Gość: Widzewiak IP: 216.8.121.* 27.10.06, 19:06 Go Widzewek, go..... a w przerwie poczytajcie sobie o polityce michalkiewicz.pl/tyg1_25-10-2006.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TVN = WSI & UB Prawda o TVN IP: 216.8.121.* 27.10.06, 19:32 Prawda o TVN: michalkiewicz.pl/ncz_07-10-2006.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja naprzod Legia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 72.251.1.* 27.10.06, 21:48 naprzod Legia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_xi_p Legia to szmata i nic tego nie zmieni IP: *.cm.umk.pl 28.10.06, 13:27 wow Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Prawda o TVN 28.10.06, 01:17 Gość portalu: TVN = WSI & UB napisał(a): > Prawda o TVN: michalkiewicz.pl/ncz_07-10-2006.php Gwidon tak jak ksywa tego gościa z Kabaretu moralnego niepokoju - od razu facet jest fajniejszy pomimo noszenia picyngli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ollo legła wszawa + lks bazarowy IP: *.toya.net.pl 28.10.06, 15:19 powinniscie sie pokochac boscie takie same szuje :0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peak Dziś będzie 0:2 (najmniejsza kara) IP: *.toya.net.pl 27.10.06, 19:43 0:2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hools Widzew gra z Legią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 20:05 youtube.com/watch?v=40HW6G2q0h8- obejrzyjcie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Widzew gra z Legią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 21:35 Jakichś murzynów mam oglądać? P...o? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS-ŁKS Jeeeeest!!!!!! 1:0!!!!! wieśniaki przegrywają!!!!! IP: *.chello.pl 27.10.06, 20:28 goooooooollllll!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M 1:0 dla Legiuni IP: *.aster.pl 27.10.06, 20:30 No i co bucki? Trzeba było grać w szabas, może by pomogło ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Historyk Re: 1:0 dla Legiuni IP: *.dsl.pipex.com 27.10.06, 21:14 Zastanawia mnie jedno... Chyba jestes kibicem LKS-u i 'zarzucasz' Widzewowi zydowksie pochodzenie... A prawda jest taka, ze Widzew byl miasteczkiem, w ktorym mieszkali sami Polacy, pracujacy w fabrykach zydowskich i niemieckich przedsiebiorcow, ktorzy to przedsiebiorcy mieli swoje rezydencje w Balutach... I co, kibice LKS-u? To chyba wy jestescie tymi 'buckami':))) Ale nie martwcie sie, szabas jutro, moze wam pomoze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: 1:0 dla Legiuni IP: *.chello.pl 27.10.06, 23:28 buhehe histeryk takie kity to tylko w erze. ale beke mam z tego jak macie nasrane w tych swoich baniakach. :))))) o qrwa widzew byl miasteczkiem :))))))) no nie moge i mieszkali tam sami polacy hehe:))))))))))))) cieniasy ekstraklasy won z 1. ligi ze swoja lewa licencja. gratulacje dla Legii z Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
kipwaz Re: 1:0 dla Legiuni 28.10.06, 00:47 A kiedys bylo tak ze LKS i Widzew razem przeciw Legi stawali. Oj wstydz sie chlopcze bo ja sie za Ciebie wstydze bo i razem na jeden stadion chodzimy. A tak na marginesie co Ci w Legi podoba, to ze nam Deyne ukradli? A i nasze miast Lodz maja w du..?? Cienias i napinacz z Ciebie. Przyjdz na trybune i powiedz lubie Legie to inaczej bedziemy gadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: 1:0 dla Legiuni IP: *.orange.pl 28.10.06, 10:17 Żałuję szczerze, że takich "sku...synów" jak Ty nie wybija się od kołyski. Dla takich jak Ty w Łodzi nie ma miejsca - WON do Warszawki!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w ile lajzy z gazety trzeba czekac zebyscie dodalli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 20:32 laskawie kto strzelil gola dla legii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja oj nieladnie kolego IP: 72.251.1.* 27.10.06, 21:49 nieladnie tak ludzi przezywac i to z powodu takiego drobiazgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawichur Widzew gra z Legią IP: *.acn.waw.pl 27.10.06, 20:41 Legia mistrz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legia W- Wa Widzew gra z Legią IP: *.chello.pl 27.10.06, 20:47 Widzew to mendy społeczne i przegrają 0;10 z naszą LEGIĄ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotraleksander Widzew gra z Legią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 21:59 Niewazne jak ,wazne ze sa 3 punkty i Widzew na kolanach....a reszta sie nie liczy...bo gora jest ten kto wygrał.Zwyciescy sie nie sadzi zwyciesce sie oklaskuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Wioska wydymana!!! IP: *.aster.pl 27.10.06, 22:01 No i japa wsioki. Fajny mecz, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotraleksander Re: Wioska wydymana!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 22:03 oki niezły...wazne sa 3 p....nie a wioska to wiocha....i kamieni kupe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł z Łodzi Re: Wioska wydymana!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 13:50 na forum sporo buraczanych komentarzy i co legia wygrała? po karnym? - śmiechu warte! sama sytuacja w waszym zespole przypomina sytuacje w całej warszawce rodowici legioniści gdzie większość zespołu tworzą obcokrajowcy polacy w nim stanowią jedynie tło - równie dobrze w ogóle mogłoby ich nie być ale taniej uzbierać jedenastke z kilku naszych tak jak w samej warszawie prawdziwych warszawiaków jest może z 500tys może 800tys reszta to wsioki... ale wiecie co - to te wsioki ida na studia, to te wsioki chcąc się wybić wyłapują najlepsze posadki, a prawdziwi warszawiacy: winko, stadion łazienkowska i prowizoryczna siłka w bloku śmiać mi się chce z waszej wielkomiejskości - jesteście po prostu żałośni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toster Re: Dziś będzie 0:2 (najmniejsza kara) IP: *.man.olsztyn.pl 27.10.06, 22:04 jak widac powyzej tylko takie argumenty maja leszki, pozalowania godne, ciekawe co beda krzyczec za tydzien jak dostana na Lazienkowskiej? nienawidźcie nas z kazdym dniem bardziej, a ogrywanie was bedzie dla nas coraz wieksza radoscia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legialegialegia Widzew gra z Legią IP: *.dsl.bbeyond.nl 27.10.06, 22:09 i stalo sie to co powinno sie stac legia wygrala. inaczej byc nie moglo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toster Re: Widzew gra z Legią IP: *.man.olsztyn.pl 27.10.06, 22:11 pol lodzi na kolanach!!! widzew polegl! a gdzie sa widzewscy napinacze co krzyczeli ze dostaniemy minumum 3:0??? no pokazac sie chlopaki! co macie do powiedzenia poza tym ze LEGIA to ... ... ... i inne takie tam wyzwiska, im bardziej mnie nienawidzisz nedzny zydzewiaku tym wieksza radoscia jest ogrywanie cie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FanFan Toster Łódź to ŁKS więc dziś wsioki są na kolanach IP: *.toya.net.pl 27.10.06, 22:17 Najłatwiej wrzucać jak nie ma kto odpowiedzieć. Chociaż za wami też nie przepadam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toster Re: Toster Łódź to ŁKS więc dziś wsioki są na kol IP: *.man.olsztyn.pl 27.10.06, 22:19 nie wnikam w wasze lokalne podzialy, maja w nazwie slowo "Łódź" to napisalem, zreszta i tak wiadomo ze o nich chodzi... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: Toster Łódź to ŁKS więc dziś wsioki są na kol IP: *.lnet.pl 27.10.06, 22:47 jak to pejsy qrwa w d..pe wchodza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FC Pabianice Re: Toster Łódź to ŁKS więc dziś wsioki są na kol IP: *.lodz.msk.pl 27.10.06, 23:09 pejsy zawsze ległą...w pupke wchodzą aż miło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ełkaesiak Re: Toster Łódź to ŁKS więc dziś wsioki są na kol IP: *.lodz.msk.pl 27.10.06, 23:12 Legia naszym przyjacielem...tak było, jet i będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiak Re: Toster Łódź to ŁKS więc dziś wsioki są na kol IP: *.chello.pl 27.10.06, 23:32 rozum naszym wrogiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FanFan Toster Łódź to ŁKS więc dziś wsioki są na kolanach IP: *.toya.net.pl 27.10.06, 23:34 Jakie chamy głos zabierają, jeden z Kraszewa a drugi z Dobronia. A co sołtys prąd włączył "we wiosce"?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: Toster Łódź to ŁKS więc dziś wsioki są na kol IP: *.lnet.pl 28.10.06, 10:30 uwazasz sie za rodowitego lodziarza a pewnie twoi starzy sami emigrowali z wiosek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł z Łodzi Re: Toster Łódź to ŁKS więc dziś wsioki są na kol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 13:54 > Legia naszym przyjacielem...tak było, jet i będzie pogieło cie? czyim przyjacielem? legia? weź się do łksu nie przyznawaj bo tylko wstyd mi robisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proto Re: Toster Łódź to ŁKS więc dziś wsioki są na kol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 23:43 nie ośmieszajcie sie żydy z widzewa,co to za doping i walka tyle było czasu a te wasze dupki odbijali sie na szesnastym metrze jak od ściany,jak nie kupicie mistrza to go nie macie(żydowski charakter)LECH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja(L) Re: Widzew gra z Legią IP: 80.48.30.* 27.10.06, 22:31 Ha! Gdzie widzewskie szczekawki? KaMI, pokaz sie, żydowska mendo! Pokaz, ile wart jest twoj smierdzacy widzew! (L)Mistrz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaMi Re: Widzew gra z Legią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 00:06 Możesz mnie pocałować w dupę! Ta je-bana legła wygrała przypadkowo po niepotrzebnym faulu. Nie oddaliście ani jednego strzału na bramkę, kradliście tylko czas i symulowaliście. Daleko tak nie zajdziecie. Szkoda, że ten pieprzony "fryzjermajster" nie wyrzucił tych dwóch kabotynów wcześniej, bo wtedy z pewnością byście przegrali! Dopiero co wróciłem z tego meczu i choć było wszędzie bardzo widno, to żadnych strzykawek nie widziałem. Cyba tylko na tym waszym obsranym kurniku takowe się walają. Choć mam w du-pie PiS i kaczorów to cieszę się, że nie będą już wam budować poraz kolejny nowego stadionu, bo ten chlew, który macie jest dla was aż za dobry. To tyle, idę spać i mam was w du-pie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1964 Re: Widzew gra z Legią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 00:14 idz małolat spac ja nie jestem z warszawy tylko z gliwic a ty potrafisz przegrac z honorem,nie mieszaj do tego polityki ten widze to żenada a legła utrzymała wynik ciesz sie ze więcej nie dostaliście tam nie ma kim atakowac klasyk to w waszych marzeniach to były DOŻYNKI zasrańce z widzewa,kibice smiechu warte,poliżcie PZPN-smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł z Łodzi Re: Widzew gra z Legią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 13:56 > Ha! Gdzie widzewskie szczekawki? KaMI, pokaz sie, żydowska mendo! Pokaz, ile > wart jest twoj smierdzacy widzew! > > (L)Mistrz. jakoś nie bardzo miał się kto pokazać z was na stadionie a tera się plujesz! trza było przyjechać i pokrzyczeć co teraz wypisujesz cwanika (tylko) na forum - tacy rodzą się co sekunde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Widzew gra z Legią IP: *.tpnet.pl 28.10.06, 01:18 jakie pół Łodzi na kolanach? Wioski podłódzkie może Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FanFan Bleee a co śpiewali twoi na meczu? To samo IP: *.toya.net.pl 27.10.06, 22:22 Aj jaki nie ładny wpis, szanuj się trochę gościu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toster Legionisci IP: *.man.olsztyn.pl 27.10.06, 22:30 co ty gadasz koles? jak nie istniejemy pilkarsko? stadion o tym ma swiadczyc? to wy gdzie jestescie? zastanow sie! a najpierw to umiej przegrac... jak juz odpowiadasz to sensownie... i pamietaj ze zwyciezcy sie nie sądzi, tylko oddaje hold :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiak Re: Legionisci IP: 89.241.248.* 27.10.06, 22:33 Fakt Hold mozna oddac zwyciezcy ale po prawdziwej walce takiej jak trzy lata temu co tez w Lodzi wygraliscie ale wtedy byl przynajmniej mecz !!!!! A dzis chyba nie nazwiesz tego meczem i chcesz powiedziec ze tak gra mistrz polski !!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolinka Re: Legionisci IP: 89.241.248.* 27.10.06, 22:42 a co to jest w ogóle za legia, jedyną bramkę udało sie strzelić Rogerowi, to nie wiedziałam, że tah dalece warszawka zaasymilowała sie z europą że już nie macie żadnych polaków do składu haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Sydney Ku pokrzepieniu serc IP: *.nsw.bigpond.net.au 27.10.06, 22:38 www.youtube.com/watch?v=OEHpEZfeFm8&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Ku pokrzepieniu serc IP: *.aster.pl 27.10.06, 22:42 www.legia.net/fotoreportaz.php?id=78 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiak Re: Ku pokrzepieniu serc IP: 89.241.248.* 27.10.06, 22:48 Dzieki stary tego bylo trzeba az razniej na duchu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak A w poniedziałek rano.... IP: *.aster.pl 27.10.06, 22:57 A w poniedziałek rano w pociąg i via Skierniewice do pracy w Warszawie. Jak tak nienawidzicie Warszawy to po ch..j tu przyjeżdżacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiak Re: A w poniedziałek rano.... IP: 89.241.248.* 27.10.06, 23:08 A kto jezdz na ta wies????????????? Warszawska wioska???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIELKA LEGIA Re: A w poniedziałek rano.... IP: *.chello.pl 27.10.06, 23:14 widzewiak = biedak tak to już jest z tym patologicznym towarzystwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toster Re: A w poniedziałek rano.... IP: *.man.olsztyn.pl 27.10.06, 23:17 pol lodzi tam jezdzi bucu do pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FanFan Buc tam nie jeździ bo sprząta kible w Manchesterze IP: *.toya.net.pl 27.10.06, 23:26 buehahahaha. Kibic z dala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: A w poniedziałek rano.... IP: 212.191.170.* 28.10.06, 00:36 Powiedział pan z pruszkowa........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red army legia jest judaszy warta IP: 212.191.170.* 27.10.06, 23:33 coz to bedzie za zgoda zydy i legia(k...a) razem. coz za para pederastow?! jestescie siebie warci, judasze to wszystkim dupe wyliza byle nie byc samemu na dnie! Widzew to jest potega i chwala na wieki a pozniej dlugo nic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas dolnyŚLĄSK Re: legia jest judaszy warta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 08:26 wy za to macie zgodę- żydy z widzewa i naziole z chorzowa...ale abstrakcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajtek Dziadek mi o tym opowiadał i jeszcze o Wembley IP: *.toya.net.pl 27.10.06, 23:08 i o Cieśliku co to ruskim dwie bramki strzelił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hugo-bader ot z.a.j.e.b.a.n.a orendż ekstraklasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 22:45 Tylko pedały oglądają polską piłkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ULTRAS pismaki z GW się popiły...he he he IP: *.chello.pl 27.10.06, 23:07 LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FC Pabianice Widzew gra z Legią IP: *.lodz.msk.pl 27.10.06, 23:06 A ełksa z ległą ma sztame...ciekawe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FC 04 Re: Widzew gra z Legią IP: *.lodz.msk.pl 27.10.06, 23:08 Wsioki z wsiokami...taka to przyjażń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS-ŁKS Re: Widzew gra z Legią IP: *.chello.pl 27.10.06, 23:10 do roboty matole z rts!! rowy kopać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śledż Re: Widzew gra z Legią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 23:18 ale ten widzew słaby legla wygrała na stojąco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ełkaesiak Re: Widzew gra z Legią IP: *.lodz.msk.pl 27.10.06, 23:28 zawsze i wszędzie ełksa z legią bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abrakadabra Re: Widzew gra z Legią IP: *.toya.net.pl 28.10.06, 00:25 kocham legie i jestem za lksem albo odwronie sam do końca niewiem.gdzie się spotykacie na randez-vous.chciałbym popatrzec jak to robicie od .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Widzew gra z Legią IP: *.chello.pl 27.10.06, 23:36 zeby chociaz potrafili kopac. narazie to dobrze rowa liza np. lechowi, bo se ubzdurali, ze ich ten lech lubi czy cos. ot wlazidupy bez honoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommylee Widzew Widzew gra z Legią IP: *.toya.net.pl 27.10.06, 23:17 To co dzis ozbaczyłem na Widzewie było żenujące. Dwa strzały na bramii obydwu drużyn (w tym jeden karny). Widzew słabiutki, Legia żenująca. Mistrz Polski w symulownaiu i grze na czas. Cos starsznego. Żadnej składanej akcji.Żadnego stzału. Tylko spacerki do piłki wybitej na aut bądz turlanie sie po każdym kontakcie z Widzeiwakiem. Sędziowie to totalna pomyłka, jak tacy ludzie moga sędziować mecze. Oni nawet nie byli srinniczy oni byli beznadzijeni. A koncówka to potwierdziła doskonale. Ciemnoskorzy piłkarze Legii zeszli jeszce do niższego poziomu niż rynsztok. Pnie Wdowczyk, Choto nikt nie prowokował za tyo Wy mało nie pobilisice wszystkich na boisku wyskakując z ławki rezerwowych pod koniec meczu zabierając trzy doliczone minuty. Jednym słowem, czyje sie zrobiony w balona prze to całe towarzystwo z sśdziami i piłkarzami na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łowicz Re: Widzew gra z Legią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 23:23 wiesz kup okulary ten choto z legi czy jak mu tam to cały widzew zatrzymał to słabiaki a ten murzyn był najlepszy na boisku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Widzew gra z Legią IP: *.chello.pl 27.10.06, 23:29 ej tylko nie ŁÓDZKI!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Widzew gra z Legią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 23:35 cały macz to prowokacja słabiaków z widzewa zniszcyli mecz a te hamskie zachowania wstyd mi za was ktos wcześniej napisał o murzynie ,buty mu wyczyscić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Widzew gra z Legią IP: *.toya.net.pl 28.10.06, 00:02 cały "macz" to "sendzia" ułożył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1964 Re: Widzew gra z Legią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 00:06 ułożył bo zydy dostali by 5 bramek nie jedną nie ośmieszaj sie nawed przyjazd rudego nie pomógł byliscie bez jaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiszanka Widzew <-> Ruch <-> Zawisza Bydgoszcz SA IP: *.chello.pl 27.10.06, 23:35 Trzej Królowie Wielkich Miast WIDZEW ZAWISZA CHORZOWSKI RUCH!!! Kocham Widzew, kibicuje Ruchowi oraz Zawiszy. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dymacz widzewa Co ja na to?? Ja to dymam IP: *.toya.net.pl 27.10.06, 23:39 Was też wieśniaki Odpowiedz Link Zgłoś