Dodaj do ulubionych

Sędziego ciężki los

IP: 213.199.198.* 26.09.06, 17:35
Ja widziałem (w tv) jak oszczep trafił sędziego w klatkę piersiową w
okolicach serca. Dosłownie wbił się całym impetem. Nie wiem czy przeżył.
Obserwuj wątek
    • Gość: greets podeszwa najwazniejsza :)) IP: 167.127.24.* 26.09.06, 17:39
      podeszwa najwazniejsza :))
    • Gość: widziałem Re: Sędziego ciężki los IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 17:49
      to bylo chyba na mistrzostwach europy w helsinkach ;)
      • senny Praca jak każda 26.09.06, 17:56
        Było patrzeć a nie spać
    • 2paco Re: Sędziego ciężki los 26.09.06, 18:40
      gość przeżył :) oszczep zatrzymał wtedy na kości, i to chyba łopatkowej, bo z
      tego co pamiętam to własnie tam oberwał ;) ale wrażenie tak czy tak było
      ogromne jak to oglądałem, aż sobie krzykłem ;)
    • Gość: gaheris Sędziego ciężki los IP: *.chello.pl 26.09.06, 19:20
      miejsce w które wbił się oszczep znajduje się obecnie w szpitalu, zatem mamy
      nowy rekord odległości
    • Gość: yulas Tenis IP: *.stannes.ox.ac.uk 26.09.06, 22:55
      Nieprzyjemna sprawa. Przy okazji pozdrawiam wszystkich sedziow tenisowych,
      ktorzy stojac "na linii" dostali kiedys pilka...

... I przypominam jak kiedys Stefan Edberg doslownie zabil sedziego liniowego -
      dokladniej rzecz biorac sedziemu od trafienia pekla watroba lub sledziona i
      zakonczyl zywot w szpitalu.

Nie trzeba oszczepu, wystarczy zwykla pilka tenisowa.
    • zewszad_i_znikad Re: Sędziego ciężki los 26.09.06, 23:24
      Mój dziadek miał kiedyś kolegę, który był sędzią lekkoatletycznym i właśnie
      owemu koledze zdarzyło się oberwać na zawodach dyskiem...
      Z kolei we Wiśle, w okresie, kiedy dziewczynki zgłaszały się do sekcji skoków
      narciarskich, bo trenerzy jeszcze nie zdążyli ich odstraszyć swoim entuzjazmem
      na potrzeby telewizji i lekceważeniem w praktyce - tj. 2001-2002 rok - jedna ze
      skoczek wybrała się na młodzieżowe zawody lekkoatletyczne, stała za blisko i
      oszczep trafił ją w kolano... Bidula zakończyła przez to przygodę ze skakaniem.
      Biorąc pod uwagę, kto z Wisły jeździł na zgrupowania i zawody do Zaka (a nie
      były to dziewczyny), najpewniej i tak by nie wytrwała, ale i tak szkoda...
    • Gość: Loco Powinni zaczac jakies tarcze nosic czy jak... ; )) IP: *.chello.pl 26.09.06, 23:44
      j.w.
    • Gość: wnuczek Re: Sędziego ciężki los IP: *.sympatico.ca 27.09.06, 03:52
      a ja widzialem,jak dziadkowi wypadla siekiera podczas rabania i trafila babke
      w ...sama pore sie ugryzlem w jezyk,bo by mi skasowali ten post
    • Gość: roger45 Zabronic SPORTU, za duze ryzyko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 08:02
      haha
    • Gość: qbajag Re: Sędziego ciężki los IP: *.aster.pl 27.09.06, 08:07
      Taki wypadek zdażył się bodajże dwa lata temu w Wielkiej Brytanii i tamten
      sędzia nie przeżył.
    • studiozet3 Zobaczcie zawodnika trafionego oszczepem w głowę 27.09.06, 09:11
      To dopiero jest masakra

www.starsclub.pl/pg_filmy.php?idf=404
      • 2paco Re: Zobaczcie zawodnika trafionego oszczepem w gł 27.09.06, 13:18
        no ostro :/
    • Gość: Tulio24@ A ja mam takie zdanie IP: *.elblag.dialog.net.pl 27.09.06, 09:31
      To strasznie głupi sport. Rzucać oszczepem, beznadzieja. Jakbym miał taką moc
      sprawczą to bym wycofał ten rodzaj rywalizacji ze wszelkich rozgrywek! (całe
      szczęście, że nie mam hehe)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka