Dodaj do ulubionych

Boruc - bohaterem Celticu, Neville - prorokiem

IP: *.aster.pl 22.11.06, 12:37
dzieki za (L)Mistrzu
Obserwuj wątek
    • Gość: unknown Boruc - bohaterem Celticu, Neville - prorokiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 12:47
      Tak, Artur po raz kolejny pokazał klasę. Do dzisiaj nie mogę wyjść z podziwu jakie piłki "wyciągał" w poprzednim meczu z ManU. Niestety Celtic przegrał 3:2, ale gdyby nie Nasz bramkarz byłoby dużo wyżej.
      • gizberniasty Ja też jestem prorokiem!!! 22.11.06, 15:09
        Przed mistrzostwami powiedziałem, że Polska nie zostanie mistrzem świata. Też
        jestem prorokiem? A ile razy przed karnymi mówiłem: "O, ten nie strzeli" i się
        sprawdzało!

Ludzie! Szansa trafienia "proroctwa" jest 50% - albo trafi albo nie. To czysty
        przypadeks i fuks, że akurat tak było. TO NIE JEST ŻADNE PROROCTWO!

Więc darujcie sobie panowie "dziennikarze" takie szmatławe określenia w
        nagłówkach, niczym z brukowców.
    • Gość: najmundrzejszy Boruc - bohaterem Celticu, Neville - prorokiem IP: *.access.telenet.be 22.11.06, 12:50
      Artur, Artur Be,
      Artur Boruc,
      terere.
    • prezzzes Re: Boruc - bohaterem Celticu, Neville - prorokie 22.11.06, 12:57
      Gość portalu: LEGIA MISTRZ napisał(a):

> dzieki za (L)Mistrzu

Gratulacje dla Artura i życzenia utrzymania takiej formy na wiosnę!
    • Gość: Łódzki KS replay IP: *.4web.pl 22.11.06, 13:17
      www.youtube.com/watch?v=5qJgUk3g1eg
    • Gość: dlugi26 Boruc - bohaterem Celticu, Neville - prorokiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 14:26
      Zdaniem dziennikarzy tej gazety, najsłabszym piłkarzem spotkania był bramkarz MU
      Holender Edvin van der Sar - "5" (o miejsce w składzie rywalizuje z Tomaszem
      Kuszczakiem)------------mial po prostu mało pracy.
    • mariuszekc Boruc - bohaterem Celticu, Neville - prorokiem 22.11.06, 14:44
      Brawo Boruc !!! Artur is the BEST !!!
    • Gość: ali_g Re: Boruc - bohaterem Celticu, Neville - prorokie IP: *.westlb.co.uk 22.11.06, 14:51
      ciekawe, bo wg times'a neville powiedzial, ze "saha will miss", a nie ze boruc
      obroni... hehe, boyakasha!
      • Gość: parvirx Re: Boruc - bohaterem Celticu, Neville - prorokie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 23:20
        Gratulacyjki dla Boruca za fenomenlną interwencje. Tak trzymać!!!
        Choć sam nie jestem kibicem legi (raczej przeciwnie;) to przyznaje szczerze i
        bez bicia; zazrdoszcze wam boruca i doceniam to, że potrafi pokazać miłość do
        dawnego klubu i pozdrowić kibiców nawet grając tak daleko od warszawy. Po tym
        poznaje się prawdziwych piłkarzy z klasą...

Jednak nie zgodze się, że to on powinien być pierwszym bramkarzem repry.
        Popełnia sporo błędów, ma problem z wykopami i czasem bywa troszke zbyt pewny
        siebie. Dla mnie Kowalewski jest lepszy nie dlatego, że jest lepszym bramkarzem
        - obaj są świetni i polacy moga być dumni z ich umiejetności - on jest
        pewniejszy psychicznie, potrafi przywołać do porządku źle grającą obrone i
        pokazać ''pazur'' gdy tego potrzeba. Boruc to bardzo dobry bramkarz i życze mu
        by zmienił celtic na lepszy klub, ale...
        ...Kowalewski number 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

p.s. a gdzie to podziali się wielcy krytycy pana boruca, których artur obraził
        po meczu z kolumbią mówiąc im prawde o ich pochodzeniu...???
        ;>
    • Gość: maria Czy ktos ma jeszcze watpliwosci - kto powinien IP: *.dyn.optonline.net 22.11.06, 16:23
      byc w polskiej bramce. Przykro przyznac ale Dudek znow zostal
      odsuniety na dalsza czesc lawki rezerwowych
      • Gość: alek Re: Czy ktos ma jeszcze watpliwosci - kto pow IP: *.gdynia.mm.pl 22.11.06, 16:38
        Brawo Artur!To jak załatwiłeś wczoraj ManU było piękne!
        Szacunek brachu.
      • Gość: Keeper Celtic jest za slaby dla Artura ! IP: *.nycmny83.covad.net 22.11.06, 16:38
        On juz teraz powinien grac w Barcelonie, Chelsea albo Milanie.
    • Gość: yoziom Re: Boruc - bohaterem Celticu, Neville - prorokie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 16:46
      ej ma ktoś filmik z tą obrona karnego?? albo czy bedzie na portalu??
      • pan_zajebista_psychika Re: Boruc - bohaterem Celticu, Neville - prorokie 23.11.06, 01:40
        www.youtube.com/watch?v=5qJgUk3g1eg
    • Gość: aaa Boruc - bohaterem Celticu, Neville - prorokiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 17:27
      "Po tej wygranej zespół z Glasgow jest pewny awansu do dalszego etapu rozgrywek
      Champions League."
      tak na moje oko to celtic ma 9 a lizbona 7 oczek.zostala jeszcze jedna kolejka
      do rozegrania.tak wiec cos tu chyba jest ne tak...
      • Gość: c`mon the hoops Re: Boruc - bohaterem Celticu, Neville - prorokie IP: *.server.ntli.net 22.11.06, 17:58
        policz jeszcze raz punkty 3 druzyn i zwroc uwage na bramki. Zrozumiesz
        • Gość: Gienio Re: Boruc - bohaterem Celticu, Neville - prorokie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 21:40
          Moze inaczej MU gra z portugalczykami... nie zdobeda po 3 punkty...:P wiec jesli
          wygra MU sprawa oczywista... jesli Lizbona a Celtic wtopi to maja tyle samo co
          MU ale w dwomeczu sa lepsi dzieki bramkom na wyjezdzie:))) Remisu nie tlumacze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka