Dodaj do ulubionych

Anglia - Portugalia z czuba i na żywo.

• Gość: zatara Wkurza mnie akcent Szpakowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:26
      Mówi sie NeVIll, a nie NeviLL. Ah, co za nitpicking. Drukarz wyrzucił Runeja (to kolejna klasyczna wersja ;) ) zupełnie niesprawiedliwie! Precz z Porto.
      • Gość: kol@ Re: Wkurza mnie akcent Szpakowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:28
        powiem dosadniej - j.e.b.a.c portugalie!!!!!!!!!!!!
        • Gość: bramka Re: Wkurza mnie akcent Szpakowskiego IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 18:35
          był niedawno taki film o piłce nożnej, w którym sędzia był tak absurdalnie
          stronniczy że sam strzelił gola główką i twierdził że piłka odbiła się
          przypadkowko...
          • Gość: kol@ Re: Wkurza mnie akcent Szpakowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:44
            to w tych mistrzostwach juz z pou tuzina podobnych meczow byuo.. ;))
    • Gość: joj ..coś dla ładnych pań.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:28
      super ten film! bedę go sobie puszczała na miły początek dnia i przed zaśnieciem na bardzo przyjemne sny...:D oh,
      • Gość: Ramol Plej bjutiful... IP: *.centertel.pl 01.07.06, 18:34
        Zastanawiacie się co zrobić żeby fotbol był ciekawszy trzeba wytępić tych
        wszystkich symulantów bo mnie to juz powoli denerwuje jak wielkie chłopy płacza
        a za 30 sec wstaja i nic im nie jest ...
      • Gość: jusstsiak Re: ..coś dla ładnych pań.. IP: *.telkonet.pl / *.telkonet.pl 01.07.06, 18:35
        Najbardziej spodobał mi się film dla pięknych pań,nareszcie ekipa z czuba
        przygotowała coś dla nas baaardzo mi się to podoba:D:D:co do meczu,to po raz
        pierwszy nie wiem na kogo mam stawiać,z jednej strony na portugalię,bo ma
        świetnego trenera i to bardzo dobry zespół(poza tym mają Deco-akurat nie w tym
        meczu,ale jest i niech chłopak nei będzie żałował,że przyjął portug.
        obywatlestwo i Ronaldo:D:D),a z drugiej jestem za anglią,bo szkoda mi,że mają
        takiego trenera i zawsze są faworytami,a zawsze kończy się na niczym:)
    • fdj ____________Gmochugalia!!!_______ ______ 01.07.06, 18:34
      Bardzo słuszna czerwona dla Runeja. Wcześniej po prostu walczyli po męsku o
      piłkę, ale tę walkę Runej przegrywał, więc postanowił z wściekłości kopnąć
      Portugaleiro w klejnoty. Zachował się głupio, podobnie jak kiedyś Beckham z
      Argentyną. Miejmy nadzieję, że z podobnym skutkiem...
      • fdj Re: ____________Gmochugalia!!!_______ ______ 01.07.06, 18:36
        Szpakowski przebuc!!! Kapitalny strzał Figo, ledwo obroniony przez Robinsona, a
        ten po cichutku skomentował, dodając tylko "ach". Gdyby tak samo strzelał Dżo
        Kol, to by się Szpaku darł w niebogłosy...
        • fdj Re: ____________Gmochugalia!!!_______ ______ 01.07.06, 18:39
          ZCzubaki też są be:
          "18:34 Robinson umie bronić!! Przed chwilą wyciągnął niesamowity strzał."

Nawet nie raczyli napisać, kto tak niesamowicie strzelił. Ale raczyli
          zaznaczyć, kto ledwo co fuksem obronił...
          • polackmaly Re: ____________Gmochugalia!!!_______ ______ 01.07.06, 18:55
            > Nawet nie raczyli napisać, kto tak niesamowicie strzelił.

To mialo byc podanie ... a wyszedl strzal
      • Gość: kol@ Re: ____________England!!!_______ ______ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:42
        nie gadaj glupot - nie kopnau go celowo, bo te walke przerwau sedzia, ktory
        pokazau rooney'owi czerwona kartke na wyrost, bo kopniecie byuo w ferworze walki
        i przypadkowe. kto to swoja droga suyszau, zeby do meczu angoli delegowac
        sedziego z argentyny?!?! to tak jakby do meczu niemiec z ekwadorem delgowac
        polaka, skandal!
        • fdj ____________Portugalia!!!_______ ______ 01.07.06, 18:54
          Ale Runej dostał także za zachowanie potem (po kopaniu się): odepchnięcie
          Portugaleiro po przerwaniu gry.
          Za samo kopnięcie może by dostał tylko żółtą...
          Zachował się idiotycznie i kartka jak najbadrdziej słuszna!
          • winnix Re: ____________Portugalia!!!_______ ______ 01.07.06, 18:56
            "Codzienna tęsknota za rozumem w spojrzeniu Rooneya to nie przypadek" :)))))))))
            Uwielbiam Macieja Szczęsnego:)))))))
          • Gość: kol@ Re: ____________Portugalia!!!_______ ______ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:58
            dupa tam! portugalczyk za szarpanie sie przy zwuoce z oddaniem piuki na wolnego
            nic nie dostau, nawet upomnienia - dupa tam!
      • Gość: zatara Bzdury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:43
        Nie było złych zamiarów, determinacji w złośliwości, anty fair play, jak u Itali. Co najwyżej żółta.
        • fdj ________Portugalia!!!__________ 01.07.06, 18:55
          Odpowiedź jest tu:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=793&w=44526929&a=44530972
    • Gość: Vilgefortz Karnych nie będzie IP: *.limes.com.pl 01.07.06, 18:34
      Anglicy nie dadzą rady kondycyjnie jeżeli dojdzie do dogrywki. W innym razie sędzia pomoże Portugalczykom coś strzelić.
      • Gość: zatara Będą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:44
        Ale masz fajny nick, aż mnie ciarki przeszły :->
        • Gość: kol@ Re: Będą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:46
          jakias klatwe na portugalcow moguby sprokurowac, co nie? ;))
          • cover_wielki Re: Będą. 01.07.06, 18:51
            Mamy dogrywke. Niech wygra lepszy. Szkoda że trafili na siebie, tyle druzyn
            jest do wyeliminowania.
            • Gość: kol@ Re: Będą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:52
              ..jak na przykuad niemcy! ;))
          • Gość: zatara Re: Będą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:58
            Mógłby ich statki w tornadno wkręcić ;>
            • Gość: kol@ Re: Będą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:00
              po co statki, co ci biedni marynarze winnni - reprezentacje niech wkreci i
              gdzies fpizdu wywyieje razem ze scolarim! ;))
              • Gość: zatara Hehe :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:17
                Jestem za! ;)
                • Gość: Vilgefortz Dobra, rzucam klątwę. IP: *.limes.com.pl 01.07.06, 19:25
                  .
                  • Gość: zatara I znowu sie jakas czarownica wpieprzyla. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:38
                    I Lwy do domu :-(
    • d_ost Krakacz się zalogował:) 01.07.06, 18:51
      Witam. Jeśli portugalczycy nie dopuszczą do karnych, to będzie w półfinałach
      jedna drużyna, która umie i której się chce grać w piłkę. Bo brazylia umie, ale
      jej sie nie chce. A biało-czerwoni ani nie umieją, ani nieim się nie chce
      Ciekawe co Gmoch narysuje na tablicy:)
      • halfoat Re: Krakacz się zalogował:) 01.07.06, 18:54
        coś nie bardzo umieją, może sędzia powinien jeszcze z dwóch Anglików zdjąć, to
        siły by się wyrównały
        • d_ost Re: Krakacz się zalogował:) 01.07.06, 18:55
          halfoat napisał:

