Gość: LEGIA MISTRZ IP: *.aster.pl 22.11.06, 12:37 dzieki za (L)Mistrzu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: unknown Boruc - bohaterem Celticu, Neville - prorokiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 12:47 Tak, Artur po raz kolejny pokazał klasę. Do dzisiaj nie mogę wyjść z podziwu jakie piłki "wyciągał" w poprzednim meczu z ManU. Niestety Celtic przegrał 3:2, ale gdyby nie Nasz bramkarz byłoby dużo wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
gizberniasty Ja też jestem prorokiem!!! 22.11.06, 15:09 Przed mistrzostwami powiedziałem, że Polska nie zostanie mistrzem świata. Też jestem prorokiem? A ile razy przed karnymi mówiłem: "O, ten nie strzeli" i się sprawdzało! Ludzie! Szansa trafienia "proroctwa" jest 50% - albo trafi albo nie. To czysty przypadeks i fuks, że akurat tak było. TO NIE JEST ŻADNE PROROCTWO! Więc darujcie sobie panowie "dziennikarze" takie szmatławe określenia w nagłówkach, niczym z brukowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najmundrzejszy Boruc - bohaterem Celticu, Neville - prorokiem IP: *.access.telenet.be 22.11.06, 12:50 Artur, Artur Be, Artur Boruc, terere. Odpowiedz Link Zgłoś
prezzzes Re: Boruc - bohaterem Celticu, Neville - prorokie 22.11.06, 12:57 Gość portalu: LEGIA MISTRZ napisał(a): > dzieki za (L)Mistrzu Gratulacje dla Artura i życzenia utrzymania takiej formy na wiosnę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łódzki KS replay IP: *.4web.pl 22.11.06, 13:17 www.youtube.com/watch?v=5qJgUk3g1eg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugi26 Boruc - bohaterem Celticu, Neville - prorokiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 14:26 Zdaniem dziennikarzy tej gazety, najsłabszym piłkarzem spotkania był bramkarz MU Holender Edvin van der Sar - "5" (o miejsce w składzie rywalizuje z Tomaszem Kuszczakiem)------------mial po prostu mało pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszekc Boruc - bohaterem Celticu, Neville - prorokiem 22.11.06, 14:44 Brawo Boruc !!! Artur is the BEST !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali_g Re: Boruc - bohaterem Celticu, Neville - prorokie IP: *.westlb.co.uk 22.11.06, 14:51 ciekawe, bo wg times'a neville powiedzial, ze "saha will miss", a nie ze boruc obroni... hehe, boyakasha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parvirx Re: Boruc - bohaterem Celticu, Neville - prorokie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 23:20 Gratulacyjki dla Boruca za fenomenlną interwencje. Tak trzymać!!! Choć sam nie jestem kibicem legi (raczej przeciwnie;) to przyznaje szczerze i bez bicia; zazrdoszcze wam boruca i doceniam to, że potrafi pokazać miłość do dawnego klubu i pozdrowić kibiców nawet grając tak daleko od warszawy. Po tym poznaje się prawdziwych piłkarzy z klasą... Jednak nie zgodze się, że to on powinien być pierwszym bramkarzem repry. Popełnia sporo błędów, ma problem z wykopami i czasem bywa troszke zbyt pewny siebie. Dla mnie Kowalewski jest lepszy nie dlatego, że jest lepszym bramkarzem - obaj są świetni i polacy moga być dumni z ich umiejetności - on jest pewniejszy psychicznie, potrafi przywołać do porządku źle grającą obrone i pokazać ''pazur'' gdy tego potrzeba. Boruc to bardzo dobry bramkarz i życze mu by zmienił celtic na lepszy klub, ale... ...Kowalewski number 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! p.s. a gdzie to podziali się wielcy krytycy pana boruca, których artur obraził po meczu z kolumbią mówiąc im prawde o ich pochodzeniu...??? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Czy ktos ma jeszcze watpliwosci - kto powinien IP: *.dyn.optonline.net 22.11.06, 16:23 byc w polskiej bramce. Przykro przyznac ale Dudek znow zostal odsuniety na dalsza czesc lawki rezerwowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Czy ktos ma jeszcze watpliwosci - kto pow IP: *.gdynia.mm.pl 22.11.06, 16:38 Brawo Artur!To jak załatwiłeś wczoraj ManU było piękne! Szacunek brachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Keeper Celtic jest za slaby dla Artura ! IP: *.nycmny83.covad.net 22.11.06, 16:38 On juz teraz powinien grac w Barcelonie, Chelsea albo Milanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoziom Re: Boruc - bohaterem Celticu, Neville - prorokie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 16:46 ej ma ktoś filmik z tą obrona karnego?? albo czy bedzie na portalu?? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_zajebista_psychika Re: Boruc - bohaterem Celticu, Neville - prorokie 23.11.06, 01:40 www.youtube.com/watch?v=5qJgUk3g1eg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Boruc - bohaterem Celticu, Neville - prorokiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 17:27 "Po tej wygranej zespół z Glasgow jest pewny awansu do dalszego etapu rozgrywek Champions League." tak na moje oko to celtic ma 9 a lizbona 7 oczek.zostala jeszcze jedna kolejka do rozegrania.tak wiec cos tu chyba jest ne tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c`mon the hoops Re: Boruc - bohaterem Celticu, Neville - prorokie IP: *.server.ntli.net 22.11.06, 17:58 policz jeszcze raz punkty 3 druzyn i zwroc uwage na bramki. Zrozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienio Re: Boruc - bohaterem Celticu, Neville - prorokie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 21:40 Moze inaczej MU gra z portugalczykami... nie zdobeda po 3 punkty...:P wiec jesli wygra MU sprawa oczywista... jesli Lizbona a Celtic wtopi to maja tyle samo co MU ale w dwomeczu sa lepsi dzieki bramkom na wyjezdzie:))) Remisu nie tlumacze... Odpowiedz Link Zgłoś