galin59 Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele 12.10.06, 08:26 Widzialem eliminacje do WM 74 i to byl taki mecz w tym rodzaju. A Hajto jak w Bundelidze dostawal czerwone kartki za swoje opinie , tak i dodzisiaj dostaje w pollskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 08:30 Hajto ale ty jestes głupi! Przecież to ogromny sukces!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
fastul Grzesiu nie oszukuj się 12.10.06, 08:33 Grzesiu to że wczoraj jak schodziłeś z boiska wołaliśmy DZIĘKUJEMY to nie było podziękowanie za Twoją grę (bo to co pokazałeś powiedzmy sobie szczerze - w porównaniu do gry reszty naszego zespołu było mierne)ale było to podziękowanie dla trenera że w końcu wpuścił na boisko Matusiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIchal Tatsul, ty głąbie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 08:49 Mów za siebie. Rasiak miał asystę przy drugim golu i za to mu dziękowali. Choć za zmarnowanie okazji, gdy w trójkę lecieli na samego Ricardo brawa mu się rzeczywiście nie należą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Grzesiu nie oszukuj się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 08:49 Preziu powiedział: "Myślę, że kibice od dzisiaj w pełni będą akceptować Leo Beenhakkera..." To jest lepsze niż to co rzekł Tomasz :) Jakoś nasz nowy trener chyba nie odczuł braku poparcia ze strony kibiców. Polska Biało Czerwoni !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibi przestańcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 08:47 przestańcie gadać na Hajte bo co on takiego powiedział Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: md Re: przestańcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 09:08 akurat powiedzial bardzo wiele, przed meczem!! mowil ze Blaszczykowski to "gracz podworkowy"...ze "na miejscu Benhakera to by ogladal mecze polskiej ekstraklasy a nie wysylal dziekanowskiego", bo "Blaszczykowski nie gra nawet w Wisle w pierwszym skladzie" itd itp... I jeszcze pare innych farmazonow rzucal nasz pozal sie boze expert... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibi Re: przestańcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 09:28 a gdzie jest ta wypowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: md Re: przestańcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 10:51 ok, cytaty byly z pamieci, teraz posluze sie wywiadem z grajkiem Hajto z Dziennika z dnia 11.10.06: CYTAT 1 Dziennikarz: Co sie panu znowu nie podoba? Hajto: "To co sie dzieje w tej reprezentacji, co wyprawia pan Benhaker. Przeciez on za te grube pieniadze powinien byc bez przerwy na miejscu. Jezdzic po Polsce, poznawac ludzi, szukac zawodnikow. A on co? Wysluguje sie swoimi wspolpracownikami, a sam pojawia sie od wielkiego dzwonu. Dlatego w kadrze nie graja najlepsi. Dziennikarz: Kto np? Hajto: Najlepszy polski obronca Marcin Baszczynski jest pomijany, a stawia sie na Golanskiego, ktory w ostatnim meczu z kazachstanem na 30 podan mial 29 niecelnych. W legii kryzys wyrzucaja zawodnikow a selekcjoner siega po Bropnowickiego, ktory jest najgorszy na boisku. (...) Blaszczykowski nie miesci sie w skladzie wisly, ale do kadry sie nadaje. (...) (...) Dziennikarz: Nie przemawia przez pana przypadkiem zlosc, ze nie jest pan juz powolywany do reprezentacji? Hajto: Nie mam juz takich ambicji, ale szczerze mowiac nie czuje sie gorszy od Radomskiego i Baka. Zreszta nikt nie sprawdzil, czy Bak gra w tym Katarze. Nikt sie nie pofatygowal, zeby zobaczyc w jakiej facet jest formie. (...) Dziennikarz: Czyli Benhaker w roli selekcjonera to blad? Hajto: I to jaki. Za takie pieniadze facet nie moze traktowac swojej pracy dorywczo. (...) Dziennikarz: Czarno pan widzi mecz z Portugalia? Hajto: W ogole go nie widze. ... bez komentarza :) hajto to jest facet porazka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibi Re: przestańcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 11:35 a można gdzieś przeczytać cały ten wywiad? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Od pewnego czasu GW robi wywiady... IP: 61.68.164.* 12.10.06, 12:14 z Hajtem,z pseudo-pilkarzem i 'ekspertem'.ZNOWU PEWNIE JAKIES UKLADY- WYCIAGANIE ZA USZY Z ZAPOMNIENIA NIEUDACZNIKOW w rodzaju Hajty i SWIERCZEWSKIEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: md Re: przestańcie IP: *.wne.uw.edu.pl 12.10.06, 13:42 tak, w bibliotece, Dziennik z dnia 11.10.06, jak juz zreszta wspomnialem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcello Hajto beztalencie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 08:54 Pauleta Hajto Pauleta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: md Wszystkiego Najlepszego Pawel !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 08:57 PAWEŁ GOLAŃSKI Po meczu z Kazachstanem trener powiedział mi: wierzę w ciebie, nawet jeśli miałeś słabszy dzień. Dał mi kolejną szansę, a ja postanowiłem, że jej nie zmarnuję. Stąd ta metamorfoza. Wszystko zawdzięczam Leo Beenhakkerowi. Zwycięstwo nad Portugalczykami to dla mnie świetny prezent, bo w czwartek obchodzę 24. urodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: md Wojtek Kowalewski - znakomity wystep, co myslicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 09:00 WOJCIECH KOWALEWSKI Jeszcze nie potrafię uwierzyć w to, co się stało. Mecz był piękny, choć stracona bramka i żółta kartka zepsuły mi trochę smak zwycięstwa. Świetnie się dziś broniliśmy, ale to nie jest przypadek. Podczas zgrupowania w Niemczech dużo pracowaliśmy nad porozumiewaniem się na boisku, bo błędów w ustawieniu było ostatnio zbyt dużo. Wykonaliśmy plan trenera w stu procentach, mogliśmy strzelić dużo więcej bramek. Wygraliśmy spokojem i mądrością, wyprowadzaliśmy znakomite kontrataki. Obyśmy tylko dalej szli w tym kierunku, który wybrał trener. Wiele było ostatnio niepotrzebnego zamieszania wokół niego, a przecież trener musi dostać trochę czasu, wiary i spokoju. Jeszcze nie spotkałem takiego magika, który w kilka dni byłby w stanie zamienić Polaków w Brazylijczyków. Nawet David Copperfield nie dałby rady. To można osiągnąć tylko ciężką pracą. Beenhakker wierzy w nas, a my w niego. Przed nami wiele meczów, mam nadzieję, że awansujemy do mistrzostw Europy pierwszy raz w historii. Chcę w imieniu kolegów podziękować publiczności: jej doping nas niósł przez całe spotkanie. Dziękuję, że wierzyliście, że na stadion przyszły takie tłumy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telesforxyz Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 09:05 Tego nam trzeba było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: md i jeszcze jeden komentarz: Ebi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 09:05 EUZEBIUSZ SMOLAREK Nie chcę wspominać bramki strzelonej Portugalczykom przez ojca. To było, nie wróci, mówmy o tym, co jest. W dwóch ostatnich spotkaniach strzeliłem trzy bramki, choć gram jako pomocnik, a tu trudniej o sytuacje. Jestem dumny z siebie i kolegów. Zagraliśmy bardzo dobrze taktycznie, cały czas realizowaliśmy to, co zostało ustalone przed meczem. To był klucz do zwycięstwa. Podczas meczu z Kolumbią przed mundialem słyszeliśmy w Chorzowie szydercze " ole" na cześć rywali. Teraz krzyczano " ole" dla nas. Czego chcieć więcej? Myślę, że nikt już teraz nie będzie chciał zwalniać trenera. On miał tak mało czasu, żeby coś zbudować. Na pewno ostatnio atmosfera nie była przyjemna. Powiedziałem kilka cierpkich słów na temat organizacji meczu w Kazachstanie i niektórych osób w sztabie, ale uważam, że trzeba być szczerym. Teraz jest już dobrze. Myślmy o następnym meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc niedzielny no, to teraz czekamy na opinie p. Tomaszewskiego IP: *.piap.pl 12.10.06, 09:15 ... zobaczymy, co tym razem bedzie krytykowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyk Aby tak dalej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.10.06, 09:22 Mecz byl extra! Ale nie oszukujmy sie, Portugalia nie byla ta druzyna na ktora czekalismy.... Anglia przegrala z Chorwatami, Czesi remisuja z Irlandia.... Wszystko jest mozliwe. Chlopaki walnijcie serie jakiej nie bylo! A wtedy napewno bedziecie znowu gora. I rany po MS sie zagoja.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juro Re: Aby tak dalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 11:43 Gość portalu: sympatyk napisał(a): > Mecz byl extra! > Ale nie oszukujmy sie, Portugalia nie byla ta druzyna na ktora czekalismy.... Cóż, tak się gra, jak przeciwnik pozwala, a my wczoraj nie pozwoliliśmy Portugalczykom na wiele... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyk Re: Aby tak dalej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.10.06, 13:04 oczywiscie! ale co bedzie jak skutecznosc Smolarka zmaleje? oby nie.... tak bylo z Olisadebe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: 83.16.165.* 12.10.06, 09:18 Hajto-łajzo!!!Czyżby zazdrośc? To że w swojej miernej karierze reprezentacyjnej doznawałeś wyłącznie upokorzeń nie znaczy ze zawsze tak bedzie. P.S.Po ile teraz fajki chodzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macieknd Re: Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: *.e-wro.net.pl 12.10.06, 09:20 NIECH NIKT SIE NIE WAZY SMIAC Z RASIAKA NAJLEPSZY PILKARZ NA BOISKU Odpowiedz Link Zgłoś
pjetja_goras A co na to ten pajac Tomaszewski? 12.10.06, 09:23 I co na to tzw. "polska myśl szkoleniowa" w osobach kilku leśnych dziadków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cin Hajto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 09:29 Ciekawy jestem kto w ogóle pytał Hajto o zdanie. Przecież Hajto to mimo że były reprezentant Polski to jednak piłkarz u schyłku przygody z piłką. Za kadencji Wójcika faktycznie było blisko, ale zabrakło punktów z czołowymi drużynami grupy, czyli z Anglią i Szwecją. W tych eliminacjach Polska zdobyła już w tej chwili 4 punkty z najgroźniejszymi rywalami, a w eliminacjach do Euro 2000 ze Szwecją i Anglią tych punktów zdobyli 1. Oczywiście to zwycięstwo to tylko jeden kroczek w stronę awansu, ale jest niewątpliwie to kroki wprzód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Hajto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 11:11 właśnie zawsze tak było: oprócz tego, że gubiliśmy (poza poprzednimi eliminacjami) punkty z przecietniakami - tak jak teraz z Finlandią, to przegrywaliśmy zazwyczaj z najlepszymi oba mecze (poprzednio z Anglią, wcześniej ze Szwecją) lub ew. tylko remisowaliśmy jeden u siebie (Anglia za Wójcika i kilku innych, Włochy za Piechniczka). Te 3 punkty są b. ważne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomaszewski Tomaszewski: 'byly karne dla Portugali' IP: *.eburwd1.vic.optusnet.com.au 12.10.06, 09:33 A gdzie TOMASZEWSKI sie schowal????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawiu Re: Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 09:39 Ty cepie ze wsi nawet nie porafisz przyznać racji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor Hajto! - CO? - Pauleta!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 09:42 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
xply Hajto na HAJU? 12.10.06, 12:09 Temu podziekujemy, Tomaszewskiemu i reszcie pseudorecenzentow tez -- Ostro pogrywamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Engel - lapy precz od Leo. IP: 205.156.117.* 12.10.06, 09:50 Przeciez to nie prasa meczy Leo tylko Engel. Co on tak zamilkl, zawsze ma tyle do powiedzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiK Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: *.prz.rzeszow.pl 12.10.06, 09:54 GDZIE JEST TOMASZEWSKI. Dlaczego nigdzie go nie ma. Dlaczego nie zwalnia trenera i nie mianuje sie na jego miejsce. Dlaczego nie mówi w kazdym telewizorze w każdej gazecie w każdym portalu o wielbłądach i tym podobnych. DAJCIE TOMKA niech sie wypowie w swej najgłębszej mądrości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomo Re: Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 10:03 Hajto najwyraźniej już nie pamięta meczu z Portugalią w Korei, bo wczoraj przed meczem słyszałem w radiu jak o nim opowiadał. Brzmiało to mniej więcej tak: "no... mecz nam się nie ułożył, wszystkie bramki straciliśmy przypadkowo. Właściwie to myśmy grali w piłkę a oni strzelali bramki". Jak to usłyszałem to dostałem takiego napadu śmiechu, że mało wypadku nie spowodowałem :-))) A powyższa wypowiedź przelała czarę. I o ile wcześniej nawet szanowałem Hajtę za zadziornośc i waleczność, a jego idiotyczne wypowiedzi kwitowałem najwyżej dobrotliwym usmieszkiem, tak teraz dedykuję mu gromkie WYP..ALAJ! Po trzykroć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abradaab Hajto=przemytnik IP: *.crowley.pl 12.10.06, 10:04 Hajto na piłce zna się trochę gorzej niz na szmuglerce, więc niech nie filozuje:) PS. Cały czas zastanawiam się gdzie jest Lepper polskiej piłki - J.Tomaszewski. Nigdzie nie widzę jego komentarzy, złorzeczeń na Benkakkera. Idę sprawdzic na Onecie co ma do powiedzenia ten ynteligent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kodii Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: 212.38.193.* 12.10.06, 10:06 Hajto, przestalbys sie wypowiadac matolku, oni maja szanse, a wy ja spieprzyliscie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neolit Re: Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: 64.208.49.* 12.10.06, 10:08 Hajto zamknij ryj! Razem z Tomaszewskim mozecie co najwyzej nosic buty za Leo i szmuglowac fajki bo do niczego innego nie pasujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid zalosne komentarze odnosnie Hajty IP: 62.233.151.* 12.10.06, 10:12 po kiego wszyscy go krytykuja? gral, byl dobry - tylko na starosc sie pogorszyl. A to ze lubi gadac - jego sprawa, ale po co go sluchac? Cieszmy sie gra naszych pilkarzy, miejmy nadzieje, ze to zwyciestwo to nie wypadek przy pracy i teraz bedzie wiecej takich meczy polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: md Re: zalosne komentarze odnosnie Hajty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 10:56 skoro on moze komentowac to czemu inni nie mieliby miec prawa komentowac tego co on mowi??? dla mnie hajto prawie zawsze byl surowym zawonidkiem i teraz ta jego gwiazdorska maniera... smieszy mnie to, wlasnie to jest dla mnie zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolek76 Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele IP: 62.233.181.* 12.10.06, 10:11 bylem zaszokowany grom bialoczerwonych to byla zupelnie inna druzyna brawo Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz.szymanski Żurawski: Pokazaliśmy, że stać nas na wiele 12.10.06, 10:12 A kto to jest Tomasz Hajto? Ten pan taki sfrustrowany jest swą grą, że nie może się cieszyć? Odpowiedz Link Zgłoś