Dodaj do ulubionych

Leo Beenhakker to jednak idiota...

IP: *.aster.pl 09.11.06, 15:49
Patrząc na skład na Belgię widać wyraźnie, że mecz z Portugalią to był
przypadek. Powiem więcej - to był wypadek przy pracy! Leo nie jest dobrym
selekcjonerem - on się prosi o klęski. Z Finlandią i Serbią się udało
Kazachstan się nie liczy, bo on nie jest w stanie nikogo pokonać. Ale z
Portugalią piłkarze oszukali Leo i stąd nie ponieśliśmy klęski...

Kuriozalny wniosek oszołoma ? Teoria spiskowa ?
W kadrze są Dudka, Wasilewski, Murawski, Frankowski i Brożek.
W kadrze NIE MA Szali, Gizy, Grzelaka, Szałachowskiego i drugiego Grzelaka.

Niestety Leo pokazał, że z Belgią chce ponieść klęskę - gwarantuję ją ten
skład, a raczej brak w/w piłkarzy - czyli jest idiotą...
Obserwuj wątek
    • forumowicz_pospolity Re: Leo Beenhakker to jednak idiota... 09.11.06, 17:36
      pożyjemy zobaczymy
      z Portugalią też miały być bęcki
      • Gość: POLSKA_BELGIA 1:0 -----"smutny-kibic" to pacan IP: *.1.251.72.1dial.com 15.11.06, 22:55
        Polska - belgia 1 : 0

Te smutny-kibic, taki z ciebie expert jak z Tomaszewskiego, hi hi
        • Gość: kibic_wesoły Re: -----"smutny-kibic" to pacan IP: *.os1.kn.pl 16.11.06, 08:06
          Gdzie się rodzą tacy idioci jak smutny_kibic ???? On nawet do czyszczenia butów
          Beenhakkera by się nie nadawał :]
    • Gość: man SZALA?! buehehehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 11:14
      no chyba oSZALAłeś?!! SZALACHOWSKI? oSZALACHOWałes chyba:)
    • dashu Re: Leo Beenhakker to jednak idiota... 10.11.06, 12:54
      Niby masz racje :P hehehehe ja wiem po co on bierze Dudka i Frankowskiego!? i
      kiepski z niego trener ale np. Bronowicki :D tak jakby odkrycie
      Beenhakkera... :P cos tam mu sie udało [jednak za mało :P]
      • Gość: bylejaki Re: Leo Beenhakker to jednak idiota... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 13:38
        ola Boga przestancie juz z tym Bronowickim bo wyjdzie na to ze jest mega
        gwiazda, wporzo gosc prywatnie, ale ocenmy go po kilkanastu wystepach bo na
        razie to wyszedl mu jeden mecz zycia i tyle, w lidze wcale nie blyszczy.
        poczekajmy z tymi zachwytami.Zycze mu jak najlepiej mimo ze reprezentuje tak
        parszywe barwy:)
        • rudestus0700 Re: Leo Beenhakker to jednak idiota... 10.11.06, 15:05
          Ależ w tym kraju zawsze tak było. Kilka miesięcy temu zbawcą polskiej piłki miał
          być niejaki Dawid Janczyk, a dziś nikt już nie krzyczy Janczyk do kadry. Że
          wcześniejszych Zbawców Polskiej Piłki przypomne: Moskała(w którego sam mocno
          wierzyłem), Olszar, Mila, Brożek itp. Nie twierdze, że to byli czy są słabi
          zawodnicy, ale bez przesady. A jeśli chodzi o Bronowickiego to pytam się, który
          jest prawdziwy? Ten z Portugalią czy ten z Kazachstanem?
      • Gość: ToMi Re: Leo Beenhakker to jednak idiota... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 15:21
        no Dudka to on raczej nie bierze co najwyżej Dudke!! to taki obrońca grający
        wisle bo widze ze znasz sie jak moja 10 letnia siostra na piłce!!
        • Gość: Krysia Re: Leo Beenhakker to jednak idiota... IP: *.access.telenet.be 11.11.06, 19:47
          czego oczekujecie po meczu Polska-Belgia?
        • Gość: nee! Re: Leo Beenhakker to jednak idiota... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 13:10
          idiota to jestes ty frajerze heheh walisz wozek a niewiesz nic o pilce ! sam
          lepiej bys niepoprowadzil naszej reprezentacji.Trenerow sie sadzi za wyniki a
          nie za to kogo powoluje a narazie mu wychodzi..a czy z portugalia byl wypadek
          to niewiem poprostu gra sie jak przeciwnik pozwala... z Belgia gralismy na
          wyjezdzie na ciezkim terenie i cieszmy sie z wygranej Smolarek mogl strzelic
          jeszcze z 2 bramki .Tak idioto pod jego wodza styl naszej gry i wiara w
          zwyciestwo wzroslo a poziom twojej inteligencji caly czas spada tym sie roznisz
          <lol2>:D
      • Gość: Hahit Re: Leo Beenhakker to jednak idiota... IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.06, 15:44
        s6.metaldamage.pl/c.php?uid=124208
        to jest filmik który pokazuje dlaczego LEOn jest idotą jego miny podczas
        meczów!! Dobre
    • mroofka2 Re: Leo Beenhakker to jednak idiota... 10.11.06, 16:25
      może najpierw poczekajmy do środy i wtedy
      podyskutujemy.
      mecz z portugalią to był najlepszy mecz
      naszej reprezantacji chyba w całej historii;)
    • Gość: Wąsik Re: Leo Beenhakker to jednak idiota... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 21:33
      Ostre słowa...... Ja uważam ze człowiekowi trzeba dać czas i go pózniej
      rozliczyc. W tej dzisiejszej kadrze brakuje Iwańskiego, Łobodzińskiego i
      Szali ,reszta z braku laku!!!
      • Gość: tojme Re: Leo Beenhakker to jednak idiota... IP: *.devs.futuro.pl 11.11.06, 12:33
        branie do kadry Dudki to proszenie się o kłopoty w obronie. O ile oczywiście zagra.
        Baszczyński to też nieporozumienie. Bo jest w bardzo ale to bardzo słabej formie.
        Kolejny problem to Brożek i Frankowski. Ten pierwszy z 15 sytuacji wykorzystuje
        średnio 1-2, ten drugi jest cieniem samego siebie więc po co w kadrze?
        pożywiom uwidim jak orły zagrają...
        ps. Szali w kadrze nie widzę. Natomiast Łobodzińskiego i chyba mimo wszystko
        Iwańskiego tak.
        • rudestus0700 Re: Leo Beenhakker to jednak idiota... 11.11.06, 18:39
          Swego czasu też byłem mocno przekonany do Iwańskiego i Łobodzińskiego jednak mam
          wrażenie, że gdy przychodzi walczyć z niezłymi w Polsce drużynami to wypadają
          blado. Mimo to jestem za tym by ich spróbować. Ciekawe, że nie pojawiło się tu
          nazwisko Wichniarka. Rozumiem, że dla niektórych może to zabrzmieć śmiesznie,
          ale jego ostatnia forma sprawia, że można go ewentualnie brać pod uwagę jeśli
          nawet nie jako ważnego piłkarza to przynajmniej alternatywę. Czy naprawdę jest
          teraz w gorszej formie niż choćby Frankowski?
          • Gość: fan lecha Re: Leo Beenhakker to jednak idiota... IP: *.icpnet.pl 11.11.06, 21:31
            Według mnie leo jest lepszy niż np janas engel itp. dlatego nie ma co nazekac
            bo lepszego nie bedziemy mieli. a ten co muwi o benhakerze idiota ten sam nim
            jest. kto by powołał szale? chyba tylko janas
    • Gość: KIBIC POLSKI Re: Leo Beenhakker to jednak idiota... IP: *.icpnet.pl 11.11.06, 21:34
      SZALACHOWSSSSSSSKIIIIIII??????JUZ PRĘDZEJ ZAKRZEWSKIEGO POWOŁA.SZALA?LEPSZY
      JEST MURAWSKI.
      • Gość: Gość Re: Leo Beenhakker to jednak idiota... IP: *.access.telenet.be 11.11.06, 22:50
        wygramy????
        • rudestus0700 Re: Leo Beenhakker to jednak idiota... 12.11.06, 00:53
          Jak nie postawie na Polaków znowu u buka to jakieś tam szanse mamy. Żeby
          wzmocnić szanse pójde postawić na Belgów...
    • Gość: borbali Re: Leo Beenhakker to jednak idiota... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 17:02
      Tytuł wątka jest ostry,ale powoływanie Frankowskiego i Dutki uzasadnia go.
    • Gość: ksawekk Re: Leo Beenhakker to jednak idiota... IP: *.chello.pl 12.11.06, 20:22
      jestes bardzo smutny...szala??? szalachowski??? oni sie moze w legiuni ciut
      wyrozniaja (i to nie zawsze) ale zeby od razu do kadry no i pewnie jeszcze za
      wlodarczykiem tesknisz hahaha...a ogladalas ostatnio mecze lecha??? murawski
      rzadzi jeszcze troche i sobolewskiego w kadrze wygryzie..a z dudka i wasilewskim
      sie zgadzam sa do bani...pozdrawoam
    • Gość: monikale Re: Leo Beenhakker to jednak idiota... IP: *.orange.pl 13.11.06, 23:11
      Idiota? Czy jest ktoś, kto myślał, że tak ułoży się scenariusz w meczu z
      Poltugalią? Jak obstawiałam w zakładach remis w tym meczu, to wszyscy mnie
      wyśmiali, a jednak okazało się, że byłam kobietą małej wiary:( I nie mówcie,
      że to był przypadek, bo nasi byli świetni i ja lepszego meczu nie pamiętam. Po
      Belgii będziemy mogli ich rozliczać. A teraz powinniśmy im kibicować,
      niezależnie od tego czy Leo to inteligentny inaczej!
      • piotr33k2 Re: Leo Beenhakker to jednak idiota... 14.11.06, 00:31
        frankowski wejdzie na zmiane i strzeli a dudka to rzeczywiscie tragedia, zawsze
        w ważnych meczach daje d... na całego i po jego indywidualnych błędach padają
        gole dla rywali.
        • Gość: left Re: Leo Beenhakker to jednak idiota... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 15:37
          Dudka potrafi w czasie meczu raz piłkę kopnąć i zawalić dwie bramki.
    • Gość: DON wow pan warcholek IP: *.dip.t-dialin.net 14.11.06, 09:41
      nie czytalem nigdy jeszcze nic bardziej debilnego.sorry ale tutraj anwet nnie
      wygrasz tytulu tak glupie ze az smieszne ,oniewaz top jest smutne i
      ostrzegajace.w poslce tacy jak ty doprowadzili do upadku
    • Gość: komentator zamiast komentarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 21:14
      wal się, kretynie
    • cyt_chelm Re: Leo Beenhakker to jednak idiota... 15.11.06, 22:41
      Mam nadzieję, że jest ci przynajmniej głupio. Bo na to, że z prostactwa się
      wyleczysz nawet nie liczę
    • Gość: math1987 Re: Leo Beenhakker to jednak idiota... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 22:44
      leo benhaker to dobry trener wie co robi przecierz wygraliśmy z belgią 1:0
      czego wy jeszcze chcecie
    • Gość: yhwh Re: Leo Beenhakker to jednak idiota... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 22:47
      Jezeli Leo jest idiotą, to ty smutny kibicu jestes idioto do potęgi milionowej.
      Chciałbym kiedyś zobaczyć twoją smutna facjatę - do ktorego zoo mam sie
      wybrac???
    • Gość: kate.g Re: Leo Beenhakker to jednak idiota... IP: *.cable.mindspring.com 15.11.06, 23:21
      Skoro tak wierzyliscie w Polske to czemu mu nie nawrzucaliscie przed meczem, tylko dopiero jak
      poznaliscie wynik? Teraz to nie sztuka.
    • Gość: bungo Re: Leo Beenhakker to jednak idiota... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 23:33
      straszny z ciebie łoś
    • Gość: js Re: Leo Beenhakker to jednak idiota... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 00:08
      Sam jestę idiotą i skończonym kretynem i wogóle się nie znasz na piłce nożnej!!
      Popierdułka i baran z ciebie lewusie!!!
    • Gość: marys Re: Leo Beenhakker to jednak idiota... IP: *.ernet.m4.pl 16.11.06, 01:39
      no... teraz to na idiote wyszedles ty...
      nie tylko wynik, ale i sposob rozumowania moze o tym swiadczyc
      przerzuc sie moze na ping-pong, bedzie ci latwiej z komentarzami
    • Gość: pablo Re: Leo Beenhakker to jednak idiota... IP: 80.50.243.* 16.11.06, 09:14
      ja się na piłce nie znam dobrze (poza tym, że znam zasady gry:)),a le teraz
      trochę ci głupio z powodu tego komentarza, co? po co zaraz takie mocne słowa...
    • Gość: RAFIO Re: Leo Beenhakker to jednak idiota... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 10:54
      Cześć smutny kibicu. Trochę więcej wiary w innych ludzi. Odpowiedz sobie sam kto
      tu jest teraz idiotą. Następnym razem jak będziesz chciał kogoś obrazić , to się
      zastanowisz.
    • Gość: josifek Re: Leo Beenhakker to jednak idiota... IP: *.fastres.net 16.11.06, 11:00
      widac,ze wystarczy Zydem byc aby w oczach pewnych prawdziwych Polakow idiota tez
      byc...aby tak wiecej przypadkowych zwycienstw...
    • Gość: Realista Re: Leo Beenhakker to jednak idiota... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 11:59
      To wlaśnie polska mentalność. Zamiast się cieszyć,gdy wygrywamy i szukać
      rozwiązania gdy przegrywamy, to zawsze znajdą sie jacyś idjoci co będą wszystko
      i wszystkich krytykować. Dla Leo należy się szacunek.
      • mroofka2 Realisto. 20.11.06, 23:00
        zgadzam się! Polska mentalność...
    • Gość: Al;ojz Re: Leo Beenhakker to jednak idiota... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 12:19
      Ty jesteś durniem kretynie. Pewnie pracujesz w PZPN
    • everto Re: Leo Beenhakker to jednak idiota... 16.11.06, 12:22
      sie znasz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka