Dodaj do ulubionych

Belgia - Polska

• Gość: korek Re: Belgia - Polska IP: *.aster.pl 15.11.06, 21:55
      O Matko Boska Garguła !!!!!!!!!!!!!!!!!..zaraz mnie wyniesie z fotela??!!
      Garguła od Mundialu czekał i się rozgrzewał...i się wreszcie doczekał %$##$ać
      • Gość: pro Re: Belgia - Polska IP: *.acn.waw.pl 15.11.06, 21:57
        a kogo bys chcial?
    • Gość: marczek Re: Belgia - Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 22:13
      Polska może zwycięzy w tym meczu, ale dalej nie mają najmniejszych szans, oni
      grają futbolem z lat 90.
      • Gość: Lucek Re:do "mareczek' IP: 80.48.255.* 15.11.06, 23:42
        Co ty piełdolisz ??? Mamy szanse !!! Wreszcie gramy tak jak powinniśmy.
    • Gość: PIEKNY WROCLAW Re: Belgia - Polska IP: *.chello.pl 15.11.06, 22:23
      WYGRAMY TEN MECZ!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: PIEKNY WROCLAW WYYgralismy IP: *.chello.pl 15.11.06, 22:27
      POLSKA GORA:))
    • Gość: POLSKA POTĘGA Dziękujemy-Dziękujemy-Dziękujemy! !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 15.11.06, 22:28
      KIBICE THE BEST!!!!!!!
      • Gość: :) do "polskiej potegi" IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.11.06, 22:42
        ta wasza wygrana (wasza, bo nie jestem polakiem) potwierdza tylko regule.
        jezeli Polacy dadza sie zarzadzac przez innych, to do czegos dochodza.

Bismarck powiedzial kiedy: "jezeli chcesz zniszczyc Polakow, to musisz im
        pozwolic sie samym rzadzic". I mial racje! polska pilka kwitnie, polska
        polityka upada!!!
        • Gość: POLSKA POTĘGA Re: do "polskiej potegi" IP: *.chello.pl 15.11.06, 22:46
          spieprzaj "niemiecki" pajacu!!!
          • Gość: :) Re: do "polskiej potegi" IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.11.06, 23:01
            czemu sie tak podniecasz? czyzbym mial racje?
            :)-
            • Gość: ania Re: do "polskiej potegi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 23:37
              stary, jak jesteś taki ku.. "niemiec" to gratulacje za remis z cyprem hehehe
              • Gość: houk Re: do "polskiej potegi" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.06, 23:50
                ten wynik to efekt niemieckiego zarządzania i potęgi niemieckiego sportu ;) hehe
                ale niech sobie chłopak pobełkocze troszke to przecież też takie niemieckie lol
                nazwałabym to leczeniem przez "niemców" kompleksów wobec Polaków :) wtedy czują
                się choć troszeczke bardziej dowartosciowani :)
                Nie mógł się chłopak dowartościować w Polsce to wyjechał do Niemiec i pokazuje
                przez neta swoje "bohaterstwo" hehe :)
            • adam2184 Sauerai des Jahres 15.11.06, 23:41
              Tos dal popis intelektu. Jednak przede wszystkim powiedz, czy zrobilo Ci sie
              lepiej na tej Twojej niemieckiej duszy?
              • adam2184 Re: Sauerai des Jahres 15.11.06, 23:44
                Sauerei, oczywiscie.
          • ichklaus Re: do "polskiej potegi" 16.11.06, 22:09
            on chyba ma racje

sport.gazeta.pl/sport/1,65028,3740282.html
        • Gość: :( Re: do "polskiej potegi" IP: 217.116.98.* 16.11.06, 10:01
          Schuja- zapomniałeś swojej ksywki, volksdeutchu??

Witkacy powiedział kiedyś: "Z głupimi nie warto rozmawiać, więc zamknij się i wyjdź!" pewnie miał na myśli ciebie ;)
    • Gość: Listkiewicz Już za 4 lata, już za 4 lata POLSKA będzie mistrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 22:29
      m świata...
    • Gość: adam81w Dziekuje dziekuje dziekuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 22:29
      a takze brawa dla 15 tys polskich kibicow . byliscie nieziemscy tak jak pilkarze
      nasi
    • patman Polska mistrzem Europy!!! 15.11.06, 22:29
      Brawa dla całego zespołu, chociaż momentami było ciepło.
      • Gość: Danielpoz Re: Polska mistrzem Europy!!! IP: *.echostar.pl 15.11.06, 22:33
        Listkiewicz powinien dostać dodatkowa premię za ten mecz. Wyłącznie jego
        zasługa. Dziękujemy Michał ;-)
        • Gość: Tommyk Jak to na 2 w grupie? IP: 141.70.111.* 15.11.06, 22:58
          SUPER!! To jeszcze mamy szans! ale dlaczego jestesmy na 2 teraz? myslalem ze na
          3, bo nie wystarcza serbia 6:1, a my 6:5... ale tak juz znamy GW ;)
    • Gość: korek Re: Belgia - Polska IP: *.aster.pl 15.11.06, 22:30
      przepraszam Gargułe dobrze zagrał..i
      gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: dwor Re: Belgia - Polska IP: *.versanet.de 15.11.06, 22:39
        leo zarzadza!!!
    • Gość: lola Re: Belgia - Polska IP: *.interpc.pl 15.11.06, 22:38
      BRAAAAWO LEO !!!!!!!!!!!!BRAWOOO CHŁOPCY!!!!!!!!!!!!!!!!Mam uśmiech od ucha do ucha :)
      • koldix Re: Belgia - Polska 15.11.06, 22:40
        A mówią że Polska ma słabe boiska hehe. Nie ma jak to gra na przeoranym polu.
        Brawo dla chłopaków za walkę do końca
    • dr.krisk Bydło.. 15.11.06, 22:38
      "Każdej akcji Belgów towarzyszyła burza gwizdów".
      Głupie chamy.
      Kibole to bydło.

• Gość: kibol Re:sam jestes Bydło.. IP: *.lublin.enterpol.pl 15.11.06, 22:41
        spadaj.
        • Gość: matys Re:sam jestes Bydło.. IP: *.os1.kn.pl 15.11.06, 22:43
          Zobaczymy jutrzejsze komentzarze ekspertow: Hajty, Engela i spolki... Leo rzadzi

Brawo Polska!!!!
        • dr.krisk A mógłbyś mi kibolu wyjaśnić... 15.11.06, 22:44
          .. dlaczego trzeba gwizdać jak gra przeciwna drużyna? Butelkami też byś ciskał,
          prawda?
          • asimek Re: A mógłbyś mi kibolu wyjaśnić... 15.11.06, 22:58
            Myślę, że by nie ciskał. Bez przeginania panie politycznie poprawny, zaraz
            stwierdzisz, że autorzy gwizdów to mordercy albo faszyści. Zresztą, uprawiasz tu
            politykę "europejczyku"? Spadaj.
            • dr.krisk Nie masz racji... 15.11.06, 23:01
              asimek napisał:

> Myślę, że by nie ciskał. Bez przeginania panie politycznie poprawny, zaraz
              > stwierdzisz, że autorzy gwizdów to mordercy albo faszyści.
              Nie - zwykłe chamy.

> Zresztą, uprawiasz t
              > u
              > politykę "europejczyku"?
              A co, to forum tylko dla "azjatów"?
              • Gość: qrezus Re: Nie masz racji... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.06, 23:27
                Nawet na meczach NBA kibice buczą na przykład przy wykonywaniu osobistych, to
                część zawodów sportowych i tyle. Nie jestem rasistą, ale tak się kibicuje. Jak
                raz spedzisz mecz na stadionie zamiast przed kompem to zrozumiesz.
                • Gość: ja --------- dr.krisk to cielak, nic nie kapuje IP: *.1.251.72.1dial.com 15.11.06, 23:57
                  Dr.Krisk ty chyba pijany ze tak plecieszz trzy po trzy.
                  Gwizdze sie na zawodnikow przeciwnych i bedzie sie gwizdalo, obojetnie czy to
                  Polska, Niemcy czy Chiny.

Czy ty w ogole ogladasz sport ????
                  Jakis niekumaty jestes.
                  • dr.krisk Re: --------- dr.krisk to cielak, nic nie kapuje 16.11.06, 00:22
                    Gość portalu: ja napisał(a):

> Czy ty w ogole ogladasz sport ????
                    > Jakis niekumaty jestes.
                    Masz trochę racji - rzadko oglądam, bo uprawiam. Jak już pisałem, triathlon.
                    A tam mamy zupełnie inne zachowania.
                    Dlatego tak mnie śmieszą wasze małpie ryki.
                    • popapruch dr.krisk - lanser z samoobrony :) 16.11.06, 02:08
                      dr.krisk napisał:

> Masz trochę racji - rzadko oglądam, bo uprawiam. Jak już pisałem, triathlon.
                      > A tam mamy zupełnie inne zachowania.
                      > Dlatego tak mnie śmieszą wasze małpie ryki.

buhahaha
                      triathlon :))))
                      co za kaszebski lanser :)))
                      idz czlowieku poplywaj w gliniance, wsiadz na wigry3 i pobiegaj po polu a nie
                      wypisuj dyrdymaly
                      idz lecz swoje kompleksy gdzie indziej
              • asimek Re: Nie masz racji... 15.11.06, 23:45
                Dobrze. Napisz książkę o socjologicznych aspektach zachowań kibiców. Tylko już
                nie marudź.
                Albo dobra, postaram sie wytłumaczyć jeszcze raz. O tym czy coś jest chamstwem
                czy nie nie decydują jakieś uniwersalne normy tylko zwyczaje przyjęte w danej
                dziedzinie życia. Gwizdanie na Twoim wykładzie z zasad dobrego wychowania byłoby
                conajmniej nietaktem, a być może nawet przejawem chamstwa. Gwizdanie natomiast
                na meczu piłkarskim jest przyjętym zwyczajem od dawna. Ten zwyczaj nie musi Ci
                odpowiadać. Nikt Cię nie zmusza, żebyś poszedł na stadion albo oglądał mecz w TV
                . Możesz iść w tym czasie do opery. Narazie to się spotykam tutaj ze
                specyficznym przejawem chamstwa w postaci nadmiaru protekcjonalnego tonu z
                Twojej strony i obrażaniem innych. (piłka nożna to sport dla półgłówków czy
                jakoś tak). Myślę, że belgijskim piłkarzom nie przyszłoby do głowy pogniewać się
                na polskich kibiców, wobec tego nie czyń z siebie samozwańczego bojownika o
                dobre maniery na stadionach, bo nikt Cię o to nie prosi.
                • dr.krisk Ale coś jest na rzeczy... 15.11.06, 23:53
                  To, że przyjęło się takie zachowanie na stadionach piłkarskich, to jeszcze nie
                  znaczy, że nie mamy tego nazwywac po imieniu. Niedługo przyjmie się (a może się
                  już przyjęło?), że kibice odbywaja regularne bitwy między sobą na stadionie. I
                  co, to też ma być "przyjętym zachowaniem"?
                  Jakoś podczas biegów narciarskich kibice nie ciskaja śnieżkami w obcych
                  biegaczy, tylko dopingują wszystkich: oczywiście swoich zawodników bardziej.
                  Juz sobie wyobrażam to samo w wydaniu kibiców piłkarskich....
                  Co tu dużo gadać - piłka nożna to karykatura sportu, a kibice piłkarscy to
                  osobny gatunek ludzi.
                  • Gość: qrezus Re: Ale coś jest na rzeczy... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.06, 23:56
                    Ziomuś lecz swoje kompleksy u specjalisty a nie męcz nas nimi po takim meczu.
                    Oglądanie piłki nożnej tak jak opery jest dobrowolne. Jak Ci się nie podoba, to
                    kup sobie akwarium i gap się w rybki. Ile razy byłeś na meczu reprezentacji?
                    • Gość: mk Re: Ale coś jest na rzeczy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 00:00
                      nie karm trola
                      • Gość: Gutek Re: do mk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 00:10
                        nie mialem na mysli Andrew Golota lecz Andrew Lepiej
                  • Gość: Dżery Re: Ale coś jest na rzeczy... IP: *.lublin.enterpol.pl 16.11.06, 01:04
                    dr.krisk ma absolutną rację, ja jeszcze dodam: grzechy innych nie
                    usprawiedliwiają naszych grzechów. Grzech jest grzechem, chamstwo jest
                    chamstwem, niezależnie od tego czy jest powszechnie przyjęte, czy nie. Jeśli
                    jest przyjęte, to tylko większa zgroza i trzeba bić na alarm. Jeśli ktoś mówi,
                    że taka jest specyfika piłki nożnej, to mowi, że ogólnie przyjętą specyfiką
                    piki nożnej jest chamstwo. Mam nadzieje, ze nie ma racji
                  • Gość: polo Re: Ale coś jest na rzeczy... IP: 146.245.161.* 16.11.06, 03:27
                    Hey, Doktorze szanowany Krisie, gdybys mogl byc na meczu base ball'u to bys
                    uslyszal sciane gwizdow pod adresem druzyny przeciwnej. I jest to swietna
                    forma rozladowania emocji. Moze gwizdy nie brzmia elegancko ale to nie znaczy
                    ze sa chamskie, po prostu swietnie deprymuja druzyne przeciwna. Zauwaz jak
                    doping Legionistow przygniata przyjezdnych, a docenisz gwizdy jako swietna bron
                    w ustach kibicow. Ja przynajmniej widzialem zdeprymowanych i spietych Belgow i
                    chyba o to chodzilo. Jesli nie umieja poradzic sobie ze stresem to ich
                    problem. Poogladaj sobie lige angielska i posluchaj jak zywiolowo reaguja
                    kibice angielscy, moze sie troche bardziej wyluzujesz. A dobre maniery Ci sie
                    tez przydadza jak bedziesz u cioci na imieninach.
                    • Gość: Dżery Re: Ale coś jest na rzeczy... IP: *.lublin.enterpol.pl 16.11.06, 10:13
                      'ale to nie znaczy ze są chamskie, po prostu swietnie deprymują druzyne
                      przeciwna.'
                      '...docenisz gwizdy jako swietna bron w ustach kibicow. Ja przynajmniej
                      widzialem zdeprymowanych i spietych Belgow i chyba o to chodzilo.'
                      Tylko że to właśnie jest chamstwo. Także wobec własnej drużyny, bo to znaczy,
                      że nie wierzymy w jej umiejętności i uważamy, że musimy jej pomagać osłabiając
                      gwizdami z trybun rywali. Nikt już nawet nie próbuje udawać, że w sporcie
                      powinien być szcunek dla rywala, traktuje się go jak wroga, którego trzeba
                      zniszcyć wszelkimi metodami, bo inaczej chyba nie potrafimy się dowartościować.
                      I to przedstawia się jako obowiązujące powszechnie zasady. A komu się to nie
                      podoba, mówi się, że nie ma tu dla niego miejsca i wysyła na imieniny do cioci.
                      Dobre, dobre.
          • Gość: kibol głupiś. jak but. IP: *.lublin.enterpol.pl 15.11.06, 23:58
            w ciebie bym ciskał.
            • dr.krisk Re: głupiś. jak but. 16.11.06, 00:20
              Gość portalu: kibol napisał(a):

> w ciebie bym ciskał.
              Nie wątpię. U was to norma.
              • Gość: starski Re: głupiś. jak but. IP: *.cable.ubr04.croy.blueyonder.co.uk 16.11.06, 00:34
                Ales ty dr.krisk upierdliwy. Czy w przypadku Twojej choroby to norma?
          • Gość: warsaw from warsaw Re: A mógłbyś mi kibolu wyjaśnić... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 00:03
            mniemam iz panicz z wiochy..?!
            • dr.krisk Re: A mógłbyś mi kibolu wyjaśnić... 16.11.06, 00:24
              A gdyby z wiochy to co? A gdybym mieszkał sobie na skraju lasu, to co - gorszy
              jestem od mieszkańca zaśmiardłej nory na warszawskiej Pradze?
              Skąd wy się wszyscy tu wzięliście....
              • Gość: KR$ Daj spokoj... IP: *.oracle.co.uk 16.11.06, 14:33
                Co Ty - ze swolocza chcesz dyskutowac? Dla nich takie zachowanie to norma i ich
                nie razi (chama plucie w miejscu publicznym tez nie razi...).

Pzdr i milo sie przekonac ze sa jeszcze ludzie ktorzy zwracaja uwage na takie
                rzeczy.
      • adam81w Re: Bydło.. 15.11.06, 22:44
        Każdej akcji Belgów towarzyszyła burza gwizdów".

to gwizdali Polacy na belgijskim stadionie i bardzo dobrze . tak sie zachowuje
        prawdziwy kibic.
      • Gość: ULTRAS Re: Bydło..to matoł dr.krisk IP: *.chello.pl 15.11.06, 22:44
        walnij się w łeb palancie!!
        nie obrażaj Polskich Kibiców !!!

SZACUNEK I BRAWA DLA 15.000 POLSKICH FANATYKÓW!!!!!!!!!
        • dr.krisk Kibic = fanatyk???? 15.11.06, 22:46
          No to wszystko rozumiem.....
          Już wiem dlaczego tak gardzę piłką nożną. Sport dla półgłowków.
          • Gość: ULTRAS POLSKA idź się przebadaj matole lub przerzuć się na tańce IP: *.chello.pl 15.11.06, 22:48
            jak gardzisz pilką nożną (szczere wyrazy współczucia dla takiego odmieńca)
            to co tu robisz?????
            • dr.krisk Wiedziałem... 15.11.06, 22:53
              Gość portalu: ULTRAS POLSKA napisał(a):

> jak gardzisz pilką nożną (szczere wyrazy współczucia dla takiego odmieńca)
              Pewnie trudno ci to sobie wyobrazić, prawda? Jak można nie interesować się
              piłką nożną... straszne!

> to co tu robisz?????
              Psuję wam humor. Fajnie że nasi wygrali - ale dlaczego nasi kibice to zwykłe
              bydło?
              • Gość: IQ Re: Wiedziałem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 22:55
                A czemu "taka elita jak Ty" to zbieranina zwykłych, prostych, niekulturalnych
                "chamów"?
          • Gość: IQ Re: Kibic = fanatyk???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 22:52
            Ja nie uważam się za bydło a też bym gwizdał.
            Taka jest zasada. Ale trzeba rozumieć ten sport i te reguły.

Nie jestem też półgłówkiem. Tak samo ignorantem jak Ty. Szanuję Twoje zdanie.
            Ale tylko szanuję.

To, że czegoś nie rozumiesz nie jest powodem do kpin i komentarzy.

Pozdro.
            • dr.krisk Hmmm... 15.11.06, 22:59
              Gość portalu: IQ napisał(a):

> Ja nie uważam się za bydło a też bym gwizdał.
              > Taka jest zasada. Ale trzeba rozumieć ten sport i te reguły.
              No właśnie... Ja uprawiam triathlon, i tam panują zupełnie inne reguły. Jakby
              ktoś się po chamsku zachowywał w stosuku do rywali, to chyba nikt by z nim
              słowa potem nie zamienił.
              Dlatego uważam piłkę nożną za zaprzeczenie sportu. To igrzyska dla kiboli.
              Też pozdrawiam - ale raczej zdania nie zmienię.

>
              > Nie jestem też półgłówkiem. Tak samo ignorantem jak Ty. Szanuję Twoje zdanie.
              > Ale tylko szanuję.
              >
              > To, że czegoś nie rozumiesz nie jest powodem do kpin i komentarzy.
              >
              > Pozdro.
          • Gość: Polska Glupku Re: Kibic = fanatyk???? IP: *.olsztyn.mm.pl 15.11.06, 23:37
            Tak sie kibicuje - tylko jestes wyprany z tozsamosci narodowej. Zmanipulowany.
            Jak spoleczenstwo, które krytykuje wlasny rzą, który broni jego interesów. A ze
            to nie podoba sie innym krajom? - zrozumiałe. Bo kazdy walczy o swój interes. A
            nsz interes to POLSKA!!!!
            pozdro
            • dr.krisk Ciekawe... 15.11.06, 23:45
              Gość portalu: Polska Glupku napisał(a):

> Tak sie kibicuje - tylko jestes wyprany z tozsamosci narodowej.
              Według ciebie, chamstwo jest oznaką polskiej tożsamości narodowej...
              Kuriozalny pogląd. Masz niezły mętlik w głowie. To u was, kibiców piłkarskich,
              chyba typowe.
      • Gość: zaku Re: Bydło.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 23:23
        A gwizdy kibicow belgijskich podczas Mazurka slyszal???
    • Gość: Karolina Belgia - Polska IP: *.c154.petrotel.pl 15.11.06, 22:42
      Polska wymiata wszystkich.Pozdro dla Irka Jelenia i Artura boruca za świetną
      obronę.
    • Gość: laik pytanie IP: *.acn.waw.pl 15.11.06, 22:42
      mam pytanie pewnie oczywiste, wiec sorry. ile druzyn wychodzi z eliminacyjnej grupy?
      • Gość: turtl Jedna bezp., druga do baraży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 22:46
        O Leoleoleoleole !!!
      • data1 Re: pytanie 15.11.06, 22:46
        2
    • Gość: Roosevelt5 Belgia - Polska IP: *.toya.net.pl 15.11.06, 22:44
      Brawo Leo!!!!!!!!
      Niewiem jak to zrobiłeś, ale gratuluje ci pomysłu na reprezentacje.
      W tak krótkim czasie zmienić mentalność drużyny.
      Jeszcze raz brawo!!!!!!
      To był bardzo miły wieczór.
      • Gość: Nemuś Re: Belgia - Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 22:47
        Największą tragedią dla polskiej piłki będzie śmierć Beenhakkera, bo jakoś nie wierzę, że jak schedę po nim obejmie polski trener, to nadal cud się będzie zdarzał.
        • Gość: m Re: Belgia - Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 22:55
          on odejdzie po eliminacjach, ew. po ME.
        • Gość: maz Re: Belgia - Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 23:07
          No i gdzie są ci wszyscy co stawiali u bukmacherów na przegraną naszych.
          Siedzą pewnie i piją z rozpaczy, albo walą konia gdzieś w kiblu...
          Brawo Beenhakker, wiedziałem, że to facet, który szybciej poznał naszych
          chłopaków, niż taki Tomaszewski np, który twierdzi, że on nie ma rozeznania.
          Ciekawe co teraz powie?
          Doskonały mecz naszych chłopców, oczywiście nie tak widowiskowy jak z
          Portugalią, ale naprawdę znakomity. Belgowie nie stworzyli żadnej 100%-owej
          sytuacji (no może w 92 min), za to my co najmniej trzy! Brawo!
          Pozdr.
          • tomik11 Re: Belgia - Polska 15.11.06, 23:11
            Super mecz walki ,i nasi pokazali ze mają jaja, tak dalej gratulacje a pan
            Michał do zbowidu
    • Gość: alter Matusiak przypomina Lubańskiego sylwetką i IP: *.broadband.pl 15.11.06, 22:47
      stylem gry...duża przyszłość przed nim...
      • asimek Re: Matusiak przypomina Lubańskiego sylwetką i 15.11.06, 23:00
        Tyle, że Lubański debiutował w kadrze gdy miał 16 lat. A Matusiak (też mi
        ostatnio imponuje) jest jednak ciut starszy.
        • Gość: alter no tak , jeszcze Łukasz Podolski gra podobnie.. IP: *.broadband.pl 16.11.06, 01:07
    • Gość: Budyń Gdzie ta menda Tomaszewski?! IP: *.adsl.xs4all.nl 15.11.06, 22:48
      Gdzie człowiek, który w 1971 roku zatrzymał Polskę w meczu z Niemcami?! Gdzie
      gamoń, który puszczał takie szmatławce, ja 2 gol z Argentyną w 1974?! Gdzie
      zawista łajza bez sukcesów trenerskich?! GDZIE?!
      • Gość: dzwon Re: Gdzie ta menda Tomaszewski?! IP: *.versanet.de 15.11.06, 22:54
        leo rzadzi
        • Gość: del Re: Gdzie ta menda Tomaszewski?! IP: *.ttcomm.pl 15.11.06, 23:01
          właśnie też jestem ciekawy co powie, wszystkowiedzący tomaszewski. jak przegraliśmy z finlandią to leciał do każdej gazety i tv a po wygranej z portugalią już siedział cicho. tak więc panie tomaszewski czekamy na komentarz..
          • Gość: starski Re: Gdzie ta menda Tomaszewski?! IP: *.cable.ubr04.croy.blueyonder.co.uk 16.11.06, 00:47
            Nie napdajcie na Tomaszewskiego. Kazdy moze miec wlasne zdanie. Kazdy moze sie
            myslic. Tomaszewskiemu dziekuje za wspaniale mecze. Szanuje jego poglady- lecz
            ich nie podzielam. Byc moze kiedys i Leo sie pomyli.Wazne, zebysmy wtedy
            byli "wierni po porazce...." W koncu widac, ze mamy druzyne i ze mamy tez
            wspanialych kibicow.Nie zmarnujmy tego obrzucajac sie nawzajem blotem. Mysle,
            ze i pan Tomaszewski zauwazy to, ze cos sie w polskiej reprze zmienia sie na
            lepsze.Dzieki Leo. Dzieki chlopaki.
      • bara75 Re: Gdzie ta menda Tomaszewski?! 16.11.06, 00:54
        No wlasnie gdzie????
    • szu Engel szmato co ty na to !?!? 15.11.06, 22:57
      pozdrawiam...jak w temacie ..
    • Gość: Odi Re: Belgia - Polska IP: *.gdynia.mm.pl 15.11.06, 22:58
      Kompletnie sie nie zgadzam z komentarzem wyborczej.

Jaki horror???
      Jakie bez koncepcji w II polowie???
      Bylismy absolutnie,zdecydowanie lepsi, kontrolowalismy gre, wyprowadzalismy kontry
      , gralismy z klepy mimo trudnej murawy, dryblowalismy...

Nie wiem, kto robil ta ocene, ale chyba emocje przeslonily mu obiektywny obraz :/
    • Gość: BODZIO PROSZóWKA Belgia - Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 22:59
      BRAWO BRAWO !!!!!!!!!!!!!!!!JESTEM W SZOLKU.Z TTAKICH EMOCJI ZABRAKłO MI BROWCA.
      I CO PANOWIE Z PZPN I INNI NIEWIERZąCY - KOPARA OPADłA CO??????????????
    • szatan-8a Re: Belgia - Polska 15.11.06, 23:01
      >panie redaktorze Heysel nie istnieje po tragedi na heysel stadion zostal
      zburzony.
    • Gość: BODZIO PROSZóWKA Belgia - Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 23:04
      CIEKAWE CO POWIE :TOMASZEWSKI,HAJTO I INNE BARANY?
      • Gość: sb Re: Belgia - Polska IP: *.magma-net.pl 15.11.06, 23:12
        Właśnie w drugiej połowie zrozumiałem czym się różni stres od emocji piłkarskich. Dzisiaj był stres. Jednak meczyk do przodu i nawet parę ładnych akcji. Na wiosnę pod wodzą Lea może wyjdzie drużyna na poziomie europejskim?
        Brawo.
        • tomik11 Re: Belgia - Polska 15.11.06, 23:14
          Juz jest na poziomie europejskim ,i taka była tylko brakowalo trenera.
    • aneta362 Re: Belgia - Polska 15.11.06, 23:06
      wiwat trener!!!!

• Gość: Kopacz Tomaszewski zszedł na pieski.... IP: *.adsl.xs4all.nl 15.11.06, 23:06
      ciekaw jestem, czy dalej będzie sobie mordę Beenhakerem wycierał? Albo kolegami
      z reprezentacji - vide Gadocha.... Prosimy o komentarz, panie Janku!
    • Gość: Danielpoz M.Listkiewicz rules!!! IP: *.echostar.pl 15.11.06, 23:08
      Michale i PZPN'ie: dziekujemy!!! ;-)
    • pixelpainter Bravo! H.. w dupe belga..www.gs-art.net 15.11.06, 23:10
      Bravo! H.. w dupe belga..www.gs-art.net
      • Gość: Gutek Wyluzujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 23:19
        Jak będą tak grać w finałach to bedzie coś,nasi są mistrzami eliminacji i
        wiadomo to nie od dziś,ja jako niewierny tomasz,nie uwierze dopóki nie zobacze
        takiej gry w finałach ME.
        • tomik11 Re: Wyluzujcie 15.11.06, 23:20
          Widac zmiany i to jest wazne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka