Gość: MichałB To była jego najlepsza główka! IP: *.wro.vectranet.pl 11.07.06, 13:15 Brawo Zizu! Należało się Włochowi-rasiście. Normalny człowiek to by po tych zniewagach go skopał. A to że zszedl w 110 wcale nie osłabiło Francji. Przegrała tylko przez pecha Trezeguet`a. Odpowiedz Link Zgłoś
1309alek Re: Dlaczego Zidane bije 11.07.06, 13:19 Zidan jest niewinny pomimo tego uderzenia ,jezeli sedzia chcial usunac z boiska to powinien obu,NIE MOZE BYC RASIZMU NA BOISKACH PILKARSKICH,A ZOBACZCIE JAK BYLO W POLSCE NA BOISKACH WISLY I INNYCH RASISTOW,NARODOWCOW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: treneiro Re: Dlaczego Zidane bije IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 14:07 Za "włoska ciota" albo "głupi polaczek" też byś wywalał z boiska czy rasizm to obrażanie tylko kolorowych? Odpowiedz Link Zgłoś
emajak Re: Dlaczego Zidane bije 11.07.06, 13:30 MISTRZOWIE BRUDNEJ GRY Czy kiedykolwiek ukaże się w dziale sportowym jakiejkolwiek gazety (lub w gazecie sportowej) artykuł o włoskich piłkarzach pod tym tytułem? Chciałbym chociaż wątpię. Do tego pytania zmusił mnie ostatni (w obu znaczeniach) mecz Zinadine Zidane'a. Co mnie dręczy?! Co, aż tak plugawego i wrednego, powiedział mafioso Materazzi Zidane'owi, że ten zapomniał gdzie, po co i przed kim się znajduje? Komentatorzy na gorąco oceniający w TVP incydent Zidana z Materazzim zauważyli, że Materazzi jest krytykowany nawet we Włoszech za brutalną grę, wredne prowokacje, podstępne faule i wiele innych nieprzyjemnych cech. I nie jest to tylko jego specjalność! Takich jak on jest we Włoszech wielu. Brud moralny jest na boisku, wśród władz klubów piłkarskich i w samym centralnym związku. I niech za pointę posłuży tu fakt, że Włosi grając w finale podstępnie i faul - bo cel uswięca środki - byli motywowani nie tym, że ważny jest sportowy wyczyn, ale że prokuratura umorzy śledztwo w sprawie afery w piłkarstwie włoskim, w której "umoczeni" są działacze na poziomie klubów i wyżej, a także sami piłkarze. Brudny tytuł mistrzowski, uzyskany po nieczystej grze miał zatuszować BRUD WE WŁOSKIEJ PIŁCE NOŻNEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Dlaczego Zidane bije IP: *.skane.se 11.07.06, 15:01 Racja, racja!! Brudny football wloski, faule i prowokacje to nie sport! Slusznie zareagowal Zidane, moze wreszcie ktos ze swiata pilki noznej zwroci uwage na to co sie dzieje we wloskiej pilce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NKU Re: Dlaczego Zidane bije IP: *.aster.pl 11.07.06, 22:57 Nie ja myślę że Zidane powinien zadźgać handżarem jakiegoś Włocha. Wtedy dopiero można by spojrzec trzeźwym okiem na brudną grę Włochów? A moze od razu zabić kilku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTOO Kaczyńscy są wporzo - tak mu powiedział! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 13:43 Żeby tak kogoś walnąć, musiał użyć silnych argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu W tym roku Mistrzostw Świata nie było! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 13:49 Co to za MŚ bez Brazylii? A co do Italiańców, to nie przesadzajmy mówiąc o nich mistrzowie świata, to po prostu trampkarze, którym sędziowie podarowali zwycięstwo w finale. Ot, co. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artoo Re: Kaczyńscy są wporzo - tak mu powiedział! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 19:04 albo coś nt. RM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master chief ...i przeswiadczenia o swojej wielkosci.. IP: 194.152.82.* 11.07.06, 13:53 o tak, bardzo francuska cecha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moraliz generalnie, pilkarze to głąby i prostaki IP: *.olsztyn.net.pl 11.07.06, 13:58 nie bardzo rozumiem, jak mozna zachwycac sie takimi bałwanami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trafo Bałwany? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 14:02 Bo grają w piłkę? Moraliz, co masz na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merton Wielki Zidane IP: 87.192.91.* 11.07.06, 14:00 Uważam, że Zidane nie jest dojrzałym człowiekiem. Cokolwiek gadał Materazzi, można to sobie było odpuścić, wyśmiać, zwłaszcza gdy cel był tak blisko... Szkoda. Brak dojrzałości. Ale bez wątpienia Zidane z drugiej strony, jako zawodnik, nie ma w tej chwili sobie równych na świecie - to geniuysz na miare Pelego, daleko przed Diego. Dziękuję za lata pięknego footballu Zinedine Odpowiedz Link Zgłoś
michalolenkowicz porównywanie boskiego Zidana do włoskiej szmaty to 11.07.06, 14:08 obelga sama w sobie. Zizu przejdzie do histori jak Pele a o tym makaroniarzu nikt nie będzie pamiętał. ps szkoda że nie przyfasolił mu jeszcze w ryja jak ten leżał Odpowiedz Link Zgłoś
ginger123 Re: porównywanie boskiego Zidana do włoskiej szma 11.07.06, 14:33 A TY JESTES POLSKA SZMATA MICHALOLENKOWICZ!ten francuski algierczyk powinien sie utemperowac.DOBRZE ZE NARESZCIE ODCHODZI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwak Algerian piece of shit can't even compare IP: *.nyc.res.rr.com 11.07.06, 14:35 zizou bedzie pamietany jako swir ktory w przyplywie szalu nie potrafil sie opanowac, podobnie jak Mike Tyson ktory odgryzl kawalek ucha Hollyfieldowi ( tez podobno cos powiedzial na jego matke) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr78732 Can report you for racial abuse to NYC authorities IP: *.aster.pl 11.07.06, 14:40 Watch! It is really easy to trace you. May be you are illegal? No comment on your insults. Full of crap. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwak be my guest IP: *.nyc.res.rr.com 11.07.06, 14:47 you couldn't even report your upcoming bowel movement, so don't make me laugh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EB warci siebie idioci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 14:32 Zidane - bez względu na słowa Materazziego - nie powinien dać się sprowokować. Nie podczas takiego meczu, nie podczas ostatniego w karierze występu na boisku. To był zwyczajny idiotyzm. Takiego zachowania nie da się wytłumaczyć w żaden sposób. W Mistrzostwach Świata nie ma drugiego miejsca. Jest tylko Mistrz... i daleko z tyłu cała reszta. Nie wiadomo, czy Francuzi by wygrali, gdyby Zidane nie został wyrzucony z boiska? Można sobie gdybać. Wygrali Włosi i to oni są Mistrzami Świata (niestety, a może stety, bo dobrze, że utarto nosa zarozumilacom Francuzom). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Materazzi Re: Hajto i tak był o wiele lepszy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 14:41 Odpowiedz Link Zgłoś
nera13 Re: warci siebie idioci 11.07.06, 14:48 A dlaczego nikt z was nie zwrócił uwagi na to, że to Zidane zaczął dyskusję z Materazzim? W dodatku z tak chamskim, aroganckim uśmiechem, że do tej pory robi mi sie niedobrze, kiedy sobie to przypominam. Materazzi mu odpowiedział i miał do tego pełne prawo. A nikt z was nie ma pojęcia, co takiego mógł powiedzieć, więc darujcie sobie żałosne spekulacje. Zidane zawsze miał ze sobą poważne problemy, zakończył karierę bardzo w swoim stylu. Był dobrym piłkarzem, ale jego legenda zawsze już będzie skażona tym ostatnim popisem i bardzo mnie to cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
roke_senior Było tak : 11.07.06, 14:43 Oto opinia mojego ekspeta od czytania z ruchu ust : Materazzi :Zizu ..... gdyby nie te cholerne mecze w grupach dzis gralibysmy z Polską !!! Zizu :jak możesz !!!.... uuuuuuuuuuuuhhhhhhh ty !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwak albo tak IP: *.nyc.res.rr.com 11.07.06, 15:22 Materazzi - Marsylianka to piesn pedalow Zidane - nie mow!!! itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Dlaczego Zidane bije IP: 212.160.172.* 11.07.06, 15:02 Zgadzam się. Zadarmo nie dostaje się dwunastu czerwonych kartek. Gdyby za wszystkie trzymanki i wymienione poglądy trzeba by bić z główki żaden mecz nie mógłby sie zakończyć. Ci, którzy rozgrzeszają Zidana to zwykli hipokryci. Zrozumial bym jego zachowanie gdyby Matterazzi sfaulował go w swoim stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Dlaczego Zidane bije IP: *.skane.se 11.07.06, 15:04 Wspolczuje braku rozumu i wyobrazni BB. Prowokowanie i obrazanie to nie sport. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Dlaczego Zidane bije IP: 212.160.172.* 11.07.06, 15:19 Przyjacielu rozumu to Tobie brak. Poza tym brak Ci podstawowej umiejetności cechującej juz przedszkolaka - czytanie tekstu ze zrozumieniem. Dalszej polemiki nie bedzie bo musiał byś dostać z główki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Dlaczego Zidane bije IP: *.stadsnat.gippnet.com 11.07.06, 19:17 BB, biedaczku, zal mi ciebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ****Victory CKM Re: Dlaczego Zidane bije IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.06, 15:05 nie wie co to znaczy slowo terrorysta ale dziwka itp. to zna bezczelna wloska ciota.buraki nawet jezykow obcych nie znaja tylko w tym pedalskim jezyku mozna sie z nimi dogadac. burdello bum bum VIVA LA FRANCE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NKU Re: Dlaczego Zidane bije IP: *.aster.pl 11.07.06, 23:03 Tak, a wszyscy Rosjanie mają złote zeby, każdy Chińczyk ma 18 dzieci, a Francuzi piją tylko wino... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Re: Dlaczego Zidane bije IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 15:30 Bo usłyszał, że gra jak Rasiak Odpowiedz Link Zgłoś
maslo12 Re: Dlaczego Zidane bije 11.07.06, 15:50 To nizly tepak jeli nie rozumie co to znaczy terrorysta. Ronaldo kiedys wyznal,ze przeczytal dwie strony ksiazki i rozbolala go glowa. Ronaldo, ten z Portugalii, ma niesamowicie glupi wyraz twarzy, a te jego teatralne miny rodem z brazylijskich seriali sa zalosne. Mam wrazenie ze 95 procent pilkarzy to tlumoki.Czy ty tez drogi czytelniku. Odpowiedz Link Zgłoś
punter Znam perfekt włoski i wiem co powiedział Materazzi 11.07.06, 16:42 "Słyszałem, że sypiasz z Edgarem Gosiewskim" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr T. To kto w końcu kogo uderzył? IP: *.atrema.deloitte.com / 82.177.11.* 11.07.06, 16:51 Czy to przebrzydły Makaron nie znokautował nasze Dziecię Kochane, Nasze Niewiniątką, Piłkarza (Pałkarza?) XX wieku (i XXI wieku też)? Zizou, wracaj załatwiłeś kiedyś Świerszczewskiego, może dasz radę Kosowskiego jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Znam perfekt włoski i wiem co powiedział Mate IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 11.07.06, 18:23 punter napisał: > "Słyszałem, że sypiasz z Edgarem Gosiewskim" piep szysz za to by go zabił Odpowiedz Link Zgłoś
sk8isgr8 Jeśli to prawda... 11.07.06, 16:49 ... to nie dziwie sie Zidanowi. Kiedyś takie sprawy rozstrzygano w pojedynkach - choc nie wiem czy Materazzi jest zdolny do czynnosci honorowych. Czy Zidane mógł w odpowiedzi ubliżać M? - nie, bo zniżyłby się do jego poziomu. Szkoda ze nie trzasnął prosto w ryj, który go szkalował. Uważam że za chamskie odzywki tez powinny obowiązywać czerwone kartki. Ktoś kiedyś zauważył że słowa ranią głębiej niż miecz... Tylko współczesna hipokryzja odsądza od czci i wiary Zidane'a - Materazzi niby jest cacy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marys Tępy materac!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 16:53 Sam się przyznał, że ciągnął Zidana za koszulke, czyli rzut karny dla Francji bo miało to miejsce w polu karnym. Tępy pajac. Nie trawie takich typów. Wystarczy spojrzec na te dziary i już wiadomo, że ma nie pokolei we łbie. Takie zachowania powinno się karac. Myślę, że 80% facetów zrobiłobym to co Zidan. Szkoda, że nie poczekał 10 minut nie nie skopał gościa po meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rockky11 Re: Tępy to jest Zidane IP: 212.160.172.* 11.07.06, 17:18 a Materazzi w sprytny sposób osiągnął swój cel. Włochy mistrzami świata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Foza Materazzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocky11 Tępy to jest Zidane IP: 212.160.172.* 11.07.06, 17:18 a Materazzi w sprytny sposób osiągnął swój cel. Włochy mistrzami świata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Foza Materazzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Tępy to jest Zidane IP: *.kom / *.os1.kn.pl 11.07.06, 17:43 W swoim zacietrzewieniu powielasz posty Rocky. Nie udzielaj sie ponad potrzebe. Materazzi tez nie ma sie czym chwalic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmoj Re: Tępy to jest Zidane IP: *.sympatico.ca 11.07.06, 18:07 Daj sobie spokuj Rocky! Szkoda slow. Masz 100% racji. Materazzi najlepiej wywiazal sie ze swojego zadania. Wyeliminowal ich najlepszego zawodnika, strzelil bramke i sowoja jedenastke. Wlosi grali strasznie brutalnie - mieli 15 fauli i jedna zolta kartke. Francuzi grali b. czysto, mieli tylko 25 fauli, 3 zolte kartki, i jedna czerwona. Daj sobie spokuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Tępy to jest Zidane IP: *.kom / *.os1.kn.pl 11.07.06, 18:19 Kto był lepszy w finale mundialu? 75% Francja (12488) 25% Włochy (4204) Liczba oddanych głosów: 16692 Obawiam, się że jesteś w zdecydowanej mniejszości ze swoimi "jedynie słusznymi" poglądami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbv Re: Tępy to jest Zidane IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 11.07.06, 18:26 a co na to klasyk Futbolu K Gorski Mecz ten wygrywa kto strzeli jedna bramke wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Tępy to jest Zidane IP: *.kom / *.os1.kn.pl 11.07.06, 19:10 Niestety musze się z Toba zgodzić - piłka nożna to nie jazda figurowa - za dobre wrażenie punktów tu się nie dostaje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dlaczego Zidane bije IP: *.localdomain / *.vip.com.pl 11.07.06, 17:27 Zidane uslyszal ze po mundialu bedzie musial zamieszkac w polsce ... i nerwy puscily ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Piłka staje się grą oszustów i bandytów. IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 11.07.06, 17:27 Nie jestem miłośnikiem rozwiązywania problemów za pomocą pięści czy strzałów z bani. Nie chcę bronić Zidane'a. Zapłacił i pewnie jeszcze zapłaci za swój postępek. Chcę jednak powiedzieć, że na jego miejscu pewnie zachowałbym się tak samo. Może to staromodne, ale każdy kto obraża bliską mojemu sercu kobietę powinien dostać w ryja, a ja powinienem ponieść karę za swój wyczyn. Finał MŚ zwrócił uwagę na boiskowe chamstwo i oszustwo. Wyobraźcie sobie, że telewizja publiczna nawołuje podstawiania nogi przechodniom na ulicy, nagrywania tego na wideo i przesyłania do redakcji... będzie kupa śmiechu, chociaż niektórzy będą mieli porozbijane głowy, nosy, połamane ręce, pozrywane ścięgna... Przecież pomysłodawca takiego programu powinien wylecieć z roboty natychmiast, a władze telewizji szybciutko przepraszać i trząść portkami przed prokuratorem. Tymczasem w studiu TV trenerzy-eksperci mówią o "konieczności faulowania w strefie obronnej 30 m od bramki". Na dobrą sprawę to się dopomina o natychmiastową interwencję prokuratury. W koszykówce występują "faule taktyczne", ale nikt nie ośmiela się podstawić przeciwnikowi nogę. Przeciwnikowi nie ma prawa stać się krzywda! W piłce nie można tolerować fauli "taktycznych". A już pochwalać "cwaniactwo boiskowe" w faulowaniu....? I to w ogólnopolskiej telewizji...? Nawoływanie do naruszania reguł gry? A durni kibice to wszystko akceptują... Czy ten piłkarski świat zgłupiał nawet ponad islamską miarę? Materazzi tylko chwilkę chwycił Zidane'a za koszulkę... Dlaczego, do chvja- wafla, w ogóle chwycił przeciwnika za koszulkę? W piłce nożnej nie ma potrzeby chwytania kogokolwiek za koszulkę. Czas najwyższy egzekwować taki zakaz! Każde chwycenie przeciwnika za koszulkę, spodenki czy rękę w trakcie gry powinno być karane natychmiast czerwoną karką! Przeciwnika można nieświadomie uderzyć ręką, wpaść w niego, ale nie można nieświadomie chwycić! Wystarczy wyrzucać za każde "chwycenie przeciwnika" i piłka szybko stanie się ciekawsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic On go przyrównał do Rasiaka IP: *.swidnica.mm.pl 11.07.06, 17:27 On mu powiedział: Grasz jak Rasiak. Nie dziwie się że się wkurzył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marks 7 Spencer England - pamiątki z mistrzostw !!! IP: *.stegny.2a.pl 11.07.06, 17:32 www.allegro.pl/item113781823__marks_spencer_nowa_koszulka_england_xl.html www.allegro.pl/item114175976__england_euro_championschips_koszulka_l.html www.allegro.pl/item114003296__umbro_england_oryginalna_koszulka_od_ss.html www.allegro.pl/item114180290__england_euro_championschips_koszulka_l.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Filmik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 18:13 zobaczcie sobie filmik "Materazzi, fajny gość" hehe troche przesadzil z tymi faulami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio "Jestem prostym człowiekiem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 18:17 No to to akurat my wszyscy wiemy. Wystarczy popatrzeć na jego facjate i te tatuaże - i wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: "Jestem prostym człowiekiem" IP: *.kom / *.os1.kn.pl 12.07.06, 08:35 Kliniczny przypadek sadystycznego psychopaty, który za nic ma zdrowie przeciwników. Zaintertesowanych odsyłam do Youtube - jest tam parę "fajnych" filmików z "prostym człowiekiem" w roli głównej:( Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Tytuł może być Włochom odebrany!!!! 11.07.06, 18:31 Jak właśnie podaje Spiegel FIFA przeprowadzi śledztwo tak z powodu uderzenia Zidana jak z powodu włoskiej prowokacji. Całe szczęście! Prowokacje i obrażanie przeciwnika są ZAKAZANE ( Art. 55, ustęp 1 i 2 FIFA) i można za to stracić tytuł mistrza. Czego Włochom z całego serca za ich ohydną, niesportową grę należy życzyć. www.spiegel.de/sport/fussball/0,1518,426180,00.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44 Re: Tytuł może być Włochom odebrany!!!! IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 11.07.06, 18:49 jesli nawet powiedział to niech mu to udowodnią Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Tytuł może być Włochom odebrany!!!! 11.07.06, 19:05 jest film na którym widać przebieg "akcji" i to, że Włoch mówi do Zidana, będzie zeznanie samego Zidana oraz są specjaliści od czytania z ruchu warg dla głuchoniemych. Jakieś szanse na udowodnienie istnieją więc, choć nie są ogromne. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: Tytuł może być Włochom odebrany!!!! 12.07.06, 09:46 jesli im za to odbiora tytul, to nie ma w ogole po co ogladac tego sportu. To dopiero bylby skandal i przegiecie - bo dotychczas nawet kartki za to nikt nie dostal - o ile sie nie myle. Ale jak sadze to tylko pobozne niemieckie zyczenia. Specjalisci od czytania z ruchu warg zobaczyli juz co najmniej kilka roznych zdan ;-) - wiec jak mozna w ogole brac to pod uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Dlaczego Zidane bije IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 19:09 Bo mial rację, ja bym zrobil tak samo, i wkurzają mnie moralisci. napluc im w twarz to powiedzą że deszcz pada. ZIZU popieram. Odpowiedz Link Zgłoś