Gość: kibic IP: *.gdynia.mm.pl 22.07.06, 12:36 Właśnie zauważyłem post z pytaniem o skład reprezentacji.No właśnie jak uwazacie kto powienien być podstawowym bramkarzem w czasie eliminacji do euro? Boruc czy Dudek??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Viola Re: Boruc czy Dudek ??? IP: *.gdynia.mm.pl 22.07.06, 13:23 Jasne,że Artur!!!!!!!Takiej klasy już dawno żaden polski piłkarz nie pokazał!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pjuk najpozniej wiosna 2007 - Kuszczak nr 1 23.07.06, 03:26 ... a wczesniej roznie moze byc. Obstawialbym Dudka ... Zas co do Boruca - tyle juz na tym forum nawytykalem mu niedostatkow w grze, ze tym razem sobie daruje. W kazdym razie redaktorki kolorowych pisemek musza sie bardzo spieszyc z materialami na temat Arcziego, bo juz wkrotce bedzie on przechodzonym towarem na wyprzedazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Boruc czy Dudek ??? IP: *.gdynia.mm.pl 27.07.06, 22:26 Jaki Kuszczak?Jaki Dudek? Musi wystawić Boruca,on jest niesamowity!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szekspir Buc czy Dupek ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 22:27 oto jest pytanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guanabana_itd Re: Boruc czy Dudek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 19:01 możliwości, efekty gry, klasa - Boruc wygląd - Artuś :) Tylko proszę nie myśleć, że ja sugeruję się wyglądem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Boruc czy Dudek IP: *.gdynia.mm.pl 28.07.06, 20:28 Również jestem zdania,że Artur Boruc powinien zagrać w eliminacjach do mistrzostw Europy.Na mundialu pokazał klasę,tylko dzięki jego obronie Niemcy nie dokopali nam np.4-0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Górnik Z. Re: Boruc czy Dudek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 23:42 Ale dlaczego on sobie tak folguje przy stole ? To widać że futruje się niesamowicie:) Jest gruby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Boruc czy Dudek IP: *.gdynia.mm.pl 29.07.06, 10:30 A co Ciebie obchodzi jego waga i to ile je.Ważne,że ma formę i niesamowicie broni.Czepiasz się jak dziennikarze z brukowych gazet. Odpowiedz Link Zgłoś
mawi24 Re: Boruc czy Dudek ??? 29.07.06, 16:13 Także obstawiam Boruca!!!Jeszcze dwa miesiace temu byłabym za Dudkiem.Jaka byłam wściekła gdy okazało się,że nie zagra na mundialu.No ale po meczu z Niemcami Artur stał się moim piłkarskim odkryciem!!!Nie wyobrażam sobie eliminacji i ME bez niego,przecież to on utarł nosa Niemcom,którzy byli tacy pewni wysokiej wygranej z Polską. Tylko Artur!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: easy Re: Boruc czy Dudek ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 16:43 ja tez bylam zla jak jurek nie dostal powolania na mundial ale wyraznie bylo widac ze bardziej naszej druzynie brakowalo frankowskiego niz dudka dlatego obstawiam za arurem!!!!!!!! swietny byl, a tego jego parady.... cos pieknego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipi Re: Boruc czy Dudek ??? IP: *.gdynia.mm.pl 29.07.06, 20:46 Boruc sexy??? Nie no bez przesady,ale fakt,że obecnie jest najlepszy i to on powinien znaleźć się w bramce. Odpowiedz Link Zgłoś