Gość: du IP: *.acn.waw.pl 01.11.06, 21:16 Szpakowski dyletancie jeden naucz sie wymawiac portugalskie nazwiska, zacznij choc od tego ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Filip Re: Liga Mistrzów. Trwają mecze IP: 57.66.197.* 01.11.06, 21:26 Można gdzieś na necie zobaczyć mecz Benfiki z Celtikiem? Z góry dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Liga Mistrzów. Trwają mecze IP: *.lodz.msk.pl 01.11.06, 21:43 Pewnie na Onecie, ale to jest płatne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Liga Mistrzów. Trwają mecze IP: 82.103.133.* 01.11.06, 21:51 Cienki ten Celtic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubka Menczester przegrywa 0-1 IP: *.adsl.xs4all.nl 01.11.06, 22:16 Ale redaktorzyna tego nie zauważyła..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Daj spokój Szpakowi, "znafco". IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 22:38 Nie masz się do czego przyczepić??? Zajmij się meczem,bo ja do Szpaka NIC nie mam, świetnie komentuje, za to Caldwell i Celtic byli beznadziejni. Szkoda mi Boruca, bo nie był winny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bondzio 007 fakszpak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 22:49 Boruc przy bramkach bez winy, ale gdyby się postarał to powinien jedną przynajmniej wybronić. Dwie pozostałe super obrony to bez rewelacji nie ma się czym podniecać panie szpakowski. Cienki i drewniany ten Celtik strasznie nie wiem jak boruc może przegrywać rywalizację z takimi matołami (pearsons????) Odpowiedz Link Zgłoś
gizmoj Re: fakszpak 01.11.06, 23:02 Gość portalu: Bondzio 007 napisał(a): > Cienki i drewniany ten Celtik strasznie nie wiem jak boruc może przegrywać > rywalizację z takimi matołami (pearsons????) Boruc przegrywa rywalizacje z kim??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Daj spokój Szpakowi, "znafco". IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 00:34 Niech ktoś tego Szpakowskiego zabierze z telewizji! Portugalskiego nie znam, ale jego wymowa angielskich nazwisk jest wstrząsająca. W efekcie pół narodu oglądającego mecze będzie takie błędy popełniać, a Anglik nie zrozumie o kogo chodzi... Dostaje za to spore pieniądze. Mógłby więc nauczyć się poprawnej wynmowy 15 nazwisk. Nie mówiąc już o innych bzdurach. "Szukał tam Żurawskiego", na przykład... SZUKAŁ??? To oznacza co innego. A jeśli chodzi o próbę podania to skąd on wie do kogo miało być? O myleniu piłkarzy w tym polskich już nie wspomnę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomax86 Nienawidze MANu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 22:57 Bardzo sie ciesze że przegrali !!!! Jak ja ich nienawidze !!! Każdy to powie - JUVENTUS rządzi na całym świecie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
radiradi1 Do żałosnego redaktora nieuka z GW : 01.11.06, 23:04 Cyt. " Lyon, Real Madryt i Milan wywalczyły w środę awans do 1/8 finału Ligi Mistrzów" Tabela grupy H 1.AC Milan 10 pkt 2.Lille 5 pkt 3.AEK 4 pkt 4.Anderlecht 2 pkt Załóżmy teraz że Milan i Anderlecht przegrywają w obu ostatnich kolejkach z Lille i AEK (AEK musiałoby wygrać z Milanem min. 4:0) i tabela wygląda tak: 1.Lille 11 pkt 2.AEK 10 pkt 3.AC Milan 10 pkt 4.Anderlecht 2 pkt Co prawda to raczej czysta teoria(Milan awansuje na 99%), ale przydałoby się nauczyć używać kalkulatora przed wyciąganiem wniosków. Odpowiedz Link Zgłoś
radiradi1 treść zmieniona - jeszcze tytuł do edycji 02.11.06, 08:50 "Liga Mistrzów. Awans Lyonu, Milanu i Realu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyberchmura Re: Liga Mistrzów. Trwają mecze IP: 193.40.10.* 01.11.06, 23:26 To prawda co ta menda szpakowaska robi nadal w TVP nie wiem, to samo jest z zawodnikami hiszpańskimi,ale o ból głowy przyprawiła mnie ta miernota gdy komentowała hokej w turynie dzieki niemu wiem,ze mccabe ma 4 wersje (makkejbi, makkabe, makkejb itp) a wade redden to raz riden a raz rejden.W prypadku szpakowskiego i tego,ze nadal ta ciemnota jest w tvp musi działac ukła innego wyjścia nie widze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Mendy to ty i twoi starzy, prostaku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 23:39 A Szpakowi możesz buty czyścić. Nie ma w Polsce lepszego komentatora. A w ogóle to ty interesujesz się sportem czy tylko chcesz "zabłysnąć" drwinami z komentatora? Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tory Arsenal v CSKA IP: 203.190.199.* 01.11.06, 23:56 Ogladalem Arsenal v CSKA. Bezbramkowy remis ale dobry mecz. Kanonierzy probowali na wszystkie strony ale ruscy swietnie kryli i maja wysmienitego bramkarza mlodego Akinfeeva ktory byl pare razy zagrozony ale poradzil sobie z latwoscia ze strzalami na "target" jego bramki. Ale londynczycy ogolnie dali ciala bo nie wykorzystali paru stu procentowych sytuacji. Uwaga: komentator podczas meczu wymienial pilkarza z CSKA Zhirkov jako "jerkoff".He,he . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: Arsenal v CSKA IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.06, 00:22 Asenal mial jakies dziesiec stuprocentowek,ale ciezko wygrac mecz jak dwa razy sie nie trafia do pustej bramki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek8 Re: Mendy to ty i twoi starzy, prostaku IP: *.e-wro.net.pl 02.11.06, 00:35 Nie ma lepszego komenatora? O, lol. Ja tylko czekam aż Szpaku zakończy karierę. Czy ten dzień kiedyś nadejdzie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: Mendy to ty i twoi starzy, prostaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 00:53 > Nie ma lepszego komenatora? gość okazał się baardzo mocny. WSI rozwiązali a on ciągle jest:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badzi0r Liga Mistrzów. Trwają mecze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 07:33 Bramki ze środy: outspace.no-ip.org/index.php?action=video Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zib Jak ci to przeszkadza to wyłącz głos głąbie IP: *.p.lodz.pl 02.11.06, 08:38 słyszałeś na Eurosporcie jak angielscy komentatorzy wymawiają np. polskie nazwiska. To oczywiście cię nie razi bo to Anglik a wszystko co zachodnie jest najwspanialsze głąbie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzp Żałosny Szpakowski IP: *.chello.pl 02.11.06, 10:15 widze że nie tylko ja mam powody do tego żeby w końcu wyrazić swoją opinię na temat "fachowca" Szpakowskiego i drugiego ze studia Szaranowicza. wg mnie pierwszy jak i drugi z panów wpływają niekorzystnie na oglądanie meczu ,ich fachowe komentarze i "trafne" zauważanie zawodników(nawet gdy jest powtórka i zoom myli Sabrose z Nelsonem - jeden czarny drugi bialy - i nawet sie nie przyzna ze sie pomyli:)) poprostu mnie dobija!!! trzymaja sie jedego dwóch zdań od początku meczu i je rozwijają ciągle...pan szaranowicz chyba zatrzymał się w wieku dojrzewania, a jego nałóg widać że mocno ugodził w najważniejszy organ człowieka - mózg! czy pan jacek kurowski albo ktoś inny nie mógł by komentować meczu , jest wielu młodych zdolnych a te dwa tępaki mogły by sie zająć siedzeniem w mieszkaniu i nie pokazywaniem sie w tv. już pan Gmoch jest o wiele zabawniejszy i ma trafniejsze opinie, wiem ze tylko ci co są na forum zauważą albo nie zauważą mojego posta, ale naprawde warto się zastanowić bo tacy kretyni psują i tak popsuty wizerunek tvp1 & 2. pozdrawiam all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grek Re: Żałosny Szpakowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 11:58 Kurowski ? ten spec od pytań typu "jak sądzisz,Janku,czy druzyna X będzie chciała dziś rozegrać dobry mecz ?",a także uwag w rodzaju "mecz zakończył się wynikiem O-O,więc był roczarowującym widowiskiem" ??? Szpak i Szaran są irytujący,ale Kurowski to pukanie w dno od spodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Liga Mistrzów. Trwają mecze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 11:45 temat prawie tak stary jak sens życia:) ale nie moge sie opanować nie rozumiem tych co murem staja za Szpakowskim 2 sprawy --ewidentne pomyłki- w każdym meczu co najmniej po kilka--"kapitalna interwencja Boruca, pokazał światowa klasę" w sytuacji gdy na powtprce widać że ledwo musnął piłkę co w ogóle nie zmieniło jej kierunku ----czerstwe wywody i czepienie sie 2-3 "błyskotliwych" newsów które i tak wiekszość wcześniej przeczytała w necie a co do nazwisk--nie widze zwiazku--Polakowi duzo latwiej wymówić angielskie czy nawet hiszpańskie nazwiska niz na odwrót Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Liga Mistrzów. Trwają mecze 02.11.06, 12:20 Gość portalu: du napisał(a): > Szpakowski dyletancie jeden naucz sie wymawiac portugalskie nazwiska, zacznij > choc od tego ! Wole sluchac jak Szpakowski przekrea nazwiska niz tych drewniakow w tvn turbo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Liga Mistrzów. Trwają mecze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 14:12 Szpakowski kompromituje się przy każdej okazji, ale kibicuje Legii... to wystarcza by podtrzymaywać tą żenadę w jego wykonaniu Odpowiedz Link Zgłoś