Dodaj do ulubionych

Legia liderem

IP: *.spray.net.pl 10.11.06, 23:30
i tak zostanie
Obserwuj wątek
    • Gość: 1911 Re: Legia liderem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 23:36
      Do jutra
      • aramba Re: Legia liderem 10.11.06, 23:56
        Laczac Wasze dwie wypowiedzi mozna napisac: i tak zostanie do jutra. Czemu ci
        redaktorzy sa tacy glupi, przeciez sami siebie osmieszaja. Nie moga poczekac do
        jutra? Moze Legia bedzie liderem, a moze nie.
        • Gość: dzenifer renifer kadrowicze niech sie przygotowuja na belgie IP: *.adsl.alicedsl.de 11.11.06, 00:06
          kadrowicze niech sie przygotowuja na belgie a nie kopac w polskiej
          lidze-szmaciance.
          potem bedzie do tylu z belgia i ... (az sie boje pomyslec)
          • Gość: gość Re: kadrowicze niech sie przygotowuja na belgie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 00:15
            eee, chciałem Ci coś napisać ale po co? Viva la Olive.
            • Gość: ja -------- Gornik Zabrze wygral, hura !!!! IP: *.0.251.72.1dial.com 12.11.06, 18:26
              tak sie ciesze !
        • Gość: kidler Re: Legia liderem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 00:07
          dokladnie a w sumie co to za róznica i tak nikt nie dostanie sie do LM a
          najgorsze jest to ze widzew przegrał.
          • Gość: dzenifer renifer polska-belgia juz wkrotce IP: *.adsl.alicedsl.de 11.11.06, 00:19
            widzew przegral ale nastepnym razem wygra

a to czy legia jest liderem czy widzew lub wisla albo jantar ustka jest bez roznicy
            i tak dostana w d-pe z pierwszym lepszym zespolem z azerbajdzanu czy od rybakow
            z islandii czy to w uefa czy w czampios lidze.

polska liga to dno i wodorosty (i korupcja)

trzeba dac z siebie wszystko (jak bedzie trzeba to wypluc pluca) w meczu z
            belgia i innymi w reprezentacji
    • Gość: (L) Re: Legia liderem IP: *.spray.net.pl 11.11.06, 00:32
      Niby wszystko pięknie, ale grać taką padlinę jak Legia przez pół rundy i mieć
      takie szanse an mistrza jesieni to jest przegięcie. I ta liga podobno nie jest
      słaba...
      • Gość: kixx Re: Legia liderem IP: *.acn.waw.pl 11.11.06, 09:33
        pozwolmy sie im puszyc przez te pare miesiecy,ktore zostaly do nastepnych
        eliminacji do LM
        • Gość: (L) Re: Legia liderem IP: *.acn.waw.pl 11.11.06, 13:55
          no, takie ksp grające w drugiej lidze (jedną nogą będące już w trzeciej) to
          dopiero DUMA POLSKIEJ PIŁKI! Śmiech na sali.

bez pozdrowień dla konfidentów zza miedzy
          • Gość: kixx Re: Legia liderem IP: *.acn.waw.pl 11.11.06, 15:29
            a gdzies w tym artykule jest mowa o ksp?
            moze wez jakies tabletki,bo kiedys jak otworzysz szafe i tez zobaczysz ksp to
            nie bedzie juz zadnych szans na ratunek
          • Gość: WKS Re: Legia liderem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 21:16
            Stuknij się w czerep! Czy ktoś wspominał o jakiejś Polonii Warszawa?
            Wisełka i tak będzie Mistrzem Polski!
      • Gość: toster Re: Legia liderem IP: *.man.olsztyn.pl 11.11.06, 10:17
        no rzeczywiscie Legia gra padline, a reszta z Wisla, GKS BOT, Korona itd gra
        porywajacy futbol na miare Ligi Mistrzow, tylko czemu ta slaba Legia prowadzi
        (miejmy nadzieje ze nie tylko do jutra:))??? pewnie spisek PZPN, sedziow,
        prokuratury we Wroclawiu itd (kosmitow z Klewek? Aleksandry Jakubowskiej? moze...)
        • andrzejzb Re: Legia liderem 11.11.06, 19:33
          Przeczytaj dokładnie co napisał, OK?
    • Gość: Sebek 8 Re: Legia liderem IP: *.saton.pl 11.11.06, 10:24
      legia na mistrza???????????????????????????????????????????????????????????????
      TAK OCZYWIŚCIE BO TO JEST NAJLEPSZY KLUB W POLSCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: gość Re: Legia liderem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 10:31
        W dup.e byłeś i g.wno wiesz.
        • Gość: toster Re: Legia liderem IP: *.man.olsztyn.pl 11.11.06, 11:19
          tylko tyle masz do powiedzenia? LEGIA JEST NAJLEPSZA POLSKA DRZUZYNA, czy ci sie
          to podoba czy nie, jest aktualnym mistrzem Polski i liderem tabeli (mam nadzieje
          ze nie tylko do jutra:))
          • Gość: pacal a po czym poznajesz najlepszą drużynę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 14:19
            - po tym że jest aktualnym mistrzem?
            Rozumiem, że przez cały zeszły sezon nazywałeś tak Wisłę Kraków?

- po tym że jest liderem?
            W takim razie do wczoraj wychwalałeś pod niebiosa Wisłę Kraków, a jeśli Wisła
            albo BOT dziś wygrają, to znowu będzie zmiana?

- po tym że ma najwięcej sukcesów w ostatnich latach?
            Rozumiem, że nie, bo nie nazywałbyś najlepszą drużyną Legii.

Jeśli brać pod uwagę całokształt, to na pewno Wisła jest w ostatnich latach
            "number 1" w Polsce, Legia może być co najwyżej druga.

PS. Żebyś nie robił z siebie idioty: jestem kibicem Lecha.
            Tyle że w przeciwieństwie do ciebie nie mam klapek na oczach.
            Lech może i będzie najlepszy, ale jeszcze nie teraz.
            • Gość: toster Re: a po czym poznajesz najlepszą drużynę? IP: *.man.olsztyn.pl 11.11.06, 14:39
              > - po tym że jest aktualnym mistrzem?
              > Rozumiem, że przez cały zeszły sezon nazywałeś tak Wisłę Kraków?
              > - po tym że jest liderem?
              > W takim razie do wczoraj wychwalałeś pod niebiosa Wisłę Kraków, a jeśli Wisła
              > albo BOT dziś wygrają, to znowu będzie zmiana?

nie, twierdzilem i twierdze tak odkad jestem kibicem Legii, nie wiem jak wy
              kibicujecie, ale Legionistą jest sie na dobre i na zle...
              poza tym twoje pseudownioskowanie to raczej "łapanie za słówka" niz logiczna riposta

> Tyle że w przeciwieństwie do ciebie nie mam klapek na oczach.
              po czym wnioskujesz ze mam klapki na oczach? Legia jest mistrzem Polski
              (zaprzeczysz?) i obecnie jest liderem, nie znaczy to ze tylko dlatego jest dla
              mnie najlepsza polska druzyna, jestem jej kibicem nie tylko za to mistrzostwo
              ale za klimat na zylecie, legende, sukcesy (w przeszlosci, obecne i przyszle) i
              to wszystko co sklada sie na wielkosc tego klubu, mozesz mnie wysmiac, wysmiac
              Legie, moja wypowiedz, mam to w d... bo dla mnie Legia to swietosc, cos czego
              sie nie da porownac do niczego... wielka rzecz...jesli tego nie rozumiesz to
              zastanow sie czy jestes kibicem Lecha (wiedz ze ciezko mi przyszlo napisanie
              tego slowa z wielkiej litery...) czy moze tylko malym poznaniaczkiem ktoremu
              powiedzieli ze Legia jest "be"
              • netinho Re: a po czym poznajesz najlepszą drużynę? 12.11.06, 13:41
                od lat kibicuje polskiej pilce i nie mam swego ulubionego klubu. Po prostu
                kibicuje tym co dobrze graja, a z czasem jest ich coraz mniej. Z portugalia
                wygralismy wiecej przypadkiem niz umiejetnosciami tak jak Widzew wygral z
                lechem. Nie zgadzam sie ze legia jest najlepsza druzyna w Polsce, gdyz to po
                prostu nieprawda. Wisla jest odrobine lepsze w ostatnich latach choc rownamy
                panowie w dol. A co roku jest gorzej
    • Gość: wislak Legia liderem- w połowie kolejki buchachaaa IP: *.zax.pl 11.11.06, 11:54
      Legia liderem- w połowie kolejki buchachaaa, jest się czym podniecać... ech te
      warszawskie gazety...
      • artur74 2 - 4! Jest się czym podniecać! Matusiak! 12.11.06, 07:46
    • Gość: gh Re: Legia liderem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 12:34
      śmierdzisz kałem palancie
      • Gość: Ludnerof Re: Legia liderem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 13:00
        ech legia to jedna z najgorzej grajacych druzyn w polsce niestety prowadza w
        tabeli wisla jest najlepsza bo do pucharu uefa sie dostali na co komu legia
        mistrzem skoro i tak do LM nnie wejda W WAWIe tylko POLONIA
        • Gość: toster Re: Legia liderem IP: *.man.olsztyn.pl 11.11.06, 14:40
          polonia? koles nie udzielej sie bo ta dyskusja to nie twoj rozmiar kapelusza...
        • Gość: Ja Re: Legia liderem IP: 80.48.30.* 11.11.06, 16:42
          KSP w trzeciej lidze, smieszny czlowieczku.
    • czyli.kon.karne Legia liderem 11.11.06, 12:47
      ej no, spokojnie - jeszcze się kolejka nie skończyła ;)
    • Gość: henio127 Re: Legia liderem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 14:25
      wisła ją rozwali
    • Gość: jaaaaaaaa Legia liderem IP: *.aster.pl 11.11.06, 14:31
      czy te komentarze pisal ktos kto ogladal mecze? bylem na legii i faktycznie
      fabianski nie mial za duzo roboty, ale w koncowce, jeszcze przy stanie jeden-
      zero obronil rewelacyjna pilke pod poprzeczke. natomiast wlodarczyk raz dobrze
      wylozyl pilke, a oprocz tego jak zwykle plataly mu sie nogi, pluss skopal sam
      na sam - faktycznie dobry wystep.
      • Gość: spoko Re: Legia liderem IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 11.11.06, 17:28
        Jako kibic Legii prosze was o to abyscie faktycznie zaczekali do konca meczu w
        Krakowie.Legia to nie jest przecietny klub,abysmy musieli podkreslac jej
        liderowanie gdy wszystkie mecze kolejki nie zostaly rozegrane.
        Takimi radosciami niech sie lechtaja sredniacy!
        Dla mnie jest wazne,ze w zeszlym sezonie mielismy juz 9 punktow straty do Wisly
        po rundzie jesiennej.A pozniej mistrzostwo i pozamiatane.Teraz maja nas
        praktycznie na plecach,a wiadomo ze Legia zawsze rozgrywa sie na dobre dopiero
        wiosna.
        Najsmieszniejsze jest to,ze niektorzy tu podkreslaja awans Wisly do fazy
        grupowej Pucharu UEFA...Ludzie-nie robcie sobie jaj...
        Wisla dostala sie tam wylacznie dzieki niesamowitemu fuksowi kiedy
        jugoslawianski rasista trafil w slupek w ostatniej minucie meczu z ogorkami z
        Grecji...Podobnie jak ostatni remis w Grodzisku...
        Teraz widac ile wart jest ten awans,kiedy Wisla robi za tlo w rozgrywkach
        grupowych i kompromituje sie notorycznie.
        Oby dzisiaj Belchatow zagral z takim serduchem jak z nami na Lazienkowskiej-na
        Wisle to wystarczy bez najmniejszych problemow.
        • Gość: dart GKS IP: *.crowley.pl 11.11.06, 18:26
          GieKSa prowadzi już 2:0 z Wisłą :D
          • Gość: dart Re: GKS IP: *.crowley.pl 11.11.06, 18:29
            ups, sorki, już 3:0 dla nas :D
        • Gość: obiektywny Re: Legia liderem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 18:54
          Nie jest wielką sztuką być liderem ekstraklasy, jeśli systematycznie zabiera
          się innym klubom ich najlepszych piłkarzy. Ilu zawodników Legii spośród
          obecnego składu jest jej wychowankami? Wiem,że takie jest życie,ale
          zachłystywanie się sukcesami odniesionymi nad drużynami,od których kupiło się
          najlepszych zawodników - jest hipokryzją. A z perspektywy oczekiwanych sukcesów
          polskich drużyn ligowych na arenie międzynarodowej polityka ściągania do jednej
          drużyny (no, może do dwóch) wszystkich najlepszych kosztem innych klubów - to
          pozbywanie się konkurencji w kraju.Skutków takiej polityki nie trzeba szukać
          daleko, wystarczy przypomnieć sobie tegoroczne występy Legii w europejskich
          meczach pucharowych.
          • wlk.brytania Re: Legia liderem 11.11.06, 19:05
            Przypatrz sie w ilu klubach grajacych w Lidze Mistrzow,czyli obiektywnie
            najlepszych procentowo grupa wiodaca w kadrze sa wychowankowie.
            Takie sa realia i Polska nie jest odstepstwem.
          • Gość: Ania Re: Legia liderem IP: *.eranet.pl 11.11.06, 19:07
            Ale twoja wypowiedź jest naiwna. Który lepszy klub w Europie gra wychowankami?
    • yarpenowska Wisła KARKÓW ... też ładnie ... ;) 11.11.06, 20:22
    • Gość: rt Legia liderem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 20:42
      niestety tak zostało-ale tylko do następnej kolejki
    • Gość: Kamil B Re: Legia liderem IP: *.wro.vectranet.pl 11.11.06, 20:49
      zanim cos napiszesz pczeczytaj regulamin rozgrywek W pierwszej kolejnosci licza
      sie bezposrednie spotkania A z tego co pamietam GKS rozjechał Legie 2-1 na
      wyjezdzie 3m sie
      • Gość: Snake 3ym się, Legia liderem, bo ma lepszy bilans bramko IP: *.acn.waw.pl 11.11.06, 21:25
        wy matole!!!

w czasie rozgrywek liczy się lepszy bilans, a bezpośredni mecz na koniec
        rozgrywek!!!!

YES, YES, YES!!! skisełkę zdemolowali, sialalalala
    • Gość: tu i teraz Koniec Wisly IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.11.06, 22:29
      Wyglada na to, ze Wisla nie bedzie sie liczyc w walce o mistrza. A szkoda...
      • Gość: Gość Re: Koniec Wisly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 23:45
        bedzie sie liczyla poniewaz jest slaba tak samo jak polska liga. Z polska pilka
        tylko bedzie gorzej wiec cieszmy sie ze jakas druzyna gra w fazie grupowej p
        uefa .Z gks odejdzie matusiak i gargula wtedy gks tez bedzie slaby i juz
        wszystkie druzyne beda slabe a moj ukochany widzew pewnie spadnie do 2 ligi.
    • Gość: arko Legia liderem IP: 85.134.185.* 11.11.06, 23:47
      Strona o PolskichKIBICACH
    • Gość: jony Re: Szaliki które palono na Derbach Krakowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 23:58
      tinypic.com/iy0heq.jpg
    • Gość: maniek Legia liderem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 09:21
      KONIEC JAZDY BIAŁEJ GWIAZDY!!!
    • Gość: Krzysiek Dlaczego to Legia jest liderem? IP: 217.116.110.* 12.11.06, 09:59
      Dlaczego to nie GKS Bełchatów jest liderem, skoro wygrał w tej rundzie z Legią?
      Co się liczy - bilans goli czy rezultat m-dzy drużynami z taką samą ilością
      punktów w tabeli?
      (w Telegazecie liderem jest Bełchatów)
      • e-4l Re: Dlaczego to Legia jest liderem? 12.11.06, 19:26
        W Gazecie nie znają regulaminu rozgrywek po prostu.
        Liderem jest GKS.
        • Gość: Krzysiek Re: Dlaczego to Legia jest liderem? IP: 217.116.110.* 12.11.06, 22:09
          W takim razie w TVP też go widocznie nie znają.
    • Gość: jaro Legia liderem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 18:03
      Botowi chcialo sie grac przez caly mecz,a gwiazdorom[to od bialej
      gwiazdy,he,he,he]
      tylko po przerwie. jak zauwazyli, ze w......l.
    • jonaf Legia liderem 12.11.06, 23:37
      Legła nie jest liderem bo przegrała z BOTem... BOT liderem jest ....
    • Gość: Kibic Legia liderem IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 12.11.06, 23:43
      ChaChaChaCha...Wisła kanałami ..Legia miszczem jest i basta!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka