Dodaj do ulubionych

Belgia - Polska na żywo. Na glinianych nogach

15.11.06, 19:15
Jak się stresowaliście to trzeba było zaczynać relacje z rana jak za czasów mundialu, a nie się po radiach szlajać... ;)

Wam i sobie oraz wszystkim kibicą życze miłego wieczoru :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ogenblik pozdrawiam z Estonii IP: *.est.estpak.ee 15.11.06, 19:19
      tutejsza tv nie transmituje niestety. liczę na relację z czuba :)
      • Gość: ogenblik pojutrze hit: Andorra - Estonia IP: *.est.estpak.ee 15.11.06, 19:29
        zapowiada się horror na dnie tabeli grupy E ;)
        • Gość: aef. a tutaj emigracja angielska. IP: *.rave.ac.uk 15.11.06, 19:55
          a ja pozdrawiam z (nie-wiem-jakiego) Londynu, nie mam telewizora, i zdaje sie na
          relacje Zczuba. polowa narodu na was polega. : )
          (to wyzej w nawiasie - bo do dziewiatej jestem przybity do miejsca, i nawet nie
          ma czasu wyjzec przez zasloniete okno w 'placowce'.)
          • vermiculus Re: a tutaj emigracja angielska. 15.11.06, 20:06
            "Tytuł dzisiejszej relacji jest hołdem złożonym pewnemu polskiemu tłumaczowi".
            Tru - PWC rządzi. :-)

I Hercule Poirot też rządzi. Dobrze, że nie gra. ;-)
            • Gość: kamerzysta Leo II Wielki !!!!. IP: *.aster.pl 16.11.06, 00:47
              Reprezentacja Polski w każdej dyscyplinie, oprócz siatkówki, powinna mieć
              trenera z zagranicy.
              • tekameka "To Wasza relacja bardziej niż nasza" hehehe 16.11.06, 07:34
                gdyby to grał Israel ....
    • phistaszka Re: Belgia - Polska na żywo. Na glinianych nogach 15.11.06, 19:22
      no ja jestem jeszcze wyluzowana:)
      czekam na relacje, bo telewizor mi wcielo...
      pozdrawiam wszystkich zestresowanych:)
      • dymiacy_piecyk Dudka 15.11.06, 19:28
        Wiecie, nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Jak się Dudce zachce
        wylegiwać na środku boiska, to zawsze lepiej, niż gdyby miał to robić w polu
        karnym. W dodatku własnym.
        • jaguar666 Re: Dudka 15.11.06, 20:12
          To może wystawmy Dudkę w ataku, albo jeszcze lepiej: namówy Belgów, aby zagrał jako ich bramkarz?
    • alvaro_1987 Peyo jest Belgiem, a PEJA jest Polakiem :D 15.11.06, 19:28
      www.pejaslumsattack.pl/
    • Gość: Phi Re: Belgia - Polska na żywo. Na glinianych nogach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 19:28
      Powiedzmy sobie szczerze. Beenhaaker wystawiając Dudiego na srodku załatwił nam
      całe napięcie. Teraz pozostaje tylko wiara.

Chyba że film o Dudce będzie miał drugą część.

Bo - co także jest możliwe - dobry występ Darka będzie kosztował Dragomira ból
      głowy - kolejny defensywny pomocnik w Wiśle...
    • Gość: J Belgia - Polska na żywo. Na glinianych nogach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 19:28
      Tez uwazam ze "Feet of clay" mozna bylo duzo lepiej przetlumaczyc :D

A Polska wygra 3:1 :)
    • nie_ksiezniczka Re: Belgia - Polska na żywo. Na glinianych nogach 15.11.06, 19:35
      Ja już nie mogę... Niech oni zaczną kopać, bo nie wiem, co ze sobą zrobić... Już
      bym wolała nawet wiedzieć, że na ten mecz z Portugalią to nam piłkarzy
      podmienili, niż tak się denerwować... Dudka mnie przeraża... AaAaAa...
    • Gość: mrpw Re: Belgia - Polska na żywo. Na glinianych nogach IP: *.chello.pl 15.11.06, 19:36
      W cyklu słynni Belgowie żądamy Van Damma, Herculesa Poirota. Marca Dutroux nie
      chcemy.
    • Gość: drow82 Precz z Thorgalem, Reynevan wraca!!! IP: 217.97.239.* 15.11.06, 19:38
      Jest już ostatnia, III część przygód Reimara z Bielawy. Biegiem do księgarni :)

A dziś będzie remis.

BTW. Zwracam się z prośbą aby nie wymieniać nazwiska Dudki-mówmy o nim per
      "człowiek, którego nie ma) jak z tym słynnym państwem na literkę E :D
      • nie_ksiezniczka Re: Precz z Thorgalem, Reynevan wraca!!! 15.11.06, 19:40
        Zacząłeś już czytać? I jak? :> I co Bielawa ma wspólnego z Belgią? :>
        • drow82 Re: Precz z Thorgalem, Reynevan wraca!!! 15.11.06, 19:42
          Jutro z rana kupuję i znikam na caaaalutki dzień. Zaszyję się gdzieś i będę
          czytał. Dobrze, że wcześniej przypomniałem sobie wydarzenia z poprzednich tomów :)
          POzdrowienia
          • vermiculus Re: Precz z Thorgalem, Reynevan wraca!!! 15.11.06, 20:06
            Nowa trylogia Sapkowskiego suxx. Po dwóch pierwszych częściach nie mam zamiaru
            tracić czasu na trzecią.
            • romekxx Re: Precz z Thorgalem, Reynevan wraca!!! 16.11.06, 11:02
              > Nowa trylogia Sapkowskiego suxx.

pozwolę sobie nie zgodzić się z Tobą...
    • Gość: Master Belgijskaksiężniczka Matylda urodziła się w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 19:43
      To z cyklu sławni Europejczycy :)
      • Gość: Karolina Re: Belgijskaksiężniczka Matylda urodziła się w P IP: 212.24.144.* 15.11.06, 19:53
        Nie ksiezniczka (a raczej w tej chwili ksiezna), tylko jej matka. A co do
        slynnych Belgow, to ja dodalabym jeszcze Kim Clijsters.
        • trevlig_resa Re: Belgijskaksiężniczka Matylda urodziła się w P 15.11.06, 20:31
          a gdzie Eddy Merckx? Wstyd zczuba..wstyd..;)
          • trevlig_resa Eddy Merckx 15.11.06, 21:28
            dziekuje :)
    • Gość: Marcysia Belgia - Polska na żywo. Na glinianych nogach IP: *.pools.arcor-ip.net 15.11.06, 19:44
      Chyba jedynie Hercules Poirot - słynny (choć fikcyjny) Belg - potrafi rozwiązać
      zagadkę nagłych chorób i kontuzji połowy polskiej drużyny...
    • Gość: ogenblik nowa teoria spiskowa:Belgia? Nie ma takiego kraju! IP: *.est.estpak.ee 15.11.06, 19:47
      zapatopi.net/belgium/
    • woszka Re: Belgia - Polska na żywo. Na glinianych nogach 15.11.06, 19:49
      jeśli dzisiaj Kazachowie pozamiatają w Portugalii, zaczna chyba kibicowac Polsce.
      ale w Belgii powinno być rownie sympatycznie, więc zapowiada sie miły wieczów w towarzystwie Zczuba ("Z czuba"?).
    • Gość: pitek Belgia - Polska na żywo. Na glinianych nogach IP: 89.100.110.* 15.11.06, 19:58
      ok zczubasy pozdrawiam z dublina.dzieki tutejszemu kanalowi sportowemu bede mogl ogladac meczyk na zywo co zaraz czynic bede.ale czasem na was zagladne.no os preocupais...
      • Gość: sevillista Re: Belgia - Polska na żywo. Na glinianych nogach IP: *.ICES.CMU.EDU 15.11.06, 20:13
        Drobna uwaga na tle poprawnosci jezykowej-winno byc "no os preocupeis"
    • Gość: modlmy sie Re: Belgia - Polska na żywo. Na glinianych nogach IP: *.230.13.217.in-addr.dgcsystems.net 15.11.06, 20:07
      a ja ide - robota skonczona, jeszcze 5 minut z zczuba i wychlodze sie przy
      jakims pifku..niezaleznie od wszysytkiego, 3mam kciuki..i na brukselki!
      relacje przeczytam jutro..ech..swiat mi sie konczy na zczuba - ani tv, ani
      sieci, a ojczyzna daleko.
    • Gość: adas Nie zapominajcie o Leo!.. Clijstersie oczywiście IP: *.c27.msk.pl 15.11.06, 20:09
      • nie_ksiezniczka A w telewizorze zaczynają od 1967... Boszszsz...:> 15.11.06, 20:12
    • Gość: wwmac Belgia - Polska na żywo. Na glinianych nogach IP: *.lond-th.dynamic.dial.as9105.com 15.11.06, 20:12
      Witam,
      A propos meczu Holandia - Anglia - to ja go ogladam na BBC1, relacji z meczu
      Belgia - Polska bede sluchac przez internet w Polskim Radiu jak i rowniez zerkam
      na Wasze komentarze :) How cooool is that?!! Pozdrowienia z Wyspy.
    • milek84 Żuraw się dzisiaj przełamie... Czuję to. 15.11.06, 20:14
      Szkoda że nie gra Murawski. A obecności Dudki też nie skomentuję. Obym się miło
      rozczarował.
    • Gość: pitek Na glinianych nogach IP: 89.100.110.* 15.11.06, 20:15
      a zapomnialem dodac ze trzy wiedzmy lepsze...
    • Gość: modlmy sie belgijski wynalazek-frytki z majonezem IP: *.230.13.217.in-addr.dgcsystems.net 15.11.06, 20:15
      www.floatingmonkeys.com/chris/2006/06/belgium_fun_facts.html
    • badzi U19: Polska - Belgia 4:1 - ku pokrzepieniu 15.11.06, 20:15
      www.youtube.com/watch?v=qPpQyjKgo74&mode=related&search= - polecam
      zczubom do wrzucenia. A dzisiaj choćby i 1:0, byle do przodu.
      • Gość: adi das towarzyskie IP: *.mlyniec.gda.pl 15.11.06, 20:20
        ciekawe czy Niemcy urządzą sobie dziś strzelanie :)
    • Gość: Mmmmarcin Radio online? IP: 128.226.61.* 15.11.06, 20:18
      Czy mozna gdzies sluchac relacji z meczu w internecie oprocz jedynki? Siedze w
      szkole a tu sa tylko komputery z mac os X, bez windows media player, ktorego nie
      moge zainstalowac bo nie jestem administratorem.
    • milek84 U Anglików gra Andy Johnson... Ten co ma coś... 15.11.06, 20:24
      wspólnego z Herr Herrem.
    • Gość: dren HALO! Czuby!! dlaczego na głównej nie ma linka? IP: *.toya.net.pl 15.11.06, 20:26
      ani do Was ani w ogóle do transmicji??!
      • jaguar666 Re: HALO! Czuby!! dlaczego na głównej nie ma link 15.11.06, 20:29
        Jak nie ma jak jest? W nagłówku ramki Sport na głównej stronie jest odnośnik do Zczubaków :)

Oj opadni Belgom szczena, jak przyjadą do nas i nie usłyszą gwizdów w czasie hymnu.
    • jaguar666 Re: Belgia - Polska na żywo. Na glinianych nogach 15.11.06, 20:27
      No to oby był ciekawy mecz.
      A na początek chciałem zacytować klasyków:
      "Supergigant": "Śniło nam się, że Darek Szpakowski (DWA DWA DWA ZERO EBI SMOLAREK ALEŻ AKCJA ALEŻ DZIEŃ EBIEGO) jest najlepszym komentatorem na świecie."
      Waldemar Pawlak: "Trzeba wycisnąć Brukselkę."

A panowie redaktorzy, jak tam wasi koledzy po fachu? Wkońcu dzisiaj był mecz Belgia - Polska dziennikarzy?
      I co was tak mało? Google mówi, że dopiero 108 000 linków znajduje? :)
      • milek84 Nasi grają z pierwszej piłki! Drugi mecz z rzędu. 15.11.06, 20:57
        Nie wierzę. Ale się cieszę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka