Dodaj do ulubionych

Cracovia skarży Mijailovicia do UEFA

IP: *.crowley.pl 03.11.06, 23:09
zamknąć tą p* ligę, spałować tzw. kibiców, tak,żeby przez miesiąc się nie
mogli ruszyć i jeszcze im po kieszeni polecieć karami. nie wiem czemu z moich
podatków ta hołota ma być zabezpieczana przed samą sobą - niech się wybiją!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: pik głupie pasiaki IP: *.chello.pl 03.11.06, 23:13
      przegrali derby w kiepskim stylu i nagle stali sie strażnikami
      moralności...świętoszki-oni grzecznie dopingowali,a najbardziej ostre słowo
      jakie krztczeli to du*pa....brawo profesorq....
      • Gość: legia mistrz kapusta! IP: *.aster.pl 03.11.06, 23:23
        kapusie je***e, normalnie jestem w szoku!
        wiselka trzymaj sie!
        pozdro z w-wy!
        • Gość: vapor Re: kapusta! IP: *.autocom.pl 03.11.06, 23:28
          Brudy pierze sie we wlasnej rodzinie. To jest po prostu skandal. No ale skoro
          sam prezes Pan Profesor "mija sie czesto z opanowaniem", to o czym tu
          dyskutowac...
          • Gość: Bonifacy Re: kapusta! IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.06, 23:37
            Oczywiście, brudy pierze się tylko we własnym gronie działaczy, przyjaciół
            Legiuni i Wisełeczki. Te dwa kluby zawsze mogą liczyć na pobłażliwe traktowanie.
            • Gość: leon a tutaj info a propos zachowania kibiców wisły IP: *.centertel.pl 04.11.06, 11:36
              jak nie nia ma bydła filipiaka:
              Gazeta Krakowska

Dziennikarze francuskiej gazety L’Est Republicin zostali oczarowani postawą
              kibiców „Białej Gwiazdy”, którzy przybyli do Nancy. O słowach uznania jakie
              padły pod adresem naszych fanów przeczytać możemy w dzisiejszym wydaniu „Gazety
              Krakowskiej”.

Francuzi swoją uwagę skupili na przybyszach z Polski od samego początku.
              Miejscowi żurnaliści z uwagą śledzili kroki sympatyków Wisły przed, w trakcie i
              po czwartkowym boju na stadionie Marcela Picot’a. O opinię poproszono także
              policję, na czele z miejscowym szefem tzw. komórki bezpieczeństwa publicznego.
              Wszyscy byli zgodni, że krakowscy kibice spisali się bardzo dobrze, pod każdym
              względem prezentując europejski poziom.

Porównano też naszych fanów do kibiców Schalke Gelsenkirchen, z którą to
              drużyną Nancy rywalizowało we wrześniowym dwumeczu o fazę grupową Pucharu UEFA.

- Tutaj nie ma żadnego porównania. Niemcy z Gelsenkirchen winni się uczyć od
              Polaków jak kibicować swojej drużynie i zachowywać się poza stadionem -
              napisano w L’Est Republicin

• Gość: Gość mądre wiślaki IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 03.11.06, 23:41
        przynajmniej kibice Cracovii nie kompromitują Polski w Europie tak jak głaskani
        przez pzpn i ekstraklasa sa kibice wisły. Przeczytajcie to:

miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,3718657.html
        • Gość: ja Re: mądre wiślaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 01:09
          jak niby kibice cracowii mieliby kompromitować się w Europie, skoro nawet nikt
          ich tam nie zaprosił jeszcze?
        • Gość: Filipiździak Re: mądre wiślaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 08:30
          O pokazaniu się w Europie wy jewrejskie bękarty możecie tylko pomarzyć. bo nigdy
          nie będziecie grali w pucharach.
          Buhahahahahaha
        • Gość: KIBIC kiiii IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.06, 09:12
          Ej ej przecież Cracovia ma racje ,ten śmieć nieźle przesadził na meczu ! LECH
          CRACOVIA ARKA - MIŁOŚC WIARA WIALKA
        • Gość: RZep Re: mądre wiślaki IP: *.acn.airbites.pl 04.11.06, 09:19
          > przynajmniej kibice Cracovii nie kompromitują Polski w Europie tak jak głaskani
          >
          > przez pzpn i ekstraklasa sa kibice wisły.

Tak, co więcej kulturalni i antyrasistowscy inteligenci z ul.Kałuży wychowują
          już zastępy światłej młodzieży za co im chwała:
          wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3718656.html
    • Gość: antykapuś Konfidenci z Kałuży, wasze miejsce jest w IV lidze IP: *.chello.pl 03.11.06, 23:31
      zaorać ten śmieszny pseudoklubik
      • Gość: Hans zaorać du.psko twojej matki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 23:35
        • Gość: madzia jest kochany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 23:42
          pojeb straszny z tego mijajlovicia, jest prymitywny i dziecinny, ale uwielbiam
          go, nie wiem czemu
    • Gość: michal To juz przegiecie!!! IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 03.11.06, 23:40
      Jak mozna w nasze sprawy wciagac UEFA? Przeciez to stawia cala lige i federacje
      w fatalnym swietle. Juz i tak mamy zszargana opinie w UEFA a teraz to juz
      wogole. Jak to wyglada? Polski klub musi zwracac sie do UEFA w sprawie meczu
      ligowego... Takie sprawy trzeba zalatwiac we wlasnym gronie, innaczej beda
      postrzegac nas jako kutliwych i nieporadnych... Mam nadzieje ze kibice Cracovii
      opowiedza sie przeciwko wciaganiu UEFA w scisle polskie sprawy...
      • Gość: tojme Re: To juz przegiecie!!! IP: *.devs.futuro.pl 03.11.06, 23:57
        zaraz zjawi się tu święty Cyfra z bandą świętych cyfraczątek
        tfu na psa urok pasiastych kretynów
        i będą dowodzić jak bardzo są gnojeni przez
        sb
        ub
        serbów
        Wisłę (oni jako że na język polski nie chodzili nazwy własne piszą z małej
        litery, ja ich poziomu trzymał nie bedę)
        układ pzpn
        itp. itd

a niech mi tak pan Cyfra i jego kolesie z nożami w kieszeni przypomną
        kto śpiewał na meczu z ŁKS na ich świętej ziemi (tfu na psa urok)
        "Jude Jude Jude CAłA łóDź"

Legioniści, Wiślacy czy może Marsjanie z Wenusjankami którzy podeszli pod
        stadion przez
        zupełny przypadek
        żeby im najświętszym, najlepszym i w ogóle naj naj
        kibicom
        zepsuć opinię

ps. mam nadzieję że wylądujecie w II lidze
        bando donosicieli i konfidentów

a potem to już tylko
        III liga VIII grupa Krakowia

• Gość: Cyfra Re: To juz przegiecie!!! IP: *.w.pppool.de 04.11.06, 09:48
          ość portalu: tojme napisał(a):

> zaraz zjawi się tu święty Cyfra z bandą świętych cyfraczątek
          > tfu na psa urok pasiastych kretynów
          > i będą dowodzić jak bardzo są gnojeni przez

Myslenie nie jest Twoja mocna strona,no ale to nie moja sprawa...Jesli kogos sie
          nie szanuje to pisze jego nazwisko czy nazwe mala litera...Na szacunek trzeba
          sobie zasluzyc!
          A Ty dalej nie widzisz problemu.Zostal zraniony nasz drugi trner.To juz recydywa
          po pobiciu pilkarzy Arki.I co?Znowu nie jestescie ukarani.Skoro nie mozna
          dochodzic sprawiedliwosci na naszym podworku trzeba jej szukac dalej!Takie jest
          kazdego prawo!
          Co bys o nas nie pisal to u nas nikogo z pilkarzy druzyny przeciwnej nie pobito
          i zadnego trenera nie zraniono!Wyscie zlamali wszelkie zasady i normy i jeszcze
          probujecie odwracac kota do gory ogonem!
          • Gość: gimli Re: To juz przegiecie!!! IP: *.chello.pl 04.11.06, 12:21
            Czyzby..??? No to przypomnij sobie derby 2005 na kałuży i pobicie w
            tzw. "tunelu" (bo trudno tę rozciąganą szmatke inaczej traktować..)przez
            Waszego "ochroniarza" bramkarza Wisły Radka Majdana - to po tym Wisła zgłosiła
            się na nastepne derby ze swoimi ochroniarzami. Więc baaardzo proszę szanowny
            kolego - nie kłam by uzasadnić ten żałosny fakt niegodnego donosicielstwa, w
            które bawi się Wasz prezio. Zresztą on też ma najwyraźniej jakieś duże problemy
            z psychiką oraz jaźnią. Tak mi się wydaje, że to całe szaleństwo wzięło się
            stąd że po raz pierwszy w twarz usłyszał o sobie dwa słowa prawdy od kibiców
            Wisły gdy "kibice" Cracovii zaczęli demolkę sektora. jakoś najwyraźniej nie
            może sobie z tym poradzić... A może to jakieś głebsze kompleksiki się odezwały?
            Tu już trzeba by panie profesorku psychoanalityka - może pomoże...
          • Gość: tojme Re: To juz przegiecie!!! IP: *.devs.futuro.pl 04.11.06, 13:00
            Cyfraczku biedaczku
            kompleksy w pasy
            albo może Pasy w kompleksy

nie wiem
            nie moja sprawa nie moje małpy i nie mój cyrk
            chciałbym ci tylko biedaczku powiedzieć
            że ty i twoja hipokryzja i świętoszkowość
            budzicie moje najgłębsze odruchy wymiotne
            ale jako żem człowiek na poziomie
            to i Twoją ksywę i nazwę Twojego biednego zakompleksionego klubiku
            piszę z DUżEJ
            PROSZę PANA DUżEJ litery
            bo tak mnie nauczyli w szkole i tego wymaga podstawowa i elementarna kindersztuba

i nie ma to nic na rzeczy że ani Ciebie Cyfraczku biedaczku ani Twojego klubiku
            nigdy nie będę szanował
            bo dla mnie jesteście kwintesencją tego co najgorsze w Polsce i polskiej piłce
            żeby było jasno i wyraźnie
            zranienie pana Ćmikiewicza to sk. syństwo i za to powinniśmy beknąć
            a człowiek który to zrobił powinien dostać dożywotni zakaz stadionowy

od tej odpowiedzialności nie uciekam i mam nadzieję że mój klub też
            natomiast ilekroć zaczepiam Cię panie Pasiasty hipokryto merytorycznie tylekroć
            uniciekasz podobnie jak Wałęsa do przodu
            pytanie jeden
            dlaczego w oświadczczeniu Twojego żałosnego klubu pojawia się zdanie o
            "gazowanych dzieciach i kobietach"
            byłem na meczu, bardzo blisko Twoich pasiastych kumpli
            NIE WIDZIAłEM żADNEGO DZIECKA I KOBIETY
            pytanie dwa: na meczu z ŁKS cały stadion wył "JUDE JUDE JUDE CAłA ŁóDź"
            co chciałbyś mi hipokryto w tym temacie powiedzieć?
            pytanie trzy
            Majdan Radosław szarpany przez ochroniarzy na Twoim stadionie w tunelu po
            derbach bodajże 2005. Oczywiście "ochroniarzy" należy rozumieć z przymrużeniem oka

trzy pytania
            proszę o trzy konkretne odpowiedzi
    • Gość: aco Cracovia skarży Mijailovicia do UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 00:04
      Tak to jest jak się wpuści bydło do do domu i myśli że zacznie się zachowywać
      jak ludzie. Nasrało w salonie a przegnane do obory ryczy że krzywda im się dzieje.
    • Gość: jony Re: "Płaczki żydowskie" i kapuś prezes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 00:25
      Nigdy nie umie ten człowieczek pogodzić się z porażką
    • Gość: jurko p.Filipiak to ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 00:35
      "W tym momencie poddenerwowany mocno zaczynam pisać pisemko do Green Peace,
      tyowarzystwa przyjaciól zwierząt i prokuratury - wszak przez cały mecz derbowy
      na wiosne oraz zazwyczaj kilka razy na kazdym innym meczu kibice Cracovii
      nawołują do znecania sie. nad psami, proponują zabawy w zoofilów(chca je..ć
      psy) itp. A przecież każdy wie, ze pies to najlepszy przyjaciel człowieka
    • Gość: zawiślak Cracovia skarży Mijailovicia do UEFA IP: *.ramtel.pl 04.11.06, 00:37
      a pasożyty nie pamiętają już derbów na własnym stadionie jak było ? - znacznie gorzej. Petrescu też dostał czymś z trybun i kilku piłkarzy.
      A ile morderców jest jeszcze na kałuży co ?
      Palenie "barw" to śmieszne, wszystkie te szmaty są w barwach : antywisła.
    • Gość: kat Cracovia skarży Mijailovicia do UEFA IP: *.media4.pl 04.11.06, 00:38
      Czy Polsce jest potrzebna liga piłkarska? Nie, bo: 1. mecze są pretekstem do
      awantur; 2. srodowisko jest kryminogenne; 2. drużyny klubowe nie odgrywają
      żadnej roli w Europie... Można jeszcze tak wymieniać, ale po co?
      • Gość: MK Re: Cracovia skarży Mijailovicia do UEFA IP: *.chello.pl 04.11.06, 00:50
        Zgadzam sie. Polska liga to dno.Ja po kilkudziesieciu latach wyleczylem sie z
        polskiej "pilki" i moje zycie jest lepsze:).Ogladam ligi zagraniczne lige
        mistrzow a ztych naszych "klasykow" najzwyczajniej sie smieje.
        A prezes Filipek powinien chyba raczej pomyslec czemu kibice jego klubu siegaja
        po noze...bo to juz nie zarty...
    • Gość: Anonim Cracovia skarży Mijailovicia do UEFA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 01:00
      z dużym żalem: "Kraków jeszcze nigdy tak jak dziś..."
      i ogromnym szacunkiem dla autora...
    • Gość: Kibic Re: Cracovia skarży Mijailovicia do UEFA IP: 57.66.197.* 04.11.06, 01:01
      przeciez ten klubik jest wierny kapusiowi ktory skonczyl marnie w celi

czego mozna od nich wymagac ?

niech sie sami rozwiaza bo wstyd calej Polsce przynosza
    • Gość: UEFA Cracovia skarży Mijailovicia do UEFA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 01:04
      Radowanowicz - 10 meczów kary,
      Wisła -3 punkty... nie! to przecież recydywa! -6.
      Przy następnej skardze - degradujemy.
      Crakovia i Legia +3 punkty (za wzorową postawę).
      • Gość: weteran47 Re: Cracovia skarży Mijailovicia do UEFA IP: *.dyn.optonline.net 04.11.06, 02:25
        A potem obudziles sie z tego snu i miales mokro w lozku
    • Gość: miki Cracovia skarży Mijailovicia do UEFA IP: *.autocom.pl 04.11.06, 07:10
      "Zły to ptak, co własne gniazdo kala"
      Swoje brudy powinniśmy prać u siebie ,a nie na oczach całej Europy.
      I kto się skarży aniołki z Cracovi .Teraz Wisła poczeka na mecz na stadionie przy ul.Kałuży o ile do tej pory Cracovia nie zostanie wykluczona z rozgrywek.
      Złoży skargę i bedzie dopiero wstyd na cały świat.Bo wiadomo co się będzie działo na stadionie wyzwizka ,rzucanie w graczy , świńskie głowy ,szaliki, itp.
      Ktoś w klubie zrobił krecią robotę Polskiej Piłce . Szkoda !
    • miki20075 Cracovia skarży Mijailovicia do UEFA 04.11.06, 07:24
      "Zły to ptak, co własne gniazdo kala"
      Swoje brudy powinniśmy prać u siebie ,a nie na oczach całej Europy.
      I kto się skarży aniołki z Cracovi .Teraz Wisła poczeka na mecz na stadionie przy ul.Kałuży o ile do tej pory Cracovia nie zostanie wykluczona z rozgrywek.
      Złoży skargę i bedzie dopiero wstyd na cały świat.Bo wiadomo co się będzie działo na stadionie wyzwizka ,rzucanie w graczy , świńskie głowy ,szaliki, itp.
      Ktoś w klubie zrobił krecią robotę Polskiej Piłce . Szkoda
    • kubala11 Re: Cracovia skarży Mijailovicia do UEFA 04.11.06, 07:49
      Moim zdaniem Filipiaka ubodło, że Cupiał nie zaprosił go do swojej loży na ten
      mecz. Przecież jednym z głównych argumentów donosu do PZPN-u był własnie ten
      fakt. Dlatego teraz odreagowuje swoje wkurzenie. Nie dość, że poległ sportowo
      to jeszcze został olany przez właściciela konkurencyjnej drużyny, co
      prawdopodobnie nadszarpneło jego ego. Ale czy to jest wystarczający powód
      donoszenia do UEFA? Raczej nie. Parchsiaści będą pisać, że to odpowiedź na
      zachowanie działaczy Wisły po wiosennych derby. Pewnie tak, ale zachowanie
      tychże zostało własnie przebite przez Filipiaka i jego współpracowników.
      Co najfajniejsze rasizm dzisiaj przeszkadza niektórym kibicom Cracovii
      wypowiadajacym sie na ichniejszym forum. No to wystarczy tam wejść i w
      wyszukiwarce napisać Petrescu. Pierwszy lepszy z brzegu przykład cyt."Autor:
      pasiak KRK (IP zapamiętane)
      Data: 10 sie 2006 - 23:07:05

jakas tam niegrozna sytuacja a facet rozwala bidon o ziemie, strasznie smieszny
      z niego gosc... taka wersja rumunskiej malpy :p" koniec cyt.
      Przypomina mi to przypowieść o drzazdze i belce.

• Gość: Fenol Re: Cracovia skarży Mijailovicia do UEFA IP: *.agh.edu.pl 04.11.06, 08:35
        Ja jestem kibicem Wisły i wydaje mi się że Filipiak ma trochę racji a trochę nie
        ma. Z kolei Jurczyński nie ma w ogóle racji. Na Derbach na Wiśle było od groma
        wulgaryzmów i trza coś z tym zrobić. Zamzkanie stadionu bije pryede wszystkim po
        uczciwych kibicach i to jest bes sensu, ale Jurku! coś trzeba robić a nie
        wycierać twarz frazesami! Poza tym moim zdaniem NIKT tak jak Ty nie podkręca
        spirali zawiści i homofobii wobec "drugiej strony błoń", ani Filipiak, ani
        Mikołajewicz, ani Lassota, ani Nikola. Muszę przyznać że werdykt Orange
        Ekstraklasy mnie rozśmieszył, mam miejsce na C, ale ch..., wejdę na B! I tu
        Craxa ma rację, poza tym koleś który zranił Cmikiewicza dalej sobie będzie
        biegał po stadionie i śmiał z wszystkich. A ja się bopję że kiedyś faktycznie
        przez niego nie oglądnę ważnego meczu
        • Gość: marek Re: Cracovia skarży Mijailovicia do UEFA IP: *.rabka.sdi.tpnet.pl 04.11.06, 13:41
          nie za bardzo wejdziesz , bo na B karnety w większości są wykupione i gdyby B
          miało przejąć karnetowców z C to trzeba było zweryfikować tydzień prze meczem
          kto nie przyjdzie , a musiało by to być 50% A i B .A sektor D w jakim takim
          stanie będzie na 30.11.2006 .Tak że mamy wycięte w jesieni 6 kolejek prawie
          za "głópote innych" .
          • Gość: Fenol Re: Cracovia skarży Mijailovicia do UEFA IP: *.agh.edu.pl 04.11.06, 14:29
            No to fajnie:-/. I powiedz mi czy nie powinno sie ukarać pojebów z obu stron
            a nie zamykać stadion albo jego część? Przecież to nie ma rąk i nóg! Naprawdę
            uważam że kto jak kto ale Jurczyński i Filipiak powini się wyjazać inicjatywą i
            połączyć siły w walce o spokój, a tak to oni wzajemnie czekają na to żeby drugą
            stronę upierdzielić. Każdy z nich wie co można by zrobić ale spokojnie czekają
            bezwolnie na burdy na derbach. A potem sie obrzucają gównem! Wstyd! Wolałbym
            mieć mądrzejszych prezesów w Krakowie! W Łodzi potrafią.
    • Gość: parkowy Filipiak ma bajzel u siebie ale sprzata na Wisle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 08:17
      Filipiak ma racje, ze dzialacze Wisly mieli obowiazek zareagowac na rasistowskie
      wrzaski wznoszone przez czesc publicznosci w czasie meczu.

Z drugiej strony obludne jest, ze Filipiak, ktory nie potrafi zaprowadzic
      porzadku wsrod kiboli na stadionie wlasnej Cracovii bierze sie za
      dyscyplinowanie kiboli na stadionie Wisly.
      • Gość: leon Re: Filipiak ma bajzel u siebie ale sprzata na Wi IP: *.centertel.pl 04.11.06, 11:23
        jakie rasistowskie???
        bojówa craxy sam cie ochrzciła JUDE GANG,
        a sami siebie nazywaja zydami,
    • Gość: PRO PUBLICO BONO a czy ktos wspomni zamordowanych Wiślaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 08:34
      A czy ktoś wspomni zamordowanych kibiców Wisły? Zabiły ich pasiaste bękarty
      wielokrotnie podpuszczane przez profesorka.
      A Filipiak widział napisy na blokach na Kozłówku czy Dąbiu. Przecież to jest
      podżegnywanie do dalszych mordów.
      Cracovia pro publico bono winna być jak najszybciej rozwiązana!
    • Gość: Piskle Cracovia skarży Mijailovicia do UEFA IP: 213.134.176.* 04.11.06, 09:38
      PAranoja polega na tym, że:
      - Mijailovic kibicom Cracovii, w odpowiedzi na wyzwiska gdy schodził z boiska
      POMACHAŁ...FAktycznie, karygodne zachowanie.
      - Na derbach nie było antysemickich piosenek. Nie było niczego odwołującego się
      do Holocaustu etc, byłam na trybunce C w czasie meczu więc wiem. Oczywiście
      śpiewano piosenki w czasie których padały przekleństwa na "Żydów" tylko że każdy
      kibic w POlsce wie że kibice Cracovii sami tak o sobie mówią, nazywając się np.
      Jude Gang. Nie wspominając o tym, że ich doping składał się tylko z obelg na Wisłę.
      Ale jak wytłumaczyć to UEFie?

Cracovia jest najgorszym pod kątem kultury na stadionie zespołem w Orange
      Ekstraklasie i jeszcze śle donosy do UEFA na jedyną drużynę która reprezentuje
      POlskę w europejskichpucharach. Zazdrość?
      • Gość: Farinos Re: Cracovia skarży Mijailovicia do UEFA IP: *.eranet.pl 04.11.06, 09:57
        Nie zazdrość, pielęgnowane przez lata kompleksy brzydszej, głupszej i
        biedniejszej sąsiadki.Dostali kolejny raz w dupę, wszyscy sie z nich smieją, w
        Europie nikt o nich nie słyszał, żeby UEFA nie pomyslała, że to donos Wisły na
        Wisłę;-)O o ksc moga nie wiedzieć, bo i skąd? O Cyrankiewiczu i kolaboracji z
        zaborcami powoli się zapomina
    • Gość: krakus Re: Cracovia skarży Mijailovicia do UEFA IP: *.5.15.vie.surfer.at 04.11.06, 10:04
      100%,za antysemityzm powinno sie karac nie cholota siedzi w klatkach.
    • Gość: nigger Wykluczyc cracovie z ligi IP: *.ipartners.pl 04.11.06, 10:09
      Przez takich klamcow skarzypytow nie dostaniemy EURO. To klub ktory obraza
      dobra pamiec Papieza.
      • Gość: Cyfra Re: Wykluczyc cracovie z ligi IP: *.w.pppool.de 04.11.06, 10:15
        Na organizacje ME nie mamy zadnych szans!Z czym?Bez stadionow,autostrad,dobrych
        drog i bazy chotelowej?Czlowieku zejdz na ziemie.Dawno juz widomo ze Wlosi
        dostana.I slusznie bo lepiej to zorganizuja.
        • Gość: baraja Re: Wykluczyc cracovie z ligi IP: *.eranet.pl 04.11.06, 10:35
          Bez CHoteli może być faktycznie ciężko,może byś czasem do słownika zajrzał
          analfabeto :-) Takich kibiców ma ksc, niedouczeni ale gęba pełna frazesów. Jak
          Filipiok.
          • Gość: Cyfra Re: Wykluczyc wisle z ligi IP: *.w.pppool.de 04.11.06, 10:54
            baraja buraku,ja jestem dyslektykiem a poza tym nie mieszkam 20 lat w kraju.Na
            co dzien uzywam innego jezyka.Ale to dla ciebie pojecie obce,skoro ty nie umiesz
            tak prostej rzezcy zrozumiec ze na 1 miejscu jest zdrowie czlowieka a nie jakies
            tam trybuny..
            Pan profesor Filipiak pieniadze Cracovii daje a nie pozycza tak jak Cupial....
            Zreszta wasz klubik to jest zwyczajna ubecka pralnia....
            • marka77 Re: Wykluczyc wisle z ligi 04.11.06, 11:02
              To skad tak dobrze sie orientujesz, jaka mamy w Polsce infrastrukture?
              • Gość: Cyfra Re: Wykluczyc wisle z ligi IP: *.w.pppool.de 04.11.06, 11:09
                Jestem przecietnie w Polsce 1 na miesiac sluzbowo...
                Zreszta o polskich drogach,korupcji i innych przekretach powszechnie w Europie
                wiadomo.
                • Gość: gimli Re: Wykluczyc wisle z ligi IP: *.chello.pl 04.11.06, 12:32
                  No właśnie... "powszechnie w Europie wiadomo"... A skad koteczku wiadomo???
                  Oczywiście między innymi z takich donosów jak ten profesorka z za wielkim ego,
                  za to pewnie z za małym nie tylko rozumkiem... To podobnie jak z PiS i
                  Kaczyńskimi - kilku którym skończyły sie układy i dojścia zaczęło słać
                  alarmistyczne listy po europejskich gazetach jakie to tu gwałty, nietolerancja,
                  faszyzm i totalitaryzm... No i potem - jak sam to ilustrujesz najlepiej padają
                  takie właśnie słowa: "powszechnie w Europie wiadomo, że w Polsce to..."
            • Gość: baraja Re: Wykluczyc wisle z ligi IP: *.eranet.pl 04.11.06, 13:40
              Jesteś nieukiem, dyslektyk, to taki który ma kłopoty z wymową. Z ortografią
              dysgrafik.Tyraj dalej u szkopa, nie dziwie sie, że taki tuman nie znalazł w
              Polsce pracy. Chociaz pewnie w rodzinnej wsi krówki mógłbys pasać tak samo jak
              u bauera:-)O jakim zdrowiu piszesz, skoro bandyci z twego klubiku rzucali
              krzesłami w ludzi.Jestes chory z nienawiści, w połączeniu z innymi problemami
              twej psychy zaciera ci się kontakt ze światem realnym. To właśnie jest psychoza
              depresyjno-maniakalna.
            • Gość: marek Re: Wykluczyc wisle z ligi IP: *.rabka.sdi.tpnet.pl 04.11.06, 13:46
              a jakiego uzywasz języka buraku - hebrajskiego !?
            • krwawy.zenek Filipiak - precz z polskiej piłki nożnej 04.11.06, 13:50
              Czas takich buraków już się skończył. Z takimi ludźmi tu zawsze będzie bagno.
          • krwawy.zenek Re: Wykluczyc cracovie z ligi 04.11.06, 13:52
            Cracovia do III ligi, dla Filipiaka dożywotni zakaz działalności w sporcie. To
            na początek.
      • krwawy.zenek Re: Wykluczyc cracovie z ligi 04.11.06, 10:36
        Gość portalu: nigger napisał(a):

> Przez takich klamcow skarzypytow nie dostaniemy EURO. To klub ktory obraza
        > dobra pamiec Papieza.

Oczywiście. Wszelkie granice zostały przekroczone.
    • Gość: Greeg Cracovia skarży Mijailovicia do UEFA IP: *.ramtel.pl 04.11.06, 10:34
      Ale ten dziennikarzyna jest marny, nie zadal sobie nawet trudu zeby sprawdzic skad nadleciala butelka ... A poleciala ona z sektora A lub B czyli takiego na ktorym zasiadaja rodziny z dziecmi ... Sektor C jest umiejscowiony dokladnie po 2 stronie, wiec niby czemu maja zamknac mi sektor ??
      Pozatym niech ktos jak chce obejrzy sobie filmiki z oprawy.To my dodajemy kolorytu tej szarel polskiej pilce.
    • krwawy.zenek rozwiązanie jest jedno 04.11.06, 10:35
      Cracovia do III ligi a dla Filipiaka dożywotni zakaz działalności w sporcie.
      To jest niewiarygodna beczelność - tyle razy karani (i tak bardzo łagodnie)
      przez władze piłkarskie, na derby wpuszczenie dzięki usilnym staraniom
      gospodarza - Wisły, w warunkach wielokrotnej recydywy dopuszczają się
      bezczelnego chamstwa, demolują stadion gospodarzy (choć obiecywali, że derby
      przebiegną w sportowej atmosferze). Teraz jeszcze mają czelność kłamliwie
      skarżyć na Wisłe. To przekracza wszelkie granice.
    • Gość: tomek Filipiak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 10:41
      jesteś burakiem. Przynosisz wstyd Krakowowi, nie chcemy cię tu
      • Gość: Cyfra Re: jurczynski IP: *.w.pppool.de 04.11.06, 10:57
        jesteś burakiem. Przynosisz wstyd Krakowowi, nie chcemy cię tu!
        Robisz zle dla Cracovii......jak i dla wisly!

p.s.tomku a ty z ktorej wsi do wielkiego Krakowa przyjechales?
        • marka77 Nie pomoga doktoraty, kiedy czlek jest ... 04.11.06, 11:04
          ... chamowaty
        • Gość: PIKO Re: jurczynski IP: *.chello.pl 04.11.06, 11:10
          Brawo CRACOVIA!!!!!!!!!!!!
          Wisła ma takich kibiców że śmiech na sali.Kibice sukcesu,ja cupiał mówił o odejściu to wszyscy dygali.Nik ze strachu nie powiedział na niego złego słowa.A mogli.
      • krwawy.zenek Filipiak to lepper polskiej piłki nożnej 04.11.06, 13:48
        Dość tej kompromitacji
    • Gość: luga SRacovia - klub bandytow!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 11:06
      brudy pierze sie we wlasnym gronie, niewiniatka sie znalazly!!
      • Gość: Cyfra Re: SRacovia - klub bandytow!!! IP: *.w.pppool.de 04.11.06, 11:12
        Gość portalu: luga napisał(a):

> brudy pierze sie we wlasnym gronie, niewiniatka sie znalazly!!

I tak tez zaczelismy czynic.No ale skoro tu sa ubeckie uklady , rowni i rowniejsci
        trzeba bylo isc dalej po sprawiedliwosc.
        Pretensje miejcie do jurczynskiego!
        • Gość: leon jak ktos jest łąjzą, to zawsze bedzie szukał IP: *.centertel.pl 04.11.06, 11:31
          winowajców naokoło tylko nie u siebie,
          legionosci, lechici itd jak dostawali w dupe od wisły, nigdy nie skarżyli się
          na sedziów, tylko filipiak ma zawsze problem, to swiadczy jednak o braku klasy
          zakompleksiony burak (niby profesor)
          tak pie..sz o układach siurze, jakies dowody? pisuary też tak gadaja, tyle
          ze nic z tego nie wynika
          opluwac kazdy potrafi, przyjedz frajerze do polski, do krakowa to pogadamy

• Gość: Cyfra Re: jak ktos jest łąjzą, to zawsze bedzie szukał IP: *.w.pppool.de 04.11.06, 11:40
            Gość portalu: leon napisał(a):

> winowajców naokoło tylko nie u siebie,
            > legionosci, lechici itd jak dostawali w dupe od wisły, nigdy nie skarżyli się
            > na sedziów, tylko filipiak ma zawsze problem, to swiadczy jednak o braku klasy
            > zakompleksiony burak (niby profesor)
            > tak pie..sz o układach siurze, jakies dowody? pisuary też tak gadaja, tyle
            > ze nic z tego nie wynika
            > opluwac kazdy potrafi, przyjedz frajerze do polski, do krakowa to pogadamy
            >
            > A co przyjdziesz z siekiera czy nozem ?Straszyc maly pomiocie ubecki to mozesz
            takiego jak ty a nie mnie.A Krakow to moje rodzinne miasto od pokolen,a nie jak
            u ciebie od paru lat...
            • marka77 Re: jak ktos jest łąjzą, to zawsze bedzie szukał 04.11.06, 11:44
              Tylko jak sam piszesz, krótko tu bywasz, a realia tego co się dzieje znasz chyba
              z jedynie slusznej strony www.cracovia.pl i z telewizji nędzy i rozpaczy, czyli
              z TVN. Tylko prosze nie wyzywaj mnie od ubeckich pomiotów (normalne dla kibiców
              Craxy) bo, bo w urodzilem sie w 77 i na nikogo nie zdazylem doniesc.
              • Gość: Cyfra Re: jak ktos jest łąjzą, to zawsze bedzie szukał IP: *.w.pppool.de 04.11.06, 11:54
                marka77,w obecnych czasach nie trzeba byc na miejscu aby dobrzecos wiedziec.Mam
                wielu kolegow ,kibicow wisly i wcale ich nie wyzywam bo oni tez tego wobec mnie
                nie robia.Ale jak mi ktos ubliza i straszy to co mam nadstawic drugi policzek...
                Zreszta to nie jest tylko moje zdanie ze sa rowni i rowniejsci.Kibice innych
                klubow maja tez takie zdanie i nie tylko z nami zaprzyjaznieni.Np.GKS Katowice!
                Jesli ma byc w Polsce dobrze musza sie skonczyc uklady i przywileje np.wisly.
                Ze kara dla was jest smieszna twiedza tez sami niektorzy wislacy.Ci ktorzy
                patrza dalekowzrocznie i sa obiektywni.
                Jeszcze raz podkresle!Zostal zraniony czlowiek,drugi trener gosci,ikona polskiej
                pilki!Nie mozna mowic ze nic sie nie stalo i tuszowac sprawy!Bo w ten sposob daje
                sie bandytom ciche przyzwolenie do dalszego dzialania...
                • marka77 Re: jak ktos jest łąjzą, to zawsze bedzie szukał 04.11.06, 12:11
                  Dobrze piszesz. Wstyd na nas kibicow Wisly za to co bylo na Derbach. Chodze na
                  sektor C i juz po meczu na forum Wisly pisalem, ze powinni nam stadion (caly)
                  zamknac na 1 mecz. Moze by sie wtedy zarzad wzial na powaznie za fiutow, ktorzy
                  robia bydlo na stadionie Wisly.
                  Ale przyznaj sam - czy droga, ktora poszla Cracovia jest dobra? Kapowanie klubu
                  z tego samego, kraju, ba, miasta, to przeciez strzelenie sobie samoboja. Kolejna
                  rzecz, ze ja i Ty to sobie tu podyskutujemy, a potem spokojnie wrocimy do swoich
                  zajec. Ale dla bydla ze stadionow, te dzialania, to nakrecanie spirali
                  nienawisci. To nie jest dobre.
                  • Gość: Cyfra Re: jak ktos jest łąjzą, to zawsze bedzie szukał IP: *.w.pppool.de 04.11.06, 14:47
                    Widzisz,kary powinny byc jednakowe dla wszystkich.Nam zamknieto stadion na
                    rzadanie jurczynskiego na dwa mecze,po klamliwych oskarzeniach tego pana.
                    U was warunkach recydywy/pobicie pilkarzy Arki/ i teraz zranienie trenera,kara
                    powinna byc dwukrotna.Widzisz ja mieszkam w Niemczech i pamietam jak sie
                    wstydzilem za waszych zatrzymanych kiboli przez niemiecka policje jadacych na
                    mecz pucharowy z Schalke.Telewizja pokazywala odebrane im noze,tasaki ,lancuchy
                    i siekiery..totalna wiocha,cos niepojetego dla przecietnego europejczyka!
                    I bedzie tak dalej dopuki jurczynski bedzie wmawial opini publicznej ze u was sa
                    tylko porzadni kibice.W ten sposob daje im parasol ochronny i posrednio podsyca
                    do nienawisci.
                    Tylko wspolne dzialania w walce z bandytyzmem,obydwoch krakowskich klubow jest
                    gwarancja na zmiane tej patologicznej sytuacji.
                    Wracajac do derbow,to spruboj potrzyc na to z innej strony.Zostal podczas meczu
                    zraniony trenr gosci,a jurczynski i "obiektywne" media o tym prawie nic nie
                    mowia.Temat nr.1 to zniszczenie pare kszselek...Gwarantuje Ci ze gdyby to sie
                    zdyrzylo na Cracovii to cala Polska by huczala o bandytach ktorzy ranili trnera
                    i rzadano by zamkniecia stadionu lub nawet gorszej kary...Widzisz nikt nie jest
                    glupi i kazdy wie ze "kszeselka" to jest temat zastepczy zeby odwrucic uwage
                    opini publicznej ....I to jest najgorsze.Gdyby jurczynski i komisja ligi
                    postapili inaczej napewno pozniejsze wydarzenia byly by inne..
                    Nie moze byc tak ze jedni moga wszystko a inni nic....
                    Recze Ci ze za cos takiego w Niemczech /i to w warunkach recydywy/ klub by byl
                    surowo ukarany nawet z cofnieciem licencji wlacznie...
                    A odnosnie hasel to juz w tamtym roku puszczono w TV niemieckiej material z
                    poprzednich derbow na wisle.Byly tam hasla Cyklon "B",Zydzi do gazu itp...
                    No ale komisja ligi i jurczynski znowu nie widzieli w tym nic zlego...
            • Gość: marek Re: jak ktos jest łąjzą, to zawsze bedzie szukał IP: *.rabka.sdi.tpnet.pl 04.11.06, 13:54
              pewno wyjechałeś do rodzinnej JEROZOLIMY ?
      • Gość: PiSowiec GTS Wisła Kraków klub ubeków i zdrajców Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 12:53
        Razem z CWKS to sobie we własnym radzieckim gronie moze czyścicie brudy, ale z
        POLSKOŚCIĄ to GTS Wisła Kraków ma tyle wspólnego co mniej więcej komuniści z
        Jaruzlskim, Kiszczakiem i innym tałatajstwem.
        GTS Wisła Kraków przez 60 lat nasiąkneła Ubekami takimi jak Kapka, Mietta-
        Mikołajewicz i wkrótce PiS ten układ GTS i CWKS z PZPN rozwali i wyjda na jaw
        wszelkie szwindle UBecji w tym milicyjnym klubie
        • Gość: marek Re: GTS Wisła Kraków klub ubeków i zdrajców Pols IP: *.rabka.sdi.tpnet.pl 04.11.06, 14:02
          ALE w 1939 roku to kapitalistyczne Leśne dziatki rwały do francji i anglii
          przez rumunię tak walczyli z hitlerowkim najeźdzcą , no to im się stalin
          odwdzięczył , aż sie wykrwawili i jako zwycięzca wszedł .A Francuzi i Angole
          nas olali .A kto z kim sabotował i jak było to co ty 10-latku możesz
          wiedzieć .Co najwyżej od twego tatusia który miotłą się do rzemiosła
          przyuczał , bo książek mu się czytać nie chciało .
    • Gość: Tom181 Cracovia skarży Mijailovicia do UEFA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 11:10
      Dokładnie takie same gesty z kpiącym uśmiechem i spluwając w stronę kibiców
      wykonywał Jacek Wiśniewski (Cracovia) wracając wzdłóż sektora A po samotnym
      pozdrowieniu kibiców swojego klubu. To napewno także jest na materiałach video
      z tego meczu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka