Dodaj do ulubionych

Rafał Stec: Nie drukujmy wyroków

IP: 80.50.255.* 28.08.06, 00:44
Jest bardzo szybki i tani sposób sprawdzenia kto handlował meczami,prznajmniej w 1 i 2 lidze.Wystarczy całe to towarzystwo przebadać na wykrywaczu kłamstw.
Obserwuj wątek
    • Gość: mazowiecki Rafał Stec: Nie drukujmy wyroków IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 00:44
      jest tylko jeden sposób by nikogo nie krzywdzić - gruba kreska.
      • Gość: Radzio Re: Rafał Stec: Nie drukujmy wyroków IP: *.e-wro.net.pl 28.08.06, 01:48
        "O domniemaniu niewinności nie ma mowy, oskarżeni muszą przekonać, że nie są
        skorumpowani. Co, jak wiadomo, jest niemożliwe. Łatwo udowodnić, że ktoś wziął
        łapówkę. Ale jak udowodnić, że nigdy nie wziął?"

Otóż to. Własnie tym tropem poleciał szmatławiec PS.

• Gość: m Re: Rafał Stec: Nie drukujmy wyroków IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 03:46
          to się mogła szajka sędziów samooczyścić w odpowiednim czasie.
          • Gość: m Re: Rafał Stec: Nie drukujmy wyroków IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 03:51
            wszyscy zaskoczeni oczywiście, nikt nic nie wiedział...
            Wszyscy widzieli przekręty sędziów i to nie były indywidualne wyskoki wcale.
            Wyznaczyli n.p. kiedyś na najważniejszy mecz sezonu sędziego, który kończył
            karierę, a zatem mógł robić wałka i zrobił.
          • Gość: cabernet.merlot Re: Rafał Stec: Nie drukujmy wyroków IP: *.res.east.verizon.net 28.08.06, 06:56
            Oczyscic z czego?
            Z szajki?

Jesli sedziowie mieli sie z niej oczyszczac
            to znaczy, ze nie wszyscy byli w szajce.
            Widzisz juz swoja bzdure?
            • Gość: m Re: Rafał Stec: Nie drukujmy wyroków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 19:57
              wydaje mi się, ze wszyscy o wszystkim wiedzieli, nie ma innej opcji.
              Fakt, że do tej pory nic ta "organizacja" nie robiła, żeby mecze przestały być
              drukowane o czymś świadczy
              MY, kibice widzieliśmy to, to oni tym bardziej.
              Teraz oczywiście - każdy święty, grozi procesami, a założę się, że ani jednego
              procesu nie będzie, skończy się na gadaniu z wiadomych powodów.
              Gdyby któryś był natomiast faktycznie święty, to powinien już dawno poczynić
              jajkieś kroki, żeby wyczyścić te bagno, albo uciekać stamtąd, a nie teraz
              opowiadać brednie: "nic nie wiem, nie znam, to nie ja."
          • Gość: cabernet.merlot Re: Rafał Stec: Nie drukujmy wyroków IP: *.res.east.verizon.net 28.08.06, 06:58
            p.s. Jak poznac, ze czas jest "odpowiedni"?
        • Gość: StaTom Re: Rafał Stec: Nie drukujmy wyroków IP: *.wroclaw.mm.pl 28.08.06, 09:52
          A jak lateo oskarzac sedziow po jakims ich bledzie. A gdzie wtedy dowody ?
    • Gość: cabernet.merlot Re: Rafał Stec: Nie drukujmy wyroków IP: *.res.east.verizon.net 28.08.06, 06:54
      Ty zajmujesz sie robieniem takich badan
      czy wariografow?
      Wydaje mi sie, ze juz pare razy widzialem
      ta twoja genialna recepte na rozwiazanie wszystkich
      problemow.
      • Gość: Wariograf Re: Rafał Stec: Nie drukujmy wyroków IP: 80.50.255.* 28.08.06, 07:16
        Masz lepszy?
    • Gość: s Steca ktoś nieźle nastraszył albo opłacił IP: 158.75.130.* 28.08.06, 08:32
      Steca ktoś nieźle nastraszył albo opłacił i teraz pisze takie bzdury.
      • Gość: Viking Re: Steca ktoś nieźle nastraszył albo opłacił IP: *.localdomain / *.chorzow.um.gov.pl 28.08.06, 09:56
        Stec zawsze pisze bzdury, mam wrazenie ze to gosciu p odziennikarstwie ktory
        idac pracowac w zawodzie nie mial innego wyjscia jak pisac w dziale sportowym a
        ze wie na czym polega spalony to wydaje mu sie i jego przelozonym ze moze nas
        karmic tymi bredniami...
        • Gość: Wielki Docent Viking nie fanzol IP: 195.116.245.* 28.08.06, 10:36
          Stec to jedyny człek w całym dziale sportowym Wyborczej, którego czyta się z
          przyjemnością. Po prostu rozsądny facet.
        • Gość: Grek Re: Steca ktoś nieźle nastraszył albo opłacił IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 13:39
          Zazdrosny jesteś,czy jaka cholera ?
          Jeśli masz inna opinię ,to po prostu ją wyraź,napisz z czym się
          nie zgadzasz, co do którego punktu masz obiekcje.
          Zamiast tego piszesz o "karmieniu bredniami" nie precyzując nawet
          co masz na uwadze i dlaczego zasługuje to na miano "bredni" (a to mocne
          słowo).

Jestes po prostu żałosnym pajacem, typowym "eunuchem",który jest
          "z tej samej parafii", co krytyk (marny)... rzucasz błotem dla samego
          rzucania,bez sensu i celu.

Żal mi ciebie,naprawdę.
    • Gość: denar Re: Rafał Stec: Nie drukujmy wyroków IP: *.stegny.2a.pl 28.08.06, 09:23
      Gdzie mozna zobaczyc liste "Fryzjera"? Macie jakiegos linka?
    • Gość: Listek Re: Rafał Stec: Nie drukujmy wyroków IP: *.stegny.2a.pl 28.08.06, 09:29
      Ciekawe, ktorych kumpli broni Rafal Stec?
    • Gość: ja Re: Rafał Stec: Nie drukujmy wyroków IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.08.06, 09:44
      Jest jeszcze jeden lepszy sposob, stosowano go juz wiele lat temu do
      rozpoznawania czarownic. Wrzucamy cale towarzystwo do glebokiej wody i czekamy.
      Ci ktorzy utoneli saniewinni, ci co utrzymali sie na powierzchni napewno
      sprzedawali mecze.
    • Gość: zas sedzia m. borski IP: 195.42.249.* 28.08.06, 10:49
      nie wiem co pan zrobil ze znalezl sie na liscie fryzjera, ale drukowac pan
      potrafi np wisla - pogon w pucharze polski i wiele innych.
      • Gość: jinx Re: sedzia m. borski IP: *.dsl.renocs.nvbell.net 28.08.06, 19:43
        napisz o tych wielu innych. czy to tylko haslo?
        pozdrawiam
        • Gość: m Re: sedzia m. borski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 19:59
          idę o zakład, ze ten borski nie założy sprawy, bo mógłby się wkopać.
      • Gość: Porter Re: sedzia m. borski IP: *.orion.pl 29.08.06, 10:30
        Ten pucharowy mecz Wisła - Pogoń sędziował Robert Werder, ps. Dziunia, człowiek
        Saksa, a nie fryzjera.
    • orinus Rafał Stec: Nie drukujmy wyroków 28.08.06, 11:01
      Przypomina mi się ten stary dowcip, w którym każda odpowiedź potwierdza winę
      pytanego "Panie Sędzio, czy przestał już pan brać łapówki?"
    • Gość: gosc Rafał Stec: Nie drukujmy wyroków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 12:20
      Ogladalem wczoraj Lige+ extra na c+ i gosciem byl red. Tuzimek z PS, ktory wlasnie o tej liscie mowil. Kontaktowal sie z prokuratorami z Wroclawia zajmujacymi sie ta sparwa i oni wrecz poparli pomysl umieszczenia tej listy w prasie. Najlepsza weryfikacja tej listy beda dalsze dzialania prokuratorow i kolejne aresztowania, ktore bez watpienia nastapia. Szkoda ze tylko PZPN nic nie robi w zwiazku z ta sparwa, pan Strejlau mial ta liste juz miesiac temu, a po jej opublikowaniu jedyne co zamirzaja zrobic to podac PS do sadu. No tak przeciez to "tylko jedna czarna owaca" i "99% sedziow jest uczciwymi ludzmi"
      • Gość: m Re: Rafał Stec: Nie drukujmy wyroków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 20:03
        no widzisz, ale Stec nie na darmo pisuje w GW.Skoro prokurator pozwolił to
        zapewne jest kwestią czasu jak te różne niewiniątka zacumują w odpowiednim
        miejscu.
        Zanim to się stanie to poudzielają wywiadów jak to cierpią przez PS, a GW
        weźmie ich pod swoje skrzydełka, tak jak biorą SB-eków, UB-eków, tak i
        pospolitych przekrętasów będą bronić przed sprawiedliwośćią.
    • Gość: miki Re: Rafał Stec: Nie drukujmy wyroków IP: *.jelonki.robbo.pl 28.08.06, 12:22
      Polska piłka jest czysta jak łza.
      Płakac się chce.

Dla mnie wyczyn wzorcowy:
      Sędzia Marek Mikołajewski: karny dla Legii ze słabą Polonią Warszawa, w derbach
      jesienią 2005. I skończyło się 1-0.
      • Gość: Porter Re: Rafał Stec: Nie drukujmy wyroków IP: *.orion.pl 29.08.06, 10:34
        W tym samym meczu Mikołajewski nie gwizdnął dwóch ewidentnych jedenastek dla
        Legii i nie wyrzucił, choc powinien, obrońcy Polonii Stokowca za rekordową
        liczbe fauli (chyba 8 w samej pierwszej połowie). Tak, że akurat ten mecz
        wygląda na czysty, tylko nieudolnie prowadzony.
    • Gość: aizdes Rafał Stec: Nie drukujmy wyroków IP: *.csk.pl / *.csk.pl 28.08.06, 12:31
      Panowie dziennikarze musicie wieedzieć, że aby zostać u nas sędzią II czy I ligi
      trzeba mieć Bardzo dobre układy z obserwatorami, lub mieć ochronę z tzw.
      ""Fryzjera". Kto nie ma takiej ochrony, spada z ligi, bo jest nie potrzebny.
    • dominiqus gdzie lista? 28.08.06, 12:38
      Macie moze link do tej listy w necie?
      Ciekawy jestem tych nazwisk?
    • mick64 Re: Rafał Stec: Nie drukujmy wyroków 28.08.06, 13:08
      ...a mnie się wydaje, że "lista fryzjera" to prymitywny chwyt "Przeglądu"
      obliczony tylko i wyłącznie na podniesienie sprzedaży tego brukowca
    • ddawwidd22 Re: Rafał Stec: Nie drukujmy wyroków 28.08.06, 14:30
      Co do wykrywacza kłamstw - nieprawda, wariograf nie jest wiarygodnym narzędziem,
      rejestruje np. czy ktoś jest danym pytaniem zdenerwowany. Teoretycznie - na
      pytanie "czy zdradzał Pan żonę?" może komuś nagle skoczyć wszystko, bo wczoraj
      cały wieczór przegadał z bratem na temat wyskoków braciszka. Albo na "czy jest
      Pan gejem?" człowiek dziwnie reaguje, bo widział parę chłopaków całujących się w
      parku. Pomijam, że można być zdenerwowanym samą sytuacją. Zresztą w sądzie wynik
      badania na wariografie nie jest dowodem.
      • Gość: m Re: Rafał Stec: Nie drukujmy wyroków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 20:06
        to nie byłby faktycznie dowód.
        Lista Fryzjera jest lepszym dowodem.
      • Gość: rako no i po co ten warigraf... IP: 213.77.7.* 29.08.06, 09:51
        przeciez nikt nic nie bral:)))

a tak powaznie to spoko - fryzjer wszystkich sypnie. i dobrze, niech trzesa
        porami typy jak miroslaw d. trener gornika p. :)

co do listy w ps to moim zdaniem zrobili slusznie. taki pan stec zatroskany, ze
        niewiniatka oskarzone??? to niech se pan stec przypomni co bylo jak wyborcza
        wywiad z tym oszustem dziurowiczem opublikowala. a jak jakis sedzia niewinny to
        czemu jeszcze nie zlozyl do prokuratury kwitow o pomowienie przez ps??? pan
        stec nie wie? ja wiem - bo prokuratura sama do pana sedziego juz niebawem
        zawita.
    • Gość: reks Ten sam szmatławy Przekret jeszcze niedawno IP: 62.89.80.* 29.08.06, 10:38
      domagal się by Legii ''zwrócic''tytul ktory jakoby zdobyła,a jej go odebrano po
      tym jak w ''uczciwej''walce stukneła Wisle pół tuzina bramek.Większość
      dziennikarzy zajmujących sie pilka[glównie warszawskich i przekretowskich] to
      tej samej masci oszuści co sedziowie.Do jednego wora ich i potopić.
      • Gość: madi to co zrobil PS IP: *.chello.pl 29.08.06, 15:05
        bardzo mi przypomina bandycką lustrację a'la wildstein i kaczynscy.
        najwazniejsze stają się donosy i pomówienia, nagle słuchamy co mają do
        powiedzenia świnie i bandyci... zgadzam się z panem Stecem w stu procentach.
        wykrywacza kłamstw nie będę komentował bo to typowa dla tego forum prowokacja.
        albo autor propozycji jest na poziomie kurskiego i też wierzy w bajki o wróżkach.
        • Gość: waldi Re: to co zrobil PS IP: *.strong-pc.com 29.08.06, 23:24
          No,ale przeciez PS zrobil to w porozumieniu z prokuraturą. O czym chba redaktor Stec nie wiedział.
        • Gość: Porter Re: to co zrobil PS IP: *.orion.pl 30.08.06, 12:10
          A gdzie widzisz bandyckość w lustracji a'la Wildstein i co masz na myśli mówiąc
          o lustracji a'la Kaczyńscy?
          Dla mnie bandytyzm polega na tym, że agenci bezpieki kręcą lody, a sędziowie
          bezkarnie handlują meczami. I zmiana tego stanu rzeczy jest absolutnym
          priorytetem. Kto jest przeciwko lustracji - pełnej, takiej, jaka zrobiono w
          Niemczech, Czechach, na Węgrzech, ten jest za tym, żeby szpicle kręcili po
          cichu gospodarką, środkami masowego przekazu i czym tam jeszcze. Kto jest
          przeciwko lustracji sędziów - ten jest za tym, żeby wyniki meczów ustalano pod
          stołem.
          Badanie wykrywaczem kłamstw to doskonały pomysł, a nie komentujesz go, bo z
          powodu wrodzonych ograniczeń nie umiesz znaleźć żadnego argumentu przeciw.
    • Gość: Jopie Re: Rafał Stec: Nie drukujmy wyroków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 17:44
      A może o to chodzilo, aby zatrzymać oczyszczanie polskiego fudbolu? Przecież na
      szwindlach co niektórzy calkiem dobrze zarabiają, więc bronią status quo.
      Niestety, również przy pomocy naiwnych? dziennikarzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka