Gość: zatara Wkurza mnie akcent Szpakowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:26 Mówi sie NeVIll, a nie NeviLL. Ah, co za nitpicking. Drukarz wyrzucił Runeja (to kolejna klasyczna wersja ;) ) zupełnie niesprawiedliwie! Precz z Porto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Wkurza mnie akcent Szpakowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:28 powiem dosadniej - j.e.b.a.c portugalie!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Wkurza mnie akcent Szpakowskiego IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 18:35 był niedawno taki film o piłce nożnej, w którym sędzia był tak absurdalnie stronniczy że sam strzelił gola główką i twierdził że piłka odbiła się przypadkowko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Wkurza mnie akcent Szpakowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:44 to w tych mistrzostwach juz z pou tuzina podobnych meczow byuo.. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj ..coś dla ładnych pań.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:28 super ten film! bedę go sobie puszczała na miły początek dnia i przed zaśnieciem na bardzo przyjemne sny...:D oh, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramol Plej bjutiful... IP: *.centertel.pl 01.07.06, 18:34 Zastanawiacie się co zrobić żeby fotbol był ciekawszy trzeba wytępić tych wszystkich symulantów bo mnie to juz powoli denerwuje jak wielkie chłopy płacza a za 30 sec wstaja i nic im nie jest ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jusstsiak Re: ..coś dla ładnych pań.. IP: *.telkonet.pl / *.telkonet.pl 01.07.06, 18:35 Najbardziej spodobał mi się film dla pięknych pań,nareszcie ekipa z czuba przygotowała coś dla nas baaardzo mi się to podoba:D:D:co do meczu,to po raz pierwszy nie wiem na kogo mam stawiać,z jednej strony na portugalię,bo ma świetnego trenera i to bardzo dobry zespół(poza tym mają Deco-akurat nie w tym meczu,ale jest i niech chłopak nei będzie żałował,że przyjął portug. obywatlestwo i Ronaldo:D:D),a z drugiej jestem za anglią,bo szkoda mi,że mają takiego trenera i zawsze są faworytami,a zawsze kończy się na niczym:) Odpowiedz Link Zgłoś
fdj ____________Gmochugalia!!!_______ ______ 01.07.06, 18:34 Bardzo słuszna czerwona dla Runeja. Wcześniej po prostu walczyli po męsku o piłkę, ale tę walkę Runej przegrywał, więc postanowił z wściekłości kopnąć Portugaleiro w klejnoty. Zachował się głupio, podobnie jak kiedyś Beckham z Argentyną. Miejmy nadzieję, że z podobnym skutkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: ____________Gmochugalia!!!_______ ______ 01.07.06, 18:36 Szpakowski przebuc!!! Kapitalny strzał Figo, ledwo obroniony przez Robinsona, a ten po cichutku skomentował, dodając tylko "ach". Gdyby tak samo strzelał Dżo Kol, to by się Szpaku darł w niebogłosy... Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: ____________Gmochugalia!!!_______ ______ 01.07.06, 18:39 ZCzubaki też są be: "18:34 Robinson umie bronić!! Przed chwilą wyciągnął niesamowity strzał." Nawet nie raczyli napisać, kto tak niesamowicie strzelił. Ale raczyli zaznaczyć, kto ledwo co fuksem obronił... Odpowiedz Link Zgłoś
polackmaly Re: ____________Gmochugalia!!!_______ ______ 01.07.06, 18:55 > Nawet nie raczyli napisać, kto tak niesamowicie strzelił. To mialo byc podanie ... a wyszedl strzal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: ____________England!!!_______ ______ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:42 nie gadaj glupot - nie kopnau go celowo, bo te walke przerwau sedzia, ktory pokazau rooney'owi czerwona kartke na wyrost, bo kopniecie byuo w ferworze walki i przypadkowe. kto to swoja droga suyszau, zeby do meczu angoli delegowac sedziego z argentyny?!?! to tak jakby do meczu niemiec z ekwadorem delgowac polaka, skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
fdj ____________Portugalia!!!_______ ______ 01.07.06, 18:54 Ale Runej dostał także za zachowanie potem (po kopaniu się): odepchnięcie Portugaleiro po przerwaniu gry. Za samo kopnięcie może by dostał tylko żółtą... Zachował się idiotycznie i kartka jak najbadrdziej słuszna! Odpowiedz Link Zgłoś
winnix Re: ____________Portugalia!!!_______ ______ 01.07.06, 18:56 "Codzienna tęsknota za rozumem w spojrzeniu Rooneya to nie przypadek" :))))))))) Uwielbiam Macieja Szczęsnego:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: ____________Portugalia!!!_______ ______ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:58 dupa tam! portugalczyk za szarpanie sie przy zwuoce z oddaniem piuki na wolnego nic nie dostau, nawet upomnienia - dupa tam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatara Bzdury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:43 Nie było złych zamiarów, determinacji w złośliwości, anty fair play, jak u Itali. Co najwyżej żółta. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj ________Portugalia!!!__________ 01.07.06, 18:55 Odpowiedź jest tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=793&w=44526929&a=44530972 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vilgefortz Karnych nie będzie IP: *.limes.com.pl 01.07.06, 18:34 Anglicy nie dadzą rady kondycyjnie jeżeli dojdzie do dogrywki. W innym razie sędzia pomoże Portugalczykom coś strzelić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatara Będą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:44 Ale masz fajny nick, aż mnie ciarki przeszły :-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Będą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:46 jakias klatwe na portugalcow moguby sprokurowac, co nie? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Będą. 01.07.06, 18:51 Mamy dogrywke. Niech wygra lepszy. Szkoda że trafili na siebie, tyle druzyn jest do wyeliminowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Będą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:52 ..jak na przykuad niemcy! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatara Re: Będą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:58 Mógłby ich statki w tornadno wkręcić ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Będą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:00 po co statki, co ci biedni marynarze winnni - reprezentacje niech wkreci i gdzies fpizdu wywyieje razem ze scolarim! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatara I znowu sie jakas czarownica wpieprzyla. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:38 I Lwy do domu :-( Odpowiedz Link Zgłoś
d_ost Krakacz się zalogował:) 01.07.06, 18:51 Witam. Jeśli portugalczycy nie dopuszczą do karnych, to będzie w półfinałach jedna drużyna, która umie i której się chce grać w piłkę. Bo brazylia umie, ale jej sie nie chce. A biało-czerwoni ani nie umieją, ani nieim się nie chce Ciekawe co Gmoch narysuje na tablicy:) Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Krakacz się zalogował:) 01.07.06, 18:54 coś nie bardzo umieją, może sędzia powinien jeszcze z dwóch Anglików zdjąć, to siły by się wyrównały Odpowiedz Link Zgłoś
d_ost Re: Krakacz się zalogował:) 01.07.06, 18:55 halfoat napisał: > coś nie bardzo umieją, może sędzia powinien jeszcze z dwóch Anglików zdjąć, to > siły by się wyrównały > Murować bramkę w 10 to i nasi umieją. Jak Anglicy mówią na ,,obronę częstochowy"? Ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Krakacz się zalogował:) IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 18:55 gmocha zgasił szaranowicz, jak zwykle. To co, dzis kraczesz dla Portugalii?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
d_ost Re: Krakacz się zalogował:) 01.07.06, 18:56 Gość portalu: bramka napisał(a): > gmocha zgasił szaranowicz, jak zwykle. > To co, dzis kraczesz dla Portugalii?:))) Krakałem dla Hiszpanii, to się to źle skończyło:) Więc powiedzmy, że dziś jestem bezstronny:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JERSEY dzis na JERSEY - RIOT in the city IP: 82.112.157.* 01.07.06, 18:54 jedna wyspa - Jersey olbrzymia mniejszosc portugalska ponad 100 dodatkowo sciagnietych policjantow jedyne miejsce w Europie gdzie byly zamieszki po meczu na euro dzis na Jersey bedzie jazda... obojetne czy wygramy czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatara Ale pasja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:01 Co na to te owce? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Ale pasja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:02 nie ma bata - chuopaki je rozdziewicza! ;DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s.z.a.m.o Re: Ale pasja IP: 195.117.179.* 01.07.06, 19:46 sven joran orange erikson... szpaku moj czlowiek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatara Codzienna tęsknota za rozumem w spojrzeniu Rooney' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:55 a to nie przypadek. Tak przed chwilą usłyszałem? Ty, siwy, wal się. Może ty byś grał z takim zacięciem, talentem, i pasją? Kto to jest ten koleś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ehh Re: Codzienna tęsknota za rozumem w spojrzeniu Ro IP: *.streamcn.pl 01.07.06, 18:58 To Maciej Szczęsny i ma rację, bo Ronney mimo, że dobrym piłkarzem jest, to rozumem nie grzeszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatara A na wuj mu rozum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:04 Ma dobrym piłkarzystą(1)być i tyle. Od myślenia to my tu na forum jesteśmy ;-> 1. copyright by Jasiu Smietana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: A na wuj mu rozum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:06 fokin' rajt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ehh Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. IP: *.streamcn.pl 01.07.06, 18:56 "codzienna tesknota za rozumem w spojrzeniu rooneya to nie przypadek" by Maciej Szczesny Rozwalił mnie tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatara Pa, nas obu to ruszyło :-> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:02 Nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bvxcv Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. IP: *.e-wro.net.pl 01.07.06, 19:16 to najlepszy tekst komentatora na tym mundialu. i co najważniejsze - słuszny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztuk Mistrz metafor Szczęsny IP: *.gprspla.plusgsm.pl 02.07.06, 00:43 dorzucił jeszcze jedną złotą myśl, tuż przed karnymi: "Anglicy mają już ciemnienie malowideł" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erteel Krystiano Ronaldo IP: *.kom / *.os1.kn.pl 01.07.06, 19:01 Szpaku spalszcza imię Cristiano :> Odpowiedz Link Zgłoś
d_ost Dietetyk 01.07.06, 19:04 Crouch i pani beckham mają chyba tego samego. Przydałby mi się do niego telefon:) Swoją drogą byłby ciekawie zobaczyć jak crouch wiąże buty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Dietetyk IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 19:08 nie roztaczaj takich wizji, bo ciarki przechodzą...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatara Newil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:08 Szpak ma generalnie problemy z akcentem i wyczuciem języka. A ten drugi koleś mówi o kosztini. E? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ _______:: Engerland ::_________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:07 ten Crouch to juz chyba trzecia akcje spie..u, no!! ale graja angole koncertowo!! COME ON ENGERLAND!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: _______:: Engerland ::_________ IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 19:11 Im to chyba najlepiej się toczy heroiczne ćwierćfinalowe boje w dziesiątkę:) Patrz:'98 Odpowiedz Link Zgłoś
polackmaly Re: _______:: Engerland ::_________ 01.07.06, 19:12 > ten Crouch to juz chyba trzecia akcje spie..u, no!! technologia nie jest jeszcze na tyle rozwinieta aby roboty graly tak dobrze jak ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: _______:: Engerland ::_________ 01.07.06, 19:14 terminator po kuracji odchudzającej Odpowiedz Link Zgłoś
d_ost Re: _______:: Engerland ::_________ 01.07.06, 19:13 Gość portalu: kol@ napisał(a): > ten Crouch to juz chyba trzecia akcje spie..u, no!! ale graja angole > koncertowo!! COME ON ENGERLAND!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo crouch cienki jest. W obu znaczeniach tego słowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
neverlanding Anglia lepsza. 01.07.06, 19:08 A do rzutów karnych nie ma też Owena, to że nie ma go od dawna nie znaczy że nie ma go mniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
polackmaly Re: Kogo powinna wpuścić Portugalia no boisko? 01.07.06, 19:15 > ODONKORA:) Scolariego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ehh Re: Anglia lepsza. IP: *.streamcn.pl 01.07.06, 19:15 Mam dylemat, nie kibicuje żadnej z drużyn, ale jakoś zwykle byłem przeciwko Anglikom. Jednak dzisiaj ujęli mnie pasją, zaangażowaniem i umiejętnościami, więc żeby było sprawiedliwie wisi mi kto awansuje:D:D. ...A mistrzowstwo i tak zdobędzie Brazylia:). Odpowiedz Link Zgłoś
d_ost Brawo Scolari 01.07.06, 19:16 Nie zgrywał idioty. Nie kłócił się o gola. Był spalony i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Anglia lepsza. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 19:15 Gol ze spalonego. Dostałam palpitacji lewego przedsionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Anglia lepsza. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:17 ja tez sie wzdrygnouem, az mi piwo zadrzauo.. ;)) COME ON ENGERLAND!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Anglia lepsza. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 19:19 Lennon podoba się. Nie tylko z nazwiska. Naprzód ludzie i maszyny! Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Anglia lepsza. 01.07.06, 19:22 Imagine England in semifinal it's easy if you try Odpowiedz Link Zgłoś
d_ost Zółta kartka Carvalho 01.07.06, 19:18 Tak na nią zasłużył jak włosi na karnego z australią Odpowiedz Link Zgłoś
fdj _________Pooooorrrrrrrtugaliaaaaa a!!!___________ 01.07.06, 19:18 Angol aktor. Usilował wymusić karnego. Na szczęscie sędzia jest dobry i nie dał się nabrać... Odpowiedz Link Zgłoś
d_ost Co dobrze robi Crouch? 01.07.06, 19:20 Fantastycznie mija przeciwników, idąc z piłką w stronę własnej bramki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ehh Re: Co dobrze robi Crouch? IP: *.streamcn.pl 01.07.06, 19:23 "Trudno o dobrą koordynację ruchową jak się ma 2 metry wzrostu" by Szpakowski - BZDURA, a koszykarze, mają po 2 metry wzrostu a niejednokrotnie super koordynację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Co dobrze robi Crouch? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 19:26 ale on ma 2 metry a waży niecałe 70 kg... Gdy wykonuje gwałtowne ruchy to to wygląda przerażajaco Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Co dobrze robi Crouch? 01.07.06, 19:29 są gorsi en.wikipedia.org/wiki/Manute_Bol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ehh Re: Co dobrze robi Crouch? IP: *.streamcn.pl 01.07.06, 19:29 Ot utrafiła w sedno:). Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Co dobrze robi Crouch? 01.07.06, 19:23 może mu nie wytłumaczyli na którą ma strzelać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kroucz Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. IP: *.e-wro.net.pl 01.07.06, 19:19 Myślę, że Anglia wygra w karnych. Nie ma na boisku tych, którzy na pewno by nie strzelili - czyli Beckhama i Rooneya. No i jeśli wytrzymają w osłabieniu aż do karnych to będą silniejsi psychicznie, tym bardziej, że Portugalia gra w sumie padakę. Poza tym Angole nigdy jeszcze w karnych nie wygrali, więc może teraz im się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:22 obys w totka w srode wygrau za te suowa! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
neverlanding Aaron Lennon 01.07.06, 19:20 "nie dba o to, że rozbije się o reklamy. młodośc ma swoje prawa." a to dopiero ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ _________________:: Engerland ::__________________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:21 If Crouch plays for England, so can I /clap, clap! If Crouch plays for England, so can I /clap, clap! If Crouch plays for England If Crouch plays for England If Crouch plays for England, so can I!! /clap, clap! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
d_ost Uwaga filozoficzna 01.07.06, 19:24 Jeśli nasz superobrońca profesjonalista żewłakow (znany jako Wielbiciel Pizzy i Kawy) prosił o zmianę w 60. minucie i to było straaasznie profesjonalne, to anglicy powinni teraz biegać może w pięciu... Biało czerwone patałachy, ich mać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Uwaga filozoficzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:26 amen! ale hak im w smak i ENGERLAND, ENGERLAND, ENGERLAND - COME ON ENGERLAND!!! Odpowiedz Link Zgłoś
d_ost Czy Lennon będzie strzelał karne? 01.07.06, 19:27 Nie, zszedł po to, żeby nie strzelać. Dawno nie widziałem, żeby zmiennik doczekał się zmiennika... Brawo Eriksson Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Czy Lennon będzie strzelał karne? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 19:30 po co on wziął tego walcotta? Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. 01.07.06, 19:26 Nie ze złośliwości, ale z poczucia humoru wynotowałam sobie co ciekawsze powiedzonka pana Tomasza Zimocha, który komentuje ten mecz w radio. <a href="irini.blox.pl/2006/07/Anglia- Portugalia.htmltarget="_blank">Anlia: Portugalia</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:28 a w jakiej stacji on to komentuje? probowauem dzis znalezc go na 'jedynce' i dupa - jakas czerstwa muzyczka jeno.. Odpowiedz Link Zgłoś
julobubi Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. 01.07.06, 19:30 No i rzuty karne.. Mam nadzieje,ze sobie poradza Anglicy.. Odpowiedz Link Zgłoś
polackmaly Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. 01.07.06, 19:31 Karne - sztab techniczny Portugalii na wszelki wypadek juz szykuje duze pudelko chusteczek dla Cristiano Ronaldo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ _________________:: Engerland ::__________________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:32 no karwa - godzina prawdy wybiua! jesli jakis bog widziau portugalie w meczu z holandia, to nie powinni nawet w bramke trafic z tych karnych, sheepshaggers!! COME ON ENGERLAND - IN STEVE WE TRUST!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: _________________:: Engerland ::_____________ IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 19:34 "10 heroic lions, one stupid boy". Tytuł sprzed 8 lat. Mam nadzieję że jutro nie bedą musieli tak pisać... Odpowiedz Link Zgłoś
fdj __________Ricardoualiaaaaaaa!!!!! ____________ 01.07.06, 19:32 Znów dasz radę, chłopie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamey Re: Anglia do doooooomuuuuuu!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:38 PORTUGALIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: __________Ricardoualiaaaaaaa!!!!! ___________ 01.07.06, 19:44 Jeeeeeeeeeeeeeeeeeest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
polackmaly Zagadka 01.07.06, 19:33 Jaka jest najbardziej rzucajaca sie w oczy roznica miedzy pilkarzami Portugalii i Brazylii ? Odpowiedz Link Zgłoś
polackmaly Re: Zagadka 01.07.06, 19:34 halfoat napisał: > tylko jedni grają w piłkę > tez prawda :-) Odpowiedz ktora tu mam: Brazylijczycy sa aktorami tylko w reklamach Nike. Odpowiedz Link Zgłoś
buba_erdeljan Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. 01.07.06, 19:34 Czy Robinson wie cos, czego my nie wiemy skoro tak sie usmiecha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Anglia - Portugalia z czuba i na żywo. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 19:37 pierwszego wyczuł. szkoda że nie doskoczył Odpowiedz Link Zgłoś
d_ost Robinson na lekcje tańca do Dudka 01.07.06, 19:42 Próbował coś zatańczyć, ale wyszło dość cienko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamey Re: Robinson na lekcje tańca do Dudka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:43 RICARDO bohaterem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Robinson na lekcje tańca do Dudka IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 19:43 ricardo nie do przejścia Odpowiedz Link Zgłoś
fdj _____Gdzie jest ta Aaaaaaaangiliaaaaa!!!_________ 01.07.06, 19:45 Szpakowski gdzieeeeeee jest taaaa Angiliaaaaa...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyAngol Albion Zatopiony !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 01.07.06, 19:46 HUrrrraaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!! Precz z wyspą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: _____Gdzie jest ta Aaaaaaaangiliaaaaa!!!_____ IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 19:47 no przyznasz chyba że nie zasłużyli. Obrażam się na mundial. Na finale się nie pojawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: _____Gdzie jest ta Aaaaaaaangiliaaaaa!!!_____ 01.07.06, 20:40 Oczywiście, że ZASŁUŻYLI. Bardziej niż nudna, bezbarwna, bezpłciowa Angila. Jezu, jak dobrze. Conajmniej kolejne dwa lata spokoju, bez angielskiej pychy, która przebiłaby wszystko co możliwe i dopuszczalne w tym względzie, gdyby przypadkiem została miszczem śata ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ _________________:: Engerland ::__________________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:45 nie ma boga i sprawiedliwosci - no to teraz serdecznie pie.. te mistrzostwa i wielki ch.. sedziom na droge.. Odpowiedz Link Zgłoś