cien_arcynaczelnika 21.02.04, 09:27 Wczoraj sejm przyjął nową ustawę o VAT. M. in. wprowadza ona 0% VAT-u na usługi net. Czyżby cud?? Wszytko teraz w ręku Senatu. Zmienia czy nie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juchoo03 Re: 0% VAT na Internet 21.02.04, 11:45 Mówią i piszą,że zwolniony,ale do tego daleka droga.Pierdziuchy w senacie napewno przy tej ustawie coś pogrzebią,żeby pokazać jacy są potrzebni i ważni! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grypsio Re: 0% VAT na Internet IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.02.04, 14:13 oczywista, że jakże błyskotliwi intelektualnie nasi senatorzy (wieczna klijentela lekarzy geriatrów) upatrująca wszelkie zło w komputerach pewno natychmiast vat podniosą. Zresztą mnie by satysfakcjonwał vat w wysokości np. -22% (minus dwadzieścia dwa procent) Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: 0% TP SA 23.02.04, 14:28 0% TP SA i będzie tańszy internet. Odpowiedz Link Zgłoś
juchoo03 Re: 0% TP SA 02.03.04, 19:19 Jednak pierdziuchy w senacie gmerają przy ustawie,możemy zapomnieć o necie zwolnionym z Vat-u :((( Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: 0% TP SA 02.03.04, 19:26 > Jednak pierdziuchy w senacie gmerają przy ustawie,możemy zapomnieć o necie > zwolnionym z Vat-u :((( Buuuuuuuuu ... A ja już myślałem, że się z SDI przesiądę na DSLa w tepsie ... A tu lipa ... oddalają się marzenia o szybszym łączu i stałym IP ... Czyżby pozostawała tylko neostrada ? Odpowiedz Link Zgłoś
cien_arcynaczelnika Re: 0% VAT na Internet - akurat 06.03.04, 10:03 Od dzis jestem za likwidacja Senatu. Te stare pryki grzebały w ustawie i poki co mamy 22 % VAT na net. Skandal. Zastanawiam sie tylko czy Senatorzy z "naszego|" regionu tez byli za 22%? Zobaczymy jak "nasi" posłowie beda głosowali w sejmie nad poprawkami Senatu Odpowiedz Link Zgłoś