Gość: Jan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 20:59 Yashin-C.Alberto,Maldini,Beckenbauer,R.Carlos-Makelele- Cruyff,Zidane,Garrincha-Pele,Maradona Ot. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ee Del Piero się sromotnie myli! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 21:14 Światowym piłkarzem #1 jest bez wątpienia Rasiak! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Del Piero: Francja jest faworytem finału IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 22:14 Francja przede wszystkim nie da sobie strzelić gola, bo będzie grała 7-8 obrońcami tak jak wczoraj. Skuteczne to, ale nie ładne. Tak jak Grecy teraz Francuzi mordują ofensywny futbol. Ale co do klas obu drużyn nie mam wątpliwości. Obie zasłużyły na finał. Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Re: Del Piero: Francja jest faworytem finału 07.07.06, 07:19 Gość portalu: zzz napisał(a): > Francja przede wszystkim nie da sobie strzelić gola, bo będzie grała 7-8 > obrońcami tak jak wczoraj. Skuteczne to, ale nie ładne. Tak jak Grecy teraz > Francuzi mordują ofensywny futbol. Wlosi jeszcze bardziej muruja, nie zapomnij o Wlochach. W meczu z Niemcami grali glownie na wlasnej polowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lui Re: Del Piero: Francja jest faworytem finału IP: *.bchsia.telus.net 06.07.06, 22:40 Nie Francja - Afryka... Pisze to, co kazdy (prawie) mysli cicho Odpowiedz Link Zgłoś
neiden Re: Del Piero: Francja jest faworytem finału 06.07.06, 23:30 stawiam na wlochy!italia avanti!!! obecni francuzi to nie sa europejczycy - afryka. Odpowiedz Link Zgłoś
jotwu61 Re: Del Piero: Francja jest faworytem finału 07.07.06, 00:46 Tylko Ci sie wydaje, ze kazdy tak mysli. Wbrew Twoim oczekiwaniom, duzo mniej ludzi jest uposledzonych rasizmem. Mecz sie dalej. Twoja choroba jest nieuleczalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lui Re: Del Piero: Francja jest faworytem finału IP: *.bchsia.telus.net 07.07.06, 02:29 Dlaczego mnie obrazasz??? Nie napisalem ani slowa ze Afrykanczycy sa gorsi od innych - wiec gdzie ten rasizm. Po prostu stwierdzilem ze Francja jest reprezentowana przez kogo jest jest - co w tym zlego ??? Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Del Piero: Francja jest faworytem finału 07.07.06, 03:54 no i co z tego, że pochodza z Afryki. Niektórzy są we Francji od dawna, inni z kolonii farncuskich, gdzie wielu się czuje francuzami. Grają dla Francji od wielu lat, więc to francuzi. Nie jak Oli, który na chwilę założył białoczerwoną koszulkę, ale naprawdę. We Francji jest masa kolorowych ludzi zresztą, prześledziłeś ich życiorysy, a może od kilku pokoleń żyją we Francji, a tylko korzenie mają afrykańskie? A zresztą, cała drużyna USA idąc tym tropem to nie USA, bo to kraj emigrantów. Kompletnie bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo mówmy wprost-zidane,barthez,ribery i 8 czarnuchów IP: *.cable.mindspring.com 07.07.06, 06:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cabernet.merlot Re: mówmy wprost-zidane,barthez,ribery i 8 czarnu IP: *.res.east.verizon.net 07.07.06, 08:18 Jestes chory, idz sie leczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: mówmy wprost-zidane,barthez,ribery i 8 czarnu IP: *.cable.mindspring.com 07.07.06, 13:19 czyzbys miał przyjaciół wsród chłopaczków z bronksu? czyszczą ci pupkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lui Re: Del Piero: Francja jest faworytem finału IP: *.bchsia.telus.net 07.07.06, 19:12 Nic z tego jak bystrze zauwazyles - ale dzieki mnie mogles sie pokazac i wypisac.... Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Del Piero: Francja jest faworytem finału 17.07.06, 04:07 Gość portalu: Lui napisał(a): > Nic z tego jak bystrze zauwazyles - ale dzieki mnie mogles sie pokazac i > wypisac.... ROTFL, hehe, dobre. Po prostu czekałem na ciebie jak na mesjasza!:) Ojejku, pobiegnę teraz do kolegów się pochwalić!! I jeszcze zrobię zrzut ekranu i oprawię w ramkę, bo po prostu zaszczyt mnie kopnął:)) I na pewno laski będą na mnie teraz lecialy i w ogóle, ja, stary, dasz mi autograf? Bo po prostu, to dzięki Tobie zmieniło się całe moje życie, które kręciło się tylko wokół tego, aby w końcu się WPISAĆ!! Jejku, ale fajnie... No ale skoro nic z tego, to fajowo:) Ciesze się, że napisałeś coś ciekawego, z czego...nic nie wynika. P{ozazdrościć!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cabernet.merlot Re: Del Piero: Francja jest faworytem finału IP: *.res.east.verizon.net 07.07.06, 08:13 Polscy rasisci jak zwykle, na posterunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalala Re: Del Piero: Francja jest faworytem finału IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 12:59 nie widze w żadnej z tych wypowiedzi rasizmu, sami murzyni często nazywają się czarnuchami, a stwierdzenie że wielu reprezentantów francji ma afrykańskie korzenie, albo urodziło się w afryce to po prostu fakt, a nie rasizm. gdyby ktoś napisał je.... czarnuchów, to byłby rasizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slayGreg Re: Del Piero: Francja jest faworytem finału IP: *.acn.waw.pl 07.07.06, 00:19 zapomniałeś o Eusebio, tylko.... gdzie go tu upchnąc pozdr -- slayGreg Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: Del Piero: Francja jest faworytem finału 07.07.06, 00:49 Olek nie pitol! macie ograć żabojadów i zrobić majstra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkgyju Re: Del Piero: Francja jest faworytem finału IP: *.c151.petrotel.pl 07.07.06, 01:46 ITALIA! ___________ KIBICE - serwis informatyczny Odpowiedz Link Zgłoś