Dodaj do ulubionych

Widzew gra z Legią

IP: 216.8.121.* 27.10.06, 19:06
Go Widzewek, go..... a w przerwie poczytajcie sobie o polityce
michalkiewicz.pl/tyg1_25-10-2006.php
Obserwuj wątek
    • Gość: TVN = WSI & UB Prawda o TVN IP: 216.8.121.* 27.10.06, 19:32
      Prawda o TVN: michalkiewicz.pl/ncz_07-10-2006.php
      • Gość: ja naprzod Legia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 72.251.1.* 27.10.06, 21:48
        naprzod Legia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: p_xi_p Legia to szmata i nic tego nie zmieni IP: *.cm.umk.pl 28.10.06, 13:27
          wow
      • morfeusz_1 Re: Prawda o TVN 28.10.06, 01:17
        Gość portalu: TVN = WSI & UB napisał(a):

> Prawda o TVN: michalkiewicz.pl/ncz_07-10-2006.php

Gwidon tak jak ksywa tego gościa z Kabaretu moralnego niepokoju - od razu
        facet jest fajniejszy pomimo noszenia picyngli
        • Gość: ollo legła wszawa + lks bazarowy IP: *.toya.net.pl 28.10.06, 15:19
          powinniscie sie pokochac boscie takie same szuje :0
    • Gość: Peak Dziś będzie 0:2 (najmniejsza kara) IP: *.toya.net.pl 27.10.06, 19:43
      0:2
    • Gość: Hools Widzew gra z Legią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 20:05
      youtube.com/watch?v=40HW6G2q0h8- obejrzyjcie warto.
      • Gość: Arek Re: Widzew gra z Legią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 21:35
        Jakichś murzynów mam oglądać? P...o?
    • Gość: ŁKS-ŁKS Jeeeeest!!!!!! 1:0!!!!! wieśniaki przegrywają!!!!! IP: *.chello.pl 27.10.06, 20:28
      goooooooollllll!!!!!!
    • Gość: M 1:0 dla Legiuni IP: *.aster.pl 27.10.06, 20:30
      No i co bucki?
      Trzeba było grać w szabas, może by pomogło ;-))
      • Gość: Historyk Re: 1:0 dla Legiuni IP: *.dsl.pipex.com 27.10.06, 21:14
        Zastanawia mnie jedno... Chyba jestes kibicem LKS-u i 'zarzucasz' Widzewowi zydowksie pochodzenie... A prawda jest taka, ze Widzew byl miasteczkiem, w ktorym mieszkali sami Polacy, pracujacy w fabrykach zydowskich i niemieckich przedsiebiorcow, ktorzy to przedsiebiorcy mieli swoje rezydencje w Balutach... I co, kibice LKS-u? To chyba wy jestescie tymi 'buckami':)))
        Ale nie martwcie sie, szabas jutro, moze wam pomoze...
        • Gość: 1908 Re: 1:0 dla Legiuni IP: *.chello.pl 27.10.06, 23:28
          buhehe histeryk takie kity to tylko w erze. ale beke mam z tego jak macie
          nasrane w tych swoich baniakach. :))))) o qrwa widzew byl miasteczkiem :)))))))
          no nie moge i mieszkali tam sami polacy hehe:))))))))))))) cieniasy ekstraklasy
          won z 1. ligi ze swoja lewa licencja. gratulacje dla Legii z Łodzi
          • kipwaz Re: 1:0 dla Legiuni 28.10.06, 00:47
            A kiedys bylo tak ze LKS i Widzew razem przeciw Legi stawali. Oj wstydz sie
            chlopcze bo ja sie za Ciebie wstydze bo i razem na jeden stadion chodzimy. A
            tak na marginesie co Ci w Legi podoba, to ze nam Deyne ukradli? A i nasze miast
            Lodz maja w du..?? Cienias i napinacz z Ciebie. Przyjdz na trybune i powiedz
            lubie Legie to inaczej bedziemy gadac.
          • Gość: 1910 Re: 1:0 dla Legiuni IP: *.orange.pl 28.10.06, 10:17
            Żałuję szczerze, że takich "sku...synów" jak Ty nie wybija się od kołyski. Dla
            takich jak Ty w Łodzi nie ma miejsca - WON do Warszawki!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: adam81w ile lajzy z gazety trzeba czekac zebyscie dodalli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 20:32
      laskawie kto strzelil gola dla legii
      • Gość: ja oj nieladnie kolego IP: 72.251.1.* 27.10.06, 21:49
        nieladnie tak ludzi przezywac i to z powodu takiego drobiazgu
    • Gość: zawichur Widzew gra z Legią IP: *.acn.waw.pl 27.10.06, 20:41
      Legia mistrz!!!
    • Gość: Legia W- Wa Widzew gra z Legią IP: *.chello.pl 27.10.06, 20:47
      Widzew to mendy społeczne i przegrają 0;10 z naszą LEGIĄ!!!
    • Gość: piotraleksander Widzew gra z Legią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 21:59
      Niewazne jak ,wazne ze sa 3 punkty i Widzew na kolanach....a reszta sie nie
      liczy...bo gora jest ten kto wygrał.Zwyciescy sie nie sadzi zwyciesce sie
      oklaskuje.
    • Gość: M Wioska wydymana!!! IP: *.aster.pl 27.10.06, 22:01
      No i japa wsioki. Fajny mecz, nie?
      • Gość: piotraleksander Re: Wioska wydymana!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 22:03
        oki niezły...wazne sa 3 p....nie a wioska to wiocha....i kamieni kupe.
      • Gość: Paweł z Łodzi Re: Wioska wydymana!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 13:50
        na forum sporo buraczanych komentarzy

i co legia wygrała? po karnym? - śmiechu warte!
        sama sytuacja w waszym zespole przypomina sytuacje w całej warszawce
        rodowici legioniści gdzie większość zespołu tworzą obcokrajowcy
        polacy w nim stanowią jedynie tło - równie dobrze w ogóle mogłoby ich nie być
        ale taniej uzbierać jedenastke z kilku naszych
        tak jak w samej warszawie
        prawdziwych warszawiaków jest może z 500tys może 800tys
        reszta to wsioki...
        ale wiecie co - to te wsioki ida na studia, to te wsioki chcąc się wybić
        wyłapują najlepsze posadki, a prawdziwi warszawiacy: winko, stadion łazienkowska
        i prowizoryczna siłka w bloku
        śmiać mi się chce z waszej wielkomiejskości - jesteście po prostu żałośni
    • Gość: toster Re: Dziś będzie 0:2 (najmniejsza kara) IP: *.man.olsztyn.pl 27.10.06, 22:04
      jak widac powyzej tylko takie argumenty maja leszki, pozalowania godne, ciekawe
      co beda krzyczec za tydzien jak dostana na Lazienkowskiej?
      nienawidźcie nas z kazdym dniem bardziej, a ogrywanie was bedzie dla nas coraz
      wieksza radoscia!!!
    • Gość: legialegialegia Widzew gra z Legią IP: *.dsl.bbeyond.nl 27.10.06, 22:09
      i stalo sie to co powinno sie stac legia wygrala. inaczej byc nie moglo.
    • Gość: toster Re: Widzew gra z Legią IP: *.man.olsztyn.pl 27.10.06, 22:11
      pol lodzi na kolanach!!! widzew polegl! a gdzie sa widzewscy napinacze co
      krzyczeli ze dostaniemy minumum 3:0??? no pokazac sie chlopaki! co macie do
      powiedzenia poza tym ze LEGIA to ... ... ... i inne takie tam wyzwiska,

im bardziej mnie nienawidzisz nedzny zydzewiaku tym wieksza radoscia jest
      ogrywanie cie!!!
      • Gość: FanFan Toster Łódź to ŁKS więc dziś wsioki są na kolanach IP: *.toya.net.pl 27.10.06, 22:17
        Najłatwiej wrzucać jak nie ma kto odpowiedzieć. Chociaż za wami też nie przepadam
        • Gość: toster Re: Toster Łódź to ŁKS więc dziś wsioki są na kol IP: *.man.olsztyn.pl 27.10.06, 22:19
          nie wnikam w wasze lokalne podzialy, maja w nazwie slowo "Łódź" to napisalem,
          zreszta i tak wiadomo ze o nich chodzi... :)
          • Gość: raf Re: Toster Łódź to ŁKS więc dziś wsioki są na kol IP: *.lnet.pl 27.10.06, 22:47
            jak to pejsy qrwa w d..pe wchodza :)
            • Gość: FC Pabianice Re: Toster Łódź to ŁKS więc dziś wsioki są na kol IP: *.lodz.msk.pl 27.10.06, 23:09
              pejsy zawsze ległą...w pupke wchodzą aż miło
              • Gość: Ełkaesiak Re: Toster Łódź to ŁKS więc dziś wsioki są na kol IP: *.lodz.msk.pl 27.10.06, 23:12
                Legia naszym przyjacielem...tak było, jet i będzie
                • Gość: widzewiak Re: Toster Łódź to ŁKS więc dziś wsioki są na kol IP: *.chello.pl 27.10.06, 23:32
                  rozum naszym wrogiem!
                • Gość: FanFan Toster Łódź to ŁKS więc dziś wsioki są na kolanach IP: *.toya.net.pl 27.10.06, 23:34
                  Jakie chamy głos zabierają, jeden z Kraszewa a drugi z Dobronia. A co sołtys
                  prąd włączył "we wiosce"??
                  • Gość: raf Re: Toster Łódź to ŁKS więc dziś wsioki są na kol IP: *.lnet.pl 28.10.06, 10:30
                    uwazasz sie za rodowitego lodziarza a pewnie twoi starzy sami emigrowali z wiosek
                • Gość: Paweł z Łodzi Re: Toster Łódź to ŁKS więc dziś wsioki są na kol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 13:54
                  > Legia naszym przyjacielem...tak było, jet i będzie

pogieło cie? czyim przyjacielem? legia? weź się do łksu nie przyznawaj bo tylko
                  wstyd mi robisz!
        • Gość: proto Re: Toster Łódź to ŁKS więc dziś wsioki są na kol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 23:43
          nie ośmieszajcie sie żydy z widzewa,co to za doping i walka tyle było czasu a
          te wasze dupki odbijali sie na szesnastym metrze jak od ściany,jak nie kupicie
          mistrza to go nie macie(żydowski charakter)LECH
      • Gość: Ja(L) Re: Widzew gra z Legią IP: 80.48.30.* 27.10.06, 22:31
        Ha! Gdzie widzewskie szczekawki? KaMI, pokaz sie, żydowska mendo! Pokaz, ile
        wart jest twoj smierdzacy widzew!

(L)Mistrz.
        • Gość: KaMi Re: Widzew gra z Legią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 00:06
          Możesz mnie pocałować w dupę! Ta je-bana legła wygrała przypadkowo po
          niepotrzebnym faulu. Nie oddaliście ani jednego strzału na bramkę, kradliście
          tylko czas i symulowaliście. Daleko tak nie zajdziecie. Szkoda, że ten
          pieprzony "fryzjermajster" nie wyrzucił tych dwóch kabotynów wcześniej, bo
          wtedy z pewnością byście przegrali!
          Dopiero co wróciłem z tego meczu i choć było wszędzie bardzo widno, to żadnych
          strzykawek nie widziałem. Cyba tylko na tym waszym obsranym kurniku takowe się
          walają. Choć mam w du-pie PiS i kaczorów to cieszę się, że nie będą już wam
          budować poraz kolejny nowego stadionu, bo ten chlew, który macie jest dla was
          aż za dobry. To tyle, idę spać i mam was w du-pie!
          • Gość: 1964 Re: Widzew gra z Legią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 00:14
            idz małolat spac ja nie jestem z warszawy tylko z gliwic a ty potrafisz
            przegrac z honorem,nie mieszaj do tego polityki ten widze to żenada a legła
            utrzymała wynik ciesz sie ze więcej nie dostaliście tam nie ma kim atakowac
            klasyk to w waszych marzeniach to były DOŻYNKI zasrańce z widzewa,kibice
            smiechu warte,poliżcie PZPN-smacznego
        • Gość: Paweł z Łodzi Re: Widzew gra z Legią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 13:56
          > Ha! Gdzie widzewskie szczekawki? KaMI, pokaz sie, żydowska mendo! Pokaz, ile
          > wart jest twoj smierdzacy widzew!
          >
          > (L)Mistrz.

jakoś nie bardzo miał się kto pokazać z was na stadionie a tera się plujesz!
          trza było przyjechać i pokrzyczeć co teraz wypisujesz
          cwanika (tylko) na forum - tacy rodzą się co sekunde
      • Gość: Gość Re: Widzew gra z Legią IP: *.tpnet.pl 28.10.06, 01:18
        jakie pół Łodzi na kolanach? Wioski podłódzkie może
    • Gość: FanFan Bleee a co śpiewali twoi na meczu? To samo IP: *.toya.net.pl 27.10.06, 22:22
      Aj jaki nie ładny wpis, szanuj się trochę gościu
    • Gość: toster Legionisci IP: *.man.olsztyn.pl 27.10.06, 22:30
      co ty gadasz koles? jak nie istniejemy pilkarsko? stadion o tym ma swiadczyc? to
      wy gdzie jestescie? zastanow sie! a najpierw to umiej przegrac... jak juz
      odpowiadasz to sensownie... i pamietaj ze zwyciezcy sie nie sądzi, tylko oddaje
      hold :)
      • Gość: widzewiak Re: Legionisci IP: 89.241.248.* 27.10.06, 22:33
        Fakt Hold mozna oddac zwyciezcy ale po prawdziwej walce takiej jak trzy lata
        temu co tez w Lodzi wygraliscie ale wtedy byl przynajmniej mecz !!!!! A dzis
        chyba nie nazwiesz tego meczem i chcesz powiedziec ze tak gra mistrz polski !!??
        • Gość: karolinka Re: Legionisci IP: 89.241.248.* 27.10.06, 22:42
          a co to jest w ogóle za legia, jedyną bramkę udało sie strzelić Rogerowi, to
          nie wiedziałam, że tah dalece warszawka zaasymilowała sie z europą że już nie
          macie żadnych polaków do składu haha
    • Gość: Marek Sydney Ku pokrzepieniu serc IP: *.nsw.bigpond.net.au 27.10.06, 22:38
      www.youtube.com/watch?v=OEHpEZfeFm8&mode=related&search=
      • Gość: M Re: Ku pokrzepieniu serc IP: *.aster.pl 27.10.06, 22:42
        www.legia.net/fotoreportaz.php?id=78
      • Gość: widzewiak Re: Ku pokrzepieniu serc IP: 89.241.248.* 27.10.06, 22:48
        Dzieki stary tego bylo trzeba az razniej na duchu
        • Gość: Warszawiak A w poniedziałek rano.... IP: *.aster.pl 27.10.06, 22:57
          A w poniedziałek rano w pociąg i via Skierniewice
          do pracy w Warszawie. Jak tak nienawidzicie Warszawy
          to po ch..j tu przyjeżdżacie?
          • Gość: widzewiak Re: A w poniedziałek rano.... IP: 89.241.248.* 27.10.06, 23:08
            A kto jezdz na ta wies????????????? Warszawska wioska????????
            • Gość: WIELKA LEGIA Re: A w poniedziałek rano.... IP: *.chello.pl 27.10.06, 23:14
              widzewiak = biedak

tak to już jest z tym patologicznym towarzystwem
            • Gość: toster Re: A w poniedziałek rano.... IP: *.man.olsztyn.pl 27.10.06, 23:17
              pol lodzi tam jezdzi bucu

do pracy!
            • Gość: FanFan Buc tam nie jeździ bo sprząta kible w Manchesterze IP: *.toya.net.pl 27.10.06, 23:26
              buehahahaha. Kibic z dala
          • Gość: Ja Re: A w poniedziałek rano.... IP: 212.191.170.* 28.10.06, 00:36
            Powiedział pan z pruszkowa........
        • Gość: red army legia jest judaszy warta IP: 212.191.170.* 27.10.06, 23:33
          coz to bedzie za zgoda zydy i legia(k...a) razem. coz za para pederastow?!
          jestescie siebie warci, judasze to wszystkim dupe wyliza byle nie byc samemu na
          dnie! Widzew to jest potega i chwala na wieki a pozniej dlugo nic!!!
          • Gość: lukas dolnyŚLĄSK Re: legia jest judaszy warta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 08:26
            wy za to macie zgodę- żydy z widzewa i naziole z chorzowa...ale abstrakcja
      • Gość: kajtek Dziadek mi o tym opowiadał i jeszcze o Wembley IP: *.toya.net.pl 27.10.06, 23:08
        i o Cieśliku co to ruskim dwie bramki strzelił
    • Gość: hugo-bader ot z.a.j.e.b.a.n.a orendż ekstraklasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 22:45
      Tylko pedały oglądają polską piłkę
    • telemann Widzew gra z Legią 27.10.06, 23:01
      Legia to stara k......
    • kozaczek3 0:1 czy 1:0 27.10.06, 23:04
      Jeden mecz dwa wyniki.
      Kto to pisał?
      • Gość: ULTRAS pismaki z GW się popiły...he he he IP: *.chello.pl 27.10.06, 23:07
        LOL
    • Gość: FC Pabianice Widzew gra z Legią IP: *.lodz.msk.pl 27.10.06, 23:06
      A ełksa z ległą ma sztame...ciekawe....
      • Gość: FC 04 Re: Widzew gra z Legią IP: *.lodz.msk.pl 27.10.06, 23:08
        Wsioki z wsiokami...taka to przyjażń
        • Gość: ŁKS-ŁKS Re: Widzew gra z Legią IP: *.chello.pl 27.10.06, 23:10
          do roboty matole z rts!!
          rowy kopać!
          • Gość: śledż Re: Widzew gra z Legią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 23:18
            ale ten widzew słaby legla wygrała na stojąco
          • Gość: Ełkaesiak Re: Widzew gra z Legią IP: *.lodz.msk.pl 27.10.06, 23:28
            zawsze i wszędzie ełksa z legią bedzie
            • Gość: abrakadabra Re: Widzew gra z Legią IP: *.toya.net.pl 28.10.06, 00:25
              kocham legie i jestem za lksem albo odwronie sam do końca niewiem.gdzie się
              spotykacie na randez-vous.chciałbym popatrzec jak to robicie od ....
          • Gość: 1908 Re: Widzew gra z Legią IP: *.chello.pl 27.10.06, 23:36
            zeby chociaz potrafili kopac. narazie to dobrze rowa liza np. lechowi, bo se
            ubzdurali, ze ich ten lech lubi czy cos. ot wlazidupy bez honoru
    • Gość: Tommylee Widzew Widzew gra z Legią IP: *.toya.net.pl 27.10.06, 23:17
      To co dzis ozbaczyłem na Widzewie było żenujące. Dwa strzały na bramii obydwu
      drużyn (w tym jeden karny). Widzew słabiutki, Legia żenująca. Mistrz Polski w
      symulownaiu i grze na czas. Cos starsznego. Żadnej składanej akcji.Żadnego
      stzału. Tylko spacerki do piłki wybitej na aut bądz turlanie sie po każdym
      kontakcie z Widzeiwakiem. Sędziowie to totalna pomyłka, jak tacy ludzie moga
      sędziować mecze. Oni nawet nie byli srinniczy oni byli beznadzijeni. A koncówka
      to potwierdziła doskonale. Ciemnoskorzy piłkarze Legii zeszli jeszce do
      niższego poziomu niż rynsztok. Pnie Wdowczyk, Choto nikt nie prowokował za tyo
      Wy mało nie pobilisice wszystkich na boisku wyskakując z ławki rezerwowych pod
      koniec meczu zabierając trzy doliczone minuty.
      Jednym słowem, czyje sie zrobiony w balona prze to całe towarzystwo z sśdziami
      i piłkarzami na czele.
      • Gość: łowicz Re: Widzew gra z Legią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 23:23
        wiesz kup okulary ten choto z legi czy jak mu tam to cały widzew zatrzymał to
        słabiaki a ten murzyn był najlepszy na boisku
    • Gość: 1908 Re: Widzew gra z Legią IP: *.chello.pl 27.10.06, 23:29
      ej tylko nie ŁÓDZKI!!!!!!!!
    • Gość: kibic Widzew gra z Legią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 23:35
      cały macz to prowokacja słabiaków z widzewa zniszcyli mecz a te hamskie
      zachowania wstyd mi za was ktos wcześniej napisał o murzynie ,buty mu wyczyscić
      • Gość: misiek Re: Widzew gra z Legią IP: *.toya.net.pl 28.10.06, 00:02
        cały "macz" to "sendzia" ułożył
        • Gość: 1964 Re: Widzew gra z Legią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 00:06
          ułożył bo zydy dostali by 5 bramek nie jedną nie ośmieszaj sie nawed przyjazd
          rudego nie pomógł byliscie bez jaj
    • Gość: zawiszanka Widzew <-> Ruch <-> Zawisza Bydgoszcz SA IP: *.chello.pl 27.10.06, 23:35
      Trzej Królowie Wielkich Miast WIDZEW ZAWISZA CHORZOWSKI RUCH!!! Kocham Widzew,
      kibicuje Ruchowi oraz Zawiszy. Co wy na to?
      • Gość: dymacz widzewa Co ja na to?? Ja to dymam IP: *.toya.net.pl 27.10.06, 23:39
        Was też wieśniaki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka