kaspa222 02.07.06, 02:55 jak dla mnie ten mundial jest beznadziejny! brak emocjonujących spotkań, te mecze to jakaś żenada, a sędziowanie.... o tym juz szkoda gadac.I jeszcze ci pożal się boże "półfinaliści" P.S. Oby nie wygrali Niemcy !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cisiel1 Re: Od rzeczy....... 02.07.06, 03:34 ..cos w tym jest co piszesz, to prawda gra jest jakaś nadzwyczaj zachowawcza, a sedziowanie (pomimo łącza) jest beznadziejne... Pozdro. ps:też bym nie chciał, żeby wygrali Niemcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzejk Re: Od rzeczy....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 00:05 To prawda, niestety emocji jest na tych mistrzostwach bardzo mało. Wygrywa wyrachowanie, żelazna taktyka i zasada "nie stracić". Cała piłka nożna idzie w tym kierunku. Pamiętacie Barcelonę z sezonu 2004/2005? Grali fantastycznie, ale odpadli, a rok później nie grali tak efoktownie i zdobyli Puchar Europy. Podobnie jest na tym mundialu: Ghana, WKS, Brazylia, Argentyna, Hiszpania, Meksyk już nie grają. Wyobrażacie sobie półfinały: Brazylia-Argentyna i Hiszpania-Anglia(oczywiście Anglia w normalnej dyspozycji np. z Euro 2004)? - miód!!! Dla mnie mundial się skończył - nie dość, że odpadły moje ulubione drużyny, to jeszcze te mundial absolutnie zawodzi i tak naprawdę nie ma co oglądać. Pzdr. prawdziwych Kibiców dobrej piłki. Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: Od rzeczy....... 04.07.06, 01:05 obrona jest również elementem piłki nożnej i tez może budzić pozytywne uczucia u kibiców atak jest bardziej efektowny - ale stawianie na sam atak na hurra przy walce o takie trofeum jak Puchar Świata to czysta naiwność mi sie Mundial podoba naprawde było mało nieciekawych spotkań chyba tylko jedno- POlska-KOstaryka:) Odpowiedz Link Zgłoś