Gość: Dąbrowa 100% Arka IP: *.gdynia.mm.pl 04.08.06, 20:37 !!! TYLKO ARKA GDYNIA !!! Do boju Arkowcy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lechia pany Re: Arka Gdynia kontra Wisła Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 21:01 areczka znowu sie skompromituje i przegra i w przyszłym roku zamieni się ligami z lechią hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hegemon® ciekawe czy wisla sie spompuje w gdynii IP: *.skynet.net.pl 04.08.06, 21:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Typer Najważniejszy teraz jest PUEFA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 21:20 W lidze jeszcze na maksa nie muszą grać - liczę na spokojne 0:1. ___ Bwin - bonus 140zł dla nowych graczy - sprawdź to! Codziennie 50 euro za darmo od BAH - pilnuj swojej szansy! bukmacherzy.250free.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hegemon® LEO zobaczyl wisle i sie zalamal IP: *.skynet.net.pl 05.08.06, 12:11 i teraz qrwa przez skislakow nieawansujemy do ME dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosso Re: Arka Gdynia kontra Wisła Kraków IP: *.chello.pl 05.08.06, 11:45 kompromituje to się lechia. Wyczyny w Janikowie i innych podobnych miejscach. A gdzie to krowy goniliście w czasie meczu ? Aha - w Siwiałce. To tak niedawno było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lebo1@gazeta.pl Re: Arka Gdynia kontra Wisła Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 21:14 tabela przed zakończeniem meczów, b.dobry pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Arka Gdynia kontra Wisła Kraków IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.08.06, 21:56 za tak żenujące mecze powinni odejmować obu rywalom po trzy punkty. To se Leo wyrobił mniemanie o polskiej lidze (o ile wytrzymał do końca) Odpowiedz Link Zgłoś
madmalina TAAA kandydat na mistrza 04.08.06, 22:06 Wisła faktycznie jest super. Jak mówi jej trener (nieomylny) to pewien kandydat do zdetronizowania Legii. Tylko mam jedno pytanie?? Kiedy?? Bo z taka grą napewno nie w tym sezonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasa Re: TAAA kandydat na mistrza IP: *.local5.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 22:29 Myślę, że można teraz oficjalnie już ogłosić, że Wisła przestała być "Obecnym Największym Rywalem Legii". Teraz pewnie czas nadszedł na Koronę albo inne gó... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratM Re: TAAA kandydat na mistrza IP: 194.246.107.* 04.08.06, 22:40 chyba masz racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Legii Panowie spokojnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 10:49 Druga kolejka, a Wy już wyroki ferujecie. Ile było przypadków kiedy drużyna zaczynała niemrawo sezon a później nie było na nią mocnych. Może to wynik ciężkich przygotowań co później zaprocentuje. Nie wspomnę o Legii którą po paru kolejkach rok temu niektórzy odsyłali do drugiej ligi, nie dając żadnych szns na puchary. I co? Zdobyła mistrzostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żal Re: Arka Gdynia kontra Wisła Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 22:23 0 -zero gry wisla skisla a arka jak rolnops.dlaczego pilkarze nie moga placic kibicom za zmarnowany czas - to parodia ! Odpowiedz Link Zgłoś
fubrawiec Re: Arka Gdynia kontra Wisła Kraków 04.08.06, 22:25 Hehe, to kiedy Dan się pożegna z Wisełką?:> Odpowiedz Link Zgłoś
janzdziarski Wizyta w fabryce nie pomogla 04.08.06, 22:37 Powinnie tom przez miesiac popracowac. ,oze by cos wtedu zrozumieli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re:Żedgnaj DAN !!! IP: *.rabka.sdi.tpnet.pl 04.08.06, 22:41 Dan jesteś kolejnym chybionym nabytkiem , kiepskiego skauta Mielcarskiego , dobrze że go wywalili na zbity pysk . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratM Re: Arka Gdynia kontra Wisła Kraków IP: 194.246.107.* 04.08.06, 22:37 tylko arka g.. właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zarząd TS Wisła Podziękowania IP: *.chello.pl 04.08.06, 22:59 Zarząd TS Wisła Kraków serdecznie dziękuje panu sędziemu Hubertowi Siejewiczowi za przychylność wobec naszego klubu w dzisiejszym meczu z zespołem "Arka" Gdynia. Na szczególną wdzięczność zasługuje pobłażliwość drogiego pana Siejewicza wobec piłkarzy naszego klubu, co wyraziło się w blisko zerowej liczbie żółtych kartek. Chylimy czoła, obserwując liczne udane próby wykartkowaniea naszych drogich przeciwników. Liczymy na dalszą współpracę, prosząc jednocześnie o intensywniejszą pomoc w zdobywaniu bramek. Z wyrazami szacunku, liczący na dalszą owocną współpracę wszystkich sędziów PZPN- Zarząd TS Wisłą Kraków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nudy Re: Arka Gdynia kontra Wisła Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 23:17 dudka jest słabym piłkarzem i zagrał w tym meczu na swoim poziomie i nie grał na środku, tylko z prawej strony! Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: Arka Gdynia kontra Wisła Kraków 04.08.06, 23:59 Jeśli Arka ma poziom zbliżony do mistrza Islandii (choć pewnie jest... gorsza), to porównanie Wisły z Legią wychodzi zabawnie, zwłaszcza w kontekście napinaczy krzyczących, jak to Legia dała ciała wyrabiając zaledwnie 3:0 z amatorami. Ponurym paradoksem jest to, że o ile taki Islandczyk zarabia na życie przed treningiem handlując obuwiem, o tyle taki Gdynianin dostaje o wiele więcej za grę na zbliżonym poziomie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koler Legia dno IP: *.chello.pl 05.08.06, 11:51 Oglądając mecze legii z islandczykami nie widziałem specjalnej różnicy w poziomie gry tych drużyn. A stadion w Islandii tylko nieco gorszy od tego w "stolycy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Arka Gdynia kontra Wisła Kraków IP: *.144-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 05.08.06, 00:47 Niezle... Calkiem dobry opis meczu. Gratuluje obiektywnosci panu Kubickiemu, po pieciu miutach udalo mi sie znalezc wzmianke o Wisle. Co za nedza redakcyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: der jednak konieczna zmiana wlasciciela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 01:10 normalnie juz mam dosyc. jesli cupial nie chce sukcesow i nie zalezy mu na wisle to niech lepiej odejdzie. nie mozna grac druzyna, ktora nie ma napastnikow. jeszcze rok temu mialem nadzieje i odejscie cupiala postrzegalem jako wielki dramat, to teraz juz ni mam watpliwosci. trudno - spadniemy, ale moze ktos zainwestuje i wyjdziemy z dolka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don King Nowe przyslowie kupi sobie Cupial IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 05.08.06, 03:38 Nowe przyslowie kupi sobie Cupial ze i przed szkoda i po szkodzie zglu ....al Wroc Kasperczak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zajechany treningami fizycznymi zawodnik to przyszly kaleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Nowe przyslowie kupi sobie Cupial IP: 82.160.10.* 05.08.06, 05:13 a co na to zwiazek zawodowy?a kto to taki Kasperczak ja nie widziałem różnicy w grze Wisły gdy trenerami Wisły byli Kusto,Nawałka razem z panem Kasperczakiem jechali na kadrze (ogranej) Pana Smudy Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Nowe przyslowie kupi sobie Cupial 05.08.06, 07:22 W meczu z Górnikiem udało sie strzelić Wiślakom jedna bramke i poszli za to zwiedzac z rana fabryczke to az strach pomyslec co sie bedzie działo teraz. Jak patrze na Petrescu to odrazu na myśl przychodzi mi to przysłowie o tej krowie co duzo ryczy a mało mleka daje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jano Arka będzie coraz lepsza IP: *.chello.pl 05.08.06, 11:41 Arka powoli będzie grać coraz lepiej. Praca trenera Stawowego i zawodników zacznie już niedługo przynosić owoce i przyjdą zwycięstwa. Może już za tydzień w Szczecinie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Arka Gdynia kontra Wisła Kraków IP: *.tvgawex.pl 05.08.06, 15:50 przyszedl petrescu do wisly i zrobil "rumunow" ale wisla sama sobie zapracowala na to sprzedajac najlepszych pilkarzy a wzmacniajac sie rumunska kolonia przyklada dala pogon z brazylijczykami to petrescu chcial miec swoja rumunska druzyne w polskiej lidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek jeznach wisła Kraków - Matersburg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 12:55 kadra petrescu na Matesbursburg rezerwa 1.Mariusz Pawełek 12.juszczyk 4.Marcin Baszczyński 8 le 6.rkadiusz Głowacki 5.Jean Paulista 7.Radosław Sobolewski 20.Dariusz Dudka 11.Tomasz Dawidowksi 10.Piotr Brożek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytanie Re: Arka Gdynia kontra Wisła Kraków IP: *.zax.pl / *.zax.pl 09.08.06, 10:11 Mam pytanie do redakcji czy są na tej stronie dokładne statystyki dzięki którym można by było zobaczyć kto asystował itd. Bo kiedyś były a teraz nie moge znaleść Odpowiedz Link Zgłoś