Gość: ja co pozostanie w pamięci? - oczywiście, że bramki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 09:12 i wpsaniała gra jako rozgrywającego! i Jego umiejętnosći... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blueska Re: Zizou odchodzi w niesławie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 09:15 Niewątpliwie - grać to on potrafi. Ale mimo wszystko, mimo swoich zdolności piłkarskich zachował sie jak burak. I wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
yggdrasill Re: Zizou odchodzi w niesławie 10.07.06, 09:20 Jestem dziewczyną, raczej kulturalną, o mentalności nakierowanej na 'peace&love'; jestem wegetarianką, pacyfistką, kocham ludzi, zwierzątka i kwiatki, ale nawet ja wiem, że czasem po prostu NIE DA SIĘ NIE PRZYWALIĆ!!! Zizou ma moje pełne zrozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alienor Re: Zizou odchodzi w niesławie IP: *.crowley.pl 10.07.06, 15:05 Dokładnie tak, podpisuje się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mauryc Re: Zizou odchodzi w niesławie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 09:27 czytam i ogarnia mnie coraz większe przerażenie.. Polacy to zwykli rasisci.. smutne. Nieważne dlaczego Zizu uderzył.. Każdemu czasem puszczają nerwy, a mało jest tak wykończony po 100 minutowym bieganiu w ogromnym stresie. Czasem słowa bolą bardziej niż cokolwiek innego. Ja nigdy nie używam przemocy ale nie wykluczam tego jeżeli ktoś np. obraził by moje dziecko albo ukochaną osobę. Myślę że każdego można wyprowadzić z równowagi a zwłaszcza jak jest wyczerpany fizycznie.. Nie oceniaj jeżeli jesteś tylko obserwatorem!! może zachował sie jak cham ale napewno nie dlatego że jest arabem albo muzułmaninem, może faktycznie ofiarą jest włoch.. tylko oni narazie to wiedzą i pewnie tak zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
lexis2 Zizou - też człowiek 10.07.06, 09:24 Jakoś nikt nie krytykuje zagrań i chamskich fauli Włochów. Dlaczego czepiacie się Zizou?? Podobno Materazzi nazwał go "arabskim przybłędą" czy uważacie że to było eleganckie??? Odpowiedz Link Zgłoś
marybelle Re: Zizou - też człowiek 10.07.06, 09:27 Dokładnie, nikt nie mówi, ze Materazzi się źle zachował, a on specjalnie sprowokował Zidane, bo chciał sie go pozbyć na karnych, wiedział, ze będą i sobie go wyelimonował. To na pewno nie było fair play!!! TYlko ze niestety zachowanie ZIdane było widoczne, a to co powiedział Materazzi, wiedzą tylko oni dwaj!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tropezyjczyk Materazzi nazwal zidane'a Terrorysta IP: *.fbx.proxad.net 10.07.06, 09:34 wedlug "the guardian" a za to na pewno by dostal w morde i ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Zizou odchodzi w niesławie IP: *.chello.pl 10.07.06, 09:31 Należało się włochowi. Niech się cieszy, że oberwał w pierś tylko. Włosi nie powinni dostac pucharu, grali gorzej, brutalniej... zaznaczam, ze francuzów specjalną sympatią nie darzę. A teraz Zizou okrzyczą pariasem. Ale miał satysfakcję. Wiem, wszystko dla zespołu, ojczyzny - itd, lecz, w głębi duszy, po cichu - popieram go... Odpowiedz Link Zgłoś
pysiat Zizou popieram! 10.07.06, 09:35 W pełni sie zgadzam! tak samo napisałam w moim poprzednim komentarzu podpisanym p_t Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Za pedalskie obłapianie - w pysk IP: 195.150.92.* 10.07.06, 09:45 Wszyscy widzieli, jak Włoch podszedł do niego z tyłu i objął obleśnie Zizou ręką. I pewnie jeszcze go namawiał na materac? To dostał co mu się należało. Tak się należy ciotom od prawdziwych mężczyzn! Odpowiedz Link Zgłoś
buj_w_chutach uszczypnął go w sutek. 10.07.06, 12:07 Zobaczcie sobie sami www.youtube.com/watch?v=NBV52GPhNjw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Piękny strzał! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 09:43 Nasi dresiarze mogą się uczyć od mistrza. Wykrok, zamach i gość w parterze. Napewno będzie ich bochaterem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic'ca Re: Zizou odchodzi w niesławie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 09:47 A miało być tak pięknie...Jednakże mimo wszystko moim zdaniem było, w tym spotkaniu Zizou również pokazał jak wielkiej rangi jest zawodnikiem, a jeśli chodzi o tamten wybryk ze 109 minuty nie wiemy co ów prpwokator Matrazzi mu powiedział, musiało to być COŚ...Dziękuję Ci Zizou!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
m7776 Zinadine jesteśmy z Tobą!!! 10.07.06, 10:06 Ty obojątnie kim jestes! Wyobraź sobie taka sytuacje grasz finał mundialu facet za Tobą cały czas łazi po boisku i gada bzdury to o Twojej kobiecie to o rodzinie wyzywa Cię a Ty nic w końcu kiedy prowokator nie ma siły zaczyna jechac wszystkim kogo zna na boisku wywlekł wszystko co wie więc Ty się "otworzyłeś" i strzał z bańki na klate i uciszyłes brzęcząca muchę w 108 minucie. Zinadine jestem z Toba i znam wielu którzy też są za Tobą . Odpowiedz Link Zgłoś
sallyowens Re: Zizou odchodzi w niesławie 10.07.06, 10:07 widocznie należało się Włochowi... Zizou to wielki zawonik i nie sądzę, żeby ot tak podszedł do zawodnika i go "zaatakował"... Włoch musiał mu dopiec do żywego... zresztą, jak widać na filmiku, Materazzi najpierw przytrzymywał Zizou ręką (czy to jest dozwolone??), potem coś tam sobie gadali i Zizou już odbiegał od Materazziego... Materazzi coś tam ciągle gadał i nagle Zizou odwrócił się i natarła n Włocha... w sytuacji Zizou wielu zachowałoby się podobnie i niech nikt mi nie mówi, że to jest hańba na jego honorze... bo najważniejsze jest to, że Zizou jest jednym z najlepszych obecnie piłkarzy świata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyb Re: Zizou odchodzi w niesławie IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 10.07.06, 10:07 źle zrobił , bo za słabo walnoł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sobol Re: Zizou odchodzi w niesławie IP: *.toya.net.pl 10.07.06, 10:32 chyba walnął! F=O=R=Z=A I=T=A=L=I=A!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ****Victory CKM Re: Zizou odchodzi w niesławie IP: *.dip.t-dialin.net 10.07.06, 10:32 wlosi to cioty najpierw zacznie a jak dostanie wpierd..... to placze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monnot Re: Zizou odchodzi w niesławie IP: *.net81-67-147.noos.fr 10.07.06, 10:45 Wszyscy wiedza, ze na boiskach leca "k...", "suk...." itp. Cale szczescie, ze Zidane nie mial noza, bo moze by podkroil gardlo ! W swojej karierze, zostal wywalony z boiska 12 razy !wiec nie jest aniolem. Szkoda, ze zakonczyl swoja kariere jak chuligan!bo byl wspanialym dryblerem! Bramka jego byla fantastyczna ! Wiec brawo i SZKODA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włoch Giovanni Re: Zizou odchodzi w niesławie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 10:49 Za chamstwo na boisku powinni byli być usunięci obydwaj: Materazzi i Zidane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monnot Re: Zizou odchodzi w niesławie IP: *.net81-67-147.noos.fr 10.07.06, 10:53 < Za chamstwo na boisku powinni byli być usunięci obydwaj: Materazzi i Zidane.< Bzdura, nie mozesz postawic policjanta przy kazdym pilkarzu ! Gdyby wywalali za przeklenstwa i obrazy na boisku zostalby tylko... sedzia ! Odpowiedz Link Zgłoś
m7776 Re: Zizou odchodzi w niesławie 10.07.06, 15:11 Gość portalu: monnot napisał(a): > < Za chamstwo na boisku powinni byli być usunięci obydwaj: Materazzi i Zida > ne.< > > Bzdura, nie mozesz postawic policjanta przy kazdym pilkarzu ! > Gdyby wywalali za przeklenstwa i obrazy na boisku zostalby tylko... sedzia ! > > > ty kiedys kopaaaaałes w piłkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iron_user Re: Zizou odchodzi w niesławie IP: 83.238.227.* 10.07.06, 10:56 Moim zdaniem Zizu postąpił jak najbardziej fair, ponieważ Włosi to symulanci i przede wszystkim prowokatorzy - oni tak naprawdę nie umieją grać z klasą - płaczą na boisku, pokładają się z bólu przez 3 sek., następnie wstają i nawet na ich twarzach nie da się dostrzec grymasu bólu. Zizu natomiast to piłkarz z klasą, nigdy na boisku nie pokazywał takich żeującacych (jak dla mnie) zachowań, w których przodują Włosi. Ponadto musiał istnieć podwód, i to wielki, że tak opanowany piłkarz zareagował w taki sposób - szkoda, że każdy tylko mówi o skutku, a nie o przyczynie (ale tej ostatniej już się raczej nie dowiemy). Bardzo również żałuję, że Zizu kończy karierę, ponieważ mimo swoich 34 lat jest bardziej zwrotny, dynamiczny i po prostu lepszy niż niejeden młody zawodnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monnot Re: Zizou odchodzi w niesławie IP: *.net81-67-147.noos.fr 10.07.06, 11:07 Bo Maluda nie symulowal, jak upadl na polu karnym?! Przestan opowiadac byle co. Jak jestes wytypowanym najlepszym pilkarzem na swiecie, i zarabiasz 180 000 000 dolarow,rocznie, to twoim obowiazkiem jest przykladowe zachowanie sie. Zidane zostal wywalony z boiska 12 razy, za chamskie zachowanie! Jestes gwiazda, zachowuj sie jak gwiazda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati26 Re: Zizou odchodzi w niesławie IP: 62.141.227.* 10.07.06, 11:02 Hmmm, no myślę, ze mu to nie zaszkodzi...Niesamowity facet, piłkarz, a to , ze sie wkurzył w tak napietej sytuacji to chyba mogło sie zdarzyć każdemu...No naprawde prawdziwy facet ;-))) Pozdrawiam))) Odpowiedz Link Zgłoś
micox Co powiedział Materazzi: 10.07.06, 11:14 Materazzi powiedział: 1.Zizou mam atak serca - ratuj mnie :)) albo 2.Głową włochów nie przebijesz :) lub 3.Grasz jak Rasiak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alphonsinho Re: Zizou odchodzi jak prawdziwy mężczyzna IP: *.aster.pl 10.07.06, 11:16 histeria dziennikarzy jest śmieszna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alphonsinho ha ha ha ha - werdykt światowych dziennikarzy IP: *.aster.pl 10.07.06, 12:27 pokazuje z jaką parafiańszczyzną mamy do czynienia u nas ZIDANE wybrany najlepszym zawodnikiem mundialu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada W jakiej niesławie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 11:25 Ze złotą piłką - jako najlepszy piłkarz MŚ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEK Re: Zizou odchodzi w niesławie IP: 84.37.38.* 10.07.06, 11:32 dla mnie Zidane byl wielkim pilkarzem, wczoraj spadl z piedestalu w czelusc chamstwa i glupoty i stracil moj szacunek! Tu we Francji mowia, ze Wloch go sprowokowal nazywajac terrorysta i Zidane uderzajac Wlocha, dajac sie sprowokowac udowodnil prawdziwosc slow Wlocha. Tyle! Krol umarl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Zizou odchodzi w niesławie IP: *.adsl.wanadoo.nl 10.07.06, 11:52 jaki Ty Maciek glupi jestes.Skreslasz czlowieka za meski gest.Jestes ciota? pilka nozna to meska gra.a Tobie polecam golfa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss co to za imie? jakis arabus?? IP: *.pools.arcor-ip.net 10.07.06, 11:33 ss Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz wielki to by był jakby się powstrzymał 10.07.06, 11:43 a tak zachował się jak byle łysy kibol. To właśnie odróżnia zdolnych od wybitnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: wielki to by był jakby się powstrzymał IP: *.adsl.wanadoo.nl 10.07.06, 11:48 rowniez uwazam,ze glupota bylo to szturchniecie w piers.Zizou powinien mu PRZYNAJMNIEJ tego wielkiego KLUPA na policzku rozplaszczyc.Ciekawe co wtedy QTAS powiedzial? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Zizou odchodzi w niesławie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 11:49 Niewiarygodne!!nerwy nie wytrzymały! Swoją droga jakby chciał Materacowi zrobic krzywde,to dałby mu z "czuba" w buźkę.NERWY! Z makaronami trzeba je trzymac szczególnie na wodzy.Zizou wybrał"najłagodniejszą" opcje. I wcale nie zasłużył sobie na ten stek wyzwisk i poniżajace komentaże. Pewnie,że takiej OSOBOWOśCI jaką jest(był?) Zizou nie wypada dac sie ponieśc nerwom, ale jest tylko człowiekiem;-)Samego aktu przemocy nie popieram, jednakże nie ujmuje on niczego z WIELKIEGO ZIZOU! Wszyscy ,którzy napietnuja Zidana zdaja sie nie widzieć CAłEGO BRUDU futbolu włoskiego -seria "delikatnych " niezauważalnych a mimo to brutalnych fauli, uszczypnięć,wyzwisk, plucia na przeciwnika,wymuszania fauli,udawania kontuzji-itd,itd.ZDECYDOWANIE UWAżAM FRANCUZóW ZA MORALYCH ZWYCIęZCóW !!! A Zidan, Zidan na zawsze pozostanie WIELKI. Materac pódzie w zapomnienie.Ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łamiący żebra Re: Zizou odchodzi w niesławie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 12:09 ja bym chętnie połamał tobie żeberka dr.mak25 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Zizou odchodzi w niesławie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 12:13 dobrze ze odszedl zachowal sie jak zwykly frajer!!!!!!!!!!!jeszcze na ostatni swoj mecz pokazal jaki jest naprawde.. !! dobrze ze juz odchodzi bo nikt nie chcialby widziec znow takich sytuacji jaka zobaczylismy ze strony zidane:/:/ zegnaj.. !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dejw Re: Zizou odchodzi w niesławie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 12:13 na jego miejscu poprawiłbym mu jeszcze z laczka w ten pedalski, ulizany ryj... Odpowiedz Link Zgłoś