Gość: helterskelter IP: *.pl / *.enterpol.pl 01.08.06, 23:32 ale jaja! ten gość zaczyna mi się podobać!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kierownik Pewnie chętniej odwiedziliby browar - też sponsor! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.06, 23:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel PeTReSCU - najlepszy trener w Polsce od 15 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 23:34 szkoda, ze lada chwila go wyrzuca lub sam zrezygnuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyPOD Re: PeTReSCU - marnuje sie w Polsce IP: *.nsw.bigpond.net.au 02.08.06, 10:03 Wisla nie znajdzie lepszego trenera za te pieniadze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yak I tak nikt nie przebije Antka Ptaka :) IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 23:36 I tak nikt nie przebije Antka Ptaka, ten zabiera chyba swych brasiliano na lody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo moze to i sposob pokazac jak zarabia sie pieniadze IP: *.com.pl 02.08.06, 00:12 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronek Banach Re: moze to i sposob pokazac jak zarabia sie pien IP: *.toya.net.pl 02.08.06, 00:19 Może Zarząd wytłumaczyłby się skąd ma tak wysokie zarobki? Pewnie oszczędzając na pensjach pracowników wypracowują zysk. Aby Polska rosła w siłę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wk... Re: moze to i sposob pokazac jak zarabia sie pien IP: *.icpnet.pl 02.08.06, 02:16 Typowa postawa roszczeniowa. Będziesz miał firmę to inaczej zaczniesz mówić. Nie będziesz się interesował nią 8 godzin, ale 24/7. Będziesz się martwił, że nie płaci ci kontrahent a VAT, ZUS i pensje trzeba płacić. Nieprzespane noce. Związek zawodowy, skarbówka, jeszcze jakiś kredyt z banku. Jak słyszę takich jak ty krew mnie zalewa. To przedsiębiorca podejmuje ryzyko, a ty mu jeszcze się wpier... jak kształtuje umowy o pracę z pracownikami i co robi ze swoim, SWOIM zyskiem? Paranoja!!!!!!!!!!!!!!!! Puknij się w łeb koleś. Przez takie myślenie w Polsce nic się nie może udać!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bograćtrzaumic Re: moze to i sposob pokazac jak zarabia sie pien IP: *.speed / *.speed-net.pl 02.08.06, 03:10 Petrescu ma łeb. Wie, ze cos ta gromada umie zagrac i zabierajac ich na taka wycieczke tylko kaze uswiadomic tym grajkom, w jaki sposob mogliby zarabiac pieniadze. Kopia pilke i robia najwspanialsza rzecz dla nich na swiecie, a im sie k.. nie chce. Wiec do roboty, dziady. Jak ktos zwolni Petrescu, to jest debilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkljlkjl Re: Piłkarze Wisły Kraków za karę w fabryce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 00:56 Ale też kara. Powinni ich tam do roboty wziąć a nie na zwiedzanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sxp Re: Piłkarze Wisły Kraków za karę w fabryce IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 02.08.06, 01:04 jakby to bylo mozliwe to myslisz ze Dan by to nie zrobil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krisbee1983 Re: Piłkarze Wisły Kraków za karę w fabryce IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 02.08.06, 01:10 Do kina ich jeszcze weście i popcorn im kupcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bialy Re: Piłkarze Wisły Kraków za karę w fabryce IP: *.phlapafg.dynamic.covad.net 02.08.06, 05:07 to Wisla teraz druty ciaga hehehe LEGIA MISTRZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chicago cubs bardzo dobry pomysl...ale on sie nadaje do IP: *.chi1.dsl.speakeasy.net 02.08.06, 05:30 powielenia na cala lige........niech chlopaki troche zejda na ziemie, jak ich jeszcze mundial nie sprowadzil.... do roboty chlopaki ...taka macie prace..trening, trening, trening i znowu trening...i tylko 90 min zeby cos pokazac.... jazda jazda biala gwiazda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudio Re: Piłkarze Wisły Kraków za karę w fabryce IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 02.08.06, 09:29 jestes glupi burak i wiesniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COVA(L) Super pomysł !!! IP: *.stegny.2a.pl 02.08.06, 07:10 Brawo !!! Te darmozjady zarabiają takie kokosy jak na zwykłego człowieka że powinni zapier...ać po całym boisku. Jak nie to do fabryki na 12 godzin. Juz kiedyś Płośkoń z Górnika mówił że za dużo zarabiaja i że prezesi polskich klubów nie powinni nawzajem windować kontraktów kopaczy. A jak im nie pasuje to do II ligi belgijskiej wypad i dać szanse młodym, ambitnym chłopakom. Dość odrabiania jałmużny za 20 tys. miesięcznie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarecki64 Re: Super pomysł !!! IP: 193.109.212.* 02.08.06, 09:14 Popieram przedmówcę ... Tylko jedno ale, tak mało /20tys. miesięcznie/ to oni nie zarabiają, chyba że w euro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan do kopalni z nimi!!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.08.06, 07:28 do kopalni z nimi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Piłkarze Wisły Kraków za karę w fabryce IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 07:41 Straszy pilkarzy praca w fabryce, a ja musze codziennie pracowac.Narobilo sie kapitalistow, a to tylko dlatego iz za PRL nic nie bylo.Przyjdzie czas i Polska znow dostanie nauczke, w Moskwie juz pracuja nad tym.Polska znow nie wyciagnela wnioskow z nauczki.Gorzka nauka to Powstanie Warszawskie, zdrada Anglikow. Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Piłkarze Wisły Kraków za karę w fabryce 02.08.06, 08:22 Za kare własnie to oni nie powinni zwiedzac tej fabryki tylko w niej popracowac troszke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FFan Re: Piłkarze Wisły Kraków za karę w fabryce IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.08.06, 08:46 Dac im wiecej pieniedzy. Wtedy dopiero bedzie im sie chcialo grac....przez tydzien albo 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalala Re: Piłkarze Wisły Kraków za karę w fabryce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 11:04 żeby nie kapitalizm (no w polsce jest on połowiczny, ale miejmy nadzieje że już niełgo) to zdychalibyśmy dzisaj z głodu i stali po ocet. a co wspólnego ma powstanie warszawskie z kapitalizmem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusell Re: Piłkarze Wisły Kraków za karę w fabryce IP: *.motorola.com 02.08.06, 12:10 Rozumiem ze chciales przekazac cos bardzo dla ciebie istotnego, ale nie bardzo rozumiem co ma piernik do wiatraka. Moskwa, Anglicy, Powstanie, PRL pod artykułem o wycieczce polskich piłkarzy pod wodzą Rumuna na hali produkcyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Piłkarze Wisły Kraków za karę w fabryce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 08:32 Ten rumuński cep długo już tu nie popracuje...i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris*** brawo petrescu! IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 02.08.06, 08:54 brawo, swietny pomysl! petrescu powinien zagonic do roboty tych kopaczy! tam w fabryce! zaloze sie, ze telefonika od razu splajtowalaby! WISLA GRAC!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seeetrtr zobaczyli jak sie naprawde pracuje i ile zarabia IP: *.demon.nl 02.08.06, 10:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Piłkarze Wisły Kraków za karę w fabryce IP: *.19.165.1.osk.enformatic.pl 02.08.06, 09:34 pod zdjęciem pisze,że pojechali do myślenic w tekście ,że zwiedzali zakładyw krakowie hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Piłkarze Wisły Kraków za karę w fabryce IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 02.08.06, 10:47 Świetny pomysł, niech zobaczą jak ludzie zapier... na 3 zmiany za 800zł, może im się zachce grać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StaTom Re: Piłkarze Wisły Kraków za karę w fabryce IP: *.wroclaw.mm.pl 02.08.06, 10:50 Kiedys w slasku byl katzurin i tez zjechal swoich za nic nie robienie i powiedzial ze maja dobzre bo nie musza wsatwac skoro swit. Polak to polak. niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: is(L)ander skiślacy jak prace społeczne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 16:49 hahahahahahahaha ale cupiał pojechał tych leszczy... ale myślałem że rumuni to lampy pucują na światłach, a tu proszę wyzsza technologia i ciągną druta... hahahahaha to za prezent od Legii czyli v-ce majstra na SETKE skisłej... podziękujcie lajkoniki... haahahhahahahahahhahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andr Re: skiślacy jak prace społeczne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 17:04 Bardzo dobrze... ich trzeba krótko trzymać... inaczej się rozpuszczają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Re: Piłkarze Wisły Kraków za karę w fabryce IP: *.chello.pl 03.08.06, 13:22 W swojej karierze piłkarskiej miałem takie doświadczenie. Jako młody zawodnik, gdy zaczynałem grę w Steaule Bukareszt, też miałem taką wizytę w fabryce, gdzie ludzie pracowali ciężej i za mniejsze pieniądze niż w Polsce. Odmieniło to w jakimś stopniu moje życie. Postanowiłem sobie, że nigdy nie chcę wrócić w to miejsce jako pracownik. ------------------------------------------------------------------------------- gwiazdeczkom polskich drużyn to nie grozi. zawsze pozostaje liga cypryjska... Odpowiedz Link Zgłoś