Dodaj do ulubionych

Liga Mistrzów w TVN Meteo?

IP: *.4web.pl 10.08.06, 00:23
TVN czyli tele-disco-polo
Obserwuj wątek
    • Gość: dziwak pokazali profesjonalizm IP: *.nyc.res.rr.com 10.08.06, 00:33
      takie przypadki sa czeste w raczkujacym kapitalizmie
      • Gość: nerd wielkie halo - pokażą w TVN Turbo i podniosą IP: *.toya.net.pl 10.08.06, 01:35
        ogladalność 2 swoich kanałów.
        typowa ogórkowa sensacja
    • Gość: TVN=SHIT TVN - pajace i tyle!!!!! IP: *.chello.pl 10.08.06, 00:34
      SzKODA ŻE POLSAT SPORT OLAŁ LIGĘ MISTRZÓW
      • Gość: aero Re: TVN - pajace i tyle!!!!! IP: *.os1.kn.pl 10.08.06, 00:54
        olali tez bundeslige...
        polsat sport dal d.. i juz nie ma czym przyciagnac widza.
        uciekac trzeba
        • Gość: ogier Re: TVN - pajace i tyle!!!!! IP: *.4web.pl 10.08.06, 01:12
          Od czasu gdy zaistnieli w kablówkach, Polsat Sport to równia pochyła. Próbowali
          się ratować Sport EXtra, ale najwyraźniej i to im nie pomoże.
      • Gość: hejkum_olo Re: TVN - pajace i tyle!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 14:49
        niech tym frajerom z tvn dojebią kare bo po jaką cholerę pchają sie jeśli nie
        są gotowi? i teraz ludzie w Polsce nie oglądną sobie w normalnych warunkach z
        porządnym komentarzem meczów
        po prostu frajerstwo!!!!!!!!!!1
    • gagapapa Re: Liga Mistrzów w TVN Meteo? 10.08.06, 01:22
      niech tvn uruchomi kanał analny "Big Brother" i niech tam pokazują gołe cipki,
      a w tle mecze.
    • Gość: nobo wazne ze bedzie taniec z gwiazdami :)))))))) IP: *.hsd1.pa.comcast.net 10.08.06, 01:52
      priorytety tej telewizji sa oczywiste. Liczy sie show, a emocji szukajcie w
      tvn24 :))))))))))
    • Gość: przesada Re: Liga Mistrzów w TVN Meteo? IP: *.warszawa.supermedia.pl 10.08.06, 06:44
      ja w ten biznes nie wchodze , niech Walter to sam ogląda.Zarabiajcie na
      reklamach , a nie fanach pilki
    • Gość: Kwik ITI = Legia = zenada ... IP: *.itn.com.pl 10.08.06, 07:08
      ROTFL ! nie ma sie co dziwic ze polska pilka siega dna ...
    • Gość: MMX Proponuje w TVN Style IP: 62.233.134.* 10.08.06, 07:25
      Moja żona za często to ogląda. Jak puszczą tam LM to może przestanie ;-]]]]]
      • Gość: zasadziu Re: Proponuje w TVN Style IP: *.zep.com.pl 10.08.06, 07:48
        To by było zbyt piękne.
    • Gość: mido11 Re: Liga Mistrzów w TVN Meteo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 08:11
      TVN zaczyna robić sobie żarty podobnie jak TVP mają jakieś wydarzenie a są
      zupełnie nie przygotowani do jego pokazania. To trochę śmieszne kupili LM a
      teraz okazuje się że nie mają jej gdzie pokazać do tego chyba nie mają też
      odpowiednich dziennikarzy i komentatorów do obsługi.
      Nawet jak uruchomią tą platformę cyfrową to przecież wiele osób nie będzie
      miało do niej dostępu.
    • Gość: Yenn Re: Liga Mistrzów w TVN Meteo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 08:53
      Polsat to była klasa. Borek, Bożydar i cała ekipa. Teraz będzie dekoder którego
      nikt nie kupi, bo w Polsce nikt nie będzie płacił i instalował Satelit. TVN żyje
      w jakimś wirtualnym świecie warszawki. Drogi to będzie pomysł i pierwsza wielka
      klapa. Jak coś jest dobre to koniecznie trzeba spieprzyć.
    • Gość: mac Re: Liga Mistrzów w TVN Meteo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 08:54
      Taaa, a komentatorem zostanie Zubilewicz! ;-)
      A tak na powaznie, co za kretyn bedzie kupowal dekodery dla jednego meczu w
      tygodniu (drugi bedzie pokazywac TVP)?! Mnie tak w kazdym razie nudny
      Mundial2006 bardzo skutecznie wyleczyl z pilki noznej...
    • Gość: Kas A ja wogole nie mam TVN i co? IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.08.06, 09:05
      Co za badziewstwo, nie mogło zostać tak jak zawsze było? 2 mecze w tygodniu w
      publicznej? Nie, jak zwykle trzeba zdzierac kasę ale kto bedzie kupował dekoder
      żeby obejrzeć 1 mecz w tygoniu? Chyba tylko kretyni. Na szczęście mecze zobaczę
      w telewizji czeskiej a TVNowi pokazuję gest kozakiewicza, a wypchajcie się zdziercy.
    • Gość: unga! Pytanie do zorientowanych (bardziej ode mnie) IP: 81.21.202.* 10.08.06, 09:20
      Czy sportowy kanał TVN-u, którego jedyną atrakcją będzie jeden mecz LM w
      tygodniu, będzie dostępny tylko na platformie cyfrowej TVN, czy np. będzie też
      na Cyfrze+, za jakąś dodatkową opłatą?
      • Gość: rusell Re: Pytanie do zorientowanych (bardziej ode mnie) IP: *.motorola.com 10.08.06, 10:13
        To bylby biznes zycia dla C+. Majstersztyk: nie kupić praw, a zwiększyć sprzedaż
        dekoderów.
    • jalowiec51 Re: Liga Mistrzów w TVN Meteo? 10.08.06, 09:49
      Nazwa programu nie jest ważna.Oby tylko poinformowano gdzie będzie Liga
      Mistrzów.
    • Gość: wwi TVN Style IP: *.kolporter.com.pl / 80.51.223.* 10.08.06, 09:53
      Powinni to pokazać w TVN Style. Byłoby to duże upokorzenie dla świata
      kobiet. :) Emisja typowo męskiego sportu w typowo babskiej stacji. Miodzio dla
      szowinistów! :)
    • Gość: 3356 Re: Liga Mistrzów w TVN Meteo? IP: 217.153.140.* 10.08.06, 10:28
      yt
    • phun TVP Pisiorow znowu dala Dupy po co placic 10.08.06, 10:50
      Abonament, zeby prezia i inne PISIOry mialy wiecej kasy
    • Gość: Kasia Re: Liga Mistrzów w TVN Meteo? IP: *.isp.tvkg.net 10.08.06, 11:06
      Lepiej na TVN Meteo,bo ten program mam, a TVN Turbo mi zabrali :P
    • Gość: sophistes Korzeniowski story... IP: *.proxnet.pl 10.08.06, 13:46
      TVP stać tylko na jeden mecz CL tygodniowo.
      Ale za to każdy mógł przed chwilą oglądać na żywo "nieziemsko emocjonujący"
      chód na 50 km. I fakt, iż szefem sportu w TVP jest R. Korzeniowski, nie ma tu
      oczywiście żadnego znaczenia...
    • Gość: hhhhh Re: Liga Mistrzów w TVN Meteo? IP: *.chello.pl 16.08.06, 15:45
      liga mistzów w tvn czyli tragedia niekompetencji
      • Gość: Jacek Re: Liga Mistrzów w TVN Meteo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 23:32
        Czy Lię Mistrzów można oglądać na jakiejś niekodowanej zagranicznej stacji?
        • dennis26 Re: Liga Mistrzów w TVN Meteo? 25.08.06, 05:47
          o ile pamietam to na SAT1 lecial tez jeden mecz na kolejke
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka