Gość: Rik IP: 62.233.208.* 04.04.03, 21:22 Mam nadzieję że to początek końca największego PALANTA- WIŚNIEWSKIEGO w historii Polskiej muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Re: Ich Troje bez wokalistki IP: *.jastrzebie.com.pl 04.04.03, 23:32 Szkoda, że jej nie będzie w zespole, ponieważ razem tyle wyśpiewali piosenek. Berz niej ten zespół nie będzie już tak samo brzmiał. Musisz Michale jak najszybciej znaleźć zmienniczkę, która udźwignie ciężar kontynuowania waszej kariery. Głos żeński pięknie się komponował z waszymi męskimi brzmieniami. Musisz nagrać przecież jeszcze kilka fajowych płyt - bez Ciebie i twojego zespołu nie będzie już tak samo. Nie myśl, że życzę Wam źle - wręcz przeciwnie!!! Bądźcie jak naj dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
frustrat Re: Ich Troje bez wokalistki 04.04.03, 23:42 Agnieszka chylińska czeka na propozycje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joni Re: Ich Troje bez wokalistki IP: 80.48.207.* 05.04.03, 12:52 Mysle ze niczego to nie zmieni, muzyka nie stanie sie przez to ani ciut lepsza ani gorsza.Mysle ze niekoniecznie trzeba byc glupim zeby rezygnowac teraz - bycie non stop na wysokich obrotach ma swoja cene Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agcia Re: Ich Troje bez wokalistki IP: *.ols.vectranet.pl 05.04.03, 16:37 mam nadzieje ze zespol sie wreszcie rozpadnie i bedzie koniec tego kiczu.Może ludzie zaczną sluchac w koncu czegos ambitniejszego,bo w koncu ile mozna.A propo płyty jazzowo- folkowej jakos trudno mi sobie wyobrazic ich w tej roli, chyba zaraz z krzesla spadne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: femme_fatale no nareszcie cos sie dzieje IP: *.ols.vectranet.pl 05.04.03, 16:54 ciekawi mnie czy pan wisniewski bedzie szukal nowej wokalistki czy tez zajmie sie kariera solowa ,no bo przeciez taki "talent" trzeba rozwijać.Jednak wątpie w to,bo jego oststnia solowa plyta "niestety" nie sprzedala sie dobrze,dlatego wrocil do zespolu.Jednak robienie z siebie palanta pomoglo mu w karierze.O szkodliwosci muzyki tego zespolu mozna by napisać niezły artykuł,a moze nawet książke.Widac jak spoleczeństwu brakuje programow typu "disco relax".Zresztą jak można śpiewać pop (nazwijmy to popem,oczywiscie gorszego gatunku)wyglądając jak wokalista zespolu grającego punka.Mam nadzieje że zespol sie rozpadnie i przestanie istniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szatanista Re: Ich Troje bez wokalistki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.03, 18:32 wisniewski i ska sa jak dla mnie spoko, po prostu muzycy, ciezko pracujacy... debile to ci ktorzy chodza na ich koncerty, kupuja ich plyty itd... to na ich widok chce mi sie zygac, chociaz z drugiej strony bardzo im wspolczuje troche... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Jeszcze miesiąc i będzie koniec tego pajaca, ale.. IP: *.chello.pl 05.04.03, 18:44 W Konkursie Eurowizji będzie na szarym końcu i wreszcie uświadomi sobie gdzie jest jego miejsce. Ale nie można tylko tego prostaczka winić za zjawisko pt. "Ich Troje". Ten zespół zawdzięcza swoją popularność durniom z TVP. Szanująca się komisja artystyczna nie powinna nigdzie dopuścić tego bełkotliwego badziewia z solistą wydzierającym się jak jakiś przepity psychol. To te dupki z telewizji postawiły na Wiśniewskiego, bo dla nich "misją" jest dalsze ogłupianie tego niezbyt mądrego społeczeństwa. Jeśli się nie wypieprzy tej skorumpowanej bandy z telewizji państwowej, to po "Ich Troje" będzie promowany następny syf. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Jeszcze miesiąc i będzie koniec tego pajaca, 05.04.03, 18:49 Gość portalu: Antoni napisał(a): > Jeśli się nie wypieprzy > tej skorumpowanej bandy z telewizji państwowej, to po "Ich Troje" będzie > promowany następny syf. Optymistyczna wizja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Piasek i inni IP: *.chello.pl 06.04.03, 14:09 Kariera Piaska skończyła się na występie w Konkursie Eurowizji. Ale jego także wysłała ta sama ekipa - tylko bezpośrednio. Ci ludzie są naprawdę BEZNADZIEJNI. Nie mają za grosz wyczucia czego chce słuchać publiczność międzynarodowa. I na dodatek ubrali Piaska tak że wyglądał jak ciota. Dopóki w TVP będą rządzić Kwiatkowski, Terentiew, Sierocki, Orzech, Chojnacki i Kosiński mamy w banku jeżdżenie na te konkursy co dwa lata. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Piasek i inni 23.04.03, 15:17 Gość portalu: Antoni napisał(a): > ubrali Piaska tak że wyglądał jak ciota. A to ci wyczyn... ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irenka Re: Jeszcze miesiąc i będzie koniec tego pajaca, IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 15:10 Gość portalu: Antoni napisał(a): badziewia z solistą wydzierającym się jak jakiś przepity psychol. To te dupki z telewizji postawiły na Wiśniewskiego, bo dla nich "misją" jest *** Czyżby pod pseudonimem Anotoni ukrył się R. Leszczyński. Mam takie dziwne przeczucie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basha mądra dziewczyna IP: *.pruszkow.sdi.tpnet.pl 05.04.03, 21:24 Z tego co czytałam, Justyna nie jest głupia i być może wreszcie przejrzała na oczy! I zrozumiała w co się wplątała! Ma wyższe wykształcenie (jakby to miało jakieś znaczenie- dla mnie to jednak o czymś świadczy!) i wyjątkowo nie pasowała do tego towarzystwa! Ja bym jej życzyła solowej kariery, ale wiadomo, Wiśniewski rządzi! (tudzież ŻONDZI - jak kto woli!) Odpowiedz Link Zgłoś
led_a Re: mądra dziewczyna 05.04.03, 23:04 Robienie z siebie idiotki jest często pozą odbiór jej wizerunku za autentyczny to idiotyzm. Dla publiczności i tak nie ma to żadnego znaczenia. mart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basha Re: mądra dziewczyna IP: *.pruszkow.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 10:02 Odbieram jej wizerunek na tej podstawie, jaką mam, a to są -niestety- tylko media, czyli wywiady w gazetach, tv itp. Na "ich" koncertach nie bywam, a może szkoda, bo mogłabym poznać ją lepiej. Pogadać z nią osobiście też przypadkiem nie miałam okazji. A uważasz, że niby co w niej jest takiego idiotycznego?! Przede wszystkim sądzę, że pozowanie jest idiotyczne, a ona mi na pozerkę nie wygląda, bo jakby nią była, lepiej by się ustawiła w tym całym ich troje, a -widać- niewiele ma tam do powiedzenia. OK, mówienie, że teraz chce się zająć pracą z dziećmi (tak mówi) może być odbierane za pozerstwo, ale ja jej akurat wierzę. W końcu po coś studiowała też 5 lat. Jak się nie zajmie- padnę na kolana i przyznam Ci rację: tak, ona ściemnia, a ja się daję jej oszukać. Ale na razie nie przyznaję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czaczek Re: Ich Troje bez wokalistki IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 11:21 Bardzo mądra kobieta. Zarobiła tyle kasy że już nie musi śpiewać. A Wiśniewski to debil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Ich Troje bez wokalistki IP: *.zab.cdp.pl, / 192.168.0.* 10.04.03, 14:12 Zostafcie w spokoju zespół Ich troje! To bardzo dobra muzyka,a Michał Wiśniewski jest po prostu super! Po prostu mu zazdrościcie sławy i bogactwa i że ma durze powodzenie u kobiet. A on jest po prostu bardzo dobry we wszystkim co robi. Oglądjcie program "jestem jaki jestem". Wtedy sie pszekonacie że to bardzo dobry i skromny człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xamel Re: Ich Troje bez wokalistki IP: *.dop.krakow.pl 14.04.03, 15:25 Gość portalu: Marek napisał(a): > Szkoda, że jej nie będzie w zespole, ponieważ razem tyle wyśpiewali piosenek. > Berz niej ten zespół nie będzie już tak samo brzmiał. > > Musisz Michale jak najszybciej znaleźć zmienniczkę, która udźwignie ciężar > kontynuowania waszej kariery. Głos żeński pięknie się komponował z waszymi > męskimi brzmieniami. Musisz nagrać przecież jeszcze kilka fajowych płyt - bez > Ciebie i twojego zespołu nie będzie już tak samo. Nie myśl, że życzę Wam źle - > wręcz przeciwnie!!! Bądźcie jak naj dłużej. Gość portalu: Fan napisał(a): > Zostafcie w spokoju zespół Ich troje! To bardzo dobra muzyka,a Michał > Wiśniewski jest po prostu super! Po prostu mu zazdrościcie sławy i bogactwa i > że ma durze powodzenie u kobiet. A on jest po prostu bardzo dobry we wszystkim > co robi. Oglądjcie program "jestem jaki jestem". Wtedy sie pszekonacie że to > bardzo dobry i skromny człowiek. fanow tez mu zazdroszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syntax Re: Ich Troje bez wokalistki IP: *.tvk.pl / 10.0.2.* 10.04.03, 18:33 a moze ona zwyczajnie stracila prace , z tego co wiem byla zatrudniona przez wisniewskiego i okularnika , dostawala stala pensje za kazdy koncert 2000 pln , moze juz nie pasuje do koncepcji zespolu internacjonalnego , przeciez jest jeszcze ta mloda niemka z berlina , a co do jej karuiery solowej to pewnie skonczy sie tak jak magda - 1 wokalistka , miszka wisnia wcale nie jest fajny i mily i dobry i skromny , jest nie zrownowazonym psychicznie szczesciaze ktory wygral los na loterii tvp i tvn , jest zwyklym krezusem , przebieglym lisem i biznesmenem i wlasnie w tym smiechu wartym programie " jestem jaki jestem " udowadnie to na kazdym kroku , szczerze szkoda mi jego zony , dziecka i tych wszystkich ludzi ktorzy dali sie nabrac . Odpowiedz Link Zgłoś
nabokoff pewnie się czepiam... 23.04.03, 16:35 ale nagrywanie płyty z muzykami to chyba JEST solowa kariera i napewno oczyma pism obrazkowych będziemy śledzić uważnie jej los )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadziusz@o2.pl Re: Ich Troje bez wokalistki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.03, 03:29 Podziwiam ten zespół bo myślałem że w Polsce nikt już nie potrafi ruszyć tej otępiałej publiki której serwowało się Szczęśniaków czy innych Piasków.Na szczęście jesteście wy i to mnie cieszy.Muszę wam powiedzieć że wasza muzyka jest ponadczasowa,bo jest poprostu dobra.Ja mam 56 lat,moja córka 20,a tak samo chętnie was słuchamy.Cała otoczka waszych koncertów jest wspaniała.Nie słuchajcie tych co mówią o was żle,ale może w ich pruderyjnym środowisku inaczej nie wypada.Ja wiem jedno że to co robicie wywołuje zazdrość u tych wyjców którzy uchodzą za wielkich artystów a nie mają ikry i nie potrafią rozgrzać publiki do białości.Żałuję że nie byłem nigdy na waszym koncercie na żywo,bo to jest dopiero przeżycie.Ale cóż ,nie stać mnie.Za to śledzę wasze występy.Także ostatni w Rydze.Uważam że gdyby nie polityka to byłoby dużo lepiej.Michał ale nie o to chodzi.Dopuki będziesz tak szanował ludzi jak teraz to będziesz Wielki.Życzę wam dalszej świetnej zabawy.Nie zwracajcie uwagi na tych którzy też by chcieli a nie potrafią idlatego są tacy zawistni.Żałuję że odeszła wokalistka bo chyba była fajna.Myślę że może wróci.Ma ładny głos świetnie dopasowany do Michała.Czas pokaże co będzie dalej.Jesteście wielcy.Pozdrawiam serdecznie i nie ukrywam że chętnie porozmawiałbym kiedyś z Michałem.Tadeusz Odpowiedz Link Zgłoś