Dodaj do ulubionych

Co Materazzi powiedzial Zizou???

• Gość: prindle23 Re: Co Materazzi powiedzial Zizou??? IP: *.nap.wideopenwest.com 10.07.06, 16:36
      przypuszczam, ze powiedzial cos na temat Zidane's algierskich korzeni.
      A propos, przegladajc polskie fora, wiekszosc wypowiedzi jest wprost
      zenujaca. Moze troche wiecej kultury i inteligencji !!!!!!!!!!
    • Gość: Jaco Re: Co Materazzi powiedzial Zizou??? IP: 84.40.217.* 10.07.06, 16:44
      "grasz jak Rasiak" :)
    • Gość: Emerald Re: Co Materazzi powiedzial Zizou??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 17:20
      Musiał powiedzieć coś w stylu: nie do twarzy ci w białym, kolego ;D
    • siehan giuoco del calcio fiorentino 10.07.06, 21:49
      Ja myślę, że powiedział coś w stylu:

Azzurro, azzurro, va fa'n culo!

(Niebiescy, niebiescy, ch*j wam w dupę)

San Giovani, Giovani, figli di puttane!

(San Giovanni, Giovani, s********y!)

tak przecież florentczycy grający w XVI w. w "giuoco del calcio fiorentino" - czyli włoską piłkę - zagadywali do swoich przeciwników - miasto, podzielone na 4 dzielnice (niebieska, czerwona, biała, zielona) urządzało doroczny turniej, zaczynający się od zwyczajowych pojałanek, w których uczestniczyły 23-osobowe zespoły drabów - to było jakieś połączenie piłki nożnej, ręcznej i rugby - straszna bijatyka, ale z jajem, o podobnym znaczeniu jak sieneńskie palio - do dziś we florencji można to zobaczyć - ja sobie myślę, że coś z tej gry w krwi włochów zostało i mi to odpowiada, tak jak kiedyś odpowiadali mi irlandczycy występujący na mundialu z ewidentnymi śladami połamanych nosów - latynoskie tańce czy germańska nuda, dla kogoś takiego jak ja, czyli oglądającego mecze raz na 4 lata, za mało są interesujące - lud chce igrzysk to niech je ma!

linki:

www.globeit.it/caf/foto.html (warto obejrzeć fotki ze współczesnych pokazów)

www.everything2.com/index.pl?node_id=1241845&displaytype=printable (trochę o historii Calcio storico fiorentino)

www.globeit.it/caf/foto.html (oficjalna strona)

nuke.calciostoricofiorentino.com/ (jedna z ciekawszych nieoficjalnych stron)

• Gość: melder Re: Co Materazzi powiedzial Zizou??? IP: *.dembego6.waw.pl 10.07.06, 22:04
      kilka linków, proponuje obejrzeć aż do ostatniego
      www.youtube.com/watch?v=B8PBOlkLVMc&search=materazzi
      www.youtube.com/watch?v=rKGcUr0S-FU&search=materazzi
      www.youtube.com/watch?v=WJPKM5aJGW8&search=materazzi
      www.youtube.com/watch?v=okNah_cPTQA&search=materazzi
      www.youtube.com/watch?v=xpEWzkM228w&search=materazzipozdr
    • Gość: Koziołek Re: Co Materazzi powiedzial Zizou??? IP: 82.160.132.* 10.07.06, 22:10
      Rozmowa Zidana i Materazziego:
      Zidane - wiesz co to jest KOZIOŁEK?
      Materazzi - co ty gadasz?
      Z - wiesz co to jest KOZIOŁEK?
      M - NIE NIE WIEM!
      Z - TO CI POKAŻE.
      resztę widział cały świat.
      • Gość: zizouu Re: Co Materazzi powiedzial Zizou??? IP: *.swidnica.mm.pl 10.07.06, 22:45
        jestes moim algierczykiek ;)
    • Gość: qwerty Re: Co Materazzi powiedzial Zizou??? IP: *.mpi.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 22:35
      Marco Materazzi dwukrotnie nazwał siostrę "Zizou" prostytutką i śmiał się z algierskiego pochodzenia Zidane'a, nazywając go "brudnym terrorystą" - donosi brazylijska telewizja "O'Globo", która dokonała szczegółowej analizy zapisu video wydarzeń ze 110. minuty finałowego meczu mundialu.
    • pink.freud Re: Co Materazzi powiedzial Zizou??? 10.07.06, 23:10
      Hey bitch... eat my tusk:)))))
    • Gość: Kate.g Re: Co Materazzi powiedzial Zizou??? IP: *.236.186.77.Dial1.NewYork1.Level3.net 11.07.06, 02:51
      A co mowia ludzie na targu?
    • Gość: Krzysztof Re: Co Materazzi powiedzial Zidane'owi? IP: 81.219.30.* 15.07.06, 18:45
      Słyszałem w radiu że obraził jego rodzinę. ale coś jest nie tak bo on mu coć
      gadał przez cały czas więc jak mógłby ciągle i bez przerwy nawijać to samo???!!
    • Gość: roger Co Materazzi powiedzial Zizou??? IP: *.softlab.gda.pl 26.01.07, 11:59
      materac powiedział: "wolę twoja siostre niz twoja koszulke , arabski terrorysto
    • dragonav Re: Co Materazzi powiedzial Zizou??? 16.02.07, 08:38
      nie wiem ale na pewno coś przykrego
    • diplomatique Co Materazzi powiedzial Zizou??? 20.02.07, 15:12
      Powiedział: "Słyszałem, że chcesz skończyć karierę w Wiśle Kraków".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka