Gość: Tyson IP: *.ipt.aol.com 06.09.06, 23:53 "A kto umarł ten nie żyje" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jjj a i tak odpadniemy!!! IP: *.spray.net.pl 06.09.06, 23:59 Jak ja uwielbiam sluchac o harcie ducha naszej, pozal sie boze, reprezentacji, o tym jak oni beda walczyc. sa beznadziejni w kazdym calu. Odesalac to tałatajstwo do domu i jescze w łeb dać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty-krytyk Moze odpadniemy.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 00:10 ale widać już postępy w pracy pana Benhakkera z naszą reprezentacją.Jest odważne stawianie na młodych(Błaszczykowski,Garguła,Matusiak,Golański),jest ambicja i wola walki no i nawet zaczęli wreszcie grać z pierwszej piłki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz Szpakowski Re: Moze odpadniemy.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 00:29 Garguła wciąż się rozgrzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty-krytyk Re: Moze odpadniemy.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 00:44 taa i co jeszcze mi powiesz...Ludzie czy wy myślicie że co że jak Garguła raz strzelił bramke(a przy tym nic więcej w całym meczu nie pokazał)to co że zawsze będzie wchodzić i strzelać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz Szpakowski Re: Moze odpadniemy.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 01:04 Garguła nadal się rozgrzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marred Re: Moze odpadniemy.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 10:01 Niech Listek nie gada glupot co do Polla - faulu na Blaszczykowskim akurat nie bylo. Dziwie sie za to ze arbiter nie odgwizdal kilku zagran reka w pierwszej polowie i dal sie nabrac na lezenie Serbow w koncowce drugiej polowy. Wogole na miejscu pilkarzy nie w 92. minucie gdzie bez faulu polozyl sie jeden z Serbow a my mielismy akcje nie wybijalbym pilki bo to wyraznie bylo zagranie na zyskanie czasu i jesli ktos tu powinien dostac zolta kartke to nie Kowalewski, ale ten Serb (nie pamietam nazwiska) ktory sie polozyl. I w tej sytuacji nalezalo doliczyc 2 minuty do doliczonego czasu a nie 30 sekund. Odpowiedz Link Zgłoś
king-dong odpadniemy, to jest pewne 07.09.06, 10:48 "nasze" gnojki nie potrafia grac w pilke nozna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~~~~~~~~~~~~~~~ ....... Listek wodzem rewoulucji w PZPN ! ....... IP: *.206.100.208.1dial.com 07.09.06, 17:06 Jak Fidel na Kubie, obaj przyspawali sie do stolkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: Moze odpadniemy.... IP: *.3.cust.bredband2.com 07.09.06, 10:30 Dajcie juz spokoj Gargule bo jeszcz sie przegrzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
narszym Re: Moze odpadniemy.... 07.09.06, 10:24 Mam duże wątpliwości co do aktualnych umiejętności pana Leo(na). Przecież on był dobry w latach osiemdziesiątych! A teraz jest 2006 rok!!! Garguła strzelił pierwszą bramkę po mistrzostwach i to nie z karnego ale nie zasługiwał na grę z Serbią, natomiast zasługiwali Wasilewski, Błaszczykowski, którzy się skompromitowali z Finami! Czy facet, który tak rządzi składem ma szanse? Nie ma! Ale może Garguła nie był rozgrzany i dlatego nie mógł wejść! Lepiej, żeby Urząd Pracy nie pozwolił temu panu na dalszą "pracę". Nie mam juz do niego zaufania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Słysząc Listkiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 14:58 to jestem pewien że ME są nie dla nas! Jak wogóle można bo takim blamażu zakładać strate punktów w Kazachstanie. Nie to się po prostu w głowie nie mieści! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek 35 Re: Moze odpadniemy.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 21:30 Ja trzymam kciuki za Benhakera jak nie on to juz chyba nikt nie wyciagnie naszej repry na poziom europejski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morgoth Re: a i tak odpadniemy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 00:12 Gość portalu: jjj napisał(a): > Jak ja uwielbiam sluchac o harcie ducha naszej, pozal sie boze, > reprezentacji, o tym jak oni beda walczyc. sa beznadziejni w kazdym calu. > Odesalac to tałatajstwo do domu i jescze w łeb dać! Jak ja uwielbiam czytać pierdoły o słabościach naszej drużyny pisanych przez, pożal się Boże, Polaków na forum gazeta.pl. Są beznadziejni w każdym calu. Odesalac to tałatajstwo do domu i jescze w łeb dać! jjj gdybyś nie zauważył, to ironii w moim poście jest więcej niż gwiazd na niebie :P Mam dla Ciebie propozycję: rozpędź się, a ściana sama Cię znajdzie - może wtedy nabierzesz troszkę wiary w naszych zawodników. Proponuję jeszcze używać polskich 'krzaczków' bo po to są :-/ PS. "Wszechświat i ludzka głupota nie mają granic. Co do tego pierwszego mam wątpliwości" - Albert Einstein Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ULTRAS POLSKA Re: a i tak odpadniemy!!! IP: *.chello.pl 07.09.06, 00:13 na szczęście takie marudy jak ty nie chodzą na mecze-potrafią tylko narzekać a kibicami są tylko jak jest dobrze-wsadź sbie trąbkę w dupę matole i nie pisz bzdur!! Pzdr dla Wszystkich Prawdziwych Kibiców Reprezentacji!! szczególnie dla obecnych na meczu Polska-Serbia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty-krytyk Re: a i tak odpadniemy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 00:15 to mi się podoba:) Prawdziwi kibice są z kadrą na dobre i na złe tak samo jak ze swym klubem,a nie jak pikniki bo nie idą na mecz bo pada,albo że się boją bo przyjeżdża ekipa dobra,albo że coś tam:/ PIKNIKOM i maruderom dać w łeb i na Sybir!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: a i tak odpadniemy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 00:31 > Prawdziwi kibice są z kadrą na dobre i na złe Pytanie tylko po co? Jak dla mnie ktoś kto idzie oglądać przykładowo marne widowisko (do tego przegrane) w kiepską pogodę (deszcz), bo jest "kibicem na dobre i na złe" jest zboczony:P. Na dodatek płaci żeby to obejrzeć. To już w ogóle jest niezrozumiałe. Aaa zapomniałem dodać o kibicach którzy lubią być robieni w jajo przez piłarzyków i działaczy, którzy ustawiają mecze. No chyba, że faktycznie idzie tylko po to żeby komuś dać w łeb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty-krytyk Re: a i tak odpadniemy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 00:45 dobra weś idz do kośioła i się połącz w bulu z Radiem Marysia....Bo po co masz dostać w łeb na stadionie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz Szpakowski Re: a i tak odpadniemy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 01:04 Wciąż się rozgrzewa Garguła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabriel Re: a i tak odpadniemy!!! IP: *.ed.shawcable.net 07.09.06, 04:18 TO Anty Krytyk.Wstyd ze jestes Polakiem.Odpadku pokomunistyczny.BRAVO REPREZENTACJA I TRENER BENHAKKER.Dziekujemy i zyczymy przyjemnej pracy w goscinnej Polsce.Polonia z Canady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk ale teraz mi dowaliłeś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 17:38 > dobra weś idz do kośioła i się połącz w bulu z Radiem Marysia weś..... bul..... HEHEHEHEHEHEHEHHEHH HEHEHHE HE Nie musisz dawać mi w łeb, bo i tak już leżę ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fs Re: a i tak odpadniemy!!! IP: *.m.pppool.de 07.09.06, 09:01 Az 6000 na meczu reprezentacji - super kibice :-))) Gość portalu: ULTRAS POLSKA napisał(a): > Pzdr dla Wszystkich Prawdziwych Kibiców Reprezentacji!! > szczególnie dla obecnych na meczu Polska-Serbia!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fs=rainman Re: a i tak odpadniemy!!! IP: *.chello.pl 07.09.06, 11:54 spieprzaj stąd niemiecko pomiocie i frajerze!! na niemieckie forum szmato!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubba Re: a i tak odpadniemy!!! IP: 74.134.208.* 07.09.06, 00:41 Gość portalu: jjj napisał(a): > Jak ja uwielbiam sluchac o harcie ducha naszej, pozal sie boze, > reprezentacji, o tym jak oni beda walczyc. sa beznadziejni w kazdym calu. > Odesalac to tałatajstwo do domu i jescze w łeb dać! jjj ty jestes biedna umyslnie osoba, Sorry Bastard, LOOSER! Odpowiedz Link Zgłoś
business3 To w PZPN można pracować na czarno jak ten Haker? 07.09.06, 11:40 To w PZPN można pracować na czarno jak ten Haker? Listek - WON! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: a i tak odpadniemy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 16:12 Jak ja uwielbiam kolesi, którym nigdy nic nie pasuje i którzy zdają się cieszyć, jak naszym nie wychodzi. Człowieku, przecież wczoraj kadra zagrała bardzo dobry mecz! Wreszcie była gra z pierwszej, akcje skrzydłami, celne podania do przodu i jakaś sensowna taktyka. Oczywiście, były też błędy, z których trener na pewno zdaje sobie sprawę i nad którymi trzeba pracować. Ale postęp w porównaniu z poprzednimi meczami jest ogromny i trzeba naprawdę się uprzeć, żeby tego nie zauważyć. Pewnie, że może się okazać, że w meczu z Serbią nasi błysnęli jednorazowo i w następnej grze wrócą do swej smutnej normy. Ale tego na razie nie wiemy, więc zamiast ich odsyłać do domu, poczekaj może z opinią do następnej gry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Beenhakker: Zasłużyliśmy na zwycięstwo IP: *.domainunused.net 07.09.06, 00:29 Najbardziej rozbawił mnie koniec artykułu w którym mowa o wolentariacie Leo. Jeśli kontrakt na 5mln to wolentariat, to ja chcę aby mnie też tak NIE płacili za wykonana pracę. Teraz mu nie płacą, bo i tak nie miał by kiedy tego wydać, w końcu trenuje naszych mistrów. Potem napewno będzie miał mase pomysłów jak pucić te 5 grubych baniek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marczuajtis Re: Beenhakker: Zasłużyliśmy na zwycięstwo IP: *.acn.waw.pl 07.09.06, 00:36 to aluzja do tekstu zarzecznego ktory wczoraj w tvn24 palnal jakoby leo pracowal nielegalnie bo brakuje mu jakiegos papierka. ponizej pasa tak jak niestety wiekszosc opinii wyglaszanych na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romano Szacunek dla Kowalewskiego. Wpisujcie się. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 00:30 Odwaga i pasja. Bo o to chodzi. I chodzi o umiejętności. A nie o, ku.., trochę szczęścia. Panie Wojciechu, gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs Nie pitol. Listek, ze bylo tak dobrze IP: *.k608.webspeed.dk 07.09.06, 00:34 Gdyby nie Kowalewski, to bysmy dostali znowu 3:1. Z takimi bledami w obronie nie ma co marzyc o ME. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd Re: Nie pitol. Listek, ze bylo tak dobrze IP: *.m.pppool.de 07.09.06, 09:04 a czy kiedykolkwiek mozna bylo mazyc ? :-) historii stanie sie zadosc Gość portalu: cs napisał(a): > Gdyby nie Kowalewski, to bysmy dostali znowu 3:1. > Z takimi bledami w obronie nie ma co marzyc o ME. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Nie pitol. Listek, ze bylo tak dobrze IP: *.spsa.com.pl 07.09.06, 13:36 "tylu sytuacji nie stwarzały NAWET zespoły Engela i Janasa"??? O co tu chodzi? Pozbywamy się najpierw jednego, później drugiego, a teraz na wytłumaczenie Holendra porównujemy go z tymi pajacami, jakby to byli legendarni trenerzy złotych czasów polskiej piłki... Listek, weź Ty się zwolnij, daj już spokój... Odpowiedz Link Zgłoś
sfuj_hlop Moje słowa współczucia. 07.09.06, 00:55 Serdecznie współczuję kibicom, ktorzy wywalili 90+ PLN za bilet, przesiedzieli na trybunach Legii 90+ minut i doznali kolejnej goryczy. $38+milionowy kraj a dostaje w du... od maluczkich (Litwa, Dania, Finlandia, Serbia...). Czy są jakieś podobne przykłady w Europie (Niemcy, Anglia, Francja, Włochy?). Zaorać i tyle! Po diabła wydawać 600 tys. eu/rok, tylko po to, by się przekonać, że nasi piłkarze to cieniasy nad cieniasy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Moje słowa współczucia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 01:20 rozumiem, że Ty już jesteś przekonany. od tej chwili masz możliwość przeznaczenia zyskanego czasu na coś innego. I pozwól trwonić czas tym, którzy ten czas chcą trwonić na oglądaniu, kibicowaniu i emocjonowaniu się. Nie Twoja sprawa, kolego. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Moje słowa współczucia. 07.09.06, 09:13 > rozumiem, że Ty już jesteś przekonany. od tej chwili masz możliwość przeznaczen > ia zyskanego czasu na coś innego. > I pozwól trwonić czas tym, którzy ten czas chcą trwonić na oglądaniu, kibicowan > iu i emocjonowaniu się. Nie Twoja sprawa, kolego. Jeśli ta dyscyplina sportu przejdzie całkowicie na finansowanie ze środków prywatnych i nie będzie na to marnotrawiona ani jedna złotówka z publicznych pieniędzy to zgoda. Niech się wtedy emocjonują tą miernotą ci co chcą. Po co wywalać publiczne pieniądze skoro poziom tych "gwiazd" nie różni się niczym od podwórkowych kopaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fs Re: Moje słowa współczucia. IP: *.m.pppool.de 07.09.06, 09:05 nic dodac nic ujac sfuj_hlop :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasel Re: Moje słowa współczucia. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 11:56 chyba wczoraj byl remis zlamasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Moje słowa współczucia. IP: *.aster.pl 07.09.06, 14:32 3 kraje z 4 które wymieniłeś nie zakwalifikowały się do finałów MS, Polska Się zakw. bredzisz więc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAS że jak? IP: *.acn.waw.pl 07.09.06, 00:59 raham Poll mógł sobie dać spokój po _mundialu_, nawet Serbowie mówili, że był faul na Błaszczykowskim i powinien podyktować karnego. Odpowiedz Link Zgłoś
gizmoj Brawo Leo!!! 07.09.06, 01:47 Wreszcie kilkanascie pozytywnych postow! Refreshing!!! Brawo chlopaki. Dla wiekszosci tych pajacow nikt nie dogodzi. Nawet jak zagraja dobry mecz (jak dzisiaj) to ci pseudokibice i tak ich oszczaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nerd hehehehehehe!!! współczuję Trenerowi... IP: *.toya.net.pl 07.09.06, 01:56 drużynę powinno się oceniać po 60 minucie. po prostu. [niewtajemniczonym i nawiedzonym przypomnę - mecz trwa min. 90!] że wcześniej ładna gra? że wiele okazji? TO NIE ŁYŻWIARSTWO ARTYSTYCZNE!! Beenhakker i tak z tego guano zrobił dużo. tyle że te rozpuszczone pastuchy NIE POTRAFIĄ MYŚLEĆ! mogliśmy strzelić 3-4 bramki. i? Serbowie mogli 4-5! [brawo Kowalewski - jedną obronił wprost nieprawdopodobnie]. po raz kolejny zdobyli [szczęśliwie] bramkę po strzale z dystansu. ile w związku z tym oddali strzałów z dystansu? ŻADNEGO więcej. a karny na Błaszczykowskim to PO PROSTU KPINY!! jeśli ktos uważa inaczej - oficjalnie mówię i do sądu zapraszam - jest ślepym IDIOTĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Polska Mistrzem Europy! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 07.09.06, 02:12 Protestancka Irlandia pokonala Hiszpanie 3:2. Polska pokonala Ulster 3:0 i 1:0. Portugalia stracila punkty z Finlandia. Wszystko wskazuje ze Bialo-czerwoni awansuja i to na dwie kolejki przed koncem eliminacji. Do boju!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misiakee85 Re: hehehehehehe!!! współczuję Trenerowi... 07.09.06, 10:54 a ja gratuluje tym kibicom ktorzy cały czas czy to dobry mecz czy zły są przeciwko naszej reprezentacji.. ja ogladam ich mecze bo w koncu moze cos pozytywnego zobacze, wczoraj to zobaczylem i sie ciesze ze usiadlem sobie o tej 20,30 przed telewizorem z buteleczka bezalkoholowego i moglem obejzec naprawde dobry mecz. Gratuluje ludziom ktorzy sa niezmienni w swoich opiniach, a nie takich ktorzy co mecz to zmieniaja decyzje o naszej kadrze. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eksperd Beenhakker: Zasłużyliśmy na zwycięstwo IP: *.brnt.cable.ntl.com 07.09.06, 03:52 zewlakow MUJSI odejsc, WON!!!!!! ksieza na ksiezyc, drewno do drewutni!!! gostek za to ze jest lewo nozny to gra w kadrze won z tym g....em , precz, anty futbolista badziewie!!!!!!!!!!!!!!!!!a feeee.....(i tu zem chaftnol) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfan Bravo Leo and team! Good job! IP: *.user.start.ca 07.09.06, 04:23 Next games will better and successful.Dzieki Leo ze zaufales W.Kowalewskiemu i R.Matusiakowi. Takich pilkarzy jak Matusiak, Gargula, Golanski i Wasilewski jest w polskiej lidze jest wiecej, zaufaj im! Good luck Leo and team in the next games! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOC Re: Bravo Leo and team! Good job! IP: *.brda.net 07.09.06, 10:49 doucz się angielskiego polig(l/ni)oto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pskier Do Gosc: LOC IP: *.user.start.ca 08.09.06, 03:54 Doucz sie polskiego poligloto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek K. Moron Beenhakker OUT NOW ! IP: 64.252.19.* 07.09.06, 05:54 Ten caly Beenhakker to jest SKANDAL i HANBA !!! Jest albo slepy albo glupi i bardziej tepy od Janasa. Dobrej reprezentacji nie ma i nie bedzie z takim kretynem. Kompletne dno, bez honoru. Po takich meczach jak z Dania i Finlandia powinien podac sie do dymisji, jak zrobil to Boniek - czlowiek honoru. Mecz z Serbia nie byl lepszy. Mial byc wygrany i co? Nadal calujcie mu tylek. Nastepny mecz to bedzie nastepne dno, sami zobaczycie. Jak mozna ciagle powolywac i wystawiac do gry grzejo-lawy bez formy jak Szymkowiak (najwieksze dno w polskiej pilce od kilku meczow), Mila, Jop, Radomski, Dudek, Smolarek, Frankowski. Wiekszosc z nich to bardzo sympatyczni ludzie, tylko jako pilkarze kompletnie bez formy. Krzynowek i Zurawski tez graja beznadziejnie, sa bez formy. Jak ktos napisze jeszcze raz, ze to jest fachowiec niech idzie to psychiatry. Czy ten "fachowiec" nie widzi jak oni graja ? O co tutaj chodzi, przeciez to co sie dzieje wydaje sie niemozliwe. To jest narodowy skandal. Tu powinien zadzialac minister sportu albo prokurator. Sklecona na predko reprezentacja z najlepszych graczy polskiej ligi, po tygodniowym zgrupowaniu, gralaby duzo lepiej (przyklad Gargula, Matusiak). Powoluje kilku mlodych pilkarzy, a wystawia to samo dno (jak Janas). Dlaczego nie grali Gargula, Bosacki, Kazmierczak, Giza ? Jedyne wyjscie to: MORON BEENHAKKER OUT NOW ! (moron znaczy kretyn, glupek). Czekamy na polskiego selekcjonera na poziomie, jak np J.Engel. Jacek K., USA, kibic LKS-u Lodz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morqadir Re: Moron Beenhakker OUT NOW ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 06:44 głupi jesteś i tyle , nawet szkoda komentowac te twoje wypociny Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Ty jesteś taki głupi sam z siebie czy ci za to pła 07.09.06, 07:05 -cą ? Stare polskie przysłowie (cytuję przysłowie nie w chęci orażania kogokolwiek ) " Z gówna bicza nie ukręcisz " Jesteś głupi sądząc że w ciągu miesiąca można stworzyć drużynę wielkiego formatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: Moron Beenhakker OUT NOW ! IP: *.fixip.t-online.hu 07.09.06, 09:19 JACEK BLAGAM NIE WPISUJ SIE WIECEJ JAK SIE NIE ZNASZ NA PILCE BO MI NERWY PUSZCZAJA I NAJCHETNIEJ SKOPALBYM CI DUPE TY OGORKU Odpowiedz Link Zgłoś
mikpio Słowa Listkiewicza... 07.09.06, 07:06 "Mamy trzy punkty straty do lidera i 12 meczów przed sobą" Co z tego?! To są trzy punkty po pierwszych... dwóch kolejkach :/ Dobrze ze mamy w druzyne plywakow bo z pilki noznnej nic nie bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czopper Liskiewicz ty tez miałes dac sobie spokoj po MS IP: *.aster.pl 07.09.06, 07:17 odejdz listek odejdz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic37 Re: Beenhakker: Zasłużyliśmy na zwycięstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 07:53 Rozumiem, że teraz piłkarze będą karani za krytykowanie sędziego (machanie ręką, ostra wymiana zdań), a jak ukarać i pozbyć się raz na zawsze głupiego sędziego, który popełni fatalny błąd?? Przecież faul na Błaszczykowskim był i nawet przedszkolak to by zobaczył!!!! A Poll? Czy nie mozna mu powiedzieć: "Panu już dziękujemy..."?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleks Ceny biletów ustaliło Prezydium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 08:35 to w takim razie czas zmienić to Prezydium amatorów i grabarzy polskiej piłki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eddie Re: Ceny biletów ustaliło Prezydium IP: 212.160.172.* 07.09.06, 10:52 Dokładnie, szanujący się klub po wpadce jak z Finlandią na następny mecz wpuszcza za darmo by przeprosić kibiców i nie dołować bardziej zawodników pustymi trybunami, ale nie nasz PZPN, który żąda nawet 300 (sic!) złotych za mecz słabej kadry po porządnym laniu od słabeusza, z niewiele lepszym przeciwnikiem na śmiesznym stadionie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKN Beenhakker: Zasłużyliśmy na zwycięstwo IP: *.ipartners.pl 07.09.06, 08:38 Leo, oby tak dalej, życzę naszej reprezentacji jak najlepiej! Ważne to, co przed nami. Odpowiedz Link Zgłoś
boguslavo Re: Beenhakker: Zasłużyliśmy na zwycięstwo 07.09.06, 08:52 Dobrze, że Beenhakker bierze do reprezentacji nowe twarze z prowincji. dość starych repów, skostniałych bramkarzy i pospolitych kopaczy forsy. Mamy przykład. W meczu z Finlandią jedyną bramkę strzelił debiutant i teraz tak samo debiutant Matusiak. Sto razy lepiej też sprawdził się w bramce Kowalewski. Tak trzymać! W Polskę panie trenerze. Trzeba szukać w terenie. Tam są talenty, które należy szlifować. Szczęść Boże! Życzę sukcesów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacol Polska piłka skopana !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 09:05 nikt sie nie nadaje do gry w reprze z pilkarzy zagranicznych oprócz kowalewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puchowy "Leo" jesteśmy z tobą !!! IP: *.chello.pl 07.09.06, 09:09 Uważam iż może wynik nie jest satysfakcjonujący (choć wielu mówiło o klęsce przed meczem) to styl jest nawet ładny dla oka :) Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_rudolf nie zasłużyliśmy na nic 07.09.06, 09:34 ten remis mnie nie cieszy.wg mnie polska reprezentacja jeszcze długo na nic dobrego nie zasłuży.Brak nam woli walki,a Polscy zwodnicy tylko czekają na dobre miejsce w zagranicznych klubach. lepsza strona życia www.asiaq.pl wygraj szkolenie www.grupa-kreatywna.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morgoth Re: nie zasłużyliśmy na nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 10:44 rudy_rudolf napisał: > ten remis mnie nie cieszy.wg mnie polska reprezentacja jeszcze długo na nic > dobrego nie zasłuży.Brak nam woli walki,a Polscy zwodnicy tylko czekają na dobre > miejsce w zagranicznych klubach. W meczu z Serbią polska reprezentacja zasłużyła na pochwały za ambicje, wolę walki (gdzie Ty widziałeś jej brak - a może nie oglądałeś meczu i tylko masz zamiar sobie pomarudzić jacy to nasi piłkarze są słabi?), a także za to czego brakowało od zawsze, czyli szybkiej gry (często z pierwszej piłki) oraz wyprzedzania przeciwników i odbierania piłki jeszcze na ich połowie. To chyba zrozumiałe, że każdy zawodnik czeka na dobre miejsce w zagranicznym klubie. Póki Orange Ekstraklasa nie będzie tak mocna jak liga hiszpańska, włoska czy angielska, to nasi zawodnicy będą próbować sił właśnie w tych ligach. Niestety często zawodnik nie przemyśli, że lepsza jest gra w średniej polskiej lidze, niż okupowanie ławki rezerwowych w lepszej lidze. Na szczęście strzelec bramki, Radek Matusiak, nie zrobił tego błędu co Tomasz Frankowski i odrzucił propozycje przeciętniaków (czy nawet słabeuszy) z ligi hiszpańskiej. Wolał poczekać na ofertę z klubu czołówki silnej ligi, z pewnością grania. Bo to będzie awans sportowy, a nie tylko finansowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek.nou Beenhakker robi dobrą robotę IP: *.aster.pl 07.09.06, 10:07 to jest wyrównana grupa.5 drużyn ma szansę awansować, więc takich sytuacji nie zabraknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Beenhakker: Zasłużyliśmy na zwycięstwo IP: *.3.cust.bredband2.com 07.09.06, 10:28 Czy mozna dokonac cudu w ciagu kilku tygodni? Odpowiedz Link Zgłoś
premier_hiacynt_wielki Niestety kondycji Leo naszych kopaczy nie nauczy:( 07.09.06, 10:29 widac bylo golym okiem ze polscy pilkarze uczyli sie grac w pilke ... 60- 70minutowa... potem nie ma juz sil Odpowiedz Link Zgłoś
aquarius12 Beenhakker: Zasłużyliśmy na zwycięstwo 07.09.06, 10:50 Listkiewicz robi wszystko, aby odwrocic uwage od siebie Odpowiedz Link Zgłoś
topewnieja Re: Beenhakker: Zasłużyliśmy na zwycięstwo 07.09.06, 11:04 Polska Gola!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ya tak grajcie dalej IP: 213.199.198.* 07.09.06, 11:52 brakuje w tej kadrze skutecznego napastnika, może Piechny brawo Leo za przewietrzenie składu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jandrzeja janas wygrał z Serbią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 12:15 i nie przegrałby z finami Odpowiedz Link Zgłoś