Dodaj do ulubionych

To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo

• Gość: Don Paolo To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: 195.164.254.* 28.11.06, 10:11
      Brawo chłopaki, brawo trenerze! Z takim nastawieniem, z taką sportową złością,
      jak w 3,4 i 5 secie, to można grać o wszystko. A co będzie dalej?? Musi być
      dobrze, nie ma innego wyjścia. Do boju!!
      • Gość: dina Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.chello.pl 28.11.06, 10:11
        Super!!!!Tylko,że teraz nie mogę jeść czekolady do końca roku:))))))
        • ancia78 Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo 28.11.06, 10:20
          ale nie-fart:( nastepnym razem zaloz sie ze wygraja o zniesienie tego zakladu!
          I bedziesz sie mogla obrzerac do woli!!!!
          Brawo chlopaki!!!!!!!!!!!!!!!!! A swoja droga to jest niezly sposob na
          odchudzanie:)))))
    • Gość: Piotr To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.dsl.bell.ca 28.11.06, 10:11
      No wiec jest u mnie 4:05 rano,4 i 5 set "na zywo" opowiadal mi ojciec przez
      telefon z Polski.Bo technika,brak wyobrazni i zly program TV w Polsacie czyli
      STARA Polska.Miedzyczasie czytalem listy "kibicow" z Polski i np."kolo"."esen2"
      czy "zenek" i chmara z 1-150 powinni tu publicznie odszczekac (przepraszam nr.1-
      ucznia czy studenta) albo przestac pioczyc,siac smutki itp.
      Ja po 0:2 wspomnialem przejciu do historii...Dobrze,ze trener z zzagranicy i
      nie rozumie miejscowych "specjalistow" od marnowania sobie i innym zycia.
      Teraz pewnie ci spece (2-150) siedza na piwie albo w zachodniej fabryce i
      nazekaja "na zachod".Ale wieczorem przeczytajcie to bo za 1- lat bedzie za
      pozno.Pozdrowienia z Toronto.
    • Gość: jam Re: To jest ten dzień. Brawo Polska!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 28.11.06, 10:12
      Brawo Polska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      GRATULACJE!!
    • Gość: michał Gratulacje i wielkie podziękowania dla chłopaków. IP: 83.2.108.* 28.11.06, 10:17
      Są po prostu geniuszami. NAJWSPANIALSZY MECZ SIATKARSKI JAKI WIDZIAŁEM!!! Coś
      niesamowitego. Emocjonujące spotkanie!!!!!!!!!
      • Gość: Codipar Polska siatkówka - to brzmi DUMNIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.11.06, 10:20
        Resoekcik i szacuneczek chłopaki!! Oby tak dalej...Trzymam kciuki i wierzę w
        WAS, wierzę w TRENERA i w WASZ SUKCES!!! Jesteście najlepsi!!!
        • Gość: hiszt Re: Polska siatkówka - to brzmi DUMNIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 10:23
          BRAWO, BRAWO, BRAWO!!! Proszę o jakiś medal dla Lozano!
          • ancia78 Lozano medal tez dostanie! 28.11.06, 10:33
            Bo chyba nie mamy watpliwosci zadnych co do tego ze wszyscy nasi siatkarze beda
            go miec!!!!!Trzymamy kciuki by byl ZLOCIUTKI:))))))))
      • Gość: Neolit Zmieniam prace chce nosic recznik za Lozano!! :) IP: 64.208.49.* 28.11.06, 10:25
        Kosmos po prostu totalny kosmos!
    • hagero To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo 28.11.06, 10:18
      BRAWO!!!
    • Gość: magmax To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.fbx.proxad.net 28.11.06, 10:20
      Juhuuuu!!!!!!!!!! Sialala!!!!!
    • Gość: Avik Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 10:20
      Jestem zszokowany swoją wiedzą ;) Nie należę do ludzi łatwej wiary, wszystko
      kalkuluję i oceniam na chłodno. Założyłem się przed mistrzostwami o mecze,
      wygrywałem piwa, teraz już, za wejście do pierwszej czwórki całe klatki. Boję
      się pomyśleć co będzie dalej, bo jeśli Polska zdobędzie złoto to ja zostanę
      alkoholikiem. Wiem jedno, jeśli los chce, aby Polacy przegrali jakiś mecz na
      tych mistrzostwach to niech to będzie jutrzejszy mecz. Potem już tylko do przodu.
      • Gość: Piotr Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.dsl.bell.ca 28.11.06, 10:25
        Pij AVIK,pij.Warto.
        • Gość: kej Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: 10.203.7.* 28.11.06, 13:17
          zwłaszcza Warkę!
          Polskaaaa! Koleeejoorz!
    • sgk Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo 28.11.06, 10:26
      Gdyby od początku meczu zagrali swoją grę, to emocji byłoby mniej i wygraliby
      wcześniej ;)
      Ale z drugiej strony te 2 przegrane sety dodały meczowi niesamowitej,
      historycznej wręcz dramaturgii i to zwycięstwo smakuje bardziej !

Co z resztą doskonale widać po historii komentarzy w tym wątku !
    • ancia78 Swietny mecz!!!! Brawo Polacy!!!!!! 28.11.06, 10:28
      Nawet moj 3miesieczny synek nie mogl oczu oderwac i usna spokojnie dopiero jak
      wygralismy! A powinien godzine wczesniej:)
      • Gość: no...no...no... Re: Swietny mecz!!!! Brawo Polacy!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 10:30
        Cieszmy się- tak niewiele jest takich dni!!!
        Kochajmy siatkarzy, skoro polityków nie da rady!:)))

Hip, hip, hurrrra!!!!!
    • dolegapit kompleksiarstwo polskiej inteligenckjiej gaziety 28.11.06, 10:30
      cytuje z relacji "Zwracamy uwagę na to, że wspaniały trener zza oceanu, a nie
      trener Waldemar Wspaniały" - a tak nie dawno jeszcze w GW był taki ciekawy
      artykuł o Gomborowiczu i współczesnej polskiej inteligencji, która w imtacji
      wzorów zachodnich widzi ideał postępu i krytykuje wszystko to co polskie,
      Wspaniały oddał znakomite zasługi dla polskiej siatkówki i należy mu się cześć
      a nie ciągłe opluwanie, gdyby mu dano tyle czasu i zaufania co Lozano, to może
      w półfinale ważnych rozgrywek gralibyśmy już dużo wcześniej, brawo dla Lozano i
      brawo dla tych wszystkich którzy stworzyli Lozano warunki do osiągnięcia tego
      co osiągnął dzisiaj i małe brawa, ale brawa a nie opluwanie - także dla
      Wspaniałego, w końcu PZPS też ma dzisiaj swój sukces, a do dziennikarzy GW
      prośba by przestali opluwać rodaków
      • Gość: m_oto_r Re: kompleksiarstwo polskiej inteligenckjiej gazi IP: 57.66.193.* 28.11.06, 12:12
        wyluzuj mistrzu. To byl zart i to nawet smieszny. ?Nawet przez chwile mi w
        glowie nie zaswitalo, ze byl to zart zlosliwy. Jak chcesz miec super
        profesjonalne / wyzute z humoru podejscie to nie czytaj "z czuba", nie warto.

Ciesz sie, zamiast mizantropi sie oddawac
        Pozdro

• ufo54 powtórka meczu 28.11.06, 12:25
          Czy nie wie ktoś która stacja i o której godzinie powtórzy ten mecz?
        • dolegapit Re: kompleksiarstwo polskiej inteligenckjiej gazi 28.11.06, 14:49
          kiepski żart jeśli to miałbyć żart - bo pamietam co GW wypisywała po 5 miejscu
          w ME jakie zajęła reprezentacja Polski pod wodzą Wspaniałego, a co pisała o 5
          miejscu w ME jakie zajęła reprezentacja pod wodzą Lozano, i ciągle to tego
          powracają - Wspaniały mówił, im ciszej idziesz tym dalej zajdziesz, nikt nie
          rozbudzał przed mistrzostwami nadziei na medal, nasi zawodnicy przygotowywali
          się w spokoju i ciszy a nie medialnego szumu i bełkotu - i dzisiaj mamy tego
          efekt, stąd też moja uwaga pod adresem rzekomego złośliwego żarciku - bo na
          Wspaniałego za dużo wylano pomyj - a on zrobił dla polskiej siatkówki bardzo
          dużo, chyba wszyscy pamiętamy to 3 zwycięstwa nad Brazylią w Lidzie Światowej,
          szczególny smak miało to 3-0 w Brazylii, który to mecz zakończył Świderski asem
          serwisowym, sam pamiętam jak oglądałem ten mecz o 3 nad ranem, to było pod
          wodzą Wspaniałego, skończymy więc ze złośliwościami w stosunku do osoby, która
          naprawdę dużo zrobiła dla polskiej siatkówki, Wspaniały powinien być wzorem
          polskiego trenera - skromny, pracowity, mało medialny ale naprawdę dobrze
          wykonujący swój zawód - jaki inny polski trener osiągnął więcej niż Wspaniały w
          ostatnich latach z męską siatkówką?
          może jedyną wadą jaką był obarczony Wspaniały to tą polską mentalnością,
          dlatego zagraniczni trenerzy odnoszą sukcesy w Polsce bo potrafią spojrzeć na
          pewne sprawy z innego punktu widzenia, poza tym są to trenerzy zazwyczaj o
          bardzo dużym doświadczeniu i renomie, nic dziwnego że potrafią powtórzyć
          sukcesy z zespołami polskimi, ale to wcale nie świadczy że polscy trenerzy są
          do niczego, tylko że na swoich to lubimy za byle co wylać wiadro pomyj na
          głowę, a obcokrajowców nosić na rękach - może czas skończyć z tą polską
          gościnnością
          • agata_s2 Transmisja meczu 28.11.06, 14:58
            A ja mam tylko pytanie w jakim radiu bywają transmisje, bo jak dziś czytałam z
            czuba, to myślałam, że zwariuje, bo naprawdę się nie chciałą odświeżać.
    • cuthbert To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo 28.11.06, 10:32
      To było piękne!! Chłopaki pokazali najwyższą światową klasę!!! POLSKA, POLSKA,
      POLSKA!!!!!!!!!
      • Gość: kalorak dziękujemy... i prosimy o więcej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 11:13
    • ka2 a najpiękniejszy jest komentarz Piotra, tak 28.11.06, 10:32
      do historii przechodzi się, wygrywając takie mecze !!!
    • Gość: adam Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 10:37
      To za to embargo na nasze mięso. Kiedy Rosjanie weszli do Pragi w 1968, Czesi w
      MŚ Hokeja tak Ruskich opędzlowali, że z Kremla gwiazdy pospadały. Brawo
      chłopaki, brawo Lozano!
    • Gość: a W steeeepie szeerrokim, którego okiem... IP: *.echostar.pl 28.11.06, 10:38
      naaawet sookolim nie zmierzysz
      Wstaaaań unieś głowę
      Wsłuuuchaj sie w słowa
      Pieeeśni o maaałym rycerzu!!!
      • ancia78 Re: W steeeepie szeerrokim, którego okiem... 28.11.06, 10:45
        SZKODA ZE NIE USLYSZELISMY TEGO NA MECZU:(bylo tylu kibicow z polski! A gdyby
        tak pan Hajzer zaczal to pewnie polecialby w swiat hymn Polskiej siatkowki i
        moze chlopaki obudziliby sie szybciej!Ale i tak bylo super.Ja nucilam go w domu
        synkowi jako kolysanke ale jakos usnac nie chcial:)
        • Gość: a Re: W steeeepie szeerrokim, którego okiem... IP: *.echostar.pl 28.11.06, 11:00
          Ja od dwoch godzin na okrągło puszczam sobie nagranie i spiewam :-)
          Zaspiewamy im na lotnisku, zaspiewamy Mistrzom!!!
          :-)
    • Gość: rezoon :-( :-| :-) 8-) 8-D IP: *.acn.waw.pl 28.11.06, 10:41
      tratatatatata - ale była jazda
    • Gość: Andrzej Putin: Gratulacje. STOP. Gaz. STOP IP: *.wp-sa.pl 28.11.06, 10:57
      :)
      • ancia78 Dobre:)))))))))Ha Ha Ha :D 28.11.06, 11:09
      • Gość: Marian Re: Putin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 11:10
        Raczej będzie: Lozano - polon (albo inna trucizna).
    • reszkaa Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo 28.11.06, 11:07
      Nie mogłam oglądać meczu niestety ale czytałam w necie i słuchałam w radio.
      Nasi Panowie byli wspaniali, profesjonalni i zawodowi. Bardzo gratuluję i chcę
      jeszcze!!!!!!

pozdrawiam - reszkaa
      • nickodemus Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo 28.11.06, 11:13
        Ten mecz przejdzie do historii polskiego sportu! Gratuluje bez wyjatku
        wszystkim wspoltworca tego sukcesu. Polska Reprezentacjo!, wierze, ze
        zdobedziecie Mistrzostwo Swiata, jestescie najlepsi, jestescie nie do
        zatrzymania!!! Do boju Polsko ooo!
    • ancia78 Zazdroszcze 28.11.06, 11:14
      Hajzerowi i innym kibicom ktorzy widzieli ten horror na zywo:(To dopiero
      musiala byc jazda:))))
    • Gość: loczek Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.chello.pl 28.11.06, 11:17
      Przywrocic monarchie!!!!Lozano na Krola!!!!!!Gruszka na Prezydenta!!!Szymanski
      na Premiera!!!!!Zagumny na Prymasa!!!!!Ide po szampana!!!!!!!!!
    • Gość: mik Grzesiek jesteś wielki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 11:19
      Dziękujemy kibice ze Skępego :)
    • Gość: starski Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.cable.ubr04.croy.blueyonder.co.uk 28.11.06, 11:20
      SUPER!!!WIELKIE DZIEKI.
    • Gość: Gucio Mecz POLSKA - rosja IP: *.ar.wroc.pl 28.11.06, 11:25
      Dzięki wielkie panowie. Coś wspaniałego. Już dawno nie oglądałem tak
      emocjonującego meczu. Pokazaliście na co was stać. Teraz gramy o medal.
      • Gość: Forumowiczka Re: Mecz POLSKA - rosja IP: *.gre.pl 28.11.06, 11:33
        Gratulacje,pokazaliście klasę,to za embargo.
    • Gość: Mateo Londyn Gratuluje!!! IP: 80.169.134.* 28.11.06, 11:32
      Bialo-Czerwone! to barwy niezwyciezone!
    • Gość: sdfd Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 11:33
      asdfa
    • Gość: fanka Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 11:34
      brawo chłopaki!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka