Dodaj do ulubionych

Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele

• galin59 Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele 12.10.06, 08:26
      Widzialem eliminacje do WM 74 i to byl taki mecz w tym rodzaju. A Hajto jak w
      Bundelidze dostawal czerwone kartki za swoje opinie , tak i dodzisiaj dostaje w
      pollskiej.
    • Gość: dawid Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 08:30
      Hajto ale ty jestes głupi! Przecież to ogromny sukces!!1
    • fastul Grzesiu nie oszukuj się 12.10.06, 08:33
      Grzesiu to że wczoraj jak schodziłeś z boiska wołaliśmy DZIĘKUJEMY to nie było
      podziękowanie za Twoją grę (bo to co pokazałeś powiedzmy sobie szczerze - w
      porównaniu do gry reszty naszego zespołu było mierne)ale było to podziękowanie
      dla trenera że w końcu wpuścił na boisko Matusiaka.
      • Gość: MIchal Tatsul, ty głąbie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 08:49
        Mów za siebie. Rasiak miał asystę przy drugim golu i za to mu dziękowali. Choć
        za zmarnowanie okazji, gdy w trójkę lecieli na samego Ricardo brawa mu się
        rzeczywiście nie należą.
      • Gość: Marek Re: Grzesiu nie oszukuj się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 08:49
        Preziu powiedział:
        "Myślę, że kibice od dzisiaj w pełni będą akceptować Leo Beenhakkera..."
        To jest lepsze niż to co rzekł Tomasz :)
        Jakoś nasz nowy trener chyba nie odczuł braku poparcia ze strony kibiców.

Polska Biało Czerwoni !!!
    • Gość: kibi przestańcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 08:47
      przestańcie gadać na Hajte bo co on takiego powiedział
      • Gość: md Re: przestańcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 09:08
        akurat powiedzial bardzo wiele, przed meczem!! mowil ze Blaszczykowski to "gracz
        podworkowy"...ze "na miejscu Benhakera to by ogladal mecze polskiej ekstraklasy
        a nie wysylal dziekanowskiego", bo "Blaszczykowski nie gra nawet w Wisle w
        pierwszym skladzie" itd itp... I jeszcze pare innych farmazonow rzucal nasz
        pozal sie boze expert... .
        • Gość: kibi Re: przestańcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 09:28
          a gdzie jest ta wypowiedź?
          • Gość: md Re: przestańcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 10:51
            ok, cytaty byly z pamieci, teraz posluze sie wywiadem z grajkiem Hajto z
            Dziennika z dnia 11.10.06:

CYTAT 1

Dziennikarz: Co sie panu znowu nie podoba?

Hajto: "To co sie dzieje w tej reprezentacji, co wyprawia pan Benhaker. Przeciez
            on za te grube pieniadze powinien byc bez przerwy na miejscu. Jezdzic po Polsce,
            poznawac ludzi, szukac zawodnikow. A on co? Wysluguje sie swoimi
            wspolpracownikami, a sam pojawia sie od wielkiego dzwonu. Dlatego w kadrze nie
            graja najlepsi.

Dziennikarz: Kto np?

Hajto: Najlepszy polski obronca Marcin Baszczynski jest pomijany, a stawia sie
            na Golanskiego, ktory w ostatnim meczu z kazachstanem na 30 podan mial 29
            niecelnych. W legii kryzys wyrzucaja zawodnikow a selekcjoner siega po
            Bropnowickiego, ktory jest najgorszy na boisku. (...) Blaszczykowski nie miesci
            sie w skladzie wisly, ale do kadry sie nadaje. (...)

(...)

Dziennikarz: Nie przemawia przez pana przypadkiem zlosc, ze nie jest pan juz
            powolywany do reprezentacji?

Hajto: Nie mam juz takich ambicji, ale szczerze mowiac nie czuje sie gorszy od
            Radomskiego i Baka. Zreszta nikt nie sprawdzil, czy Bak gra w tym Katarze. Nikt
            sie nie pofatygowal, zeby zobaczyc w jakiej facet jest formie. (...)

Dziennikarz: Czyli Benhaker w roli selekcjonera to blad?

Hajto: I to jaki. Za takie pieniadze facet nie moze traktowac swojej pracy
            dorywczo. (...)

Dziennikarz: Czarno pan widzi mecz z Portugalia?

Hajto: W ogole go nie widze.

... bez komentarza :)
            hajto to jest facet porazka

• Gość: kibi Re: przestańcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 11:35
              a można gdzieś przeczytać cały ten wywiad?
              • Gość: hrb Uszaszowski Od pewnego czasu GW robi wywiady... IP: 61.68.164.* 12.10.06, 12:14
                z Hajtem,z pseudo-pilkarzem i 'ekspertem'.ZNOWU PEWNIE JAKIES UKLADY-
                WYCIAGANIE ZA USZY Z ZAPOMNIENIA NIEUDACZNIKOW w rodzaju Hajty i
                SWIERCZEWSKIEGO.
              • Gość: md Re: przestańcie IP: *.wne.uw.edu.pl 12.10.06, 13:42
                tak, w bibliotece, Dziennik z dnia 11.10.06, jak juz zreszta wspomnialem.
    • Gość: Marcello Hajto beztalencie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 08:54
      Pauleta Hajto Pauleta
    • Gość: md Wszystkiego Najlepszego Pawel !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 08:57
      PAWEŁ GOLAŃSKI

Po meczu z Kazachstanem trener powiedział mi: wierzę w ciebie, nawet jeśli
      miałeś słabszy dzień. Dał mi kolejną szansę, a ja postanowiłem, że jej nie
      zmarnuję. Stąd ta metamorfoza. Wszystko zawdzięczam Leo Beenhakkerowi.
      Zwycięstwo nad Portugalczykami to dla mnie świetny prezent, bo w czwartek
      obchodzę 24. urodziny.

• Gość: md Wojtek Kowalewski - znakomity wystep, co myslicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 09:00
      WOJCIECH KOWALEWSKI

Jeszcze nie potrafię uwierzyć w to, co się stało. Mecz był piękny, choć stracona
      bramka i żółta kartka zepsuły mi trochę smak zwycięstwa. Świetnie się dziś
      broniliśmy, ale to nie jest przypadek. Podczas zgrupowania w Niemczech dużo
      pracowaliśmy nad porozumiewaniem się na boisku, bo błędów w ustawieniu było
      ostatnio zbyt dużo. Wykonaliśmy plan trenera w stu procentach, mogliśmy strzelić
      dużo więcej bramek. Wygraliśmy spokojem i mądrością, wyprowadzaliśmy znakomite
      kontrataki. Obyśmy tylko dalej szli w tym kierunku, który wybrał trener. Wiele
      było ostatnio niepotrzebnego zamieszania wokół niego, a przecież trener musi
      dostać trochę czasu, wiary i spokoju. Jeszcze nie spotkałem takiego magika,
      który w kilka dni byłby w stanie zamienić Polaków w Brazylijczyków. Nawet David
      Copperfield nie dałby rady. To można osiągnąć tylko ciężką pracą. Beenhakker
      wierzy w nas, a my w niego. Przed nami wiele meczów, mam nadzieję, że awansujemy
      do mistrzostw Europy pierwszy raz w historii. Chcę w imieniu kolegów podziękować
      publiczności: jej doping nas niósł przez całe spotkanie. Dziękuję, że
      wierzyliście, że na stadion przyszły takie tłumy.
    • Gość: telesforxyz Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 09:05
      Tego nam trzeba było.
    • Gość: md i jeszcze jeden komentarz: Ebi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 09:05
      EUZEBIUSZ SMOLAREK

Nie chcę wspominać bramki strzelonej Portugalczykom przez ojca. To było, nie
      wróci, mówmy o tym, co jest. W dwóch ostatnich spotkaniach strzeliłem trzy
      bramki, choć gram jako pomocnik, a tu trudniej o sytuacje. Jestem dumny z siebie
      i kolegów. Zagraliśmy bardzo dobrze taktycznie, cały czas realizowaliśmy to, co
      zostało ustalone przed meczem. To był klucz do zwycięstwa. Podczas meczu z
      Kolumbią przed mundialem słyszeliśmy w Chorzowie szydercze " ole" na cześć
      rywali. Teraz krzyczano " ole" dla nas. Czego chcieć więcej? Myślę, że nikt już
      teraz nie będzie chciał zwalniać trenera. On miał tak mało czasu, żeby coś
      zbudować. Na pewno ostatnio atmosfera nie była przyjemna. Powiedziałem kilka
      cierpkich słów na temat organizacji meczu w Kazachstanie i niektórych osób w
      sztabie, ale uważam, że trzeba być szczerym. Teraz jest już dobrze. Myślmy o
      następnym meczu.
    • Gość: gosc niedzielny no, to teraz czekamy na opinie p. Tomaszewskiego IP: *.piap.pl 12.10.06, 09:15
      ... zobaczymy, co tym razem bedzie krytykowal.
      • Gość: sympatyk Aby tak dalej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.10.06, 09:22
        Mecz byl extra!
        Ale nie oszukujmy sie, Portugalia nie byla ta druzyna na ktora czekalismy....
        Anglia przegrala z Chorwatami, Czesi remisuja z Irlandia....
        Wszystko jest mozliwe.
        Chlopaki walnijcie serie jakiej nie bylo! A wtedy napewno bedziecie znowu gora.
        I rany po MS sie zagoja....
        • Gość: juro Re: Aby tak dalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 11:43
          Gość portalu: sympatyk napisał(a):

> Mecz byl extra!
          > Ale nie oszukujmy sie, Portugalia nie byla ta druzyna na ktora czekalismy....

Cóż, tak się gra, jak przeciwnik pozwala, a my wczoraj nie pozwoliliśmy
          Portugalczykom na wiele...
          • Gość: sympatyk Re: Aby tak dalej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.10.06, 13:04
            oczywiscie!
            ale co bedzie jak skutecznosc Smolarka zmaleje?
            oby nie....
            tak bylo z Olisadebe....
    • Gość: Młody Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: 83.16.165.* 12.10.06, 09:18
      Hajto-łajzo!!!Czyżby zazdrośc? To że w swojej miernej karierze reprezentacyjnej
      doznawałeś wyłącznie upokorzeń nie znaczy ze zawsze tak bedzie.

P.S.Po ile teraz fajki chodzą?
    • Gość: macieknd Re: Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: *.e-wro.net.pl 12.10.06, 09:20
      NIECH NIKT SIE NIE WAZY SMIAC Z RASIAKA
      NAJLEPSZY PILKARZ NA BOISKU
    • pjetja_goras A co na to ten pajac Tomaszewski? 12.10.06, 09:23
      I co na to tzw. "polska myśl szkoleniowa" w osobach kilku leśnych dziadków?
    • Gość: cin Hajto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 09:29
      Ciekawy jestem kto w ogóle pytał Hajto o zdanie. Przecież Hajto to mimo że były
      reprezentant Polski to jednak piłkarz u schyłku przygody z piłką.
      Za kadencji Wójcika faktycznie było blisko, ale zabrakło punktów z czołowymi
      drużynami grupy, czyli z Anglią i Szwecją. W tych eliminacjach Polska zdobyła
      już w tej chwili 4 punkty z najgroźniejszymi rywalami, a w eliminacjach do Euro
      2000 ze Szwecją i Anglią tych punktów zdobyli 1.
      Oczywiście to zwycięstwo to tylko jeden kroczek w stronę awansu, ale jest
      niewątpliwie to kroki wprzód.
      • Gość: j Re: Hajto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 11:11
        właśnie zawsze tak było: oprócz tego, że gubiliśmy (poza poprzednimi
        eliminacjami) punkty z przecietniakami - tak jak teraz z Finlandią, to
        przegrywaliśmy zazwyczaj z najlepszymi oba mecze (poprzednio z Anglią,
        wcześniej ze Szwecją) lub ew. tylko remisowaliśmy jeden u siebie (Anglia za
        Wójcika i kilku innych, Włochy za Piechniczka).
        Te 3 punkty są b. ważne!
    • Gość: tomaszewski Tomaszewski: 'byly karne dla Portugali' IP: *.eburwd1.vic.optusnet.com.au 12.10.06, 09:33
      A gdzie TOMASZEWSKI sie schowal?????????????????????????????????

• Gość: Pawiu Re: Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 09:39
      Ty cepie ze wsi nawet nie porafisz przyznać racji
    • Gość: thor Hajto! - CO? - Pauleta!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 09:42
      j.w.
      • xply Hajto na HAJU? 12.10.06, 12:09
        Temu podziekujemy, Tomaszewskiemu i reszcie pseudorecenzentow tez
        --
        Ostro pogrywamy
    • Gość: Jakub Engel - lapy precz od Leo. IP: 205.156.117.* 12.10.06, 09:50
      Przeciez to nie prasa meczy Leo tylko Engel. Co on tak zamilkl, zawsze ma tyle
      do powiedzenia...
    • Gość: PiK Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: *.prz.rzeszow.pl 12.10.06, 09:54
      GDZIE JEST TOMASZEWSKI. Dlaczego nigdzie go nie ma. Dlaczego nie zwalnia
      trenera i nie mianuje sie na jego miejsce. Dlaczego nie mówi w kazdym
      telewizorze w każdej gazecie w każdym portalu o wielbłądach i tym podobnych.
      DAJCIE TOMKA niech sie wypowie w swej najgłębszej mądrości.
    • Gość: thomo Re: Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 10:03
      Hajto najwyraźniej już nie pamięta meczu z Portugalią w Korei, bo wczoraj przed
      meczem słyszałem w radiu jak o nim opowiadał. Brzmiało to mniej więcej tak:
      "no... mecz nam się nie ułożył, wszystkie bramki straciliśmy przypadkowo.
      Właściwie to myśmy grali w piłkę a oni strzelali bramki".
      Jak to usłyszałem to dostałem takiego napadu śmiechu, że mało wypadku nie
      spowodowałem :-))) A powyższa wypowiedź przelała czarę. I o ile wcześniej nawet
      szanowałem Hajtę za zadziornośc i waleczność, a jego idiotyczne wypowiedzi
      kwitowałem najwyżej dobrotliwym usmieszkiem, tak teraz dedykuję mu gromkie
      WYP..ALAJ! Po trzykroć!!!
    • Gość: abradaab Hajto=przemytnik IP: *.crowley.pl 12.10.06, 10:04
      Hajto na piłce zna się trochę gorzej niz na szmuglerce, więc niech nie
      filozuje:)
      PS. Cały czas zastanawiam się gdzie jest Lepper polskiej piłki - J.Tomaszewski.
      Nigdzie nie widzę jego komentarzy, złorzeczeń na Benkakkera. Idę sprawdzic na
      Onecie co ma do powiedzenia ten ynteligent
    • Gość: Kodii Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: 212.38.193.* 12.10.06, 10:06
      Hajto, przestalbys sie wypowiadac matolku, oni maja szanse, a wy ja
      spieprzyliscie.....
    • Gość: Neolit Re: Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: 64.208.49.* 12.10.06, 10:08
      Hajto zamknij ryj! Razem z Tomaszewskim mozecie co najwyzej nosic buty za Leo i
      szmuglowac fajki bo do niczego innego nie pasujecie.
      • Gość: dawid zalosne komentarze odnosnie Hajty IP: 62.233.151.* 12.10.06, 10:12
        po kiego wszyscy go krytykuja?

gral, byl dobry - tylko na starosc sie pogorszyl. A to ze lubi gadac - jego
        sprawa, ale po co go sluchac?

Cieszmy sie gra naszych pilkarzy, miejmy nadzieje, ze to zwyciestwo to nie
        wypadek przy pracy i teraz bedzie wiecej takich meczy polakow.
        • Gość: md Re: zalosne komentarze odnosnie Hajty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 10:56
          skoro on moze komentowac to czemu inni nie mieliby miec prawa komentowac tego co
          on mowi??? dla mnie hajto prawie zawsze byl surowym zawonidkiem i teraz ta jego
          gwiazdorska maniera... smieszy mnie to, wlasnie to jest dla mnie zalosne
    • Gość: kolek76 Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: 62.233.181.* 12.10.06, 10:11
      bylem zaszokowany grom bialoczerwonych to byla zupelnie inna druzyna brawo
    • tadeusz.szymanski Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele 12.10.06, 10:12
      A kto to jest Tomasz Hajto? Ten pan taki sfrustrowany jest swą grą, że nie może
      się cieszyć?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka