Dodaj do ulubionych

Wlochowi czolko sie nalezalo!

11.07.06, 20:33
I trenerowi Francuzow tez.
Gdy w 80 minucie Zidane byl sfaulowany wyraznie poprosil o zmiane.
Wszyscy to na ekranach widzieli,ten polkolisty ,falowy ruch palcem.
Zidane juz polowe meczu z Brazylia przechodzil i zrywal sie tylko w
najbardziej decydujacych momentach do walki.Mecz z Wlochami praktycznie
zaczal od spacerow i nie ma co wymagac od niego cudow,tylko trzeba bylo go
zminic jak o to prosil.Wtedy to wlasnie on strzelalby karne ,a nie jakis
specjalista od poprzeczek.
A Wlosi pod koniec meczu grajac w 11 przeciw 10 Francuzom mieli mniej
sytuacji podbramkowych niz ci drudzy.
Nie zapomnij Zidane dac swojemu trenerowi z czolka tez.
Obserwuj wątek
    • maksimum Re: Wlochowi czolko sie nalezalo! 11.07.06, 20:50
      Zidane zostal ukarany,bo nie jest specjalista od faulowania jak Wlosi.
      Nie dosc ze Wlosi fauluja tak zeby sedzia tego nie widzial,to jeszcze buzie im
      sie nie zamykaja od niewybrednych epitetow.
      Moznaby sie oczywiscie specjalizowac w tym co oni,ale nie na tym zycie polega.
      Ja wole takich co fauluja otwarcie niz robia to z ukrycia,a otwarcie udaja
      przyjaciol.
      • 3promile Re: Wlochowi czolko sie nalezalo! 11.07.06, 20:52
        I tu pełna zgoda. Sportowcem się bywa - mężczyzną się jest. Jak się w gębę
        należy, to się należy. Są granice.
        • maksimum Re: Wlochowi czolko sie nalezalo! 11.07.06, 20:59
          3promile napisał:

> I tu pełna zgoda. Sportowcem się bywa - mężczyzną się jest. Jak się w gębę
          > należy, to się należy. Są granice.

Bo zupelnie nie rozumiem tej swiatowej krytyki,ze Zidane nie umie faulowac jak
          Wlosi.
          Przeciez mafii tez nikt na swiecie nie ma takiej jak wloska.
          To nie znaczy,zeby brac z nich przyklad w tym wypadku.
        • homosovieticus wystarczą trzy promile,żeby wiedziec co to męskość 11.07.06, 21:10
          Nizinne pojecie męskości demonstruje facet majacy 3 promile przecietnej ilości
          szarych komórek.
          • 3promile Re: wystarczą trzy promile,żeby wiedziec co to mę 11.07.06, 21:14
            Słuchaj no, łachu - mógłbym ci z równą satysfakcją, co z liścia, przywalić
            trzynastozgłoskowcem, ale pewnie nawet byś się nie potrafił do tego odnieść,
            więc cię wygasiłem litościwie...
            • homosovieticus Re: wystarczą trzy promile,żeby wiedziec co to mę 11.07.06, 21:23
              Słucham i wyjść z podziwu nie mogę, jakis Ty mądry,oczytany w Adamie, odwazny i
              silny samiec. Wodogłowie i garb pewnie w tym Cie utwierdzają, ofermo fizyczna i
              intelektualna. Struga czytaj błaźnie.Nie wymachuj analfabeto
              trzynastostozgłosowcem bo się potkniesz i czerep rubaszny rozbijesz o bruk
              • 3promile Re: wystarczą trzy promile,żeby wiedziec co to mę 11.07.06, 21:24
                No to teraz buzi i spać, laleczko.
                • homosovieticus Re: wystarczą trzy promile,żeby wiedziec co to mę 11.07.06, 21:30
                  Możesz mnie w brzuszek ucałować "forumowy wojowniku" o odwadze Urbana.
              • maksimum Homos,nie badz Wlochem z poludnia o mentalnosci 11.07.06, 21:35
                homosovieticus napisał:

> Słucham i wyjść z podziwu nie mogę, jakis Ty mądry,oczytany w Adamie, odwazny
                i silny samiec. Wodogłowie i garb pewnie w tym Cie utwierdzają, ofermo fizyczna
                i intelektualna. Struga czytaj błaźnie.Nie wymachuj analfabeto
                > trzynastostozgłosowcem bo się potkniesz i czerep rubaszny rozbijesz o bruk

Araba!
                To ty tu zaczynasz obrazac ludzi!
                • homosovieticus Re: Homos,nie badz Wlochem z poludnia o mentalnos 11.07.06, 21:58
                  Ludzi którzy maja 3promile i chwala sie jeszcze tym nalezy stawiac pod
                  pregierzem.
                  • 3promile Re: Homos,nie badz Wlochem z poludnia o mentalnos 11.07.06, 22:01
                    Synek, grzecznie cię proszę - zejdź ze mnie, bo ci urwę ten pusty łeb i nasikam
                    do środka. Siejesz propagandę - twoja sprawa. Ale odpuść sobie te osobiste
                    wycieczki, bo to mnie męczy. Gorąco jest.
                    • maksimum Re: Homos,nie badz Wlochem z poludnia o mentalnos 11.07.06, 22:13
                      3promile napisał:

> Synek, grzecznie cię proszę - zejdź ze mnie, bo ci urwę ten pusty łeb i
                      nasikam
                      > do środka. Siejesz propagandę - twoja sprawa. Ale odpuść sobie te osobiste
                      > wycieczki, bo to mnie męczy. Gorąco jest.

U nas tez jest straszny gorac!!!
                      Chyba najcieplejszy dzien w roku.
                      • homosovieticus Czy ptak bezskrzydły moze fruwac 11.07.06, 22:18
                        • maksimum Re: Czy ptak bezskrzydły moze fruwac 11.07.06, 22:25
                          To jest wylacznie kwestia wyobrazni.
          • maksimum Re: wystarczą trzy promile,żeby wiedziec co to mę 11.07.06, 21:17
            Zidane byl zmeczony ,kontuzjowany i faulowany fizycznie i slownie i trzeba miec
            nie tylko inteligencje ale i talent by mu dorownac gra,a zaden z Wlochow tego
            nie potrafil.
            Gdyby Wlosi byli tacy madrzy,pracowici i inteligentni,to by im mafie nie byly
            potrzebne.
            • biedronka24 maksiu jestes przesladowany 11.07.06, 21:24
              przez GW. Twoj wpis znikl oczywiscie.
              Ja w sierpniu tez jestem tyle ze w Biesach i jeszcze ciagne Niemcow. Bede im
              musiala wyjasniac zawilosci naszej ´dyplomacji´ i chyba uczyc historii rozbiorow
              albo choc wyjasnic co to Targowica...
              Juz pare razy szczeka im opadla jak opowiedzialam im o cudach wolnej IIIciej...
              W kazdym razie jak beda toksyczni podrzuce ich wilkom, albo naucze jak sie
              cwaluje na huculach ;)
              Calusy...
              • maksimum Re: maksiu jestes przesladowany 11.07.06, 21:49
                biedronka24 napisała:

> przez GW. Twoj wpis znikl oczywiscie.

Nie pierwszy raz zreszta.
                Nie mozesz byc madrzejsza od nadredaktora i cenzury zarazem,bo za to czeka
                wyrok smierci na forum.
                Tutaj jak w komunie,maja z gory ustalone,kto moze byc popularny,a reszta ich po
                prostu w oczy kole.
                Nawet sobie nie wyobrazasz,ze oni specjalnie dla mnie wprowadzili zakaz pisania
                tytulow DUZYMI LITERAMI.
                Chyba powinienem byc dumny z tego,ze mnie zauwazaja.
                Jak myslisz,czy oni czytaja jakies inne posty,poza moimi?

> Ja w sierpniu tez jestem tyle ze w Biesach i jeszcze ciagne Niemcow. Bede im
                > musiala wyjasniac zawilosci naszej ´dyplomacji´ i chyba uczyc historii
                rozbiorow albo choc wyjasnic co to Targowica...
                > Juz pare razy szczeka im opadla jak opowiedzialam im o cudach wolnej
                IIIciej...
                > W kazdym razie jak beda toksyczni podrzuce ich wilkom, albo naucze jak sie
                > cwaluje na huculach ;)
                > Calusy...

Nawzajem!
    • douglasmclloyd Re: Wlochowi czolko sie nalezalo! 11.07.06, 21:04
      Jak cie przeczyta, to sie rozplacze i uderzy w piersi.
      • ku-dam Re: Wlochowi czolko sie nalezalo! 11.07.06, 21:15
        wogole nie rozuymiem waszego biadolenia
        przed kazdym meczem a waznym szczegolnie, strategia kazdej druzyny jest
        wyeliminowanie najlepszego przeciwnika, to wpaja kazdy trener obroncom i
        pomocnikom,
        wyeliminowanie znaczy nic innego jak WYELIMINOWANIE z gry i tak np.
        powiedzenie "ty terrorysto arabski czy twoja matka to ku.." jest jedna z metod
        psychologicznych wyeliminowanie, nikt tego nie udowodni, nikt tego nie widzi a
        goscia trafia szlak i "glowkuje", zreszta ten sam glowkujacy potrafil bez
        wyraznego powodu, wbijac kolce w glowe czy brzuch przeciwnika, czy robic
        jajecznice jak Runy portugalskiemu Ronaldo
        nasze kochane pilkarzyki nic sobie nie sa winni, tym razem trafilo na Zidane i
        dobrze mu tak
        • 3promile Re: Wlochowi czolko sie nalezalo! 11.07.06, 21:16
          Zgoda, dobrze mu tak! Ale to nie znaczy, że Materazziemu się nie należało!
        • maksimum Pilka to nie boks! 11.07.06, 22:12
          ku-dam napisał:

> wogole nie rozuymiem waszego biadolenia
          > przed kazdym meczem a waznym szczegolnie, strategia kazdej druzyny jest
          > wyeliminowanie najlepszego przeciwnika, to wpaja kazdy trener obroncom i
          > pomocnikom,

Pilka to nie boks i nie mozesz mowic o wyeliminowaniu kogokolwiek.
          To nie jest sport kontaktowy.Atakowac masz pilke a nie zawodnika.

> wyeliminowanie znaczy nic innego jak WYELIMINOWANIE z gry i tak np.
          > powiedzenie "ty terrorysto arabski czy twoja matka to ku.." jest jedna z
          metod
          > psychologicznych wyeliminowanie, nikt tego nie udowodni, nikt tego nie widzi
          >a goscia trafia szlak i "glowkuje",

Sam sie domyslasz,za co bylo grzywka!
          Ale czy tak prowokuja normalni ludzie?
          Chcesz wspolzawodniczyc z Zidane,to popracuj nad kondycja,zwinnoscia,technika
          itd.

> zreszta ten sam glowkujacy potrafil bez
          > wyraznego powodu, wbijac kolce w glowe czy brzuch przeciwnika, czy robic
          > jajecznice jak Runy portugalskiemu Ronaldo
          > nasze kochane pilkarzyki nic sobie nie sa winni, tym razem trafilo na Zidane
          >i dobrze mu tak

Widzisz w NHL dostajesz penalty za obraze slowna.Mozesz tez byc usuniety z
          meczu za to.Dlaczego tego nie ma w pilce?

• homosovieticus Piłka nożna stała się dobitnym świadectwem 11.07.06, 21:27
      ,że tzw. szlachetna rywalizacja sportowa nie jest niczym innym jak walką o
      pieniądz mający byc, według prostaków, przepustką do godziwego i rozumnego
      życia.
      • maksimum Re: Piłka nożna stała się dobitnym świadectwem 11.07.06, 21:32
        homosovieticus napisał:

> ,że tzw. szlachetna rywalizacja sportowa nie jest niczym innym jak walką o
        > pieniądz mający byc, według prostaków, przepustką do godziwego i rozumnego
        > życia.

W wypadku takich slaw jak Zidane,to pieniadze nie graja juz roli,bo on
        wczesniej zrezygnowal z reprezentacji.
        • homosovieticus Re: Piłka nożna stała się dobitnym świadectwem 11.07.06, 21:53
          Zidane to prostak i nicpoń( takie chamskie zachowania zdarzały się Mu juz
          kilkarotnie), taki złoty, biblijny cielec jakiego chcą czcić tłumy.
      • gorby w RP prostakowi lepiej oplaca sie seminarium 11.07.06, 21:34
      • douglasmclloyd Re: Piłka nożna stała się dobitnym świadectwem 11.07.06, 21:55
        homosovieticus napisał:

> ,że tzw. szlachetna rywalizacja sportowa nie jest niczym innym jak walką o
        > pieniądz mający byc, według prostaków, przepustką do godziwego i rozumnego
        > życia.

Do tej pory miales jakies watpliwosci?
    • piq piłka nożna, jak i w ogóle sport, to jest zabawa,. 11.07.06, 22:25
      ...bez względu na to, co się z tego robi. Ale w pewnych okolicznosciach zabawa
      się kończy, żarty idą na bok, i prawdziwy facet daje łachudrze w ryj, jeśli
      sobie na zbyt dużo pozwala. Tak jak w każdym innym miejscu i w każdych innych
      okolicznościach.
      • maksimum Re: piłka nożna, jak i w ogóle sport, to jest zab 11.07.06, 22:28
        piq napisał:

> ...bez względu na to, co się z tego robi. Ale w pewnych okolicznosciach zabawa
        > się kończy, żarty idą na bok, i prawdziwy facet daje łachudrze w ryj, jeśli
        > sobie na zbyt dużo pozwala. Tak jak w każdym innym miejscu i w każdych innych
        > okolicznościach.

I wlasnie o to mnie chodzilo!
        Nie jakies konspiracyjne dokuczanie i opluwanie po cichaczu,tylko trzeba stanac
        przed sprawa twarza w twarz i sie zmierzyc jak chlop z chlopem,a nie jak biedny
        chlop z poludnia Wloch z pilkarzem swiatowej elity.
        • tiburon_lover Re: Zidane ..prawie jak gwiazda...prawie robi dużą 11.07.06, 22:36
          Zidane najnormalniej w świcie dał ciała i dupy i co tam jeszcze AMEN

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka