Gość: fan lekkiej IP: 213.199.198.* 26.09.06, 17:35 Ja widziałem (w tv) jak oszczep trafił sędziego w klatkę piersiową w okolicach serca. Dosłownie wbił się całym impetem. Nie wiem czy przeżył. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: greets podeszwa najwazniejsza :)) IP: 167.127.24.* 26.09.06, 17:39 podeszwa najwazniejsza :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widziałem Re: Sędziego ciężki los IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 17:49 to bylo chyba na mistrzostwach europy w helsinkach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Sędziego ciężki los 26.09.06, 18:40 gość przeżył :) oszczep zatrzymał wtedy na kości, i to chyba łopatkowej, bo z tego co pamiętam to własnie tam oberwał ;) ale wrażenie tak czy tak było ogromne jak to oglądałem, aż sobie krzykłem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaheris Sędziego ciężki los IP: *.chello.pl 26.09.06, 19:20 miejsce w które wbił się oszczep znajduje się obecnie w szpitalu, zatem mamy nowy rekord odległości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yulas Tenis IP: *.stannes.ox.ac.uk 26.09.06, 22:55 Nieprzyjemna sprawa. Przy okazji pozdrawiam wszystkich sedziow tenisowych, ktorzy stojac "na linii" dostali kiedys pilka... ... I przypominam jak kiedys Stefan Edberg doslownie zabil sedziego liniowego - dokladniej rzecz biorac sedziemu od trafienia pekla watroba lub sledziona i zakonczyl zywot w szpitalu. Nie trzeba oszczepu, wystarczy zwykla pilka tenisowa. Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Sędziego ciężki los 26.09.06, 23:24 Mój dziadek miał kiedyś kolegę, który był sędzią lekkoatletycznym i właśnie owemu koledze zdarzyło się oberwać na zawodach dyskiem... Z kolei we Wiśle, w okresie, kiedy dziewczynki zgłaszały się do sekcji skoków narciarskich, bo trenerzy jeszcze nie zdążyli ich odstraszyć swoim entuzjazmem na potrzeby telewizji i lekceważeniem w praktyce - tj. 2001-2002 rok - jedna ze skoczek wybrała się na młodzieżowe zawody lekkoatletyczne, stała za blisko i oszczep trafił ją w kolano... Bidula zakończyła przez to przygodę ze skakaniem. Biorąc pod uwagę, kto z Wisły jeździł na zgrupowania i zawody do Zaka (a nie były to dziewczyny), najpewniej i tak by nie wytrwała, ale i tak szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loco Powinni zaczac jakies tarcze nosic czy jak... ; )) IP: *.chello.pl 26.09.06, 23:44 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnuczek Re: Sędziego ciężki los IP: *.sympatico.ca 27.09.06, 03:52 a ja widzialem,jak dziadkowi wypadla siekiera podczas rabania i trafila babke w ...sama pore sie ugryzlem w jezyk,bo by mi skasowali ten post Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roger45 Zabronic SPORTU, za duze ryzyko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 08:02 haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbajag Re: Sędziego ciężki los IP: *.aster.pl 27.09.06, 08:07 Taki wypadek zdażył się bodajże dwa lata temu w Wielkiej Brytanii i tamten sędzia nie przeżył. Odpowiedz Link Zgłoś
studiozet3 Zobaczcie zawodnika trafionego oszczepem w głowę 27.09.06, 09:11 To dopiero jest masakra www.starsclub.pl/pg_filmy.php?idf=404 Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Zobaczcie zawodnika trafionego oszczepem w gł 27.09.06, 13:18 no ostro :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tulio24@ A ja mam takie zdanie IP: *.elblag.dialog.net.pl 27.09.06, 09:31 To strasznie głupi sport. Rzucać oszczepem, beznadzieja. Jakbym miał taką moc sprawczą to bym wycofał ten rodzaj rywalizacji ze wszelkich rozgrywek! (całe szczęście, że nie mam hehe) Odpowiedz Link Zgłoś