Dodaj do ulubionych

Beenhakker: Zasłużyliśmy na zwycięstwo

IP: *.ipt.aol.com 06.09.06, 23:53
"A kto umarł ten nie żyje"
Obserwuj wątek
    • Gość: jjj a i tak odpadniemy!!! IP: *.spray.net.pl 06.09.06, 23:59
      Jak ja uwielbiam sluchac o harcie ducha naszej, pozal sie boze,
      reprezentacji, o tym jak oni beda walczyc. sa beznadziejni w kazdym calu.
      Odesalac to tałatajstwo do domu i jescze w łeb dać!
      • Gość: Anty-krytyk Moze odpadniemy.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 00:10
        ale widać już postępy w pracy pana Benhakkera z naszą reprezentacją.Jest odważne
        stawianie na młodych(Błaszczykowski,Garguła,Matusiak,Golański),jest ambicja i
        wola walki no i nawet zaczęli wreszcie grać z pierwszej piłki!!!
        • Gość: Dariusz Szpakowski Re: Moze odpadniemy.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 00:29
          Garguła wciąż się rozgrzewa.
          • Gość: Anty-krytyk Re: Moze odpadniemy.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 00:44
            taa i co jeszcze mi powiesz...Ludzie czy wy myślicie że co że jak Garguła raz
            strzelił bramke(a przy tym nic więcej w całym meczu nie pokazał)to co że zawsze
            będzie wchodzić i strzelać...
            • Gość: Dariusz Szpakowski Re: Moze odpadniemy.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 01:04
              Garguła nadal się rozgrzewa.
              • Gość: marred Re: Moze odpadniemy.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 10:01
                Niech Listek nie gada glupot co do Polla - faulu na Blaszczykowskim akurat nie
                bylo. Dziwie sie za to ze arbiter nie odgwizdal kilku zagran reka w pierwszej
                polowie i dal sie nabrac na lezenie Serbow w koncowce drugiej polowy. Wogole na
                miejscu pilkarzy nie w 92. minucie gdzie bez faulu polozyl sie jeden z Serbow a
                my mielismy akcje nie wybijalbym pilki bo to wyraznie bylo zagranie na zyskanie
                czasu i jesli ktos tu powinien dostac zolta kartke to nie Kowalewski, ale ten
                Serb (nie pamietam nazwiska) ktory sie polozyl. I w tej sytuacji nalezalo
                doliczyc 2 minuty do doliczonego czasu a nie 30 sekund.
                • king-dong odpadniemy, to jest pewne 07.09.06, 10:48
                  "nasze" gnojki nie potrafia grac w pilke nozna
                  • Gość: ~~~~~~~~~~~~~~~~ ....... Listek wodzem rewoulucji w PZPN ! ....... IP: *.206.100.208.1dial.com 07.09.06, 17:06
                    Jak Fidel na Kubie, obaj przyspawali sie do stolkow.
              • Gość: figa Re: Moze odpadniemy.... IP: *.3.cust.bredband2.com 07.09.06, 10:30
                Dajcie juz spokoj Gargule bo jeszcz sie przegrzeje.
            • narszym Re: Moze odpadniemy.... 07.09.06, 10:24
              Mam duże wątpliwości co do aktualnych umiejętności pana Leo(na). Przecież on
              był dobry w latach osiemdziesiątych! A teraz jest 2006 rok!!! Garguła strzelił
              pierwszą bramkę po mistrzostwach i to nie z karnego ale nie zasługiwał na grę z
              Serbią, natomiast zasługiwali Wasilewski, Błaszczykowski, którzy się
              skompromitowali z Finami! Czy facet, który tak rządzi składem ma szanse? Nie
              ma! Ale może Garguła nie był rozgrzany i dlatego nie mógł wejść! Lepiej, żeby
              Urząd Pracy nie pozwolił temu panu na dalszą "pracę". Nie mam juz do niego
              zaufania!
        • Gość: realista Słysząc Listkiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 14:58
          to jestem pewien że ME są nie dla nas! Jak wogóle można bo takim blamażu
          zakładać strate punktów w Kazachstanie. Nie to się po prostu w głowie nie
          mieści!
        • Gość: darek 35 Re: Moze odpadniemy.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 21:30
          Ja trzymam kciuki za Benhakera jak nie on to juz chyba nikt nie wyciagnie naszej
          repry na poziom europejski
      • Gość: morgoth Re: a i tak odpadniemy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 00:12
        Gość portalu: jjj napisał(a):

> Jak ja uwielbiam sluchac o harcie ducha naszej, pozal sie boze,
        > reprezentacji, o tym jak oni beda walczyc. sa beznadziejni w kazdym calu.
        > Odesalac to tałatajstwo do domu i jescze w łeb dać!

Jak ja uwielbiam czytać pierdoły o słabościach naszej drużyny pisanych przez,
        pożal się Boże, Polaków na forum gazeta.pl. Są beznadziejni w każdym calu.
        Odesalac to tałatajstwo do domu i jescze w łeb dać!

jjj gdybyś nie zauważył, to ironii w moim poście jest więcej niż gwiazd na
        niebie :P Mam dla Ciebie propozycję: rozpędź się, a ściana sama Cię znajdzie -
        może wtedy nabierzesz troszkę wiary w naszych zawodników. Proponuję jeszcze
        używać polskich 'krzaczków' bo po to są :-/

PS. "Wszechświat i ludzka głupota nie mają granic. Co do tego pierwszego mam
        wątpliwości" - Albert Einstein
      • Gość: ULTRAS POLSKA Re: a i tak odpadniemy!!! IP: *.chello.pl 07.09.06, 00:13
        na szczęście takie marudy jak ty nie chodzą na mecze-potrafią tylko narzekać a
        kibicami są tylko jak jest dobrze-wsadź sbie trąbkę w dupę matole i nie pisz
        bzdur!!

Pzdr dla Wszystkich Prawdziwych Kibiców Reprezentacji!!
        szczególnie dla obecnych na meczu Polska-Serbia!!!
        • Gość: Anty-krytyk Re: a i tak odpadniemy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 00:15
          to mi się podoba:)
          Prawdziwi kibice są z kadrą na dobre i na złe tak samo jak ze swym klubem,a nie
          jak pikniki bo nie idą na mecz bo pada,albo że się boją bo przyjeżdża ekipa
          dobra,albo że coś tam:/
          PIKNIKOM i maruderom dać w łeb i na Sybir!!!!
          • Gość: kk Re: a i tak odpadniemy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 00:31
            > Prawdziwi kibice są z kadrą na dobre i na złe

Pytanie tylko po co? Jak dla mnie ktoś kto idzie oglądać przykładowo marne
            widowisko (do tego przegrane) w kiepską pogodę (deszcz), bo jest "kibicem na
            dobre i na złe" jest zboczony:P. Na dodatek płaci żeby to obejrzeć. To już w
            ogóle jest niezrozumiałe. Aaa zapomniałem dodać o kibicach którzy lubią być
            robieni w jajo przez piłarzyków i działaczy, którzy ustawiają mecze.

No chyba, że faktycznie idzie tylko po to żeby komuś dać w łeb
            • Gość: Anty-krytyk Re: a i tak odpadniemy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 00:45
              dobra weś idz do kośioła i się połącz w bulu z Radiem Marysia....Bo po co masz
              dostać w łeb na stadionie....
              • Gość: Dariusz Szpakowski Re: a i tak odpadniemy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 01:04
                Wciąż się rozgrzewa Garguła.
              • Gość: Gabriel Re: a i tak odpadniemy!!! IP: *.ed.shawcable.net 07.09.06, 04:18
                TO Anty Krytyk.Wstyd ze jestes Polakiem.Odpadku pokomunistyczny.BRAVO
                REPREZENTACJA I TRENER BENHAKKER.Dziekujemy i zyczymy przyjemnej pracy w
                goscinnej Polsce.Polonia z Canady.
              • Gość: kk ale teraz mi dowaliłeś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 17:38
                > dobra weś idz do kośioła i się połącz w bulu z Radiem Marysia

weś..... bul..... HEHEHEHEHEHEHEHHEHH

HEHEHHE
                HE
                Nie musisz dawać mi w łeb, bo i tak już leżę ze śmiechu.
        • Gość: fs Re: a i tak odpadniemy!!! IP: *.m.pppool.de 07.09.06, 09:01
          Az 6000 na meczu reprezentacji - super kibice :-)))

Gość portalu: ULTRAS POLSKA napisał(a):

> Pzdr dla Wszystkich Prawdziwych Kibiców Reprezentacji!!
          > szczególnie dla obecnych na meczu Polska-Serbia!!!
          >
          • Gość: fs=rainman Re: a i tak odpadniemy!!! IP: *.chello.pl 07.09.06, 11:54
            spieprzaj stąd niemiecko pomiocie i frajerze!!
            na niemieckie forum szmato!!!!!!
      • Gość: Bubba Re: a i tak odpadniemy!!! IP: 74.134.208.* 07.09.06, 00:41
        Gość portalu: jjj napisał(a):

> Jak ja uwielbiam sluchac o harcie ducha naszej, pozal sie boze,
        > reprezentacji, o tym jak oni beda walczyc. sa beznadziejni w kazdym calu.
        > Odesalac to tałatajstwo do domu i jescze w łeb dać!

jjj ty jestes biedna umyslnie osoba, Sorry Bastard, LOOSER!
      • business3 To w PZPN można pracować na czarno jak ten Haker? 07.09.06, 11:40
        To w PZPN można pracować na czarno jak ten Haker?
        Listek - WON!
      • Gość: Jerzy Re: a i tak odpadniemy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 16:12
        Jak ja uwielbiam kolesi, którym nigdy nic nie pasuje i którzy zdają się
        cieszyć, jak naszym nie wychodzi. Człowieku, przecież wczoraj kadra zagrała
        bardzo dobry mecz! Wreszcie była gra z pierwszej, akcje skrzydłami, celne
        podania do przodu i jakaś sensowna taktyka. Oczywiście, były też błędy, z
        których trener na pewno zdaje sobie sprawę i nad którymi trzeba pracować. Ale
        postęp w porównaniu z poprzednimi meczami jest ogromny i trzeba naprawdę się
        uprzeć, żeby tego nie zauważyć. Pewnie, że może się okazać, że w meczu z Serbią
        nasi błysnęli jednorazowo i w następnej grze wrócą do swej smutnej normy. Ale
        tego na razie nie wiemy, więc zamiast ich odsyłać do domu, poczekaj może z
        opinią do następnej gry.
    • Gość: Obywatel Re: Beenhakker: Zasłużyliśmy na zwycięstwo IP: *.domainunused.net 07.09.06, 00:29
      Najbardziej rozbawił mnie koniec artykułu w którym mowa o wolentariacie Leo.
      Jeśli kontrakt na 5mln to wolentariat, to ja chcę aby mnie też tak NIE płacili za wykonana pracę. Teraz mu nie płacą, bo i tak nie miał by kiedy tego wydać, w końcu trenuje naszych mistrów. Potem napewno będzie miał mase pomysłów jak pucić te 5 grubych baniek.
      • Gość: marczuajtis Re: Beenhakker: Zasłużyliśmy na zwycięstwo IP: *.acn.waw.pl 07.09.06, 00:36
        to aluzja do tekstu zarzecznego ktory wczoraj w tvn24 palnal jakoby leo
        pracowal nielegalnie bo brakuje mu jakiegos papierka. ponizej pasa tak jak
        niestety wiekszosc opinii wyglaszanych na tym forum
    • Gość: romano Szacunek dla Kowalewskiego. Wpisujcie się. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 00:30
      Odwaga i pasja. Bo o to chodzi. I chodzi o umiejętności. A nie o, ku.., trochę
      szczęścia. Panie Wojciechu, gratuluję!
    • Gość: cs Nie pitol. Listek, ze bylo tak dobrze IP: *.k608.webspeed.dk 07.09.06, 00:34
      Gdyby nie Kowalewski, to bysmy dostali znowu 3:1.
      Z takimi bledami w obronie nie ma co marzyc o ME.
      • Gość: sd Re: Nie pitol. Listek, ze bylo tak dobrze IP: *.m.pppool.de 07.09.06, 09:04
        a czy kiedykolkwiek mozna bylo mazyc ? :-)
        historii stanie sie zadosc

Gość portalu: cs napisał(a):

> Gdyby nie Kowalewski, to bysmy dostali znowu 3:1.
        > Z takimi bledami w obronie nie ma co marzyc o ME.
        • Gość: kazio Re: Nie pitol. Listek, ze bylo tak dobrze IP: *.spsa.com.pl 07.09.06, 13:36
          "tylu sytuacji nie stwarzały NAWET zespoły Engela i Janasa"??? O co tu chodzi?
          Pozbywamy się najpierw jednego, później drugiego, a teraz na wytłumaczenie
          Holendra porównujemy go z tymi pajacami, jakby to byli legendarni trenerzy
          złotych czasów polskiej piłki... Listek, weź Ty się zwolnij, daj już spokój...
    • sfuj_hlop Moje słowa współczucia. 07.09.06, 00:55
      Serdecznie współczuję kibicom, ktorzy wywalili 90+ PLN za bilet, przesiedzieli
      na trybunach Legii 90+ minut i doznali kolejnej goryczy. $38+milionowy kraj a
      dostaje w du... od maluczkich (Litwa, Dania, Finlandia, Serbia...). Czy są
      jakieś podobne przykłady w Europie (Niemcy, Anglia, Francja, Włochy?). Zaorać i
      tyle! Po diabła wydawać 600 tys. eu/rok, tylko po to, by się przekonać, że nasi
      piłkarze to cieniasy nad cieniasy!
      • Gość: kuba Re: Moje słowa współczucia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 01:20
        rozumiem, że Ty już jesteś przekonany. od tej chwili masz możliwość przeznaczenia zyskanego czasu na coś innego.
        I pozwól trwonić czas tym, którzy ten czas chcą trwonić na oglądaniu, kibicowaniu i emocjonowaniu się. Nie Twoja sprawa, kolego.
        • tbernard Re: Moje słowa współczucia. 07.09.06, 09:13
          > rozumiem, że Ty już jesteś przekonany. od tej chwili masz możliwość przeznaczen
          > ia zyskanego czasu na coś innego.
          > I pozwól trwonić czas tym, którzy ten czas chcą trwonić na oglądaniu, kibicowan
          > iu i emocjonowaniu się. Nie Twoja sprawa, kolego.

Jeśli ta dyscyplina sportu przejdzie całkowicie na finansowanie ze środków
          prywatnych i nie będzie na to marnotrawiona ani jedna złotówka z publicznych
          pieniędzy to zgoda. Niech się wtedy emocjonują tą miernotą ci co chcą.
          Po co wywalać publiczne pieniądze skoro poziom tych "gwiazd" nie różni
          się niczym od podwórkowych kopaczy.
      • Gość: fs Re: Moje słowa współczucia. IP: *.m.pppool.de 07.09.06, 09:05
        nic dodac nic ujac sfuj_hlop :-)
      • Gość: pasel Re: Moje słowa współczucia. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 11:56
        chyba wczoraj byl remis zlamasie
      • Gość: rt Re: Moje słowa współczucia. IP: *.aster.pl 07.09.06, 14:32
        3 kraje z 4 które wymieniłeś nie zakwalifikowały się do finałów MS, Polska Się
        zakw.

bredzisz więc
    • Gość: KAS że jak? IP: *.acn.waw.pl 07.09.06, 00:59
      raham Poll mógł sobie dać spokój po _mundialu_, nawet Serbowie mówili, że był
      faul na Błaszczykowskim i powinien podyktować karnego.
    • gizmoj Brawo Leo!!! 07.09.06, 01:47
      Wreszcie kilkanascie pozytywnych postow! Refreshing!!! Brawo chlopaki. Dla
      wiekszosci tych pajacow nikt nie dogodzi. Nawet jak zagraja dobry mecz (jak
      dzisiaj) to ci pseudokibice i tak ich oszczaja.
    • Gość: nerd hehehehehehe!!! współczuję Trenerowi... IP: *.toya.net.pl 07.09.06, 01:56
      drużynę powinno się oceniać po 60 minucie. po prostu. [niewtajemniczonym i
      nawiedzonym przypomnę - mecz trwa min. 90!]
      że wcześniej ładna gra? że wiele okazji?
      TO NIE ŁYŻWIARSTWO ARTYSTYCZNE!!
      Beenhakker i tak z tego guano zrobił dużo.
      tyle że te rozpuszczone pastuchy NIE POTRAFIĄ MYŚLEĆ!
      mogliśmy strzelić 3-4 bramki. i? Serbowie mogli 4-5! [brawo Kowalewski - jedną
      obronił wprost nieprawdopodobnie].
      po raz kolejny zdobyli [szczęśliwie] bramkę po strzale z dystansu.
      ile w związku z tym oddali strzałów z dystansu? ŻADNEGO więcej.
      a karny na Błaszczykowskim to PO PROSTU KPINY!!
      jeśli ktos uważa inaczej - oficjalnie mówię i do sądu zapraszam - jest ślepym
      IDIOTĄ.
      • Gość: Chris Polska Mistrzem Europy! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 07.09.06, 02:12
        Protestancka Irlandia pokonala Hiszpanie 3:2. Polska pokonala Ulster 3:0 i 1:0.
        Portugalia stracila punkty z Finlandia. Wszystko wskazuje ze Bialo-czerwoni
        awansuja i to na dwie kolejki przed koncem eliminacji. Do boju!!!!!!
      • misiakee85 Re: hehehehehehe!!! współczuję Trenerowi... 07.09.06, 10:54
        a ja gratuluje tym kibicom ktorzy cały czas czy to dobry mecz czy zły są przeciwko naszej reprezentacji.. ja ogladam ich mecze bo w koncu moze cos pozytywnego zobacze, wczoraj to zobaczylem i sie ciesze ze usiadlem sobie o tej 20,30 przed telewizorem z buteleczka bezalkoholowego i moglem obejzec naprawde dobry mecz. Gratuluje ludziom ktorzy sa niezmienni w swoich opiniach, a nie takich ktorzy co mecz to zmieniaja decyzje o naszej kadrze. Pozdrawiam!
    • Gość: eksperd Beenhakker: Zasłużyliśmy na zwycięstwo IP: *.brnt.cable.ntl.com 07.09.06, 03:52
      zewlakow MUJSI odejsc, WON!!!!!! ksieza na ksiezyc, drewno do drewutni!!!

gostek za to ze jest lewo nozny to gra w kadrze

won z tym g....em , precz, anty futbolista

badziewie!!!!!!!!!!!!!!!!!a feeee.....(i tu zem chaftnol)
    • Gość: pfan Bravo Leo and team! Good job! IP: *.user.start.ca 07.09.06, 04:23
      Next games will better and successful.Dzieki Leo ze zaufales W.Kowalewskiemu i
      R.Matusiakowi. Takich pilkarzy jak Matusiak, Gargula, Golanski i Wasilewski
      jest w polskiej lidze jest wiecej, zaufaj im!
      Good luck Leo and team in the next games!
      • Gość: LOC Re: Bravo Leo and team! Good job! IP: *.brda.net 07.09.06, 10:49
        doucz się angielskiego polig(l/ni)oto.
        • Gość: pskier Do Gosc: LOC IP: *.user.start.ca 08.09.06, 03:54
          Doucz sie polskiego poligloto...
    • Gość: Jacek K. Moron Beenhakker OUT NOW ! IP: 64.252.19.* 07.09.06, 05:54
      Ten caly Beenhakker to jest SKANDAL i HANBA !!!
      Jest albo slepy albo glupi i bardziej tepy od Janasa.
      Dobrej reprezentacji nie ma i nie bedzie z takim kretynem.
      Kompletne dno, bez honoru. Po takich meczach jak z Dania i Finlandia powinien
      podac sie do dymisji, jak zrobil to Boniek - czlowiek honoru.
      Mecz z Serbia nie byl lepszy. Mial byc wygrany i co?
      Nadal calujcie mu tylek. Nastepny mecz to bedzie nastepne dno, sami zobaczycie.
      Jak mozna ciagle powolywac i wystawiac do gry grzejo-lawy bez formy jak
      Szymkowiak (najwieksze dno w polskiej pilce od kilku meczow), Mila, Jop,
      Radomski, Dudek, Smolarek, Frankowski. Wiekszosc z nich to bardzo sympatyczni
      ludzie, tylko jako pilkarze kompletnie bez formy.
      Krzynowek i Zurawski tez graja beznadziejnie, sa bez formy.
      Jak ktos napisze jeszcze raz, ze to jest fachowiec niech idzie to psychiatry.
      Czy ten "fachowiec" nie widzi jak oni graja ? O co tutaj chodzi, przeciez to co
      sie dzieje wydaje sie niemozliwe. To jest narodowy skandal.
      Tu powinien zadzialac minister sportu albo prokurator.
      Sklecona na predko reprezentacja z najlepszych graczy polskiej ligi, po
      tygodniowym zgrupowaniu, gralaby duzo lepiej (przyklad Gargula, Matusiak).
      Powoluje kilku mlodych pilkarzy, a wystawia to samo dno (jak Janas).
      Dlaczego nie grali Gargula, Bosacki, Kazmierczak, Giza ?
      Jedyne wyjscie to: MORON BEENHAKKER OUT NOW ! (moron znaczy kretyn, glupek).
      Czekamy na polskiego selekcjonera na poziomie, jak np J.Engel.
      Jacek K., USA, kibic LKS-u Lodz
      • Gość: Morqadir Re: Moron Beenhakker OUT NOW ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 06:44
        głupi jesteś i tyle , nawet szkoda komentowac te twoje wypociny
      • krzych.korab Ty jesteś taki głupi sam z siebie czy ci za to pła 07.09.06, 07:05
        -cą ? Stare polskie przysłowie (cytuję przysłowie nie w chęci orażania
        kogokolwiek ) " Z gówna bicza nie ukręcisz " Jesteś głupi sądząc że w ciągu
        miesiąca można stworzyć drużynę wielkiego formatu.
      • Gość: Patryk Re: Moron Beenhakker OUT NOW ! IP: *.fixip.t-online.hu 07.09.06, 09:19
        JACEK BLAGAM NIE WPISUJ SIE WIECEJ JAK SIE NIE ZNASZ NA PILCE BO MI NERWY
        PUSZCZAJA I NAJCHETNIEJ SKOPALBYM CI DUPE TY OGORKU
    • mikpio Słowa Listkiewicza... 07.09.06, 07:06
      "Mamy trzy punkty straty do lidera i 12 meczów przed sobą"
      Co z tego?! To są trzy punkty po pierwszych... dwóch kolejkach :/

Dobrze ze mamy w druzyne plywakow bo z pilki noznnej nic nie bedzie...
      • Gość: czopper Liskiewicz ty tez miałes dac sobie spokoj po MS IP: *.aster.pl 07.09.06, 07:17
        odejdz listek odejdz.
    • Gość: Kibic37 Re: Beenhakker: Zasłużyliśmy na zwycięstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 07:53
      Rozumiem, że teraz piłkarze będą karani za krytykowanie sędziego (machanie
      ręką, ostra wymiana zdań), a jak ukarać i pozbyć się raz na zawsze głupiego
      sędziego, który popełni fatalny błąd?? Przecież faul na Błaszczykowskim był i
      nawet przedszkolak to by zobaczył!!!! A Poll? Czy nie mozna mu
      powiedzieć: "Panu już dziękujemy..."??
    • Gość: aleks Ceny biletów ustaliło Prezydium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 08:35
      to w takim razie czas zmienić to Prezydium amatorów i grabarzy polskiej piłki.
      • Gość: Eddie Re: Ceny biletów ustaliło Prezydium IP: 212.160.172.* 07.09.06, 10:52
        Dokładnie, szanujący się klub po wpadce jak z Finlandią na następny mecz
        wpuszcza za darmo by przeprosić kibiców i nie dołować bardziej zawodników
        pustymi trybunami, ale nie nasz PZPN, który żąda nawet 300 (sic!) złotych za
        mecz słabej kadry po porządnym laniu od słabeusza, z niewiele lepszym
        przeciwnikiem na śmiesznym stadionie.
    • Gość: MKN Beenhakker: Zasłużyliśmy na zwycięstwo IP: *.ipartners.pl 07.09.06, 08:38
      Leo, oby tak dalej, życzę naszej reprezentacji jak najlepiej! Ważne to, co
      przed nami.
    • boguslavo Re: Beenhakker: Zasłużyliśmy na zwycięstwo 07.09.06, 08:52
      Dobrze, że Beenhakker bierze do reprezentacji nowe twarze z prowincji.
      dość starych repów, skostniałych bramkarzy i pospolitych kopaczy forsy.
      Mamy przykład. W meczu z Finlandią jedyną bramkę strzelił debiutant i teraz
      tak samo debiutant Matusiak. Sto razy lepiej też sprawdził się w bramce
      Kowalewski. Tak trzymać! W Polskę panie trenerze. Trzeba szukać w terenie.
      Tam są talenty, które należy szlifować. Szczęść Boże! Życzę sukcesów!
    • Gość: jacol Polska piłka skopana !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 09:05
      nikt sie nie nadaje do gry w reprze z pilkarzy zagranicznych oprócz
      kowalewskiego.
      • Gość: puchowy "Leo" jesteśmy z tobą !!! IP: *.chello.pl 07.09.06, 09:09
        Uważam iż może wynik nie jest satysfakcjonujący
        (choć wielu mówiło o klęsce przed meczem)
        to styl jest nawet ładny dla oka :)
    • rudy_rudolf nie zasłużyliśmy na nic 07.09.06, 09:34
      ten remis mnie nie cieszy.wg mnie polska reprezentacja jeszcze długo na nic
      dobrego nie zasłuży.Brak nam woli walki,a Polscy zwodnicy tylko czekają na dobre
      miejsce w zagranicznych klubach.

lepsza strona życia
      www.asiaq.pl
      wygraj szkolenie
      www.grupa-kreatywna.pl
      • Gość: morgoth Re: nie zasłużyliśmy na nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 10:44
        rudy_rudolf napisał:

> ten remis mnie nie cieszy.wg mnie polska reprezentacja jeszcze długo na nic
        > dobrego nie zasłuży.Brak nam woli walki,a Polscy zwodnicy tylko czekają na dobre
        > miejsce w zagranicznych klubach.

W meczu z Serbią polska reprezentacja zasłużyła na pochwały za ambicje, wolę
        walki (gdzie Ty widziałeś jej brak - a może nie oglądałeś meczu i tylko masz
        zamiar sobie pomarudzić jacy to nasi piłkarze są słabi?), a także za to czego
        brakowało od zawsze, czyli szybkiej gry (często z pierwszej piłki) oraz
        wyprzedzania przeciwników i odbierania piłki jeszcze na ich połowie.
        To chyba zrozumiałe, że każdy zawodnik czeka na dobre miejsce w zagranicznym
        klubie. Póki Orange Ekstraklasa nie będzie tak mocna jak liga hiszpańska, włoska
        czy angielska, to nasi zawodnicy będą próbować sił właśnie w tych ligach.
        Niestety często zawodnik nie przemyśli, że lepsza jest gra w średniej polskiej
        lidze, niż okupowanie ławki rezerwowych w lepszej lidze. Na szczęście strzelec
        bramki, Radek Matusiak, nie zrobił tego błędu co Tomasz Frankowski i odrzucił
        propozycje przeciętniaków (czy nawet słabeuszy) z ligi hiszpańskiej. Wolał
        poczekać na ofertę z klubu czołówki silnej ligi, z pewnością grania. Bo to
        będzie awans sportowy, a nie tylko finansowy.
    • Gość: mirek.nou Beenhakker robi dobrą robotę IP: *.aster.pl 07.09.06, 10:07
      to jest wyrównana grupa.5 drużyn ma szansę awansować, więc takich sytuacji nie zabraknie.
    • Gość: figa Beenhakker: Zasłużyliśmy na zwycięstwo IP: *.3.cust.bredband2.com 07.09.06, 10:28
      Czy mozna dokonac cudu w ciagu kilku tygodni?
    • premier_hiacynt_wielki Niestety kondycji Leo naszych kopaczy nie nauczy:( 07.09.06, 10:29
      widac bylo golym okiem ze polscy pilkarze uczyli sie grac w pilke ... 60-
      70minutowa... potem nie ma juz sil
    • aquarius12 Beenhakker: Zasłużyliśmy na zwycięstwo 07.09.06, 10:50

Listkiewicz robi wszystko, aby odwrocic uwage od siebie
      • topewnieja Re: Beenhakker: Zasłużyliśmy na zwycięstwo 07.09.06, 11:04
        Polska Gola!!!
    • Gość: ya tak grajcie dalej IP: 213.199.198.* 07.09.06, 11:52
      brakuje w tej kadrze skutecznego napastnika, może Piechny
      brawo Leo za przewietrzenie składu
    • Gość: jandrzeja janas wygrał z Serbią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 12:15
      i nie przegrałby z finami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka