Dodaj do ulubionych

Nie będzie nowego stadionu przy Łazienkowskiej

25.09.06, 15:25
A Kaziu teraz obieca piętrowy latający stadion unoszący się nad Wisłą,
który będzie wybudowany jak wybiorą go na prezydenta stolicy ;)

Ciekawe czy kibice Legii łykną kolejny kit na temat stadionu?
Obserwuj wątek
    • text Re: Nie będzie nowego stadionu przy Łazienkowskie 25.09.06, 16:16

i super ;-)
      bo czemu niby tam ?
      znam lepsze miejsca w Warszawie,
      bardziej historyczne ;-)

Ps. Walka wyborcza trwa, żenujace
      • Gość: am Re: Nie będzie nowego stadionu przy Łazienkowskie IP: *.aster.pl 25.09.06, 19:33
        SETKI milionów na stadion?! z kasy miasta ?!?!?!
        a z jakiej to okazji ?!?!
        dla paru kilokibola? gołodupców i chuliganów?
        dla klubu, który nie potrafi wygrać . . . z nikim z poza polskiej ligi /a
        ostatnio i to nie bardzo ? ;))

jeżeli znajdzie się prywatny sponsor, proszę bardzo, róbta co chceta.

przy okazji. z jakiego ...wa. powodu miasto przy okazji każdego meczu wydatkuje
        od balona kasy na policję, na tzw ochronę?
        bandziorów zamknąć, tam po bożemu zbananować. klub obciążyć kosztami i
        pozamiatane /vide "impreza" na starówce po zdobyciu miszcza/. aż kluby nauczą
        się same dbać o bezpieczeństwo. z jakiej okazji JA, PODATNIK, mam płacić na
        szemrane zabawy !!!
        do sponsorów: zastanówcie się, jaka grupa docelowa chodzi na stadiony.
      • arius5 Są lepsze druzyny od Legii... np Sanok :o) 25.09.06, 21:29
        no to po co walic kase w Warszawie ?
      • Gość: seba86 Warszawiaki....zajrzyjcie tu!!!!!!! IP: *.hcm.com.pl 27.09.06, 08:30
        Hahahaha i wszystko gra!!!!...tą wioche to powinni zaorać!!!cwaniaki...Warszawe
        powinni zgładzic z ziemią...Warszawiaki pierdo....!!!!!!!!!!!
    • Gość: Zwykły kibic Nie będzie nowego stadionu przy Łazienkowskiej IP: 15.203.169.* 25.09.06, 16:17
      Przypomina mi się przemarsz na Starówkę i okrzyki w kierunku Pałacu
      Prezydenckiego - "Gdzie jest stadion! Gdzie jest stadion!". Jak PiS nie umie
      przez 4 lata normalnego stadionu wybudować (nawet zacząć budować, ba, nawet nie
      mają pomysłu na finansowanie!), to czemu niby miałby osiągnąć cokolwiek innego,
      trudniejszego w realizacji. Kaziowi- stanowcze NIE.
      • gagapapa Re: Nie będzie nowego stadionu przy Łazienkowskie 25.09.06, 17:24
        w tym wypadku to niemcy zrobili kupę.
        Ale władze warszawskie nie są bez winy - obecne i poprzednie, bo można było już
        przez te kilkanaście lat coś załatwić...
        • rydzyk_fizyk Re: Nie będzie nowego stadionu przy Łazienkowskie 25.09.06, 17:59
          No ba.
          Wg obietnic Kaczora powinien niedługo otwierać nowy stadion Legii :)))
        • Gość: donkowalski Re: Nie będzie nowego stadionu przy Łazienkowskie IP: 81.130.223.* 25.09.06, 18:06
          warszawe nie "kilkanascie lat" temu wybudowano. co robil np jan trzeciak
          sobieski??? on zamiast stadiony budowac waltze z muzulmanami wywijal pod
          wiedniem! taki "agent"!!! mowia, ze byl powiazany z radiem maryja, albo
          przynajmniej z ojcem przelozonym. czarna manka!!!
          a wszystkiemu winne sa kaczki! nie dokarmiac ptakow!!!

jakie to jest k... glupie! nie ma chetnych na wybudowanie stadionu? wina
          murzyna!
    • jarek.gurtowski Też mi niespodzianka!!! Wiedziałem, że pic na wodę 25.09.06, 18:03
      od początku.

Gdyby jakimś cudem wybudowali, to co mieliby obiecywać wyborcom?
      Domy publiczne za darmochę na koszt miasta?
      • Gość: ja Re: Też mi niespodzianka!!! Wiedziałem, że pic na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 18:19
        • Gość: ja Re: Też mi niespodzianka!!! Wiedziałem, że pic na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 18:21
          dziady polityczne tylko obiecują !
          w kielcach można , w krakowie można , w poznaniu można
          tylko warszawskie polityki walczą o stołki i wszystko mają w dup..........
          ty na nich głosuj o oni ci dadzą że hooooohooooo
      • Gość: nie karmić kaczek brawo pisuar jak zwykle skuteczni w 1000% IP: 195.212.199.* 25.09.06, 18:55
        A tak w ogóle to powinien być jeden miejski stadion dla obu klubów w miejscu
        wygodnym dla wszystkich. Widzów ok.30-40tys nowoczesny z monitoringiem i
        wszelkimi bajerami. Inni potrafią się zdobyć na takie rozwiązania.
        • Gość: mm jakich obu? w Warszawie jest tylko Legia! IP: *.aster.pl 25.09.06, 22:35
          ...
    • Gość: vo70 Nie będzie nowego stadionu przy Łazienkowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 18:34
      Po co Warszawie ,stadion,lotnisko,hotele,dworce etc.No po co?To tylko XXI wiek
      a my żyjemy w XVIII.
    • Gość: qwert Nie będzie nowego stadionu przy Łazienkowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 18:39
      A po co Legi stadion?
    • Gość: okłamali mnie Marcińkiewicz okłamał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 18:45
      miał być przecierz już taka super oferta była..lepiej że jej nie podpiszą ale co z nowym stadionem..obiecali i oszukali tzn.Marcinkiewicz i pis
      • Gość: kazio Re: Marcińkiewicz okłamał IP: *.server.ntli.net 25.09.06, 19:11
        Nie zapominaj glupku kto rzadzil przez te ostatnie kilkanascie lat bo PiS
        rzadzi dopiero kilka miesiecy.
        Projekt budowy dwoch stadionow w Warszawie tez byl bez sensu.
        W Warszawie powinien powstac kompleks sportowy czyli stadion na 60-70 tysiecy
        ludzi oraz hala sportowa na 20 tys a miejsce na to jest na terenach stadionu 10-
        cio lecia ale by cos takiego powstalo trzeba miec wizje i patrzec w przyszlosc
        a nie na to co jest dzisiaj.
        Takie obiekty buduje sie raz na kilkadziesiat lat a nie takie byle jakie by
        zapchac dziure na dzis a jutro to jakos bedzie
        • Gość: Kaziu, nie kłam Re: Marcińkiewicz okłamał IP: *.Astral.Lodz.PL 25.09.06, 19:29
          > Nie zapominaj glupku kto rzadzil przez te ostatnie kilkanascie lat bo PiS
          > rzadzi dopiero kilka miesiecy.

Lech Kaczyński był prezydentem Warszawy od 18 listopada 2002, później byli
          komisarze Warszawy wyznaczeni przez PiS.
          Więc PiS rządzi w Warszawie od 4 lat, a nie kilka miesięcy.
          NIE KŁAM, bo to nie ładnie.
          • Gość: Gość Re: Marcińkiewicz okłamał IP: *.tpnet.pl 25.09.06, 21:57
            a co Ty się dziwisz elektoratowi PiS-u. Jego idole kłamią w żywe oczy to on też
            może, nespa?
            • Gość: je Re: Marcińkiewicz okłamał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 22:06
              Gość portalu: Gość napisał(a):

> a co Ty się dziwisz elektoratowi PiS-u. Jego idole kłamią w żywe oczy to on
              też
              >
              > może, nespa?

Przypomnij sobie dlaczego poleciały notowania tuskowi przed wyborami.
              • Gość: pacal jak to dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 05:00
                Bo półmózgi z czynnym prawem wyborczym przestraszyły się pustej lodóweczki.
                Idioci i nieudacznicy wybierają, idioci i nieudacznicy rządzą.
      • Gość: Peet Re: Marcińkiewicz okłamał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 19:13
        Prawda jest taka że chcą aby UEFA dała im pieniądze na budowę stadionu a może
        przy okazji zginie gdzieś jakaś ładna sumka. Dlaczego w Kielcach udało się
        zbudować ładny stadion a stolycy na to nie stać?
        • Gość: Schuja Re: Marcińkiewicz okłamał IP: *.pools.arcor-ip.net 25.09.06, 19:37
          Po co wam tam nowe stadiony??? Zeby na nich kozy i barany pasac???? Przeciez
          NIC w tym sporcie niereprezentujescie. Takie cieniasy jestesta , ze az milo na
          sercu. Juz nie musza wam Niemcy loic skory, wystarczy taka Finlandia .Wasza
          nozna przezywa proces tzw. polonizacji, ha,ha,ha.
          • szatan-8a Re: Marcińkiewicz okłamał 25.09.06, 21:14
            Schuja du alter Arschloch,bis du immer noch im leben?
            • Gość: Gazimierz M. W Gorzowie też nie ma stadionu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 21:26
              :-D
            • Gość: Schuja Re: Marcińkiewicz okłamał IP: *.pools.arcor-ip.net 25.09.06, 21:28
              "am Leben " glupku , " am Leben sein " sie pisze ty einfachowy glupku.
              • szatan-8a Schuja Arschloch 25.09.06, 21:36
                >sam jestes glupek Arschloch
              • Gość: dlugi Re: Marcińkiewicz okłamał IP: *.dip.t-dialin.net 26.09.06, 12:22
                no co tam schweiger, z psychiatryka wypuscili?
    • Gość: beks a gdzie obietnice panowie z PiS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 19:56
      obiecywać to wy potraficie jak nikt inny.
      • Gość: kibo no platforma wybudowałaby w tunelu stadion IP: *.aster.pl 25.09.06, 20:41
        pod wisłą. a potem zalesiać, zalesiać i zalesiać
    • Gość: adam81w w Kielcach moga w Warszawie nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 20:37
      ktory to juz odwolany uniewazniony przetarg ?
    • Gość: kibic Nie będzie nowego stadionu przy Łazienkowskiej IP: *.tpnet.pl 25.09.06, 20:39

Stadion w Warszawie jest potrzebny.Ale Legia to prywatny klub Pana Waltera
      dlaczego więc my podatnicy mamy budować stadion dla TVN, niech sobie wybuduje
      sam.Myślę że potrzebny jest nam stadion narodowy,który moglby być wydzierzawiany
      klubom zainteresowanym w organizacji imprez sportowych.
      • Gość: KaMi Re: Nie będzie nowego stadionu przy Łazienkowskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 20:54
        Jeżeli ktoś się łudził, że te PiS-owskie kabotyny coś wybudują to był bardzo
        naiwny! Przecież oni tylko obiecują, a nic nie robią. Pamiętam jak dziś, w 2003
        r L. Kaczyński, ówczesny prezydent Warszawy, obiecał w telewizji, że wybuduje
        nowy stadion, który będzie gotowy w 2006 r. I co? Wielkie gó-wno! Gdzie jest
        ten stadion?! Gdzie te szumne zapowiedzi Marcinkiewicza z jego expose? Czego on
        tam, ku-rwa, nie naobiecywał, a po nim kaczor!
        Wogóle to od samego początku poroniony był pomysł, by budować stadion na Legii.
        Warszawa potrzebuje nowoczesny stadion miejski na ok. 40 - 60 tys. najlepiej w
        miejscu stadionu X-lecia.
    • Gość: CLOWN Ja bym tam CYRK wybudował...tanio i ten sam efekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 20:42
      Swoją droga ciekawe ile tak już od końca wojny czerwona Legia wyłudziła publicznych funduszy. Tam czałe rodziny się na tym "misu" poustawiały...Tacy Strejlałowie....

Ani grosza na to gnojowisko!
      • Gość: Schuja Re: Ja bym tam CYRK wybudował...tanio i ten sam e IP: *.pools.arcor-ip.net 25.09.06, 20:58
        Tak powoli to jest mi was tam zal w tej Polandii. Od tylu lat macie tam zamiast
        pilki noznej zwykle qufno , a mimo to te masy kiboli sie nadal wyklocaja kto u
        was jest lepszy. NIKT nie jest lepszy, wszystko to zwykle barachlo.I nastepne
        ME macie przewalone , tak po waszemu , po polackiemu.He,he,he.
    • Gość: dzejkle Nie będzie nowego stadionu przy Łazienkowskiej IP: *.smrw.lodz.pl 25.09.06, 20:54
      a miał być?
      • Gość: Prezes Listkiewicz Wyremontujcie sobie to co już macie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 21:25
        ...Po co wam trzeci stadion??? I tak go po paru latach przerobicie na
        targowisko. BUHAHAHA
    • Gość: jacek Wladze Warszawy kpia sobie z kibicow IP: *.fbx.proxad.net 25.09.06, 21:25
      Trzeba bylo pol roku (czy nawet wiecej) zeby zauwazyc ze finansowanie jest
      warunkowe ? Po co byly wszyskie wczesniejsze zebrania, narady, komisje ...
      To jest oczywista kpina z kibicow.
    • Gość: Powiślak Metro zamiast głupot! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 21:36
      A na cholerę komu ten stadion? Niech sobie Legła buduje za własne pieniądze i
      rozgrywa te swoje wspaniałe mecze. Z pieniędzy miasta lepiej współfinansować
      drugą linię metra.
    • Gość: Gość Re: Nie będzie nowego stadionu przy Łazienkowskie IP: *.tpnet.pl 25.09.06, 21:52
      PiS-uardessy obiecają wszystko. Bo się wybory zbliżają (może jedne, może dwa).
      A potem dotrzymają. Tak jak 3 miliony mieszkań. Na marginesie ciekawe, że
      jedyne dwa wojewódzwa, w których wybudowano więcej mieszkań niż rok temu to
      akurat te nie rządzone przez PiS (Kraków i Gdańsk)
    • Gość: gosc koneser WSZęDZIE się opłaca, stadiony zarabiają na się ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 21:58
      Tylko w tym polskim zadupiu, niczego nie można postawic !
    • Gość: Boras Re:Szwedzi buduja za 50 mln zlotych a Niemcy za IP: *.telia.com 25.09.06, 23:10
      460 mln plus VAT. Niezla oferta.
      Co prawda stadion Szwedow jest na 18.000 tys. ale za mala doplata
      bylby na 30 tys.
      450 mln to cenna z ksiezyca.
      Tak budowano stadion:
      www.bornyellow.com/html/borasarena/borasarena.htm?url=ref
      A tak to dzisiaj wyglada:
      www.elfsborg.se/www/live/Standard.aspx?TreeID=15
      • Gość: pacal brzydki ten stadion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 05:12
        poza tym to wcale nie jest tak jak myślisz, każdy kolejny tysiączek na trybunach
        to coraz większe koszty. Porównaj choćby koszty budowy stadionów Lecha i Korony
        (cały stadion Korony kosztował tylko 5 mln więcej więcej niż sama 4-ta trybuna
        na Bułgarskiej).

Inna sprawa, że 460mln to jednak trochę za drogo jak na 40-tysięczny stadion.
        Ale stadion Legii to miało być też kilka przyległości, nie tylko samo boisko z
        trybunami.
    • Gość: Sanoczanin stadiona tak , ale w Sanoku IP: 217.116.110.* 25.09.06, 23:28
      Szkoda kasy, nie lepiej wybudować nowy stadion w Sanoku ,
    • Gość: ACM pissss to cuerva IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 00:10
      marshitkievitch to ..ha dziefka /// jeeebatz pissssowcuf \\\ zrobielbem na
      kaczorufff pisss'a .. pis

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka