Dodaj do ulubionych

Żewłakow: Mogę być stoperem

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 18:01
legia miszcz
Obserwuj wątek
    • Gość: ktoś Żewłakow nie grał w wygranych meczach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 18:26
      "Żewłakow nie grał w wygranych meczach z Kazachstanem i Portugalią..."-ot i
      powód naszych zwycięstw:)
      • Gość: ja znowu przesada IP: *.0.251.72.1dial.com 10.11.06, 18:46
        obecnosc jednego pilkarza, lub jego nieobecnosc, to tylko 1/11 problemu, co
        najwyzej - do tego dochodzi jeszcze taktyka druzyny, no i co tu gadac potrzeba
        nieco szczescia.
        • Gość: y2k Re: przesada IP: *.aster.pl 10.11.06, 20:41
          chyba nie ogladales meczu benfica-celtic. jeden koleszka "zalatwil" benfice
          3:0. a co do Zewlaka to to samo mowil przed mundialem wiec niech zamilknie na
          wieki i sie wezmie za kopanie.
          • Gość: ksin Re: przesada IP: *.netcontrol.pl 11.11.06, 10:31
            cala nadzieje w Leo,
            ze kiksiarza nie wystawi do gry
            bo inaczej bedzie pozamiatana...
    • Gość: - Belgowie mają Dudkę i Franka. My nie mamy szans... IP: *.aster.pl 10.11.06, 18:40
      • Gość: ja trza teraz wspierac naszych a nie marudzic IP: *.0.251.72.1dial.com 10.11.06, 18:44
        Trza teraz wspierac naszych a nie marudzic, marudzenie zostawmy na potem jak
        ewentualnie przegramy. Teraz nie jest czas na takie rzeczy, teraz nalezy
        wspierac naszych pilkarzy.
    • Gość: bombardier A podobno Żewlakow... IP: *.promax.media.pl 10.11.06, 21:37
      czytuje Remarqua, Dostojewskiego, slucha Chopina, Bacha i z pamieci potrafi
      zacytowac calego Lermontowa Puszkina...to ci dopiero historia...
      • Gość: marcin Re: A podobno Żewlakow... IP: *.96-81-70.mc.videotron.ca 10.11.06, 22:14
        Mnie tylko zastanawia jedno. Jakim to sposobem trzeba motywowac doroslych
        ludzi "profesionalistow" itd. itp. do tego zeby grali tak jak najlepiej
        potrafia? Zawsze wydawalo mi sie, ze gra w reprezentacji kraju jest
        wystarczajaca motywacja do pokazania najlepszych swoich umiejetnosci. Cos mi
        sie wydaje,ze wspolczesni pilkarze jakos tak olewaja reprezentacje. Daja z
        siebie wszystko tylko w sytuacji kiedy maja noz na gardle. A przeciez
        reprezentacja to wizytowka kraju i ligi, to "najlepsi z najlepszych". Moze czas
        zaczac ich traktowac jak kazdy pracodawca pracownika? Bez wynikow zero premi
        itd. Moze czas "skopac im zadki" kiedy nieprzykladaja sie do swojej pracy i
        olewaja reprezentacje?
        • Gość: ja znowu o tym mozna podyskutowac IP: *.0.251.72.1dial.com 10.11.06, 22:49
          cykorstwo bylo widoczne nie tylko u niego ale i wiekszosci naszych zawodnikow
          na MS w Niemczech, dopiero za Beenhakera to sie nieco zmienilo - nie ma sensu
          teraz wyciagac starych spraw
          jak sie bedzie komus wypominac tylko te najgorsze rzeczy to sie go w koncu
          udupi.
          • Gość: ksin Re: o tym mozna podyskutowac IP: *.netcontrol.pl 11.11.06, 10:35
            ale tego kaleki zewlakowa, juz wiecej nie nalezy wystawiac
            praktycznie w kazdym spotkaniu reprezentacji po jego'akcji' padal gol dla rywala

• Gość: Jo Walka!!!Grac na calego i walczyc do upadlego!!! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 10.11.06, 23:18
      Zobaczymy sie w Belgii!!!
      Porazka nie wchodzi w gre!!!
    • Gość: malineker Re: Żewłakow: Mogę być stoperem IP: *.aster.pl 10.11.06, 23:37
      nawet niekulawy wywiad..a czytam tego.szydercy do dziela
    • Gość: melan W końcu powolanie dostal Kuszczak IP: *.os1.kn.pl 11.11.06, 11:20
      obysmy mieli z niego duzo pociechy. chłopak ma ogromny potencjal.
    • Gość: Kazek Łągiewka IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 11.11.06, 11:42
      Na środku powinien zagrać Łągiewka, który obecnie jest w życiowej formie.
      Niedawno nie dał pograć napastnikom CSKA Moskwa (lider ligi rosyjskiej) i
      wygrali 2:0. Żewłakow powinien zagrać na boku.
    • Gość: arko Żewłakow: Mogę być stoperem IP: 85.134.185.* 11.11.06, 23:49
      Strona o PolskichKIBICACH

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka