Gość: szajba Szpakowski na trenera IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 06.09.06, 21:41 Serio serio to dobry pomysł, takiego dziennnikarza na ternera. W sumie jakby Benhakera wywalili to może być nawet na trenera rprezentacji. Taki eksperyment. ciekawostka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikl Polska - Serbia. Na żywo. Z czuba. IP: *.cable.ubr08.haye.blueyonder.co.uk 06.09.06, 21:42 nie tylko strzelam Serbom. W tym samym czasie po 2 bramy Klose i Podolskiego. Jestesmy wszedzie!! Beda Nas miliony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey ?? IP: *.popl.adsl.virgin.net 06.09.06, 21:48 hej nie mam telewizji, niech mi ktos wytlumaczy o co chodzilo z tym czerwonym bukietem w wazonie o ktorym uslyszalem w radiu, na uefa.com nic o tym nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
fdj ____________Szpaku o Żylecie____________ 06.09.06, 21:48 W przerwie trzech kibiców poszło siku, a pięciu po kiełbaski. Gdy wrócili, zajęli miejsca inne niż w I połowie. Szpakowski zaś sugeruje, że kibice sprzed TV, po bramce dla Polaków szybko przylecieli na stadion: "słynna Żyleta nawet jakby bardziej zapełniona". Odpowiedz Link Zgłoś
foxmate Re: ____________Szpaku____________ 06.09.06, 21:58 "Jeleń, to znaczy podwojenie krycia..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe Jest slowo "sennawy"! IP: *.dhcp-bl.indiana.edu 06.09.06, 21:50 Na jakiej podstawie twierdzicie, ze nie ma, he..? Owszem, w slowniku PWN takiego slowa nie ma, ale jesli wrzucic do programu translatica, jak najbardziej jest...sennawy=sleepyish ! I co, lyso Wam...?! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micharl,Hamburg Re: Polska - Serbia. Na żywo. Z czuba. IP: *.dip.t-dialin.net 06.09.06, 21:50 nie podniecajmy sie,nasza pilka padla!Michael z Hamburga Odpowiedz Link Zgłoś
fdj ____________Pffffffff__________ 06.09.06, 21:56 Gość portalu: Micharl,Hamburg napisał(a): > nie podniecajmy sie,nasza pilka padla!Michael z Hamburga To idź sobie na mecz St.Pauli i nie zawracaja głowy. F. z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
midwestcowboy Polska - Serbia. Na żywo. Z czuba. 06.09.06, 21:53 dzieki waszej relacji nie zansnalem na zajeciach z contract law :)))dzieki i pzdr z Minnesoty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe Ahaaa! A gdzie fotoedytorka?????? IP: *.dhcp-bl.indiana.edu 06.09.06, 21:54 ...?! I serbskie akcenty estetyczne ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Matusiak IP: *.chello.pl 06.09.06, 21:55 ktory to jego faul? 9? 10? koles ma jakies 70-80% fauli calej druzyny :) ciezko bedzie jankowi de z. i bobo k. wepchnac hemoroida dudka znowu miedzy slupki Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Polska - Serbia. Na żywo. Z czuba. 06.09.06, 22:00 "Dobrze Kowalewski wygląda w tej bramce" jak przed chwilą powiedział Mielcarski:)), skąd oni to biorą, no i wyrównanie:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe Re: Polska - Serbia. Na żywo. Z czuba. IP: *.dhcp-bl.indiana.edu 06.09.06, 22:02 Jakie wyrownanie..?!! Co sie dzieje, nikt nic nie mowi i nie pisze...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe To moze teraz... IP: *.dhcp-bl.indiana.edu 06.09.06, 22:04 ...przestaniecie szalec o feniksach i fotoedytorka wrzuci jakies zdjecia, poza tym jednym z pomarszczonym staruchem, co mu sie zechcialo ekstremalnych przezyc w jesieni zycia... Ech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey pomyslcie co by bylo gdyby bronil dzis Dudek IP: *.popl.adsl.virgin.net 06.09.06, 22:01 az strach sobie wobrazic Odpowiedz Link Zgłoś
fdj ___________1:1 więc czas na Miss Serbii___________ 06.09.06, 22:02 www.mw2006.pl/index.php?bio=156 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe No! A co Goethe by na to powiedzial...? IP: *.dhcp-bl.indiana.edu 06.09.06, 22:05 ;-) Nieczego sobie ta Grbovic ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Polska - Serbia. Na żywo. Z czuba. IP: *.226-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 06.09.06, 22:05 Nie mozecie tam wsadzic jakies czlowieka, ktory rzeczowo moglby relacjonowac mecz, zamiast tego maniczno-depresyjnego gagacia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garm Polska - Serbia. Na żywo. Z czuba. IP: *.acn.waw.pl 06.09.06, 22:11 Brawo, panie Zczubowski! BłĄszczykowski z pewnością jest zachwycony ośmioma wersjami swojego nazwiska ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Polska - Serbia. Na żywo. Z czuba. 06.09.06, 22:12 Prośba na przyszłość. Nie podawacie wyników meczu, który ma być retransmitowany. Zepsuliście mi przyjemność z oglądania Francja-Włochy. Zaczyna się za pół godziny a ja już wiem od Was, że jest 2-1. Nie róbcie tak bo chciałabym Was czytać i nie tracić nic z tego co jeszcze będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe Czy tak wyglada ktos... IP: *.dhcp-bl.indiana.edu 06.09.06, 22:21 ...kto ma odmienic losy meczu...? www.beskid.com/images/wisla/Franek.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe Koniec marzen, koniec snow...? IP: *.dhcp-bl.indiana.edu 06.09.06, 22:24 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StaTom Re: Polska - Serbia. Na żywo. Z czuba. IP: *.wroclaw.mm.pl 06.09.06, 22:27 A ja akurat chcialem znac wynik wlochow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: Polska - Serbia. Na żywo. Z czuba. IP: *.laczpol.net.pl 06.09.06, 22:28 Jak pokazać ręką- ja jestem zmęczony ty masz więcej sił...pomóż mi. Według Szpaka tak pokazał radomski Odpowiedz Link Zgłoś
fdj ______Nienawidzę, jak Szpaku z Mielcarskim..._____ 06.09.06, 22:31 ... pieprzą o tym, że "Niewykorzystane sytuacje się mszczą"!!! Qrrrrrr...wa, jak Serbowie marnowali sytuacje, to ani razu tak nie zapeszali. A u nas już po dwóch strzałach. I jeszce teraz w podsumowaniu... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe Re: ______Nienawidzę, jak Szpaku z Mielcarskim... IP: *.dhcp-bl.indiana.edu 06.09.06, 22:32 A nie powiedzieli, ze "Szczscie bylo blisko"...? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: br311 Zasluzylismy na zwyciestwo? To dlaczego bohaterem IP: *.compi.net.pl 06.09.06, 22:33 meczu jest Kowalewski? Ktos potrafi to wytlumaczyc? Gdyby nie dwie cudowne interwencje byloby 3:1. Oczywscie nie chce byc malkontentem - bylo niezle, ale takie bledy jakie popelnia polska obrona... Po co pracowac caly mecz jezeli potem w kluczowym momencie Wasilewski dlubie w nosie a Zewlakow oglada laski na trybunach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nov wszystko fajnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 22:58 ale Garguła pewnie cały czas się rozgrzewa... chłopcy w getrach i tak są spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyra Polska - Serbia. Na żywo. Z czuba. IP: *.icpnet.pl 07.09.06, 01:03 od...stosunkujcie sie od KOLEJORZA. Wasza Legiunia dostalaby z Terekiem trzy brameczki na do widzenia. Ach, przepraszam FC Zurich to europejska potega. Tak samo jak Dynamo Tbilisi. I Valerenga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BLANKA Re: Polska - Serbia. Na żywo. Z czuba. IP: *.noc.atman.pl 07.09.06, 09:37 A mnie się najbardziej podobało, jak to Szpaku gawędził coś na temat tego, jak to kibice się pięknie sprawują, że tacy kulturalni... A w tle słychać było akurat: -CAŁA KRYTA ODPOWIADA!!! -LISTKIEWICZ?! -CO??? -TY K....WO!!! Faktycznie, pełna kultura;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tatapsa Polska - Serbia. Na żywo. Z czuba. 07.09.06, 20:20 www.takagaleria.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HYBRE Polska - Serbia. Na żywo. Z czuba. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 14:11 Jak zwykle świetnie, genialnie i wogóle. Dobra nie będę was rozpieszczał bo jeszcze oszalejecie ze szczęścia... hybre.blox.pl/2006/09/POLSKA-SERBIA-11-RADOMATO-CO-TY-NA-TO.html Odpowiedz Link Zgłoś