Gość: haha IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.08.06, 22:10 Przed meczem tv powinna nadać ostrzeżenie: "oglądanie frankowskiego w akcji grozi śmiertelnym skurczem żołądka ze śmiechu"........ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arc pośpiech IP: *.mip.pl / 193.243.146.* 15.08.06, 22:12 oooj.ktoś się pospieszył."to wyjściowa jedenastka w DZISIEJSZYM debiucie Leo Beenhakkera z Danią."rozumiem,że nie chce się rano do pracy przychodzić i wrzuciło się na stronkę już dziś.nieładnie kolego dziennikarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.nawrot Nie pośpiech, tylko przeoczenie 15.08.06, 22:20 Gość portalu: arc napisał(a): > oooj.ktoś się pospieszył."to wyjściowa jedenastka w DZISIEJSZYM debiucie Leo > Beenhakkera z Danią."rozumiem,że nie chce się rano do pracy przychodzić i > wrzuciło się na stronkę już dziś.nieładnie kolego dziennikarzu. Nieładnie to jest zarzucać komuś nieładne czyny. Po prostu przeoczyłem akurat ten JEDEN wyraz. Już poprawiłem. Dzięki za spostrzegawczość! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
bestia81 Re: Nie pośpiech, tylko przeoczenie 15.08.06, 22:33 błyskawiczna reakcja - brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Nie pośpiech, tylko przeoczenie IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 23:16 to uni tam korektorów nie mają na portalu? Pewnie w drukarni jest (tradycyjnie) i na tym koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej_Domagalski żuraw? ta miernota co się skompromitowała na MŚ??? IP: 217.116.110.* 16.08.06, 00:29 jw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Re: żuraw? ta miernota co się skompromitowała na IP: *.acn.waw.pl 16.08.06, 14:37 sram z góry na wszystkich przydupasów janasa, którzy mają coś przeciw Frankowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KiBiC Re: żuraw? ta miernota co się skompromitowała na IP: *.os1.kn.pl 16.08.06, 20:00 Banda sfrustrowanych prostaków którzy wychwalali Franka jak strzelał bramki w trakcie elim. MŚ, a teraz traktuja go jak jakiegoś podrzędnego kopacza (te irtujące drwiny, niedobrze sie człowiekoie robi jak czyta takie chamskie teksty). Wiele to mówi o "klasie" naszych "kibiców"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Żuraw kapitanem, Krzynówek obrońcą? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 22:18 niexle ich ustawia Odpowiedz Link Zgłoś
andydufresne Re: Żuraw kapitanem, Krzynówek obrońcą? 15.08.06, 22:57 Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale pomysł z Krzynówkiem na lewej obronie lansował bodajże Dziekanowski jeszcze przed mundialem. Moim zdaniem - średnio trafiony ten pomysł, ale zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam To jest selekcja negatywna ! IP: *.hsd1.il.comcast.net 16.08.06, 04:52 Panowie, Jestem przekonany ze ten sklad to trenera sklad do delekcji negatywnej. To znaczy, ze chce sie przekonac na kogo juz NIE MOZNA LICZYC. Czy naprawde sadzicie ze Duet Dudek/Kowalewski jest lepszy od Duetu Boruc/Kuszczak czy Fabianiski ??? Raczej nie ! Tak samo z Frankiem, Krzynowkiem, i Zewlakowem- stare wapniaki. Jak zle wypadna, to Leo na 100% ich juz nie powola. Po prostu sadze ze trener chce zidentyfikowac liderow, ktorzy graja z sercem i talentem, leni i nieudacznikow wyrzucic, a zastapic ich mlodymi, ambitnymi zawodnikami z ligi Polskiej.... Zobaczymy....Dajmy Beenhakerowi szanse....ocenmi go po 3-4 meczach a nie jednym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KiBiC Re: To jest selekcja negatywna ! IP: *.os1.kn.pl 16.08.06, 06:42 >ocenmi go po 3-4 meczach a nie jednym No co ty nie powiesz? Doprawdy "odkrywcze" stwierdzenia tutaj serwujesz. A którego selekcjonera ocenia się po jedny udanym/nieudanym występie kadry? Celem jest awans do ME (zresztą bardzo trudnym) a nie gromienie przeciwników w sparingach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: To jest selekcja negatywna ! IP: *.hsd1.il.comcast.net 16.08.06, 13:48 DO KIBICA: Jednak nawet kadra podziela moje poglady :-) sport.onet.pl/0,1248713,1371396,wiadomosc.html Większość zawodników, mimo iż w kadrze grali wiele razy, w Odense zachowuje się jak debiutanci. Cichutcy i grzeczni przemykają po korytarzach hotelu Radisson tak, jakby chcieli, aby ich nikt nie zauważył. Gwiazdy i gwiazdki reprezentacji ukradkiem szepczą coś między sobą i ściszają głos, gdy przechodzi „Don Leo”. Także polscy współpracownicy Leo Beenhakkera – trenerzy, lekarze, masażyści – są znacznie bardziej powściągliwi niż zwykle. Bogusław Kaczmarek, który zwykle jest duszą towarzystwa, przy Holendrze poważnieje niczym profesor Harvardu. Atmosferę lekkiego przerażenia potęguje plotka, która głosi, że podczas meczu z Danią odbędzie się selekcja negatywna. Holender po to powołał na pierwszy mecz wyłącznie „starą gwardię”, aby definitywnie odstrzelić tych, którzy już nie będą mu potrzebni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KiBiC Re: To jest selekcja negatywna ! IP: *.os1.kn.pl 16.08.06, 19:58 >Większość zawodników, mimo iż w kadrze grali wiele razy, w Odense zachowuje >się >jak debiutanci. Cichutcy i grzeczni przemykają po korytarzach hotelu Radisson >tak, jakby chcieli, aby ich nikt nie zauważył. Gwiazdy i gwiazdki >reprezentacji >ukradkiem szepczą coś między sobą i ściszają głos, gdy przechodzi „Don Leo”. Hmmm, sądzę, że przyjęcie pozy "potulnego baranka" zbyt wiele juz im nie pomoże; tych którzy zdążyli się skompromitować, raczej już nic nie uratuje, wiec po co cała ta "maskarada" skoro i tak mają wylecieć z kadry? Choć z drugiej strony lekką niedorzecznością byłoby wystawianie dwóch znacznie różniących się jedenastek w krótkim odstępie czasu (Dania -> Finlandia). Dlatego też wszelkie dywagacje o "wielkim odstrzale" traktować należy jako poczynione nieco na wyrost - w końcu następców zbyt wielu nie widać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kay Re: To jest selekcja negatywna ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 11:01 Boruca też bym nie wystawił za jego "wszechpolackie" maniery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tokba Re: Żuraw kapitanem, Krzynówek obrońcą? IP: *.static.qsc.de 15.08.06, 22:39 Ta wyjsciowa jedenastka wyglada calkiem niezle. Wazne ze nie ma w niej ani Rasiaka, ani Mili!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artekketra Atak dla najlepszych IP: *.aster.net.pl 16.08.06, 01:16 Akurat brak Rasiaka to imo największy błąd Leo(bo Dudka łatwo Kowalewskim zastąpić) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Żuraw kapitanem, Krzynówek obrońcą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 22:42 Ciekawie. Pomysły z Krzynówkiem na lewej obronie były już wcześniej, ale Janas chyba bał się spróbować tego ustawienia. zpierwszejpilki.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 Ciekawy pomysł z Dudkiem i Frankiem w składzie... 15.08.06, 23:13 Jeżeli Szymkowiak ma teraz ksywę Trabzon, Jeleń Auxerre to jak Leo woła na Dudka i Frankowskiego? Ława 1, Ława 2??? Nie obrażając Bartosza Ławę z Arki Gdynia. Rok temu uznałbym ten skład za niemalże idealny! Cóż za wspaniały atak Frankowski-Zurawski! Szymkowiak tóż za nimi! Mocny Krzynówek na lewej obronie! Dudek w bramce! No tak, ale to było rok temu... Może lepiej jak jutro wysoko przegramy? Albo i nie, bo kto ma grać w ataku, jak nie Frankowski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek nie krytykuj , zobaczymy jak będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 23:20 na pewno to lepsze niż drewniany Pinokio w ataku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Wlasnie, co sie stalo z Drewniakiem Jajasa ? IP: 203.194.51.* 16.08.06, 11:44 NAWET POSMIAC SIE NIE BEDZIE MOZNA. TO ZAKRAWA na skandal.Wedlug gajowego Jajasa Drewniak sie zastawial lombardzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łyżeczka Re: Ciekawy pomysł z Dudkiem i Frankiem w składzi IP: *.net 16.08.06, 13:26 > Jeżeli Szymkowiak ma teraz ksywę Trabzon, Jeleń Auxerre to jak Leo woła na Dudk > a > i Frankowskiego? Ława 1, Ława 2??? Nie obrażając Bartosza Ławę z Arki Gdynia. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Żuraw kapitanem, Krzynówek obrońcą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 22:45 Ludzie skończcie już z tym!!! Dajcie im szanse, może w końcu coś sie zmieni?!!!!? DUDEK THE BEST YES!YES!!YES!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Żuraw kapitanem, Krzynówek obrońcą? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 23:31 Jeżeli Frankowski strzeli gola Duńczykom i pokaże dobrą grę to znaczy, że Janas i jego klubowy trener są kretynami, którzy nie znają się na piłce. Choć w to zupełnie nie wierzę, to myślę jednak, że mają rację co do Franka, a pomylił się, niestety Leo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Gajowy Jajas nie mial nigdy racji... IP: 203.194.51.* 16.08.06, 12:08 I TO NIEZALEZNIE OD TEGO, czy Feankowski strzeli gola czy nie.Kretyn JAJAS vel Janas powinien zostac rozliczony za caloksztalt dokonan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janas Re: Gajowy Jajas nie mial nigdy racji... IP: 151.204.99.* 16.08.06, 19:52 Alez ja cala odpowiedzialnosc wzialem na siebie, zrobilem sobie rachunek sumienia i wyszlo mi ze lepiej dalej doic kase. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalala Re: Żuraw kapitanem, Krzynówek obrońcą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 12:46 ten "drewniak" strzelił w obecnej edycji Championschip gola i zaliczył asyste, a ten "wspaniały" Tomasz Frankwoski w tej samej lidze nie zagrał ani minuty, nie mówiąc już o tym że od ponad pół roku nie strzelił gola... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KiBiC Re: Żuraw kapitanem, Krzynówek obrońcą? IP: *.os1.kn.pl 16.08.06, 20:03 lalala, zmień forum. Frustratom i ignorantom drwiącym z Frankowskiego mówimy stanowcze NIE ! Rozumiem, że jesteś konsekwenty w swoich poglądach i miałeś o Frankowskim takie samo zdanie w trakcie eliminacji MŚ ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Lepsze to niż oglądanie "nędzy" Włodarczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 23:17 w reprze Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes franek IP: *.welnowiec.net / *.kat.3s.pl 15.08.06, 23:41 franek jest napastnikiem strzelać nie zapomniał i zapomni,myślę że z Danią z jeden raz trafi.A pieprze...o skręcie kiszek jak sie patrzy na Franka jest nie fair,i to nie dlatego że nam zapewnił awans do MŚ tylko jest po prostu dobry.A poza tym ja jestem tylko kibicem który znowu wierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.hell to Janas znów będzie siedział na ławce? 15.08.06, 23:41 a ccco robi Roman na Syjamie? ]:O. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzikus Re: Żuraw kapitanem, Krzynówek obrońcą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 01:00 Najpierw sie z tego Krzynka zaczalem smiac, ale to wcale nie jest takie glupie. Wszystko zalezy jak Pan Jacek sprawdzi sie w destrukcji. Bo jesli bedzie mial forme, to nareszcie bedziemy mieli bocznego obronce z prawdziwego zdarzenia. Nie martwcie sie jesli Franke zle wypadnie, nie wroci juz na dlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Żuraw kapitanem, Krzynówek obrońcą? IP: *.rap.ucar.edu 16.08.06, 01:08 Tytul artykulu powinien brzemiec: "Zurawski pod dodatkowa presja, czy jego psychika wytrzyma tak wielkie obciazenie?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kane ale śmieszne, prawie jak gra (L) w tym sezonie IP: *.compower.pl 16.08.06, 01:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GLADIATOR I znowu 20 milionów trenerów się odzywa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 02:05 Ja wam powiem, że Leo jest bardzo dobrym trenerem i co najważniejsze jest z zewnątrz. Przez lata o Polskiej reprezentacji decydował Listkiewicz! Ci wszyscy trenerzy pokroju Bońka, Janasa czy Engela to byli ludzie z układu, którzy na trenerów kompletnie się nie nadawali. Oni byli czymś w rodzaju Gościniaka w siatkówce, gościa, którego zawodnicy opieprzali na boisku i podczas jego kadencji trenerem tak naprawdę był Sebastian Świderski... Trener musi mieć charakter, autorytet i przede wszystkim jakąś swoją realną wizję, a nie tak jak Engel, który myślał BA był pewien, że Kosowskim i Milą zdobędzie mistrzostwo świata... Eliminacje do Niemiec wywalczył tak naprawdę Kasperczak, który wtedy miał bardzo dobrą Wisłę i praktycznie pół składu to była Wisła. Nie wziął Frankowskiego, który mu ratował dupę w eliminacjach! W Polsce jest tyle układów, że praktycznie w karzdej dyscyplinie powinien być, trener zagraniczny! Tak jak Lozano i Leo! Swoją drogą gość trenował Real Madryt i wy go będziecie pouczać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rty Re: I znowu 20 milionów trenerów się odzywa... IP: *.babilon.ds.polsl.pl 16.08.06, 02:19 wow, coz za wspaniale rozwiklanie spiskowe teorii dziejow sportowych.. piszesz dokotorat na ten temat czy po prostu jestes niezrownowazony psychicznie?? kasperczak doprowadzil kadre do MS :))) Odpowiedz Link Zgłoś
evald Re: I znowu 20 milionów trenerów się odzywa... 16.08.06, 09:46 Czemu takie mocne slowa. To akurat prawda, wtedy pilkarze z Wisly b duzo wnosili do skladu. Wazne ze mieli forme i byli zgrani. A co do Wisly to Wisla co roku coraz bardziej obniza loty i to zaczelo sie dokladnie z momentem odejsciem Kasperczaka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski A kto, moze Jajas ?... IP: 203.194.51.* 16.08.06, 11:59 Gajowy Jajas tylko przeszkadzal pilkarzom , za te wyglupy z Drewniakiem RASIAKIEM powinien odpowiadac przed sadem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Re: I znowu 20 milionów trenerów się odzywa... IP: *.acn.waw.pl 16.08.06, 14:34 rty jesteś zwykłym matołem, zerem umysłowym, to tyle co do twojej wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Fajnie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 03:20 Krzynówek w obronie, Jeleń w pomocy. Obawiam się tylko, że roszada może się okazać niepotrzebna, bo Franek nie da rady i Jeleń trafi w końcu do ataku :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Żuraw żurawskim , a krzynowłogi krzynówek obrońcą? IP: *.3web.com / *.3web.com 16.08.06, 05:43 jest dokładnie tak jak napisał jeden z przedmówców , że leon benek sprawdza starych repów (ostatnia szansa) w squadra polacio do mistrzostw europy. teraz sami sobie odpowiedzą (niektórzy , a może nawet i większość) , że rozdział pod tytułem repra został zakończony! ale póki co to nie denerwujcie neciarze naszych wyśmienitych kopaczy i pokażcie dobrą wolę i dajcie trochę otuchy naszym repom , albo stylcie pyski na pewien czas. a czas to pieniądz , jak mawiała pewna rumunka żebrająca na dworcu kolejowym w giżycku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Żuraw kapitanem, Krzynówek obrońcą? IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 16.08.06, 06:00 Pesymista!!!!! Zycze Frankowi dobrego meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Żuraw kapitanem, Krzynówek obrońcą? 16.08.06, 06:02 na reprezentacje nie ma co sie zbytnio przemeczac,trzeba przeciez zachowac sily i witalnosc na mecze Celticu w koncu stamtad sa pieniadze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Żuraw kapitanem, Krzynówek obrońcą? IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 16.08.06, 06:11 To Denis 26.Jeszcze sa wartosci wieksze niz materialne drogi przyjacielu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty haha Re: Żuraw kapitanem, Krzynówek obrońcą? IP: *.os1.kn.pl 16.08.06, 06:39 haha - a czym grozi czytanie twoich postów? Co ty w ogóle masz do Frankowskiego szczekajacy ignorancie ? Widze ze pamiec polskich "kibiców" jest nad wyraz krótka:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Re: Żuraw kapitanem, Krzynówek obrońcą? IP: *.acn.waw.pl 16.08.06, 14:36 zgadzam się, jak ktoś atakuje Franka to jest skończonym zerem, napinaczem netowym Odpowiedz Link Zgłoś
milfhunter Żurawski 16.08.06, 07:05 Jak najsłabszy psychicznie zawodnik kadry może zostać kapitanem drużyny??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo kibic Re: Żurawski IP: 212.160.172.* 16.08.06, 08:16 moze wlasnie dlatego zostal, zeby go podbudowac (-: ... czas pokaze co przyniesie ta nominacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poler Żurawski kapitanem za zasługi na mundialu ? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 16.08.06, 08:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzZZZZzzz Re: Żurawski kapitanem za zasługi na mundialu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 09:03 Fajny tytuł artykułu, wiadomo, że Żurawski ma ksywke "Żuraw", ale z drugiej strony jest też Dariusz Żuraw, który jakoś tam się o reprezentację ocierał, więc taki trochę ten tytuł.. A druga sprawa to Krzynówek w obronie. Będzie to wielka szkoda, gdyby tak się stało, Jacek zawsze był lepszy w ofensywie niż obronie, głównie dlatego przegrywał rywalizacje w Bundeslidze i siedział na ławie, pomocnicy Leverkusen byli przez trenerów ocenaiani jako bardziej przydatni defensywnie.. Wobec tego nie wiem, czy to taki dobry pomysł (o ile to prawda), czas pokaże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedy62 Re: Żuraw kapitanem, Krzynówek obrońcą? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.08.06, 08:57 "Zaangażowany był do tego stopnia, że jak było trzeba, zbierał nawet pachołki z murawy." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neolit Re: Żuraw kapitanem, Krzynówek obrońcą? IP: *.alcatel.fr 16.08.06, 10:13 Bardzo duzo w tym dziwnego bo swiadczy o tym ze zaden z Polskich prawie jak trenerow tego nie robil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugi Re: O co tu chodzi? IP: *.dip.t-dialin.net 16.08.06, 10:04 przeglądam skład reprezentacji,dywagacje na temat ustawienia i myślę, że to jakaś paranoja. Zawodnicy, którzy nie grają nawet we własnych klubach, siedzą na ławce rezerwowych lub nawet na trybunach. Jak ktoś taki może grać 90 minut??? Nie wierzę w żaden sukces z takimi zawodnikami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatroskany Re: Żuraw kapitanem, Krzynówek obrońcą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 10:22 W takim razie nie wiem czy oglądać mecz, bo kilka dni temu męczyła mnie straszna biegunka i torsje. Boję się nawrotu, ponieważ po lekach różnych nieco się podleczyłem. Czekam na rady od znawców zdrowego rozsądku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Bydzie łomot, że HO HO! 0:5 jaknic. IP: *.cl.ad / *.computerland.pl 16.08.06, 10:53 Do fabryki przy taśmie stac a nie piłkę kopać gwiazdeczki z układu. Robole od taśmy poradziliby sobie lepiej od was, bo im się przynajmniej chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDENT Re: Żuraw kapitanem, Krzynówek obrońcą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 11:29 O rany!! A ja tam mieszkałem i studiowałem przez pół roku!! Muszę koniecznie ten mecz zobaczyć! Czy ktoś z Was też był w Odense? Wpisujcie się tutaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.inmm.pl Braki w kadrze IP: *.komunalni.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 11:52 Dlaczego do kadry nie został powołany Grzesiu Rasiak? Co się stało z Tomkiem Rząsą? Dlaczego w kadrze nie ma miejsca dla Olego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek Re:Taką kadrę to obetrzeć o kant dupy. IP: *.bredband.comhem.se 16.08.06, 12:05 Jedynym ratunkiem dla polskiej piłki jest powołanie szerokiej grupy JUNIOROW i 3 4 letnia ostra z nimi praca/ tak zrobiła kiedyś Korea i miała wyniki/. Z tymi kopaczami to tylko można liczyć na sukcesy z Górną Woltą lub w najlepszym razie z Kubą.Ci emeryci nie potrafią biegać, technikę mają na poziomie 2 ligi a inteligencję / czytanie gry/ rów2ną pensjonarjuszom z Tworek Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 Re:Swięta prawda. Chłopcy są g...o warci 16.08.06, 12:51 Czym wy się podniecacie osły? Już zapomnieliście MS? Nie widzicie ,że "chłopcy " to wielkie dno. Tylko pijani aktorzy i dziennikarze sportowi mogą się podniecać takim barachłem. Reprezentację trzeba budować od podstaw. Szkoda ,że tego nie widzi nowy trener. Odpowiedz Link Zgłoś
baky Re:Swięta prawda. Chłopcy są g...o warci 16.08.06, 13:04 mark6 napisał: > Reprezentację trzeba budować od podstaw. Tzn.? Jakich podstaw debilku? > Szkoda ,że tego nie widzi nowy trener. A ile nowy trener ma czasu i po co został zatrudniony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek Re:Cepie jeden IP: *.bredband.comhem.se 16.08.06, 13:22 Jeżeli umiesz czytać po polskiemu to napisano,że reprezentację należy budować na bazie JUNIOROW. Trener został zatrudniony nie po to aby łatać dziury i wygrywać z Aberdzezjanem czy z Luksemburgiem ale po to aby kiedyś wygrywaćz Francją, Niemacami czy Włochami i czas tutaj nie odgrywa żadnej roli. Mam nadzieję franco jedna ,że doszło do twego tępego łba. Bez pozdrowień Odpowiedz Link Zgłoś
baky Re:Cepie jeden 16.08.06, 13:26 Gość portalu: karolek napisał(a): > Jeżeli umiesz czytać po polskiemu to napisano,że reprezentację należy budować > na bazie JUNIOROW. > Trener został zatrudniony nie po to aby łatać dziury i wygrywać z Aberdzezjanem > > czy z Luksemburgiem ale po to aby kiedyś wygrywaćz Francją, Niemacami czy > Włochami i czas tutaj nie odgrywa żadnej roli. > Mam nadzieję franco jedna ,że doszło do twego tępego łba. > Bez pozdrowień Posłuchaj debilu: Beenhakker został zatrudniony, by awansować do ME. I tyle. Pozdrawiam i rozumu ociupinę rzyczę. Odpowiedz Link Zgłoś
kina9 Re:" baky " tobie chyba czajnik przecieka ? 16.08.06, 13:46 Idiotyzm twój powala. Po co Polakom awans do ME. Po to żeby zaraz odpaść? Beenhakker ma zbudować nowy zespół a wejście do ME jest tylko JEDNYM z celów i to NIE najważniejszym. Wygrane z Finlandią z Andorrą czy Mołdawią mogą tylko radować takich przygłupów jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
baky Re:" baky " tobie chyba czajnik przecieka ? 16.08.06, 14:03 kina9 napisał: > Beenhakker ma zbudować nowy zespół a wejście do ME jest tylko JEDNYM z celów > i to NIE najważniejszym. Dla niego to cel nr 1. Bez awansu wypiernicza. Kapujesz? Taki jest kontrakt. Awans albo do widzenia. Proponuję uchylić pokrywkę od swojego czajniczka. Inaczej eksploduje. Odpowiedz Link Zgłoś
baky Re:" baky " tobie chyba czajnik przecieka ? 16.08.06, 14:23 L. Beenhakker w wywiadzie dla "GW": "Jak uda się awansować do ME, chętnie popracuję w Polsce dłużej. Jak nie, spakuję się i wrócę do domu". sport.gazeta.pl/sport/1,65025,3548314.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek Re:baky -RZyczę tobie abyś odwiedził psychiatrę IP: *.bredband.comhem.se 16.08.06, 14:01 Dzięki takim jołopom jak ty kopacze zwani czasem "chłopcami" mogą wcale niezle egzystować nie posiadając jakichkolwiek/ wartych wspomnienia/ umiejętności piłkarskch.Pasują idealnie do tego BAGNA zwanego PZPN i do takich kibicw jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Karolek ,ja zycze tobie opanowania ortografii... IP: 203.194.51.* 16.08.06, 14:20 BO TO WSTYD TOBIE PRZYNOSI i ciebie osmiesza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek Re: Uszaszowski nie popisuj się... IP: *.bredband.comhem.se 16.08.06, 15:03 ... znajomością ortografi tylko czytaj poprzednie posty . Może dojdzie do Twojej " mądrej głowy " dlaczego napisałem RZyczę. Pozdrawiam PS Nie mussz przepraszać, każdemu może się to zdarzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek Najwiekszy cienias i mięczak kapitanem IP: 62.89.80.* 16.08.06, 12:09 to nagroda za przejscie obok gry na mundialu.cienias zamiast trenować pojechal na wczasy ,po klapie stwierdzil że taka jest pilka.Nigdy wiecej Żurawia w kadrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelo Popieram powyższy wpis. Ż. to miernota i bufon. IP: 217.116.110.* 16.08.06, 13:37 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobek Ludzilem sie ze Zurawia nigdy wiecej nie zobacze IP: 216.217.131.* 16.08.06, 18:03 w kadrze, po tym blamazu na Mundialu. Podobne zludzenia mialem o Krzynowku i Szymkowiaku. Mysle ze Holender szybko sie na nich pozna i w przyszlym roku znikna z kadry juz na dobre. Odpowiedz Link Zgłoś