "Z czuba", bo
      telewizor mam w drugim pokoju, a wolę sobie pooglądać. Wpadnę w przerwie i wtedy
      mają być wiadome zdjęcia
    • wicka Oficjalna piosenka??? 17.06.06, 18:01
      Eee, ale ściema. Ktos przerobił Boba Sinclaira. I w ogole im nie przeszkadzało,
      że tam są tylko Stany pokazane???
      • Gość: bramka Re: Oficjalna piosenka??? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 18:03
        No nie... Ja już nie kibicuję, wszyscy moi zaczynają dziś przegrywać:(
      • mechanikk Re: Oficjalna piosenka??? 17.06.06, 18:03
        Tak myślałem. Pierwszy gol dla Ghany, nastepne 3 dla Czech :D
    • rudinho5 Re: Czechy - Ghana na żywo. Czeska machina unikni 17.06.06, 18:03
      no tym razem będzie 2:0 albo 3:1 nie ma szans na inny wynik. To najpewniejszy
      typ na dziś. oj oj ale Gyan strzelił bramke własnie. Trzymam się w takim razie
      drugiego typu :( Portugalię trafiłem iloma bramkkami wygra (4:2). Brazylia dla
      mnie i tak faworyt
    • garg_ul No i 0:1 dla Ghany... 17.06.06, 18:04
      teraz może być albo baaardzo ciekawie albo baaardzo nudnie...
      • Gość: bramka Re: No i 0:1 dla Ghany... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 18:07
        Za nudę dziękujemy już. Było w nadmiarze. Czujemy się nasyceni
    • garg_ul Aha - no i znowu apeluję o odśnieżanie... nt. 17.06.06, 18:04

• rudinho5 błędy 17.06.06, 18:08
      Serwis z czuba niestety nie podal dobrego składu Ghany :)
      • Gość: bramka Re: błędy IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 18:14
        Nedved - prosimy o jeszcze tylko nie w bramkarza
      • Gość: bramka Re: błędy IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 18:16
        :18:11: Ładnie uderzył Nedved, broni Kingston. Widzimy w tym nazwisku pewien
        potencjał."

To się z Jamajką kojarzy jakoś:)
    • Gość: zczubek Od Pełki wiemy ze Ujfalusi to "Ujfi" a od Jońcy ze IP: *.echostar.pl 17.06.06, 18:15
      Essien to 'Bizon'... - a tak w ogóle jakie znacie jeszcze ciekawe pseudonimy
      kopaczy?
      • Gość: bramka Re: Od Pełki wiemy ze Ujfalusi to "Ujfi" a od Joń IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 18:18
        ja nie znam ale bizon kojarzy mi się z nedvedem. Jak Kingston z Jamajką. Ale
        skoro to KINGSON to chyba bezpodstawnie...
        • Gość: Robi Re: Od Pełki wiemy ze Ujfalusi to "Ujfi" a od Joń IP: *.futuro.kielce.msk.pl 17.06.06, 18:36
          Bizon kojarzy mi się ze słynnym kombajnem z czasów PRL-u... ehhh
    • Gość: micio Re: Czechy - Ghana na żywo. Czeska machina unikni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 18:15
      hehe, ludzie! KINGSON, a nie kingSton! Za duzo szpakowskiego sluchacie...
    • Gość: maciejko Re: Czechy - Ghana na żywo. Czeska machina unikni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 18:16
      Ciekawostka dla autorów: Kingston ma też tureckie obywatelstwo i w Turcji
      występuje jako Faruk Gürsoy :) Podobnie jak nasz Roman Dąbrowski jako Kaan
      Dobra. Pozdrawiam
    • endi11 Nazwisko Bramkarza Ghany nie brzmi Kingston !! 17.06.06, 18:19
      Dlaczego uparliście się - razem z komentatorami tv, żeby nazywać bramkarza
      Ghany Kingstonem??? on się nazywa KINGSON!!! Kingston to stolica Jamajki .
      uff :)
      • Gość: bramka Re: Nazwisko Bramkarza Ghany nie brzmi Kingston ! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 18:22
        no wiedziałam że coś podejrzanie Jamajką trąci:)

Zamiast uff proponuję "ujfi"
        • Gość: Robi Re: Nazwisko Bramkarza Ghany nie brzmi Kingston ! IP: *.futuro.kielce.msk.pl 17.06.06, 18:23
          Ciekawe, czy gol Ghany, to też najszybsza bramka strzelona przez afrykański
          zespół Ghany w drugim meczu na mundialu poza Afryką drużynie spoza Afryki...?

PS. Cytat z Jońcy: NEDVED! To nie był Nedved, oczywiście...
          • Gość: bramka Re: Nazwisko Bramkarza Ghany nie brzmi Kingston ! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 18:27
            A czy na mundialu w drugim meczu jakaś drużyna z Afryki grała kiedykolwiek z
            drużyną z Afryki?
          • mechanikk Re: Nazwisko Bramkarza Ghany nie brzmi Kingston ! 17.06.06, 18:28
            To najszybsza bramka strzelona przez zespół złozony z graczy z lig: ghanskiej,
            izraelskiej, niemieckiej, włoskiej, francuskiej, angielskiej, szwedzkiej,
            tureckiej, szwajcarskiej, holenderskiej, duńskiej i serbskiej.
            • Gość: bramka Re: Nazwisko Bramkarza Ghany nie brzmi Kingston ! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 18:29
              ligi polskiej jakoś smętnie tu brakuje
          • Gość: Robi Blek starz IP: *.futuro.kielce.msk.pl 17.06.06, 18:29
            Miałem na myśli że zespół z Ghany jest z Afryki, a nie że afrykański zespół
            strzelił Ghanie... wiem, to zdanie nie miało sensu, ale się zbijałem :P
      • Gość: bramka Re: Nazwisko Bramkarza Ghany nie brzmi Kingston ! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 18:23
        Nedved co prawda nie w bramkarza ale też nie w bramkę...
      • Gość: Kingston? Re: Nazwisko Bramkarza Ghany nie brzmi Kingston ! IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 17.06.06, 18:40
        ghanafa.org/gfasite/news/read.php?contentid=1877&catid=1&subid=1
        Chyba oficjalny związek piłki w Ghanie wie jak nazywa się jego reprezentant.
        • endi11 Re: Nazwisko Bramkarza Ghany nie brzmi Kingston ! 17.06.06, 18:44
          ale na koszulce jak nic ma Kingson...
          • Gość: bramka Re: Nazwisko Bramkarza Ghany nie brzmi Kingston ! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 18:47
            problem w tym że przeważnie stoi z napisem w stronę bramki, nie kamery:)
          • rudinho5 Re: Nazwisko Bramkarza Ghany nie brzmi Kingston ! 17.06.06, 18:48
            On jest jednak KINGSTON tak jest na koszulce i na tej stronce ghana.org Oni
            chyba wiedza jakiego piłkarza mają. Na fifa.com się pomylili
            • Gość: bramka Re: Nazwisko Bramkarza Ghany nie brzmi Kingston ! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 18:51
              Moment, to jak w końcu jest na tej koszulce?
            • Gość: Robi Na FIFA nie pierwszy raz się pomylili... IP: *.futuro.kielce.msk.pl 17.06.06, 18:52
              Wejdźcie na stronkę o Piotrku Gizie...
              To daje, jakby się komuś nie chciało wejść...

"Current Club: Cracovia (POL)"
              a niżej...
              "Despite having just two caps to his name so far, 26-year-old WISLA Krakow
              midfielder Piotr Giza is an experienced player.

Of relatively robust stature (1.79m and 75 kg), he started his professional
              career in 1999 with Kabel Krakow. He later moved to Swit Krzeszowice, before
              joining Polish giants WISLA Krakow.

This season, he chipped in with four goals to help Wisla finish second in the
              championship behind Legia Warsaw. "
            • endi11 Re: Nazwisko Bramkarza Ghany nie brzmi Kingston ! 17.06.06, 19:05
              na koszulce ma Kingson
        • endi11 Re: Nazwisko Bramkarza Ghany nie brzmi Kingston ! 17.06.06, 18:47
          chyba, że ich związek działa tak, jak nasz...:)
    • Gość: Tirsa ja też IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.06, 18:27
      upieram się przy Kingsonie...
      syn króla w końcu, nie?
      :-)
      • endi11 Nie tylko na stronie fifa 17.06.06, 18:32
        ale i na koszulce ma jak wół KINGSON...! ujfi :)
      • endi11 Re: ja też 17.06.06, 18:33
        znaczy się Książe :)
        • Gość: Robi W sprawie nazwisk... IP: *.futuro.kielce.msk.pl 17.06.06, 18:43
          ja tylko czekam, jak wejdzie na boisko Razak Pimpong :):):) To dopiero Nazwisko,
          Które Wiele Mówi O Piłkarzu...
          • Gość: bramka Re: W sprawie nazwisk... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 18:50
            Zapomniałam o nim... Racja, to będzie Nazwisko Meczu. Ale Cech też bardzo dużo
            mówi o piłkarzu:)
          • el_kooba Re: W sprawie nazwisk... 17.06.06, 19:05
            Kiedyś w Lechii Gdańsk grał piłkarz z Ghany. Emmanuel Tetteh się nazywał i był
            bodaj najlepszym ciemnoskórym zawodnikiem, jaki biegał po polskich placach gry
            (wtedy nie było boisk ;P), potem odszedł do IFK Goetheborg. Wie ktoś może co się
            z nim stało później.
            • Gość: Robi Re: W sprawie nazwisk... IP: *.futuro.kielce.msk.pl 17.06.06, 19:08
              O ile pamiętam poszedł do IFK Goteborg, potem był w Turcji, ostatnio w Rizesporze...
    • Gość: Robi Nedved i Plasil IP: *.futuro.kielce.msk.pl 17.06.06, 18:27
      Czy ktoś jeszcze zauważył, że Plasil wygląda niemal jak młodsza wersja Pavla ?
      • Gość: bramka Amoah nisko zawieszony?!?! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 18:31
        Kto rozszyfruje?
        • Gość: Robi Re: Amoah nisko zawieszony?!?! IP: *.futuro.kielce.msk.pl 17.06.06, 18:33
          Nie zrobił sobie tuningu i mu resory poszły, proste...
          • Gość: bramka Re: Amoah nisko zawieszony?!?! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 18:39
            Słyszalam kiedyś brutalne określenie na temat dziewczyny o niezbyt długich
            nogach że jest "nisko skanalizowana"... Widać niskie zawieszenie też człowiek
            może mieć
      • Gość: Robi Re: Nedved i Plasil IP: *.futuro.kielce.msk.pl 17.06.06, 18:35
        Tak apropos - dajcie ich zdjecia obok siebie to sie porowna...
        • Gość: bramka Poborsky potrafi uderzyć z dystansu obok bramki... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 18:44
          Też potrafię.
        • larsen1 Re: Nedved i Plasil 17.06.06, 18:52
          Najkrotsze podsumowanie pierwszej polowy w wykonaniu Czechow -
          Stary Nedved mocno spi.
    • mechanikk Re: Czechy - Ghana na żywo. Czeska machina unikni 17.06.06, 18:47
      Wrzućcie jeszcze jakieś czeskie kibicki :)
      • Gość: Robi Re: Czechy - Ghana na żywo. Czeska machina unikni IP: *.futuro.kielce.msk.pl 17.06.06, 18:48
        Albo jakiekolwiek Czeszki :)
        • deana Re: Czechy - Ghana na żywo. Czeska machina unikni 17.06.06, 18:50
          Mmmmmm...a na meczu Włochy-USA to ja poproszę zdjęcia włoskich kibiców:)))
          • Gość: bramka Re: Czechy - Ghana na żywo. Czeska machina unikni IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 18:52
            Albo jakichkolwiek Włochów:)
            • Gość: Robi Wina szamana? IP: *.futuro.kielce.msk.pl 17.06.06, 18:55
              Na TVP mówią, że Ghana przegrała mecz z Włochami z powodu szamana... mamy
              jakiegoś w Polsce, żeby go obwinić???
              • Gość: bramka Re: Wina szamana? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 18:57
                Mamy. w Toruniu...
    • el_kooba Re: Czechy - Ghana na żywo. Czeska machina unikni 17.06.06, 18:55
      A mnie się to nie podoba. Trzeciak dziwił się, że Czesi boją się pojedynków z
      Ghanijczykami, a ja im się nie dziwię. Black Stars (podobno tak ich nazywają)
      grają bardzo brutalnie i wręcz po chamsku. Szacunku trochę dla gwiazd (niech mi
      który jeszcze Poborsky'ego dotknie), oni nie musieli z lwami walczyć to trochę
      mniej mięśni mają, za to technicznie lepsi. Sędzia też jakiś niemrawy, nie wie,
      co się dzieje.
    • Gość: mason Re: Czechy - Ghana na żywo. Czeska machina unikni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 18:55
      czesi jada do domu tego im zycze
    • Gość: Whippoorwill Czeskie nazwiska IP: *.welnowiec.net / 217.153.80.* 17.06.06, 18:56
      W drużynie Czech gra piłkarz PSG Rozehnal. Komentatorzy Polsatu w obu
      dotychczasowych meczach nazywają go "Rozenal". Ciekawe, jak wymawiają nazwisko
      byłego prezydenta Czech i "ojca" wojaka Szwejka.
      • el_kooba Re: Czeskie nazwiska 17.06.06, 18:59
        Szkoda, że za Rozehnala nie gra Suchoparek. A tak na marginesie, to przypadkiem
        Rozehnal nie gra w Auxerre??
        • Gość: Whippoorwill Re: Czeskie nazwiska IP: *.welnowiec.net / 217.153.80.* 17.06.06, 19:05
          PSG. Borek & co. wiedzą, że język czeski jest bardzo zbliżony do francuskiego i
          dlatego nie wymawiają "h".
          • el_kooba Re: Czeskie nazwiska 17.06.06, 19:08
            Racja, PSG, teraz sprawdziłem
          • Gość: bramka Re: Czeskie nazwiska IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 19:09
            że co? ja tam się nie znam ale h pełni w czeskim i starocerkiewnosłowiańskim
            rolę "g" więc jak można go nie wymawiać?
    • el_kooba Re: Czechy - Ghana na żywo. Czeska machina unikni 17.06.06, 18:57
      Petr dzisiaj coś nieruchawy. Przy bramce jakoś tak niemrawo się położył, a i
      przy strzale Appiaha nawet nie drgnął.
      • Gość: bramka Re: Czechy - Ghana na żywo. Czeska machina unikni IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 18:59
        No ale tą 100% sytuację wybronił...
        • el_kooba Re: Czechy - Ghana na żywo. Czeska machina unikni 17.06.06, 19:01
          Fakt, ale, to jego jedyna dobra interwencja dzisiaj. Poza tym nie jest tak
          efektowny jak Bobadilla z Paragwaju-aż miło popatrzeć, jak on fruwa między słupkami.
          • Gość: bramka Re: Czechy - Ghana na żywo. Czeska machina unikni IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 19:04
            albo boruc:)
      • Gość: Robi "Dwa wybory" IP: *.futuro.kielce.msk.pl 17.06.06, 18:59
        ... zapatrzył się wczoraj na Serbów...

PS. Wg. trenera Engela: "Zawodnik z piłką ma dwa wybory..."

Raczej dwie możliwości, albo dwa wyjścia/rozwiązania do wyboru...

Polska jezyk trudna...

• Gość: bramka Re: "Dwa wybory" IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 19:06
          Mnie denerwują "dwie alternatywy"

Co do nazwisk to jest coraz lepiej. Polak:)
          • Gość: ;) Konkurecja dla "Z czuba" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 19:10
            Chcialem zglosic istnienie konkurencyjnej transmisji na zywo z mundialu. Tekstowej. :P

ascii-wm.net/
            telnet ascii-wm.net 2006
    • Gość: zz Re: Czechy - Ghana na żywo. Czeska machina unikni IP: *.chello.pl 17.06.06, 19:11
      "Jak Polak strzeli gola to będzie pierwsza biało-czerwona bramka na mundialu w
      Niemczech." - jeśli nie liczyć Hernana "el polaco" Crespo, jak mawia Mati Borek
    • Gość: maciejko Re: Czechy - Ghana na żywo. Czeska machina unikni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 19:18
      19:05: Jak Polak strzeli gola to będzie pierwsza biało-czerwona bramka na
      mundialu w Niemczech.

e tam, bramki już strzelał Polak Klose oraz ERNAN-ELPOLAKKO-KRESPO :) [(c) Borek]
      • Gość: Robi Re: Czechy - Ghana na żywo. Czeska machina unikni IP: *.futuro.kielce.msk.pl 17.06.06, 19:21
        KARNY!!!!!!!!!!!
        • Gość: Criss Re: Czechy - Ghana na żywo. Czeska machina unikni IP: *.116.193.232.debica193.tnp.pl 17.06.06, 19:34
          co z mecz a miałem robic prezentację na infę na jutro
      • Gość: bramka Karny i czerwona kartka IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 19:22
        zamieram
        • Gość: bramka Re: Karny i czerwona kartka IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 19:23
          Ujffffffffffffffffffffffffffi
    • Gość: el_KooBa Sędzia drukuje jednak dla Ghany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 19:23
      • Gość: Robi Re: Sędzia drukuje jednak dla Ghany IP: *.futuro.kielce.msk.pl 17.06.06, 19:25
        No nie bardzo, bo I-ego karnego im nie uznał...
        • Gość: bramka Re: Sędzia drukuje jednak dla Ghany IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 19:27
          a nie był wykonany przed gwizdkiem?
        • el_kooba Re: Sędzia drukuje jednak dla Ghany 17.06.06, 19:28
          Drukuje i to jak. Czechom przed chwilą nie dał dwóch wolnych, a ten karny, to
          też taki trochę naciągany. A kartka dla Ujfiego, to już przegięcie.
          • Gość: bramka Re: Sędzia drukuje jednak dla Ghany IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 19:29
            Właśnie! A czesi mogą polegać na czechu!
            • el_kooba Re: Sędzia drukuje jednak dla Ghany 17.06.06, 19:32
              Masz rację, zwracam mu honor
              • Gość: bramka Re: Sędzia drukuje jednak dla Ghany IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 19:37
                To był cytat z serii ciekawych:) a serio to ostatnio co piec sekund
                słyszę "Broni Petr Cech!".
                • Gość: bramka Re: Sędzia drukuje jednak dla Ghany IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 19:38
                  To chyba najczęściej wypowiadana kwestia w tym meczu. (Z serii naj-)
    • Gość: gosc karnego spudlowal asamoah IP: *.aster.pl 17.06.06, 19:27
      • Gość: krufka czerwona kartka IP: *.limes.com.pl 17.06.06, 19:28
        Ale dlaczego Ujfi dostał czerwoną?
        • Gość: bramka Re: czerwona kartka IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 19:32
          myślałam że Wy mi powiecie
          • el_kooba Re: czerwona kartka 17.06.06, 19:37
            Bo napastnik wyszedł na czystą pozycję (sam na sam z bramkarzem) i w myśl
            przepisów jeśli zostanie sfaulowany, to faulujący powinien (ale nie musi) dostać
            czrwoną kartkę. Ale ta kartka ustawiła mecz. Tak w ogóle, to nie podoba mi się
            sędziowanie na tych mistrzostwach
            • Gość: leming Re: czerwona kartka IP: *.aster.pl 17.06.06, 20:00
              Jakie "kartka ustawila mecz"? Lubisz Czechow, wolno ci, ale dzis graja jak
              kelnerzy! DO boju, Black Stars!
              • el_kooba Re: czerwona kartka 17.06.06, 20:04
                Ustawiła, bo gdyby grali w 11, to jeszcze atakowaliby składniej i nie narażaliby
                się na takie kontry. A "biała szarańcza" i tak nie ma najmniejszych szans w
                dalszych fazach turnieju
    • Gość: Maciuch "marek" Jan Kulovski? IP: 82.146.249.* 17.06.06, 19:32
      Dlaczego oni zawsze mówią "marek" przed nazwiskiem Jana Kulovskiego? Co to
      znaczy "marek"? :>
      • Gość: Robi Czarne gwiazdy czarnym koniem ... ;D IP: *.futuro.kielce.msk.pl 17.06.06, 19:36
        • Gość: Robi Re: Czarne gwiazdy czarnym koniem ... ;D IP: *.futuro.kielce.msk.pl 17.06.06, 19:39
          DWÓJKA DO ZERAA !!!!!!!

Miałem rację, czarny koń!
        • deana Re: Czarne gwiazdy czarnym koniem ... ;D 17.06.06, 19:39
          woo-hoo!woo-hoo!
          • mechanikk Re: Czarne gwiazdy czarnym koniem ... ;D 17.06.06, 19:40
            Oh, no!
        • Gość: bramka Re: Czarne gwiazdy czarnym koniem ... ;D IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 19:39
          Nieeeeeee!
    • el_kooba Re: Czechy - Ghana na żywo. Czeska machina unikni 17.06.06, 19:39
      No nie no to już jest po meczu. Zostaję rasistą.
      • Gość: bramka Re: Czechy - Ghana na żywo. Czeska machina unikni IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 19:41
        Czemu czemu czemu?!? Sędzia KALOSZ!
        • Gość: Robi Wszedł Razak Pimpong! IP: *.futuro.kielce.msk.pl 17.06.06, 19:43
          Yes, yes, yeeeees!
        • el_kooba Re: Czechy - Ghana na żywo. Czeska machina unikni 17.06.06, 19:45
          Znam kilka bardziej trafnych określeń na sędziego, ale nie nadają się one do
          przytoczenia na forum publicznym
      • Gość: leming Re: Czechy - Ghana na żywo. Czeska machina unikni IP: *.aster.pl 17.06.06, 20:01
        Sadzac po twoich wczesniejszych wpowiedziach, juz nim jestes. Wiecej
        obiektywizmu zycze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka