Dodaj do ulubionych

ŁKS bez Hajty w Poznaniu

IP: *.top.net.pl 13.10.06, 19:53
A co to hajto ?
Obserwuj wątek
    • Gość: mariusz1998 Re: ŁKS bez Hajty w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 20:03
      nie wiesz kto jest Hajto on kiedys gral w Polsce
      • Gość: Andżelo Re: ŁKS bez Hajty w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 23:40
        mariusz, tak z ciekawości, masz osiem lat?
        • Gość: kibic powiedzieli po meczu IP: 72.251.1.* 14.10.06, 14:57
          bardzo fajnie ze redakcja dolacza do arykulow pomeczowych takze
          wypowiedzi trenerow.
        • Gość: kibic powiedzieli po meczu IP: 72.251.1.* 14.10.06, 14:57
          bardzo fajnie ze redakcja dolacza do arykulow pomeczowych takze
          wypowiedzi trenerow.
    • Gość: L.S. Re: ŁKS bez Hajty w Poznaniu IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 13.10.06, 20:14
      Właśnie! Trafne pytanie! Co to Hajto?
      Jestem Łodzianinem i jest mi tylko wstyd, że takie indywiduum gra w łódzkiej
      drużynie. Widziałem go na poprzednim mundialu gdy skakał "na klatę" leżącego
      przeciwnika. Dla mnie coś takiego kwalifikuje się na dożywotnią dyskwalifikację!
      I szkoda, że tylko dla mnie.
      No i ta koszmarna megalomania!
      Ludzie, strzeżcie się Hajty!
      • Gość: maciek5905 Re: ŁKS bez Hajty w Poznaniu IP: *.acn.waw.pl 13.10.06, 20:21
        Hajto sprzedaje fajki na bazarku, hehehe
      • Gość: ron Re: ŁKS bez Hajty w Poznaniu IP: *.net-partner.pl 13.10.06, 22:35
        Koleś masz kompleksy ! hajto grał z koszulka z orłem na piersi ale ty pewnie
        nawet nie wiesz co to znaczy ale to typowa bufonada podmiejskich kmiotków
    • Gość: bronhit a mistrzem i tak bedzie Wisła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 20:22
      ...
      • Gość: marta Re: a mistrzem i tak bedzie Wisła IP: *.lodz.dialog.net.pl 13.10.06, 21:26
        Płock, zapomniales dodac :)
        • Gość: kibic wisły Re: a mistrzem i tak bedzie Wisła IP: *.os1.kn.pl 15.10.06, 16:00
          ...to chyba nie w tej lidze. Może w ormiańskiej... :P
    • Gość: buzz hoojto IP: *.codetel.net.do 13.10.06, 20:24
      pewno pojechal z fajkami na bazar:(
    • Gość: wozniak!!! ŁKS bez Hajty w Poznaniu IP: *.4web.pl 13.10.06, 20:25
      Najlepsi kibice w lidze-Łech Poznań-ŁKS ŁÓDŹ!!!
      • Gość: mariuszekc Re: ŁKS bez Hajty w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 20:40
        No no kolejna branka Quinterosa...trafny zakup??
    • Gość: GRUCHA [...] IP: 66.97.205.* 13.10.06, 20:45
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Master Polecam relację minuta po minucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 20:57
        Samorodny talent dziennikarski ją prowadzi. MOżna sobie poprawić humor.
        • Gość: gruby Fajna relacja - Tak trzymac! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 23:27
          I co sie sadzisz koles. Relacja bardzo dobra. Nawet wzmianki o tym co sie na
          trybunach dzieje! Jak dla mnie SUPER. Tak trzymac!
          • Gość: Michał Re: Fajna relacja - Tak trzymac! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 11:47
            To pewnie ty >koleś< ją przperowadzałeś.
            Ale porównaj sobie tą relację z relacją na innym portalu i dowiesz się, ze ta
            może i jest zabawna, ale nie jest poprawna po polsku, a skojerzenia, które są w
            niej użyte są na poziomie 7-latka.
        • Gość: rozbawiony do łez Re: Polecam relację minuta po minucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 02:14
          a to tylko dwie perełki:

23. min To co zrobił Peruwiańczyk Quinteros, to naprawdę malinka na torcie!
          Wrzutka Murawskiego, a ten Inkas wali z nożycami z powietrza bramkę, która
          wprawia w zachwyt widownię. To dla tych, którzy nie widzieli w Łęcznej koncertu
          piłkarza, nazywanego w Poznaniu 'Henrykiem Kwinto'

83. min Ten znany z radzieckiej bajki układ już w tym sezonie przerabialiśmy -
          Wilk zagrał do Zająca. Ten technicznym strzałem posłał piłkę do siatki tak, że
          jeszcze odbiła sie od poprzeczki

ZNAKOMITE !!!!!!!!!!!!!!!
          oby więcej takich !!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: kirk Re: ŁKS bez Hajty w Poznaniu IP: *.catv.net.pl 13.10.06, 20:50
      Hajto sie.
    • Gość: wjeśó szwagier z nosa... IP: *.star.net.pl 13.10.06, 21:08
      ...będę miał taki obraz: smarkający na trawę Burak!!!
      • Gość: matys Re: szwagier z nosa... IP: *.os1.kn.pl 13.10.06, 21:27
        niegra za ta opinie w sprawie reprezentacji. Zadzwonilem do znajomego, ktory ma znajomego, ktorego wujek ma znajomego brata co zadzwonil do trenere i Hajte zdial!!!
    • Gość: kibic Komentator na gazecie !!!! IP: *.rybnet.pl 13.10.06, 21:27
      super jest dziś opisywany ten mecz ! brawo
      • Gość: kibic2 Re: Komentator na gazecie !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 21:29
        No ja też jestem w szoku. Chcemy więcej takich komentatorów!!!
    • Gość: kibic Kolejorza ŁKS bez Hajty w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 13.10.06, 21:59
      z Hajtą czy bez niego Kolejorz i tak zawsze da radę!!!
      • Gość: kibic Re: ŁKS bez Hajty w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 22:06
        Franek S. jak zwykle wspaniały i tak ma być ....a Marek Ch. na wiosnę się
        odgryzie. Lech niech zdobędzie mistrza....ale czy z takim składem potem w
        pucharach zawalczy..?
    • Gość: Bielik ŁKS bez Hajty w Poznaniu IP: *.echostar.pl 13.10.06, 22:01
      Nawet z Hajtą nie daliby rady Kolejorzowi. Bo LEch gra coraj lepiej i wsyzscy
      muszą sie go bać
      • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 13.10.06, 22:14
        Szacunek dla Kolejarza ale za tydzień przegra ;-)))
    • Gość: tom HAJ TO taki stan przed ... 8) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 22:11
      otwórz sobie kiosk w Łodzi lamko
    • Gość: Marta z WRO ŁKS bez Hajty w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 22:12
      Mam pytanko do kibicow Lks - u? Czemu o Widzewie mowice Zydzew? Wiem, ze Widzew zostal
      zalozony przez Polakow i Zydow, a Lks tylko prze Zydow. Mozecie mi wytlumaczyc
      • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 13.10.06, 22:13
        to już przerabialismy, de ja vu ???
        ŁKS to głupki....
      • Gość: kibic Re: ŁKS bez Hajty w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 22:26
        Mam pytanko. Co ze Śląskiem..? Wejdzie razem z Ruchem...bo ich lubię
    • Gość: Sauron Potęga z Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 22:18
      Widać, że bez zmocnień Lech jest już jedną z najsilniejszych drużyn Orange
      Ekstraklasy. Już się boję myśleć co będzie gdy właściciele wydadzą grubą kasę na
      wzmocnienia w przerwie zimowej. Brawa dla Quinterosa i Smudy. ;-)
    • Gość: Hniito ŁKS bez Hajty w Poznaniu IP: 212.125.240.* 13.10.06, 22:18
      Może poszedł do szatni zapalić, albo znalazł kupca na fajki.
    • Gość: BB21 szkoda , bo nie lubie sztucznych tworów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 22:18
      lech , kszo , hydrobudowa
      • Gość: pacal zapomniałeś o innych tworach: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 00:00
        ITI Warszawa, Comarch Kraków, Tele-fonika Kraków, Prokom Gdynia itd.
        Są w tej samej sytuacji co Lech z właścicielem - firmą z Wronek.

Jak już wymienisz całą ligę to sobie zrób rozgrywki bez sztucznych tworów, z
        IV-ligowców. Idiota.
    • Gość: Grey Problem z sędziami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 22:30
      Jak zwykle mozna było miec zastrzezenia do arbitra który miejscami nie panował
      nad sytuacja na boisku ale generalnie mieścił sie w ocenie sredniej. Nie wiem
      po jaką cholere sie skompromitował dajac czerwona kartke w sytuacji kiedy kazdy
      normalny sedzia by dał żóltą.
      • Gość: pacal wygraliśmy 4:0 MIMO sędziego w drużynie ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 00:31
        przecież Siejewicz za najdrobniejsze dotknięcie lechity zaraz gwizdał faul dla
        ŁKS. W drugą stronę wielokrotnie był niezwykle pobłażliwy dla ŁKS.
        Wspomnę tylko o:
        - brutalnym wejściu Kowalskiego w Bosackiego od tyłu, za które powinien dostać
        CONAJMNIEJ żółtą (a w konsekwencji czerwoną kartkę).
        - złapaniu piłki w ręce przez Dżikiję, po tym jak Zakrzewski odebrał mu piłkę i
        Lech wychodził z akcją 3 na 2 - również bez ŻADNEJ kartki.
        - kuriozalnej czerwonej kartce dla Scherfchena, wlepionej na siłę, za byle co.
    • Gość: ron Re: ŁKS bez Hajty w Poznaniu IP: *.net-partner.pl 13.10.06, 22:33
      Żal mi cie gościu jezeli nie wiesz kto to Tomek Hajto .Porażka skąd sie biora
      tacy kretyni
      • Gość: ron sron Re: ŁKS bez Hajty w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 23:44
        ja wiem! to prymitywny kopacz pilki, ktory zaczal uwazac, ze ma cos do powiedzenia.
        podobnie jak ron - autor zdania "porażka skąd sie biora tacy kretyni"; jaki to
        jezyk i co oznaczac ma ten belkot?
    • Gość: lukas87 ŁKS bez Hajty w Poznaniu IP: *.bulldogdsl.com 13.10.06, 22:42
      hajto oprócz smarkania nic innego nie potrafi... Hehe dobrze Żydom, w koncu
      lechu pokazał im gdzie jest icj miejsce w szeregu...!!! Hej hej KOLEJORZ!!!!
      • Gość: koloolo Re: ŁKS bez Hajty w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 04:19
        Koldze zlecam lewatywę oraz karmienie dożylne...kałem, gdyż mu uszami wycieka i
        jego organizm może domagać się uzupełnienia, powstałych owym wyciekiem, braków.
    • Gość: werka lech IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.06, 23:36
      byłam na tym meczu i uważam że był zajebisty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DZIĘKI
      WSZYSTKIM KIBICOM LECHA ZA ATMOSFERE NA BOISKU !!!!! NA LEPSZYM MECZU DAWNO NIE
      BYŁAM lech lech kolejorz
    • Gość: Flying - Dutch Wisła Skisła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 23:43
      Zobaczycie jak Wisełka jutro popłynie z prądem Odry!!
      • Gość: kratek Quinteros IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 23:48
        ja jestem za tym zeby naturalizowac Quinterosa i w tym momencie nie ma mocnych na nasza reprezentacje HEJ LECH
        • Gość: Master Re: Quinteros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 11:43
          Dwa problemy są...
          1. I tak by to nic nie dało, bo grał w reprezentacji Peru.
          2. On długo u nas nie pogra.
      • Gość: kibic wisły Re: Wisła Skisła IP: *.os1.kn.pl 15.10.06, 16:01
        No właśnie popłynęła... 6-0 Bucu, bardzo mi się ten wynik podobał :P
      • Gość: mariuszekc Re: Wisła Skisła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 21:47
        I jak tam widziales mecz Wisełki?? Płynela oj plynela :)
    • Gość: kory ŁKS bez Hajty w Poznaniu IP: 83.238.70.* 14.10.06, 09:24
      znalazłem fajny portal - już dziś są tam relacje live od I do V ligi - polecam
      www.magazynpilkarski.pl
    • Gość: hehehe ŁKS bez Hajty w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.06, 09:37
      Hujto jest cienias
    • Gość: Polo Re:Zakrzewski do repry !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tomaszow.mm.pl 14.10.06, 10:58
      Bobo i Dziekan do pracy !!!!!!!
      Grunt to wiara że może być jescze lepiej!!!!!!!!
      • Gość: Kolos Re:Zakrzewski do repry !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tomaszow.mm.pl 14.10.06, 10:59
        Popieram próbować go !!!!!!!!
        • Gość: Todorov Re:Zakrzewski do repry !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 11:41
          Gratulacje od Widzewa, mam nadzieję, że za tydzień nie będziecie tak skuteczni.
          • Gość: mariuszekc Re:Zakrzewski do repry !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 21:48
            Bez przesady.. a kto to jest ten Zakrzewski??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka