Dodaj do ulubionych

Arka Gdynia kontra Wisła Kraków

IP: *.gdynia.mm.pl 04.08.06, 20:37
!!! TYLKO ARKA GDYNIA !!! Do boju Arkowcy...
Obserwuj wątek
    • Gość: lechia pany Re: Arka Gdynia kontra Wisła Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 21:01
      areczka znowu sie skompromituje i przegra i w przyszłym roku zamieni się ligami
      z lechią hahaha
      • Gość: hegemon® ciekawe czy wisla sie spompuje w gdynii IP: *.skynet.net.pl 04.08.06, 21:12
        • Gość: Typer Najważniejszy teraz jest PUEFA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 21:20
          W lidze jeszcze na maksa nie muszą grać - liczę na spokojne 0:1.
          ___
          Bwin - bonus 140zł dla nowych graczy - sprawdź to!
          Codziennie 50 euro za darmo od BAH - pilnuj swojej szansy!
          bukmacherzy.250free.com
          • Gość: hegemon® LEO zobaczyl wisle i sie zalamal IP: *.skynet.net.pl 05.08.06, 12:11
            i teraz qrwa przez skislakow nieawansujemy do ME

dzieki
      • Gość: kosso Re: Arka Gdynia kontra Wisła Kraków IP: *.chello.pl 05.08.06, 11:45
        kompromituje to się lechia. Wyczyny w Janikowie i innych podobnych miejscach. A
        gdzie to krowy goniliście w czasie meczu ? Aha - w Siwiałce. To tak niedawno
        było...
    • Gość: lebo1@gazeta.pl Re: Arka Gdynia kontra Wisła Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 21:14
      tabela przed zakończeniem meczów, b.dobry pomysł
    • Gość: Gość Re: Arka Gdynia kontra Wisła Kraków IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.08.06, 21:56
      za tak żenujące mecze powinni odejmować obu rywalom po trzy punkty. To se Leo
      wyrobił mniemanie o polskiej lidze (o ile wytrzymał do końca)
    • madmalina TAAA kandydat na mistrza 04.08.06, 22:06
      Wisła faktycznie jest super. Jak mówi jej trener (nieomylny) to pewien kandydat
      do zdetronizowania Legii. Tylko mam jedno pytanie?? Kiedy?? Bo z taka grą
      napewno nie w tym sezonie
      • Gość: asasa Re: TAAA kandydat na mistrza IP: *.local5.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 22:29
        Myślę, że można teraz oficjalnie już ogłosić, że Wisła przestała być "Obecnym
        Największym Rywalem Legii". Teraz pewnie czas nadszedł na Koronę albo inne gó...
        • Gość: bratM Re: TAAA kandydat na mistrza IP: 194.246.107.* 04.08.06, 22:40
          chyba masz racje
          • Gość: kibic Legii Panowie spokojnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 10:49
            Druga kolejka, a Wy już wyroki ferujecie. Ile było przypadków kiedy drużyna zaczynała niemrawo sezon a później nie było na nią mocnych. Może to wynik ciężkich przygotowań co później zaprocentuje. Nie wspomnę o Legii którą po paru kolejkach rok temu niektórzy odsyłali do drugiej ligi, nie dając żadnych szns na puchary. I co? Zdobyła mistrzostwo.
    • Gość: żal Re: Arka Gdynia kontra Wisła Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 22:23
      0 -zero gry wisla skisla a arka jak rolnops.dlaczego pilkarze nie moga placic
      kibicom za zmarnowany czas - to parodia !
      • fubrawiec Re: Arka Gdynia kontra Wisła Kraków 04.08.06, 22:25
        Hehe, to kiedy Dan się pożegna z Wisełką?:>
        • janzdziarski Wizyta w fabryce nie pomogla 04.08.06, 22:37
          Powinnie tom przez miesiac popracowac. ,oze by cos wtedu zrozumieli...
        • Gość: ted Re:Żedgnaj DAN !!! IP: *.rabka.sdi.tpnet.pl 04.08.06, 22:41
          Dan jesteś kolejnym chybionym nabytkiem , kiepskiego skauta Mielcarskiego ,
          dobrze że go wywalili na zbity pysk .
    • Gość: bratM Re: Arka Gdynia kontra Wisła Kraków IP: 194.246.107.* 04.08.06, 22:37
      tylko arka g.. właśnie
    • Gość: Zarząd TS Wisła Podziękowania IP: *.chello.pl 04.08.06, 22:59
      Zarząd TS Wisła Kraków serdecznie dziękuje panu sędziemu Hubertowi Siejewiczowi
      za przychylność wobec naszego klubu w dzisiejszym meczu z zespołem "Arka"
      Gdynia. Na szczególną wdzięczność zasługuje pobłażliwość drogiego pana
      Siejewicza wobec piłkarzy naszego klubu, co wyraziło się w blisko zerowej
      liczbie żółtych kartek. Chylimy czoła, obserwując liczne udane próby
      wykartkowaniea naszych drogich przeciwników.

Liczymy na dalszą współpracę, prosząc jednocześnie o intensywniejszą pomoc w
      zdobywaniu bramek.

Z wyrazami szacunku, liczący na dalszą owocną współpracę wszystkich sędziów
      PZPN-

Zarząd TS Wisłą Kraków
    • Gość: nudy Re: Arka Gdynia kontra Wisła Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 23:17
      dudka jest słabym piłkarzem i zagrał w tym meczu na swoim poziomie i nie grał na
      środku, tylko z prawej strony!
    • nauma Re: Arka Gdynia kontra Wisła Kraków 04.08.06, 23:59
      Jeśli Arka ma poziom zbliżony do mistrza Islandii (choć pewnie jest... gorsza),
      to porównanie Wisły z Legią wychodzi zabawnie, zwłaszcza w kontekście napinaczy
      krzyczących, jak to Legia dała ciała wyrabiając zaledwnie 3:0 z amatorami.
      Ponurym paradoksem jest to, że o ile taki Islandczyk zarabia na życie przed
      treningiem handlując obuwiem, o tyle taki Gdynianin dostaje o wiele więcej za
      grę na zbliżonym poziomie...
      • Gość: koler Legia dno IP: *.chello.pl 05.08.06, 11:51
        Oglądając mecze legii z islandczykami nie widziałem specjalnej różnicy w
        poziomie gry tych drużyn. A stadion w Islandii tylko nieco gorszy od tego
        w "stolycy"
    • Gość: p Re: Arka Gdynia kontra Wisła Kraków IP: *.144-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 05.08.06, 00:47
      Niezle... Calkiem dobry opis meczu. Gratuluje obiektywnosci panu Kubickiemu, po
      pieciu miutach udalo mi sie znalezc wzmianke o Wisle. Co za nedza redakcyjna.
    • Gość: der jednak konieczna zmiana wlasciciela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 01:10
      normalnie juz mam dosyc. jesli cupial nie chce sukcesow i nie zalezy mu na
      wisle to niech lepiej odejdzie. nie mozna grac druzyna, ktora nie ma
      napastnikow. jeszcze rok temu mialem nadzieje i odejscie cupiala postrzegalem
      jako wielki dramat, to teraz juz ni mam watpliwosci. trudno - spadniemy, ale
      moze ktos zainwestuje i wyjdziemy z dolka.
    • Gość: Don King Nowe przyslowie kupi sobie Cupial IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 05.08.06, 03:38
      Nowe przyslowie kupi sobie Cupial
      ze i przed szkoda i po szkodzie zglu ....al

Wroc Kasperczak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zajechany treningami fizycznymi zawodnik to przyszly kaleka.
      • Gość: Janek Re: Nowe przyslowie kupi sobie Cupial IP: 82.160.10.* 05.08.06, 05:13
        a co na to zwiazek zawodowy?a kto to taki Kasperczak ja nie widziałem różnicy
        w grze Wisły gdy trenerami Wisły byli Kusto,Nawałka razem z panem Kasperczakiem
        jechali na kadrze (ogranej) Pana Smudy
        • dennis26 Re: Nowe przyslowie kupi sobie Cupial 05.08.06, 07:22
          W meczu z Górnikiem udało sie strzelić Wiślakom jedna bramke i poszli za to
          zwiedzac z rana fabryczke to az strach pomyslec co sie bedzie działo teraz.
          Jak patrze na Petrescu to odrazu na myśl przychodzi mi to przysłowie o tej
          krowie co duzo ryczy a mało mleka daje...
    • Gość: jano Arka będzie coraz lepsza IP: *.chello.pl 05.08.06, 11:41
      Arka powoli będzie grać coraz lepiej. Praca trenera Stawowego i zawodników
      zacznie już niedługo przynosić owoce i przyjdą zwycięstwa. Może już za tydzień
      w Szczecinie ?
    • Gość: ds Re: Arka Gdynia kontra Wisła Kraków IP: *.tvgawex.pl 05.08.06, 15:50
      przyszedl petrescu do wisly i zrobil "rumunow" ale wisla sama sobie
      zapracowala na to sprzedajac najlepszych pilkarzy a wzmacniajac sie rumunska
      kolonia przyklada dala pogon z brazylijczykami to petrescu chcial miec
      swoja rumunska druzyne w polskiej lidze
      • Gość: marek jeznach wisła Kraków - Matersburg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 12:55
        kadra petrescu na Matesbursburg rezerwa
        1.Mariusz Pawełek 12.juszczyk
        4.Marcin Baszczyński 8 le
        6.rkadiusz Głowacki
        5.Jean Paulista
        7.Radosław Sobolewski
        20.Dariusz Dudka
        11.Tomasz Dawidowksi
        10.Piotr Brożek
    • Gość: Pytanie Re: Arka Gdynia kontra Wisła Kraków IP: *.zax.pl / *.zax.pl 09.08.06, 10:11
      Mam pytanie do redakcji czy są na tej stronie dokładne statystyki dzięki którym
      można by było zobaczyć kto asystował itd. Bo kiedyś były a teraz nie moge
      znaleść

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka