alvaro_1987 15.11.06, 19:15 Jak się stresowaliście to trzeba było zaczynać relacje z rana jak za czasów mundialu, a nie się po radiach szlajać... ;) Wam i sobie oraz wszystkim kibicą życze miłego wieczoru :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ogenblik pozdrawiam z Estonii IP: *.est.estpak.ee 15.11.06, 19:19 tutejsza tv nie transmituje niestety. liczę na relację z czuba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogenblik pojutrze hit: Andorra - Estonia IP: *.est.estpak.ee 15.11.06, 19:29 zapowiada się horror na dnie tabeli grupy E ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aef. a tutaj emigracja angielska. IP: *.rave.ac.uk 15.11.06, 19:55 a ja pozdrawiam z (nie-wiem-jakiego) Londynu, nie mam telewizora, i zdaje sie na relacje Zczuba. polowa narodu na was polega. : ) (to wyzej w nawiasie - bo do dziewiatej jestem przybity do miejsca, i nawet nie ma czasu wyjzec przez zasloniete okno w 'placowce'.) Odpowiedz Link Zgłoś
vermiculus Re: a tutaj emigracja angielska. 15.11.06, 20:06 "Tytuł dzisiejszej relacji jest hołdem złożonym pewnemu polskiemu tłumaczowi". Tru - PWC rządzi. :-) I Hercule Poirot też rządzi. Dobrze, że nie gra. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamerzysta Leo II Wielki !!!!. IP: *.aster.pl 16.11.06, 00:47 Reprezentacja Polski w każdej dyscyplinie, oprócz siatkówki, powinna mieć trenera z zagranicy. Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka "To Wasza relacja bardziej niż nasza" hehehe 16.11.06, 07:34 gdyby to grał Israel .... Odpowiedz Link Zgłoś
phistaszka Re: Belgia - Polska na żywo. Na glinianych nogach 15.11.06, 19:22 no ja jestem jeszcze wyluzowana:) czekam na relacje, bo telewizor mi wcielo... pozdrawiam wszystkich zestresowanych:) Odpowiedz Link Zgłoś
dymiacy_piecyk Dudka 15.11.06, 19:28 Wiecie, nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Jak się Dudce zachce wylegiwać na środku boiska, to zawsze lepiej, niż gdyby miał to robić w polu karnym. W dodatku własnym. Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Re: Dudka 15.11.06, 20:12 To może wystawmy Dudkę w ataku, albo jeszcze lepiej: namówy Belgów, aby zagrał jako ich bramkarz? Odpowiedz Link Zgłoś
alvaro_1987 Peyo jest Belgiem, a PEJA jest Polakiem :D 15.11.06, 19:28 www.pejaslumsattack.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phi Re: Belgia - Polska na żywo. Na glinianych nogach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 19:28 Powiedzmy sobie szczerze. Beenhaaker wystawiając Dudiego na srodku załatwił nam całe napięcie. Teraz pozostaje tylko wiara. Chyba że film o Dudce będzie miał drugą część. Bo - co także jest możliwe - dobry występ Darka będzie kosztował Dragomira ból głowy - kolejny defensywny pomocnik w Wiśle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Belgia - Polska na żywo. Na glinianych nogach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 19:28 Tez uwazam ze "Feet of clay" mozna bylo duzo lepiej przetlumaczyc :D A Polska wygra 3:1 :) Odpowiedz Link Zgłoś
nie_ksiezniczka Re: Belgia - Polska na żywo. Na glinianych nogach 15.11.06, 19:35 Ja już nie mogę... Niech oni zaczną kopać, bo nie wiem, co ze sobą zrobić... Już bym wolała nawet wiedzieć, że na ten mecz z Portugalią to nam piłkarzy podmienili, niż tak się denerwować... Dudka mnie przeraża... AaAaAa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrpw Re: Belgia - Polska na żywo. Na glinianych nogach IP: *.chello.pl 15.11.06, 19:36 W cyklu słynni Belgowie żądamy Van Damma, Herculesa Poirota. Marca Dutroux nie chcemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drow82 Precz z Thorgalem, Reynevan wraca!!! IP: 217.97.239.* 15.11.06, 19:38 Jest już ostatnia, III część przygód Reimara z Bielawy. Biegiem do księgarni :) A dziś będzie remis. BTW. Zwracam się z prośbą aby nie wymieniać nazwiska Dudki-mówmy o nim per "człowiek, którego nie ma) jak z tym słynnym państwem na literkę E :D Odpowiedz Link Zgłoś
nie_ksiezniczka Re: Precz z Thorgalem, Reynevan wraca!!! 15.11.06, 19:40 Zacząłeś już czytać? I jak? :> I co Bielawa ma wspólnego z Belgią? :> Odpowiedz Link Zgłoś
drow82 Re: Precz z Thorgalem, Reynevan wraca!!! 15.11.06, 19:42 Jutro z rana kupuję i znikam na caaaalutki dzień. Zaszyję się gdzieś i będę czytał. Dobrze, że wcześniej przypomniałem sobie wydarzenia z poprzednich tomów :) POzdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
vermiculus Re: Precz z Thorgalem, Reynevan wraca!!! 15.11.06, 20:06 Nowa trylogia Sapkowskiego suxx. Po dwóch pierwszych częściach nie mam zamiaru tracić czasu na trzecią. Odpowiedz Link Zgłoś
romekxx Re: Precz z Thorgalem, Reynevan wraca!!! 16.11.06, 11:02 > Nowa trylogia Sapkowskiego suxx. pozwolę sobie nie zgodzić się z Tobą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Belgijskaksiężniczka Matylda urodziła się w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 19:43 To z cyklu sławni Europejczycy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Belgijskaksiężniczka Matylda urodziła się w P IP: 212.24.144.* 15.11.06, 19:53 Nie ksiezniczka (a raczej w tej chwili ksiezna), tylko jej matka. A co do slynnych Belgow, to ja dodalabym jeszcze Kim Clijsters. Odpowiedz Link Zgłoś
trevlig_resa Re: Belgijskaksiężniczka Matylda urodziła się w P 15.11.06, 20:31 a gdzie Eddy Merckx? Wstyd zczuba..wstyd..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcysia Belgia - Polska na żywo. Na glinianych nogach IP: *.pools.arcor-ip.net 15.11.06, 19:44 Chyba jedynie Hercules Poirot - słynny (choć fikcyjny) Belg - potrafi rozwiązać zagadkę nagłych chorób i kontuzji połowy polskiej drużyny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogenblik nowa teoria spiskowa:Belgia? Nie ma takiego kraju! IP: *.est.estpak.ee 15.11.06, 19:47 zapatopi.net/belgium/ Odpowiedz Link Zgłoś
woszka Re: Belgia - Polska na żywo. Na glinianych nogach 15.11.06, 19:49 jeśli dzisiaj Kazachowie pozamiatają w Portugalii, zaczna chyba kibicowac Polsce. ale w Belgii powinno być rownie sympatycznie, więc zapowiada sie miły wieczów w towarzystwie Zczuba ("Z czuba"?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek Belgia - Polska na żywo. Na glinianych nogach IP: 89.100.110.* 15.11.06, 19:58 ok zczubasy pozdrawiam z dublina.dzieki tutejszemu kanalowi sportowemu bede mogl ogladac meczyk na zywo co zaraz czynic bede.ale czasem na was zagladne.no os preocupais... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sevillista Re: Belgia - Polska na żywo. Na glinianych nogach IP: *.ICES.CMU.EDU 15.11.06, 20:13 Drobna uwaga na tle poprawnosci jezykowej-winno byc "no os preocupeis" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modlmy sie Re: Belgia - Polska na żywo. Na glinianych nogach IP: *.230.13.217.in-addr.dgcsystems.net 15.11.06, 20:07 a ja ide - robota skonczona, jeszcze 5 minut z zczuba i wychlodze sie przy jakims pifku..niezaleznie od wszysytkiego, 3mam kciuki..i na brukselki! relacje przeczytam jutro..ech..swiat mi sie konczy na zczuba - ani tv, ani sieci, a ojczyzna daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Nie zapominajcie o Leo!.. Clijstersie oczywiście IP: *.c27.msk.pl 15.11.06, 20:09 Odpowiedz Link Zgłoś
nie_ksiezniczka A w telewizorze zaczynają od 1967... Boszszsz...:> 15.11.06, 20:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwmac Belgia - Polska na żywo. Na glinianych nogach IP: *.lond-th.dynamic.dial.as9105.com 15.11.06, 20:12 Witam, A propos meczu Holandia - Anglia - to ja go ogladam na BBC1, relacji z meczu Belgia - Polska bede sluchac przez internet w Polskim Radiu jak i rowniez zerkam na Wasze komentarze :) How cooool is that?!! Pozdrowienia z Wyspy. Odpowiedz Link Zgłoś
milek84 Żuraw się dzisiaj przełamie... Czuję to. 15.11.06, 20:14 Szkoda że nie gra Murawski. A obecności Dudki też nie skomentuję. Obym się miło rozczarował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek Na glinianych nogach IP: 89.100.110.* 15.11.06, 20:15 a zapomnialem dodac ze trzy wiedzmy lepsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modlmy sie belgijski wynalazek-frytki z majonezem IP: *.230.13.217.in-addr.dgcsystems.net 15.11.06, 20:15 www.floatingmonkeys.com/chris/2006/06/belgium_fun_facts.html Odpowiedz Link Zgłoś
badzi U19: Polska - Belgia 4:1 - ku pokrzepieniu 15.11.06, 20:15 www.youtube.com/watch?v=qPpQyjKgo74&mode=related&search= - polecam zczubom do wrzucenia. A dzisiaj choćby i 1:0, byle do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi das towarzyskie IP: *.mlyniec.gda.pl 15.11.06, 20:20 ciekawe czy Niemcy urządzą sobie dziś strzelanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mmmmarcin Radio online? IP: 128.226.61.* 15.11.06, 20:18 Czy mozna gdzies sluchac relacji z meczu w internecie oprocz jedynki? Siedze w szkole a tu sa tylko komputery z mac os X, bez windows media player, ktorego nie moge zainstalowac bo nie jestem administratorem. Odpowiedz Link Zgłoś
milek84 U Anglików gra Andy Johnson... Ten co ma coś... 15.11.06, 20:24 wspólnego z Herr Herrem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dren HALO! Czuby!! dlaczego na głównej nie ma linka? IP: *.toya.net.pl 15.11.06, 20:26 ani do Was ani w ogóle do transmicji??! Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Re: HALO! Czuby!! dlaczego na głównej nie ma link 15.11.06, 20:29 Jak nie ma jak jest? W nagłówku ramki Sport na głównej stronie jest odnośnik do Zczubaków :) Oj opadni Belgom szczena, jak przyjadą do nas i nie usłyszą gwizdów w czasie hymnu. Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Re: Belgia - Polska na żywo. Na glinianych nogach 15.11.06, 20:27 No to oby był ciekawy mecz. A na początek chciałem zacytować klasyków: "Supergigant": "Śniło nam się, że Darek Szpakowski (DWA DWA DWA ZERO EBI SMOLAREK ALEŻ AKCJA ALEŻ DZIEŃ EBIEGO) jest najlepszym komentatorem na świecie." Waldemar Pawlak: "Trzeba wycisnąć Brukselkę." A panowie redaktorzy, jak tam wasi koledzy po fachu? Wkońcu dzisiaj był mecz Belgia - Polska dziennikarzy? I co was tak mało? Google mówi, że dopiero 108 000 linków znajduje? :) Odpowiedz Link Zgłoś
milek84 Nasi grają z pierwszej piłki! Drugi mecz z rzędu. 15.11.06, 20:57 Nie wierzę. Ale się cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś