Dodaj do ulubionych

Widzew gra z Legią

• Gość: Szymek Re: Widzew gra z Legią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 23:37
      Czy Wygrywasz czy nie, ja i tak kocham Cie. Bo najlepszy w Polsce jest lodzki Widzew Rts.
      Pozdr od Mirka
      • Gość: Szymek Re: Widzew gra z Legią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 23:38
        Ale nie od tego Szymka. Ten Szymek od 2007 w Widzewku. To pewne
    • Gość: prosiak Re: Widzew gra z Legią IP: *.toya.net.pl 27.10.06, 23:58
      ...i tak dobro(WIDZEW) wygra z tym cholernym złem!!!(lks-legja)sedziowie
      drukarze również przegraja.TYLKO ŁÓDZKI WIDZEW!!!Na pochybel oszustom!!!
      • Gość: JAGA Re: Widzew gra z Legią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 00:02
        mecz był drukowany dla widzewa,sędzia był za wami tam powinni wylacieć chamy z
        widzewa nie z warszawy,zresztą nie wiem czy nie dostaniecie jeszcze kary za
        rasizm,który było widac w canal+ a co dopiero na żywo
        • Gość: rudy102 Re: Widzew gra z Legią IP: *.toya.net.pl 28.10.06, 00:08
          na którym sektorze siedziałes...skoro widziałeś...
    • Gość: hans hebron kto pisal ten artykul? dziennikarz lodzki na 100% IP: *.icpnet.pl 28.10.06, 00:06
      elton uderza w wyskoku rzezniczaka (zamierzone czy nie nie wiadomo), ten po
      chwili kopie go bez pilki...staja obaj sie odpychaja, podbiegaja widzewiacy z
      rekami, junior rozdziela eltona i widzewiaka i...dostaje czerwona kartke! jeden
      z widzewiakow odsuwany przez sedziego technicznego pada jak dlugi (pewnie
      myslal ze to ktorys z legii)...sedzia daje kartki dwom legionistom, choc
      powinien eltonowi i rzezniczakowi...
      wszyscy widzieli to w c+, a ten jeden dziennikarzyna akurat chyba patrzyl w
      inna strone...
      • Gość: rudy102 Re: kto pisal ten artykul? dziennikarz lodzki na IP: *.toya.net.pl 28.10.06, 00:11
        televizja kłamie...powinno byc 12 czerwonych kartek albo i więcej...sędzia
        powinien pierwszą pokazac sobie
      • Gość: Gość Re: kto pisal ten artykul? dziennikarz lodzki na IP: *.tpnet.pl 28.10.06, 01:29
        ciekaw jestem czy Rzeźniczak to nieślubny syn Listkiewicza czy co, bo mu po raz
        kolejny płazem uchodzi numer na czerwoną kartkę. I tak już od dawna - najpierw
        w Widzewie, potem w Legii, teraz znów w Widzewie. Zero umiejętności i zero
        zwojów mózgowych daje taki efekt. Ciekawe kiefdy dostanie jakąś czerwoną
        kartkę - jak kogoś zabije?
        • qarola Re: kto pisal ten artykul? dziennikarz lodzki na 28.10.06, 16:53
          a fauli na widzewiakach to nikt nie widział? jak z grzelakiem robiono co się
          chce od tyłu? a sędzia normalnie puszczał grę? jak konieczny oberwał w głowę?
          mogłabym wymieniać jeszcze trochę... szkoda gadać...
          • Gość: ewremienko Re: kto pisal ten artykul? dziennikarz lodzki na IP: *.icpnet.pl 28.10.06, 23:44
            nie chce nawet wiedziec co robiono z grzelakiem od tylu...
    • Gość: wierny i oddany Widzew gra z Legią IP: *.toya.net.pl 28.10.06, 00:36
      Ta menda Mikulski pochodzi z Lublina. Jako młody kibic kibicował Motorowi, który
      sympatyzował z qrwą Legią, a teraz sędziuje mecz WIDZEW-legia i wszystko jasne.
      PZPN PZPN j...ć j...ć PZPN
    • Gość: alter Boniek naucz swoich rasistów grać i mówić... IP: *.broadband.pl 28.10.06, 00:47
      wieś , zadupie , głupole , rasiści ..od wieków tam tak samo.
    • Gość: BIELSKO Widzew gra z Legią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 01:06
      MOIM ZDANIEM OBIEKTYWNIE PATRZAC TO NAJCIEKAWIEJ W TYM`SEZONIE GRA LECH BO NA
      KAZDYM SPOKANIU SA WIELKIE EMOCJE(NIE GOLE PO KIEPSKIEJ GRZE). TAK TRZYMAC LECH
      KOLEJORZ
    • Gość: is(L)ander Mistrz Mistrz Legia Mistrz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 02:25
      Potwierdzamy aspiracje do obrony Korony Mistrza
      ...Warszawa...Warszawa...Warszawa...CWKS Legia...la la la la laj la...
      • Gość: Polo Re: Jak sędziowie pomogą!!!! IP: *.tomaszow.mm.pl 28.10.06, 10:23
        To pewnie będziecie mieli tego mistrza ale wołałbym by tak nie było bo piłkarsko jesteście od Wisły dużo gorsi, a organizacyjnie od Korony też o lata świetlne !
    • Gość: smierc pzpn-owi jacy tzw."działacze"z pzpn taka liga. Mam was w d. IP: *.promax.media.pl 28.10.06, 08:21
      Zaraza zaakakowała polską piłką , Chorych trzeba odizolowac od społeczenstwa
      zamykając ich w odziałach zamknietych we Wronkach ,Rawiczu lub na Rakowieckiej
      celam przejścia "odwykówki". Szczególne postepowanie zastosować wobec
      :Listkiewicza, Engela, Strejlaua, Piechniczka, Kolatora, Laty i reszty zarządu
      tej brudnej organizacji.
    • Gość: NOVUM Widzew -wiocha!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 08:43
      To super wiadomość jak te pajace z wiochy dostają w dupe !!!Psidzew na kolana !
      rts-co to jest? 2-liga !
    • Gość: ktos I znowu sie Rzeźniczak popłakał pipolok nie basior IP: *.jmdi.pl 28.10.06, 09:28
    • Gość: Golo Re: w-wa złodzieje ai tak LM nie mają!!!!!!!!! IP: *.tomaszow.mm.pl 28.10.06, 09:59
      Choć cała Polska na Was zapie.. !!!!!!!!
      • Gość: DOt RePozdro dla Widzewa Stal Sanok. IP: *.tomaszow.mm.pl 28.10.06, 10:33
        heheh
    • Gość: Janusz Widzew gra z Legią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 11:11
      Legia wygrała tylko dzieki sedziemu.Po faulu Szali z tyłu w nogi Wdowczyk
      powiedział ( debil ,k..a debil )tak nazwał swego zawodnika ale sedzia nic nie
      widział.Rasizm jaki rasizm piłkarze legi to kłamchuchy już im to raz
      udowodniono.Jak ktoś ma kolor skóry czarny to czarnuch a kolor biały to białas
      i co w tym nienormalnego.Słabo gra legia to się czepia .Panie Wdowczyk niedługo
      aut z trenerki Legi- mogę się założyć.
    • Gość: Zigi Rozalski Widzew gra z Legią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 11:38
      Piłkarze przeciw (?) rasizmowi

Piłkarze obu drużyn wyszli na boisko w koszul-kach z napisem: "Czerwona kartka rasizmowi na
      stadionach". Wygląda jednak na to, że treści tego hasła nie przetłumaczono niektórym czar-noskórym
      zawodnikom Legii. Godoy Junior i Elton Brandao zachowali się wręcz skandalicz-nie. Jeden z nich
      uderzył Jakuba Rzeźniczaka, drugi opluł Marcina Nowaka. "Zakładając przed meczem koszulkę z
      antyrasistowskim hasłem, utożsamiałem się z tą akcją. Tylko, gdy ktoś pluje mi w twarz, to jak
      powinienem na to zareagować? Mam nadzieję, że konsekwencje wobec tego pana zostaną wyciągnięte"
      ? powiedział Marcin Nowak. Natomiast schodzący z boiska Dikson Choto ostentacyjnie pokazywał
      wyciągniętą dłoń, sugerując rasistowskie zachowania widze-wiaków. To już nie pierwsze takie
      oskarżenia kierowane przez piłkarzy Legii w stronę graczy przeciwnych zespołów. Można się
      zastanawiać, czy to tylko objaw przewrażliwienia czy też wyrachowania.
      • duziabuzia szkoda że nie słyszałeś przy boisku co ta wieś 28.10.06, 15:05
        mówi... od ziemi trochę to odrosło,grać się nie nauczyło , mało tego mówić się
        po polsku nie nauczyło tylko k...wami rzucać..jakiś dureń sypnął kaską
        i czują się bogamy..a w głowie plewy..
      • Gość: gosc z Kielc Re: Widzew gra z Legią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 17:41
        Myśle, że ciągłe zachowania rasistowskie, ktroe zarzuca Legia to objaw
        wyrachowania. Kto był w Kielcach na meczu z Legią pamięta prowakacyjne
        zachowania Choto wobec kibiców, czy też wykop w stronę kibiców po gwizdku
        sędziego. Dobrze, że nie trafił w nikogo, bo różnie mogłoby być. I niech mi
        niekt nie mówi, że to tylko mój wymysł.
    • Gość: jah40 czerwone kartki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 12:14
      Sędzia skrzywdził Legionistów, zwłaszcza Juniora!!!
    • Gość: RTS Re: Widzew gra z Legią IP: *.toya.net.pl 28.10.06, 13:23
      Do czego to doszło, ŁKS liże dupę Legii. Gdzie te czasy kiedy podczas meczy z
      Legią w Łodzi panował rozejm a kibice obu drużyn spotykali się w swoich barwach
      na jednym stadionie i kibicowali ŁÓDZKIEJ drużynie. ŁKS WSTYDEM ŁODZI JEST.
      P.S
      Kibice Łks-u nie mówcie o sobie "rodowici Łodzianie" bo obrażacie prawdziwych
      rodowitych mieszkańców tego miasta.
      TYLKO WIDZEW!!!
    • Gość: Czarek Widzew gra z Legią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 14:02
      P. Wdowczyk powinien trenować w Afryce to może przestałby mówić o rasizmie na
      naszych boiskach. Jego wypowiedzi w podobnym stylu jak po meczu z Widzewem były
      również po meczu z ŁKS-em. Jeżeli każdy trener w Polsce swoje braki trenerskie
      i braki umiejętności swojej drużyny będzie tłumaczył jak Wdowczyk to okaże się,
      że w Polsce panuje większy rasizm jak w RPA w latach 80-tych.
    • Gość: jerzy Widzew gra z Legią IP: *.digicom.net.pl 28.10.06, 16:08
      Ile można słuchać o rasizmie, który dotyka piłkarzy legii.Grają jak w buszu a jak im kto odda to płacz na całą Polskę No ale jaki trener takie piłkarzyki
      • Gość: maz Re: Widzew gra z Legią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 16:39
        Byłem na tym meczu (środek sektora C)i jeżeli chodzi o piłkarzy Widzewa to w
        żaden sposób nie prowokowali legionistów w sposób rasistowski. Myślę, że to
        jakaś obsesja Wdowczyka i jego lichych grajków. To najlepsze u niego alibi -
        zwalić wszystko na rasizm. Owszem dochodziło do spięć, ale wynikały one z
        ferworu walki. Legia natychmiast to wykorzystywała symulując i grając na czas.
        To było beznadziejne słabe widowisko. Widzew nie miał pomysłu i środków na
        sforsowanie obrony Legii, a ta była tak słaba, że nie oddała ani jednego
        celnego strzału na bramkę. Gdyby nie karny po zupełnie niepotrzebnym faulu
        Nowaka to byłby remis. Z taką grą Legia nic nie ugra w tym sezonie i widać
        wyraźnie, że słusznie odpadła z pucharów. Legia wydała przed sezonem grubą kasę
        na nowych zawodników, którzy zamiast grać płaczą teraz, ze dotyka ich rasizm.
        Niewiem co robią szefowie tej drużyny, ale pora najwyższa postawić do pionu
        trenera Wdowczyka i jego zawodników.
        Co do zachowania kibiców, to gdyby nie wulgarne przyśpiewki dla PZPN, Legii i
        ŁKS-u oraz kilkukrotne udawanie odgłosu małp gdy przy piłce byli ciemnoskórzy
        zawodnicy Legii (tu można uznać elementy rasistowskie) to doping był wspaniały
        i niznacznie uratował to nieciekawe widowisko.
        Pozdrawiam.
    • qarola oglądaliśmy inny mecz? 28.10.06, 16:45
      artykuł z ogólnopolskiej wyborczej jest dla mnie conajmniej dziwny. to, że mecz
      nie prezentował dobrego footbol'u wiemy wszyscy, że Widzew miał kilka fajnych
      sytuacji - też, że cały mecz, był piłkarsko nieciekawy - również. Ale trzeba
      zauważyć także kilka innych faktów. Sędzia zachowywał się jakby oglądał inny
      mecz niż wszyscy. nie widział zagrań ręką, albo nie reagował jak potrzeba na
      takie zagrania, widział tylko niektóre faule, a jego decyzje były
      kontrowersyjne. Jednak najbardziej cały mecz popsuło to, co zdarzyło się w
      końcówce meczu. bijatyka piłkarzy, dwie czerwone kartki to nie wszystko co się
      zdarzyło, dokładnie wszyscy to widzęli. Piłkarze ukarani nie chcięli opuścić
      boiska, ciągle się kłócili i podburzali sytuację. na boisko weszło kilka osób z
      ławki rezerwowych (halo?? jakim prawem??)i również zaczęło się kłócić. Kiedy w
      końcu wszyscy zeszli z murawy, ukarany zawodnik (nie wiem, czy jeden czy obaj,
      nie byłam aż tak blisko wydarzenia) nie zszedł do szatni (a przecież takie są
      zasady) tylko usiadł na ławce rezerwowych!!! sędzia wznowił mecz, tylko po to,
      by w efekcie go zakończyć, czyli legia jednak osiągnęła swój cel, bo czas meczu
      upłynął. a później szturchnięty przez zawodnika ze stolicy został także pan
      Probierz. Nie do końca rozumiem, dlaczego sędzia pozwolił na kontynujację
      spotkania i taki rozwój zdarzeń, ale wiele decyzji sędziego było dla mnie
      conajmniej dziwnych. Liczę, że nie zostanie to pozostawione w takim stanie, bo
      tu już nie chodzi o wynik, tylko o to, co się działo w ogóle.
    • roosevelt5 Widzew gra z Legią 28.10.06, 22:58
      Od dawna wiadomo, że kibice Legii mają upodobania szowinistyczne.
      Jednak dziwi mnie, że miasto, które tak bardzo ucierpiało w II wojnie światowej,
      było świadkiem powstania w gettcie oraz powstania warszawskiego a doczekało się
      kibiców godnych faszystowskiej świni.
      • Gość: oley Re: Widzew gra z Legią IP: *.lodz.dialog.net.pl 28.10.06, 23:03
        Dzisiaj w tv pokazali "faul", po którym sędzia podyktował karnego.
        Dla mnie to jakaś kpina z kibiców i widzów.
    • Gość: obserwator Pipoloki ze stolycy nie potrafią ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 01:31
      Przegrywać ani wygrywać.,jedyne co potrafią to kopać i machać łapami na oślep.
      Na stadionie przy Piłsudskiego zamiast brasiliany oglądałem kapanianę w
      wykonaniu gwiazd z Brazylii.Żenada .Natomiast zachowanie Choto w końcówce meczu
      i po jego zakończeniu to kompromitacja .Prowokator nr.1 tak powinien mieć
      napisane na swojej koszulce w kolejnych meczach.
      P.s .Z Lublina do Warszawy bliżej niż do Łodzi.
    • Gość: rts Widzew gra z Legią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 16:56
      panie Wdowczyk zastanów się co pan mówi,a tem CIOTO to na pewno ne wierzę.
    • desmo71 ilu fanów L potrzeba do zadym w podłódzkim kurniku 30.10.06, 11:38
      zero ! wystarczy banda homofobów i buraków w czerwonych szalach
      A tyle było gadania o niewpuszczaniu gości z powodu "złego zachowania"
      gdzie jesteście teraz netowi podmiejscy hipokryci?
      bluzgi, kamienie i rasistowskie okrzyki - tak się robi dożynki po podmiejsku w
      sosie własnym!Jesteście antywizytówką regionu...
      I to wszytko z powodu marnego meczu niesłusznie zwanego klasykiem
      Parafrazując komentarze niektórych z was - takich jak wy nie chcemy nawet pod
      Łodzią !
      PS.Dobrze że choć Legia wygrała...
      • Gość: Roosevelt5 Re: Palant jesteś desmo71 IP: *.toya.net.pl 31.10.06, 00:12
        Desmo71.
        Czy u ciebie wszystko wporządku?
        Gdzie widziałeś kamienie i słyszałeś rasistowskie okrzyki?
        Chyba oglądałeś mecz z Lazio.
        Jednak twoje szowinistyczne podejście do Widzewa pożera twój mózg i masz zwidy.
        >P.S. Dobrze, że choć Legia wygrała.
        Cóż to za wazeliniarstwo.
        Już zapomniałeś kto zabił Mariusza?
        Parafrazując twój komentarz - a co na to piłkarz ŁKS-u, Niżnik?
        Masz kiepską pamięć i nie pamiętasz jak Legia oskarżyła ŁKS o rasizm.
        Był też komentarz kibica z Kielc na temat zachowania czarnoskórych piłkarzy
        Legii pod adresem miejscowych kibiców.
        Skojarz sobie te wszystkie fakty i sam oceń ćwoku co o tym sądzić.
        Życzę ci tęgiego myślenia. Może ci coś wyjdzie?
        • desmo71 Re:Roosvelt -gumofilce cię piją? 31.10.06, 10:38
          A ty hipokryto - nieuku myślałeś że wydawanie odgłosów naśladujących małpę to
          oznaka szacunku i sympatii dla tych miłych ssaków... przyznał to nawet
          Gapiński że się "kibicom" wyrwało... Na ŁKS-ie siedzący obok kibice legii
          stwierdzili że nie słyszeli i nie widzieli rasistowskich zachowań trybun i
          piłkarzy a przecież mogli podgrzać atmosferę i liczyć na walkowera...
          Co do kamieni - rozumiem że schodzący do szatni legioniści uchylali się w
          ramach pomeczowego roztrenowania ( jak nie uważałeś na meczu to obejrzyj sobie
          powtórkę w C+ ).... a i wasze zamiłowanie do kamieniarstwa znane jest wszem i
          wobec
          rozumiem że dla takiego napinacza jak ty porażka z legią i żenujące
          zachowanie "najlepszych kibiców" to trudna do przełknięcia pigułka ale spróbuj
          zdobyć sie na odrobinę refleksji i... ciszej nad tą trumną
          PS a co do legii to mnie ona ani ziębi ani grzeje... z jednym wyjątkiem - gdy
          gra z wami- życzę jej powodzenia i twoje szczekanie tylko utwierdza mnie w
          przekonaniu że mam rację
          • Gość: Roosevelt5 Re:Czytaj uważnie desmo71 IP: *.toya.net.pl 01.11.06, 23:28
            Buczenie o którym piszesz nie miało brzemia naśladowania małp.
            Było to brzmenie takie jakie można usłyszeć podczas obrad sejmu.
            Czyli jest to wyrażenie niezadowolenia na pewne zachowania (czytaj Choto).
            Dźwięki naśladujące małpy, owszem pojawiły się, jednak były to pojedyńcze
            przypadki, które sam słyszałem i znikneły tak szybko jak się pojawiły.
            Inaczej tłumacząc, tak abyś mógł to zrozumieć, pojedyńcze osoby niestety żle
            odebrały buczenie pod konkretnym adresem, jednak szybko zreflektowały się.
            Co do kamieni, to siedziałem w drugim końcu i z tej perspektywy nie było widać
            jakich kolwiek zachowań sugerujących, że coś leci z trybun.
            C+ nie oglądałem, ale oglądał mój kolega (nomem omen kibic ŁKS-u) i nic nie
            mówił o lecących kamieniach tak jak i inne media.
            O kamieniach dowiedziałem się od ciebie i jak narazie jesteś jedynym kto o tym
            mówi.
            Gdybyś czytał uważnie, dostrzegbyś, że nie pisałem aby Widzew przegrał
            niesprawiedliwie.
            A pośrednim sprwacą jest sędzia, który nie miał najlepszego dnia i dodatkowo
            podgrzewał atmosferę.
            Konsekwencją jest niepotrzebna awantura.
            Jednak nie doprowadził do wypaczenia wyniku.
            Zawsze powtarzam - To tylko sport, raz się wygrywa, a raz przegrywa i traktuję
            to jak rozrywkę z upodobaniem do klubu jakim jest Widzew Łódź.
            Dla twojej wiadomości. Chamstwo działa na mnie jak płachta na byka i nie
            toleruję tego nawet na Widzewie (jeśli pojawia się).
            W przeciwieństwie do ciebie, gratulowałem wam po zwycięstwach z Legią i
            Bełchatowem z prostej przyczyny.
            Jestem Łodzianinem i bliżej mi do ŁKS-u niż Legii i Bełchatowa (w drugim
            przypadku to prawie jak derby, jednak jest to drużyna z czuba tabeli).
            Tak więc nie pisz mi o napinaniu się, bo chyba piszesz o sobie.
            A swoją drogą czy ty, kibic ŁKS-u wiesz chociaż gdzie jest pochowany Mariusz i
            czy byłeś przy jego grobie?
            Jeśli nie wazelina to chory (zaślepiony) szowinizm.
            Mam nadzieję, że nie wypisuję na marne i przebiję się przez ten beton nienawiści
            i dotrze do ciebie mój sposób rozumowania oraz zrozumiesz o czym piszę.
            Jeśli nie, to już nie mój problem, tylko twój.
    • Gość: LEGIA Widzew gra z Legią IP: *.chello.pl 04.11.06, 17:27
      WIDZEW TO ŚMIECIE KTÓRE TYLKO CHCĄ CHWAŁY DLA SIEBIE ZA TAKIE FAULE POWINNI
      DOSTAĆ -15P ALBO SPAŚĆ DO III LIGI JAK AMICA PRZEZ LECHA OSTATECZNIE LEGIA
      WYGRAŁA 0;1 ALE WIDZEW GRAŁ NIEUCZCIWIE!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka