Gość: nadgajowy IP: 213.31.11.* 29.06.06, 18:14 nie chce osłabiać Śląska ??!! hahahaha poprostu nie chce brać piłkarzy , którzy sa bez ambicji i wolą grać w karty na szmal niż przejmować się swoją sportową karierą!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niedouczony Re: Tarasiewicz trenerem Jagiellonii IP: *.chello.pl 29.06.06, 18:44 Ja tego nie rozumiem. Człowiek, który nic w trenerce dotychczas nie osiągnął aspiruje do repry ??? A co gorsze jest poważnie traktowany przez naszych lesnych dziadkow !?! Jest to właśnie najlepszy obraz polskiej piłki :(( ...Urban drugi chętny ... ehhh szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic WKS Re: Tarasiewicz trenerem Jagiellonii IP: *.kom / *.os1.kn.pl 29.06.06, 19:30 A co wczeniej osiągnął np. taki np. Jurgen Klinsmann? Gdyby przyjmować Twoje kryteria "wielkich dokonań" trenerskich, nie byłby on dzisiaj trenrem reprezentacji Niemiec. Chyba w tym wypadku liczy się też wykształcenie trenerskie (które Tarasiewicz zdobywał we Francji) podejście do wykonywanego zawodu, umiejętność zmotywowania zawodników, odpowiedniego "poustawiania" ich na boisku, dobra współpraca z mediami, etc. Moim skromnym zdaniem Tarasiewicz te walory potwierdził. Ale według takich ludzi jak Ty pewnie powinien najpierw trenować przez 25 lat, zdobyć 15 mistrzostw Polski i 10 pucharów oraz dojść z polskim zespołem do półfinału Ligi Mistrzów, hę? ------------------------------------------------------------------------ relaz.o2.pl/tivi/wks_slask/wks_slask148.wmv - "Laurka" Relaza o Tarasiewiczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Tarasiewicz trenerem Jagiellonii IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.06, 20:01 dokładnie albo Marco van Basten lub Oleg Błochin ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niedouczony Re: Tarasiewicz na szczęście w Jagiellonii ;) IP: *.chello.pl 29.06.06, 20:09 No i Boniek. Zbigniew Boniek !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żółto-czerwony Re: Tarasiewicz na szczęście w Jagiellonii ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 23:25 może teraz się uda batalia o OE. Na galerię miasto się zgodziło, mamy dobrego trenera. Jaga Jaga Jaga Jagiellonia ___ www.nasznocnik.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PELESKI ja chce na trenera Chrisa Dauma IP: *.dyn.embarqhsd.net 29.06.06, 19:15 W kosc by im dal do roboty zagonil nierobow i panienki z polskiej kadry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PELESKI no wlasnie zapomnialem o Piotrze Nowaku IP: *.dyn.embarqhsd.net 29.06.06, 19:18 dlaczego nikt nie wymienia pana Piotra swietny zawodnik i dobry trener Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: no wlasnie zapomnialem o Piotrze Nowaku IP: *.kom / *.os1.kn.pl 29.06.06, 19:33 Widocznie musi być "nie na rękę" niektórym osobom w PZPN, dlatego też Listek ani słowem się o nim nie zająknął, pomimo tego że sam zainteresowany nie ukrywa swoich aspiracji do tego stanowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niedouczony Nie oslabiaj mnie IP: *.chello.pl 29.06.06, 19:52 Praca z kadrą powinna byc nobilitacją i wyrożnieniem. Otrzymywać ja powinni trenerzy, którzy udowodnili że coś potrafią . I co z tego, że ma papiery - nie on jeden. Repra to nie miejsce do uczenia sie zawodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Nie oslabiaj mnie IP: *.lanet.net.pl 29.06.06, 20:13 to niech niedouczony będzie trenerem bo napewno ma osiągnięcia i potrzebuje wyróznieni,a a potem, po sukcesach reprezentacji na ME MŚ, cała polska będzie mówic wręcz krzyczeć: niedouczony na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niedouczony Re: Nie oslabiaj mnie IP: *.chello.pl 29.06.06, 20:25 Nie zmęczyłeś się zbytnio to pisząc ??? Taka wypowiedź musiała Cię wyczerpać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Nie oslabiaj mnie IP: *.quinnpumps.com 29.06.06, 20:28 Jezeli, teoretycznie milibysmy w kraju najleprzego w swiecie trenera: Polskiego, Holenderskiego, czy Brazylijskiego czy jakiegokolwiek innego, to prosze nie zapominac, ze bedzie ON musial dzialac w tym samym zgnilym, skorumpowanym, PZPN-owskim swiatku. Bedzie mial osmiu albo dziewieciu kierownikow, zastepcow Prezesa i samego Prezesa nad soba. Jak nie wejdzie w te uklady to zginie albo szybko zrezygnuje. To nie ludzie sa winni, to ta cala struktora, uklad, system, komisje, doradcy, eksperci, ministerstwo, oddzialy wijewodzkie i kupa kupa innych darmozjadow, ktora bedzie walczc o utrzymanie stanu istniejacego. Fotele pensyjki, premie, wyjazdy...PZPN muuuuusi zostac zlikwidowany.To po prostu nie dziala. Kto tego jeszcze nie rozumie Panie Ministrze?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BL Re: ja chce na trenera Chrisa Dauma IP: *.nycmny83.covad.net 29.06.06, 20:16 Od dawna jestem za ta kandydatura. Ten gosc byl by im nogi z du... powyrywal na treningach takze na mecze wchodzili na swiezosci i z usmiechem na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melan Daum ćpa kokaine IP: *.kom / *.os1.kn.pl 29.06.06, 21:07 za co zwolnili go z bayeru leverkusen. trtener to dobry, ale w Turcji chyba sie nie sprawdza. wyglada na to, ze sie skonczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Replicator Nigdy mu nie wybacze tego strzalu z Anglia IP: *.nycmny83.covad.net 29.06.06, 20:13 w poprzeczke w ostatniej minucie. Tak to bysmy grali w ME. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumaty Re: Nigdy mu nie wybacze tego strzalu z Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 20:34 Gość portalu: Replicator napisał(a): > w poprzeczke w ostatniej minucie. Tak to bysmy grali w ME. Coś ci się chyba popieprzyło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Tarasiewicz trenerem Jagiellonii IP: *.astral.lodz.pl 29.06.06, 20:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAGOOL Jagienka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 21:53 RYSZARD LWIE SERCE-JAK BęDZIE CI SZłO DOBRZE TO KILKANAśCIE TYSIęCY śLEDZIKóW BęDZIE CIE WYCHWALAłO NA TRYBUNACH, JAK PóDZIE CI żLE TO KILKUNASTU CZY KILKUSET KIBOLI BEDZIE DARłO RYJA żE JESTEś... . TAKA PRAWDA. żYCZE CI TEGO PIERWSZEGO!!!!DO BOJU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawko Re: Tarasiewicz trenerem Jagiellonii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 21:46 Jeszcze zatesknia wszyscy za Janasam, jesli na trenera reprezentacji szuka sie człowieka który trenuje w II lidza. A ponoc nasza I liga jest słaba :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Francuz Re: Tarasiewicz trenerem Jagiellonii IP: 83.68.214.* 29.06.06, 23:10 Jak ten pijaczek bez zadnych dyplomow moze byc trenerem. To jest tylko mozliwe w Polsce. We Francji nie byl zadnym trenerem, tylko "obserwatorem" mlodych talentow. Bide klepal i wrocil do Polski. Pamietam, jak przyjechal w 86 roku do Xamaxu i chwalil zycie w komunie. Gressowi (trenerowi Xamaxu) mowil, ze nie jest ... maratonczykiem. Na meczach "spacerowal" po boisku i lapal kontuzje za kontuzja. A teraz mowi, ze Polacy zawalili Mundial, bo nie biegali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Tarasiewicz trenerem Jagiellonii IP: *.cybersurf.com 30.06.06, 06:58 -Do Francuza - a czy ty z nim piles ze nazywasz go pijaczkiem-nie sadze cieciu -Jezeli dobrze wykonujesz powierzona ci prace to nie wazne jaki dyplom posiadasz ale i tak mozesz nim sobie dupsko podetrzec, liczy sie praktyka a nie teoria -Jezeli on bide klepal to znaczy ze ty jestes bezdomny -Popatrz sie na siebie co ty prezentujesz a potem oceniaj innych , a teraz idz sie wysmarkaj bo za duzo zjadles slimakow i ci muszelki z nosa wystaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagiellonia Fan Witamy w JADZE!!! IP: *.orange.pl 29.06.06, 23:21 Beda wyniki, bedzie poparcie! JAGA, wracamy do I ligi po 14 latach! Jezeli nie bedzie wynikow - no to juz paru "gwiazdorow" z p. Nawalka i Lazarkiem na czele sie przekonalo, ze droga do drzwi w Jagiellonii jest krotsza niz im sie wydawalo... Forza JAGA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orginalny Manchester United - okazja IP: *.stegny.2a.pl 29.06.06, 23:26 www.allegro.pl/item111731519__manchester_united_umbro_koszulka_116_122cm_.html Odpowiedz Link Zgłoś