> coś nie bardzo umieją, może sędzia powinien jeszcze z dwóch Anglików zdjąć, to
          > siły by się wyrównały
          >
          Murować bramkę w 10 to i nasi umieją. Jak Anglicy mówią na ,,obronę
          częstochowy"? Ktoś wie?
      • Gość: bramka Re: Krakacz się zalogował:) IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 18:55
        gmocha zgasił szaranowicz, jak zwykle.
        To co, dzis kraczesz dla Portugalii?:)))
        • d_ost Re: Krakacz się zalogował:) 01.07.06, 18:56
          Gość portalu: bramka napisał(a):

> gmocha zgasił szaranowicz, jak zwykle.
          > To co, dzis kraczesz dla Portugalii?:)))

Krakałem dla Hiszpanii, to się to źle skończyło:) Więc powiedzmy, że dziś
          jestem bezstronny:D
    • Gość: JERSEY dzis na JERSEY - RIOT in the city IP: 82.112.157.* 01.07.06, 18:54
      jedna wyspa - Jersey
      olbrzymia mniejszosc portugalska
      ponad 100 dodatkowo sciagnietych policjantow
      jedyne miejsce w Europie gdzie byly zamieszki po meczu na euro

dzis na Jersey bedzie jazda...
      obojetne czy wygramy czy nie
      • Gość: zatara Ale pasja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:01
        Co na to te owce? :-D
        • Gość: kol@ Re: Ale pasja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:02
          nie ma bata - chuopaki je rozdziewicza! ;DDDDDD
          • Gość: zatara lol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:05
            :D
          • Gość: s.z.a.m.o Re: Ale pasja IP: 195.117.179.* 01.07.06, 19:46
            sven joran orange erikson... szpaku moj czlowiek!!!
    • Gość: zatara Codzienna tęsknota za rozumem w spojrzeniu Rooney' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:55
      a to nie przypadek. Tak przed chwilą usłyszałem? Ty, siwy, wal się. Może ty byś grał z takim zacięciem, talentem, i pasją? Kto to jest ten koleś?
      • Gość: Ehh Re: Codzienna tęsknota za rozumem w spojrzeniu Ro IP: *.streamcn.pl 01.07.06, 18:58
        To Maciej Szczęsny i ma rację, bo Ronney mimo, że dobrym piłkarzem jest, to rozumem nie grzeszy.
        • Gość: zatara A na wuj mu rozum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:04
          Ma dobrym piłkarzystą(1)być i tyle. Od myślenia to my tu na forum jesteśmy ;->

1. copyright by Jasiu Smietana
          • Gość: kol@ Re: A na wuj mu rozum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:06
            fokin' rajt!
    • Gość: Ehh Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. IP: *.streamcn.pl 01.07.06, 18:56
      "codzienna tesknota za rozumem w spojrzeniu rooneya to nie przypadek" by Maciej Szczesny
      Rozwalił mnie tym.
      • Gość: zatara Pa, nas obu to ruszyło :-> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:02
        Nie?
      • Gość: bvxcv Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. IP: *.e-wro.net.pl 01.07.06, 19:16
        to najlepszy tekst komentatora na tym mundialu. i co najważniejsze - słuszny
      • Gość: sztuk Mistrz metafor Szczęsny IP: *.gprspla.plusgsm.pl 02.07.06, 00:43
        dorzucił jeszcze jedną złotą myśl, tuż przed karnymi: "Anglicy mają już
        ciemnienie malowideł"
    • Gość: erteel Krystiano Ronaldo IP: *.kom / *.os1.kn.pl 01.07.06, 19:01
      Szpaku spalszcza imię Cristiano :>
      • d_ost Dietetyk 01.07.06, 19:04
        Crouch i pani beckham mają chyba tego samego. Przydałby mi się do niego
        telefon:)

Swoją drogą byłby ciekawie zobaczyć jak crouch wiąże buty:)
        • Gość: bramka Re: Dietetyk IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 19:08
          nie roztaczaj takich wizji, bo ciarki przechodzą...:)
          • Gość: kol@ Re: Dietetyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:09
            heh.. ;DD
      • Gość: zatara Newil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:08
        Szpak ma generalnie problemy z akcentem i wyczuciem języka. A ten drugi koleś mówi o kosztini. E?
    • Gość: kol@ _______:: Engerland ::_________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:07
      ten Crouch to juz chyba trzecia akcje spie..u, no!! ale graja angole
      koncertowo!! COME ON ENGERLAND!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: bramka Re: _______:: Engerland ::_________ IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 19:11
        Im to chyba najlepiej się toczy heroiczne ćwierćfinalowe boje w dziesiątkę:)
        Patrz:'98
      • polackmaly Re: _______:: Engerland ::_________ 01.07.06, 19:12
        > ten Crouch to juz chyba trzecia akcje spie..u, no!!

technologia nie jest jeszcze na tyle rozwinieta aby roboty graly tak dobrze
        jak ludzie
        • halfoat Re: _______:: Engerland ::_________ 01.07.06, 19:14
          terminator po kuracji odchudzającej
      • d_ost Re: _______:: Engerland ::_________ 01.07.06, 19:13
        Gość portalu: kol@ napisał(a):

> ten Crouch to juz chyba trzecia akcje spie..u, no!! ale graja angole
        > koncertowo!! COME ON ENGERLAND!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Bo crouch cienki jest. W obu znaczeniach tego słowa:)
    • neverlanding Anglia lepsza. 01.07.06, 19:08
      A do rzutów karnych nie ma też Owena, to że nie ma go od dawna nie znaczy że nie
      ma go mniej ;)
      • d_ost Kogo powinna wpuścić Portugalia no boisko? 01.07.06, 19:13
        ODONKORA:)
        • polackmaly Re: Kogo powinna wpuścić Portugalia no boisko? 01.07.06, 19:15
          > ODONKORA:)

Scolariego :-)
      • Gość: Ehh Re: Anglia lepsza. IP: *.streamcn.pl 01.07.06, 19:15
        Mam dylemat, nie kibicuje żadnej z drużyn, ale jakoś zwykle byłem przeciwko Anglikom. Jednak dzisiaj ujęli mnie pasją, zaangażowaniem i umiejętnościami, więc żeby było sprawiedliwie wisi mi kto awansuje:D:D.
        ...A mistrzowstwo i tak zdobędzie Brazylia:).
        • d_ost Brawo Scolari 01.07.06, 19:16
          Nie zgrywał idioty. Nie kłócił się o gola. Był spalony i tyle
      • Gość: bramka Re: Anglia lepsza. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 19:15
        Gol ze spalonego. Dostałam palpitacji lewego przedsionka
        • Gość: kol@ Re: Anglia lepsza. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:17
          ja tez sie wzdrygnouem, az mi piwo zadrzauo.. ;))

COME ON ENGERLAND!!!
          • Gość: bramka Re: Anglia lepsza. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 19:19
            Lennon podoba się. Nie tylko z nazwiska. Naprzód ludzie i maszyny!
            • halfoat Re: Anglia lepsza. 01.07.06, 19:22
              Imagine England in semifinal
              it's easy if you try
        • d_ost Zółta kartka Carvalho 01.07.06, 19:18
          Tak na nią zasłużył jak włosi na karnego z australią
    • fdj _________Pooooorrrrrrrtugaliaaaaa a!!!___________ 01.07.06, 19:18
      Angol aktor. Usilował wymusić karnego. Na szczęscie sędzia jest dobry i nie dał
      się nabrać...
      • d_ost Co dobrze robi Crouch? 01.07.06, 19:20
        Fantastycznie mija przeciwników, idąc z piłką w stronę własnej bramki...
        • Gość: Ehh Re: Co dobrze robi Crouch? IP: *.streamcn.pl 01.07.06, 19:23
          "Trudno o dobrą koordynację ruchową jak się ma 2 metry wzrostu" by Szpakowski - BZDURA, a koszykarze, mają po 2 metry wzrostu a niejednokrotnie super koordynację.
          • Gość: bramka Re: Co dobrze robi Crouch? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 19:26
            ale on ma 2 metry a waży niecałe 70 kg... Gdy wykonuje gwałtowne ruchy to to
            wygląda przerażajaco
            • halfoat Re: Co dobrze robi Crouch? 01.07.06, 19:29
              są gorsi en.wikipedia.org/wiki/Manute_Bol
            • Gość: Ehh Re: Co dobrze robi Crouch? IP: *.streamcn.pl 01.07.06, 19:29
              Ot utrafiła w sedno:).
        • halfoat Re: Co dobrze robi Crouch? 01.07.06, 19:23
          może mu nie wytłumaczyli na którą ma strzelać
    • Gość: kroucz Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. IP: *.e-wro.net.pl 01.07.06, 19:19
      Myślę, że Anglia wygra w karnych. Nie ma na boisku tych, którzy na pewno by nie
      strzelili - czyli Beckhama i Rooneya. No i jeśli wytrzymają w osłabieniu aż do
      karnych to będą silniejsi psychicznie, tym bardziej, że Portugalia gra w sumie
      padakę. Poza tym Angole nigdy jeszcze w karnych nie wygrali, więc może teraz im
      się uda.
      • Gość: kol@ Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:22
        obys w totka w srode wygrau za te suowa! ;D
    • neverlanding Aaron Lennon 01.07.06, 19:20
      "nie dba o to, że rozbije się o reklamy. młodośc ma swoje prawa." a to dopiero ;)
    • Gość: kol@ _________________:: Engerland ::__________________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:21
      If Crouch plays for England, so can I /clap, clap!
      If Crouch plays for England, so can I /clap, clap!
      If Crouch plays for England
      If Crouch plays for England
      If Crouch plays for England, so can I!! /clap, clap!

;))
      • d_ost Uwaga filozoficzna 01.07.06, 19:24
        Jeśli nasz superobrońca profesjonalista żewłakow (znany jako Wielbiciel Pizzy i
        Kawy) prosił o zmianę w 60. minucie i to było straaasznie profesjonalne, to
        anglicy powinni teraz biegać może w pięciu... Biało czerwone patałachy, ich mać.
        • Gość: kol@ Re: Uwaga filozoficzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:26
          amen! ale hak im w smak i ENGERLAND, ENGERLAND, ENGERLAND - COME ON ENGERLAND!!!
        • d_ost Czy Lennon będzie strzelał karne? 01.07.06, 19:27
          Nie, zszedł po to, żeby nie strzelać. Dawno nie widziałem, żeby zmiennik
          doczekał się zmiennika... Brawo Eriksson
          • Gość: bramka Re: Czy Lennon będzie strzelał karne? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 19:30
            po co on wziął tego walcotta?
    • irini Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. 01.07.06, 19:26
      Nie ze złośliwości, ale z poczucia humoru wynotowałam sobie co ciekawsze
      powiedzonka pana Tomasza Zimocha, który komentuje ten mecz w radio.
      <a href="irini.blox.pl/2006/07/Anglia-
      Portugalia.htmltarget="_blank">Anlia: Portugalia</a>
      • Gość: kol@ Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:28
        a w jakiej stacji on to komentuje? probowauem dzis znalezc go na 'jedynce' i
        dupa - jakas czerstwa muzyczka jeno..
    • julobubi Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. 01.07.06, 19:30
      No i rzuty karne.. Mam nadzieje,ze sobie poradza Anglicy..
    • polackmaly Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. 01.07.06, 19:31
      Karne - sztab techniczny Portugalii na wszelki wypadek juz szykuje duze pudelko
      chusteczek dla Cristiano Ronaldo
    • Gość: kol@ _________________:: Engerland ::__________________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:32
      no karwa - godzina prawdy wybiua! jesli jakis bog widziau portugalie w meczu z
      holandia, to nie powinni nawet w bramke trafic z tych karnych, sheepshaggers!!

COME ON ENGERLAND - IN STEVE WE TRUST!!!
      • Gość: bramka Re: _________________:: Engerland ::_____________ IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 19:34
        "10 heroic lions, one stupid boy".
        Tytuł sprzed 8 lat.
        Mam nadzieję że jutro nie bedą musieli tak pisać...
    • fdj __________Ricardoualiaaaaaaa!!!!! ____________ 01.07.06, 19:32
      Znów dasz radę, chłopie!!!
      • d_ost Anglia do doooooomuuuuuu!!!! 01.07.06, 19:37
        • Gość: kamey Re: Anglia do doooooomuuuuuu!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:38
          PORTUGALIA!!!
      • fdj Re: __________Ricardoualiaaaaaaa!!!!! ___________ 01.07.06, 19:44
        Jeeeeeeeeeeeeeeeeeest!!!
    • polackmaly Zagadka 01.07.06, 19:33
      Jaka jest najbardziej rzucajaca sie w oczy roznica miedzy pilkarzami Portugalii
      i Brazylii ?
      • halfoat Re: Zagadka 01.07.06, 19:33
        tylko jedni grają w piłkę
        • polackmaly Re: Zagadka 01.07.06, 19:34
          halfoat napisał:

> tylko jedni grają w piłkę
          >
          tez prawda :-)

Odpowiedz ktora tu mam: Brazylijczycy sa aktorami tylko w reklamach Nike.
    • buba_erdeljan Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. 01.07.06, 19:34
      Czy Robinson wie cos, czego my nie wiemy skoro tak sie usmiecha?
      • Gość: bramka Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 19:37
        pierwszego wyczuł. szkoda że nie doskoczył
        • d_ost Robinson na lekcje tańca do Dudka 01.07.06, 19:42
          Próbował coś zatańczyć, ale wyszło dość cienko
          • Gość: kamey Re: Robinson na lekcje tańca do Dudka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:43
            RICARDO bohaterem
          • Gość: bramka Re: Robinson na lekcje tańca do Dudka IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 19:43
            ricardo nie do przejścia
    • fdj _____Gdzie jest ta Aaaaaaaangiliaaaaa!!!_________ 01.07.06, 19:45
      Szpakowski gdzieeeeeee jest taaaa Angiliaaaaa...???
      • Gość: AntyAngol Albion Zatopiony !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 01.07.06, 19:46
        HUrrrraaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Precz z wyspą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: bramka Re: _____Gdzie jest ta Aaaaaaaangiliaaaaa!!!_____ IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 19:47
        no przyznasz chyba że nie zasłużyli. Obrażam się na mundial. Na finale się nie
        pojawiam.
        • fdj Re: _____Gdzie jest ta Aaaaaaaangiliaaaaa!!!_____ 01.07.06, 20:40
          Oczywiście, że ZASŁUŻYLI. Bardziej niż nudna, bezbarwna, bezpłciowa Angila.

Jezu, jak dobrze. Conajmniej kolejne dwa lata spokoju, bez angielskiej pychy,
          która przebiłaby wszystko co możliwe i dopuszczalne w tym względzie, gdyby
          przypadkiem została miszczem śata ;-)
    • Gość: kol@ _________________:: Engerland ::__________________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:45
      nie ma boga i sprawiedliwosci - no to teraz serdecznie pie.. te mistrzostwa i
      wielki ch.. sedziom na droge..
    • Gość: zatara :-(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:46
      UUU.uu :-((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka