Gość: Don Paolo To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: 195.164.254.* 28.11.06, 10:11 Brawo chłopaki, brawo trenerze! Z takim nastawieniem, z taką sportową złością, jak w 3,4 i 5 secie, to można grać o wszystko. A co będzie dalej?? Musi być dobrze, nie ma innego wyjścia. Do boju!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dina Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.chello.pl 28.11.06, 10:11 Super!!!!Tylko,że teraz nie mogę jeść czekolady do końca roku:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ancia78 Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo 28.11.06, 10:20 ale nie-fart:( nastepnym razem zaloz sie ze wygraja o zniesienie tego zakladu! I bedziesz sie mogla obrzerac do woli!!!! Brawo chlopaki!!!!!!!!!!!!!!!!! A swoja droga to jest niezly sposob na odchudzanie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.dsl.bell.ca 28.11.06, 10:11 No wiec jest u mnie 4:05 rano,4 i 5 set "na zywo" opowiadal mi ojciec przez telefon z Polski.Bo technika,brak wyobrazni i zly program TV w Polsacie czyli STARA Polska.Miedzyczasie czytalem listy "kibicow" z Polski i np."kolo"."esen2" czy "zenek" i chmara z 1-150 powinni tu publicznie odszczekac (przepraszam nr.1- ucznia czy studenta) albo przestac pioczyc,siac smutki itp. Ja po 0:2 wspomnialem przejciu do historii...Dobrze,ze trener z zzagranicy i nie rozumie miejscowych "specjalistow" od marnowania sobie i innym zycia. Teraz pewnie ci spece (2-150) siedza na piwie albo w zachodniej fabryce i nazekaja "na zachod".Ale wieczorem przeczytajcie to bo za 1- lat bedzie za pozno.Pozdrowienia z Toronto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: To jest ten dzień. Brawo Polska!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 28.11.06, 10:12 Brawo Polska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Gratulacje i wielkie podziękowania dla chłopaków. IP: 83.2.108.* 28.11.06, 10:17 Są po prostu geniuszami. NAJWSPANIALSZY MECZ SIATKARSKI JAKI WIDZIAŁEM!!! Coś niesamowitego. Emocjonujące spotkanie!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Codipar Polska siatkówka - to brzmi DUMNIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.11.06, 10:20 Resoekcik i szacuneczek chłopaki!! Oby tak dalej...Trzymam kciuki i wierzę w WAS, wierzę w TRENERA i w WASZ SUKCES!!! Jesteście najlepsi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiszt Re: Polska siatkówka - to brzmi DUMNIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 10:23 BRAWO, BRAWO, BRAWO!!! Proszę o jakiś medal dla Lozano! Odpowiedz Link Zgłoś
ancia78 Lozano medal tez dostanie! 28.11.06, 10:33 Bo chyba nie mamy watpliwosci zadnych co do tego ze wszyscy nasi siatkarze beda go miec!!!!!Trzymamy kciuki by byl ZLOCIUTKI:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neolit Zmieniam prace chce nosic recznik za Lozano!! :) IP: 64.208.49.* 28.11.06, 10:25 Kosmos po prostu totalny kosmos! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magmax To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.fbx.proxad.net 28.11.06, 10:20 Juhuuuu!!!!!!!!!! Sialala!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avik Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 10:20 Jestem zszokowany swoją wiedzą ;) Nie należę do ludzi łatwej wiary, wszystko kalkuluję i oceniam na chłodno. Założyłem się przed mistrzostwami o mecze, wygrywałem piwa, teraz już, za wejście do pierwszej czwórki całe klatki. Boję się pomyśleć co będzie dalej, bo jeśli Polska zdobędzie złoto to ja zostanę alkoholikiem. Wiem jedno, jeśli los chce, aby Polacy przegrali jakiś mecz na tych mistrzostwach to niech to będzie jutrzejszy mecz. Potem już tylko do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.dsl.bell.ca 28.11.06, 10:25 Pij AVIK,pij.Warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kej Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: 10.203.7.* 28.11.06, 13:17 zwłaszcza Warkę! Polskaaaa! Koleeejoorz! Odpowiedz Link Zgłoś
sgk Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo 28.11.06, 10:26 Gdyby od początku meczu zagrali swoją grę, to emocji byłoby mniej i wygraliby wcześniej ;) Ale z drugiej strony te 2 przegrane sety dodały meczowi niesamowitej, historycznej wręcz dramaturgii i to zwycięstwo smakuje bardziej ! Co z resztą doskonale widać po historii komentarzy w tym wątku ! Odpowiedz Link Zgłoś
ancia78 Swietny mecz!!!! Brawo Polacy!!!!!! 28.11.06, 10:28 Nawet moj 3miesieczny synek nie mogl oczu oderwac i usna spokojnie dopiero jak wygralismy! A powinien godzine wczesniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Swietny mecz!!!! Brawo Polacy!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 10:30 Cieszmy się- tak niewiele jest takich dni!!! Kochajmy siatkarzy, skoro polityków nie da rady!:))) Hip, hip, hurrrra!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dolegapit kompleksiarstwo polskiej inteligenckjiej gaziety 28.11.06, 10:30 cytuje z relacji "Zwracamy uwagę na to, że wspaniały trener zza oceanu, a nie trener Waldemar Wspaniały" - a tak nie dawno jeszcze w GW był taki ciekawy artykuł o Gomborowiczu i współczesnej polskiej inteligencji, która w imtacji wzorów zachodnich widzi ideał postępu i krytykuje wszystko to co polskie, Wspaniały oddał znakomite zasługi dla polskiej siatkówki i należy mu się cześć a nie ciągłe opluwanie, gdyby mu dano tyle czasu i zaufania co Lozano, to może w półfinale ważnych rozgrywek gralibyśmy już dużo wcześniej, brawo dla Lozano i brawo dla tych wszystkich którzy stworzyli Lozano warunki do osiągnięcia tego co osiągnął dzisiaj i małe brawa, ale brawa a nie opluwanie - także dla Wspaniałego, w końcu PZPS też ma dzisiaj swój sukces, a do dziennikarzy GW prośba by przestali opluwać rodaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_oto_r Re: kompleksiarstwo polskiej inteligenckjiej gazi IP: 57.66.193.* 28.11.06, 12:12 wyluzuj mistrzu. To byl zart i to nawet smieszny. ?Nawet przez chwile mi w glowie nie zaswitalo, ze byl to zart zlosliwy. Jak chcesz miec super profesjonalne / wyzute z humoru podejscie to nie czytaj "z czuba", nie warto. Ciesz sie, zamiast mizantropi sie oddawac Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
ufo54 powtórka meczu 28.11.06, 12:25 Czy nie wie ktoś która stacja i o której godzinie powtórzy ten mecz? Odpowiedz Link Zgłoś
dolegapit Re: kompleksiarstwo polskiej inteligenckjiej gazi 28.11.06, 14:49 kiepski żart jeśli to miałbyć żart - bo pamietam co GW wypisywała po 5 miejscu w ME jakie zajęła reprezentacja Polski pod wodzą Wspaniałego, a co pisała o 5 miejscu w ME jakie zajęła reprezentacja pod wodzą Lozano, i ciągle to tego powracają - Wspaniały mówił, im ciszej idziesz tym dalej zajdziesz, nikt nie rozbudzał przed mistrzostwami nadziei na medal, nasi zawodnicy przygotowywali się w spokoju i ciszy a nie medialnego szumu i bełkotu - i dzisiaj mamy tego efekt, stąd też moja uwaga pod adresem rzekomego złośliwego żarciku - bo na Wspaniałego za dużo wylano pomyj - a on zrobił dla polskiej siatkówki bardzo dużo, chyba wszyscy pamiętamy to 3 zwycięstwa nad Brazylią w Lidzie Światowej, szczególny smak miało to 3-0 w Brazylii, który to mecz zakończył Świderski asem serwisowym, sam pamiętam jak oglądałem ten mecz o 3 nad ranem, to było pod wodzą Wspaniałego, skończymy więc ze złośliwościami w stosunku do osoby, która naprawdę dużo zrobiła dla polskiej siatkówki, Wspaniały powinien być wzorem polskiego trenera - skromny, pracowity, mało medialny ale naprawdę dobrze wykonujący swój zawód - jaki inny polski trener osiągnął więcej niż Wspaniały w ostatnich latach z męską siatkówką? może jedyną wadą jaką był obarczony Wspaniały to tą polską mentalnością, dlatego zagraniczni trenerzy odnoszą sukcesy w Polsce bo potrafią spojrzeć na pewne sprawy z innego punktu widzenia, poza tym są to trenerzy zazwyczaj o bardzo dużym doświadczeniu i renomie, nic dziwnego że potrafią powtórzyć sukcesy z zespołami polskimi, ale to wcale nie świadczy że polscy trenerzy są do niczego, tylko że na swoich to lubimy za byle co wylać wiadro pomyj na głowę, a obcokrajowców nosić na rękach - może czas skończyć z tą polską gościnnością Odpowiedz Link Zgłoś
agata_s2 Transmisja meczu 28.11.06, 14:58 A ja mam tylko pytanie w jakim radiu bywają transmisje, bo jak dziś czytałam z czuba, to myślałam, że zwariuje, bo naprawdę się nie chciałą odświeżać. Odpowiedz Link Zgłoś
cuthbert To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo 28.11.06, 10:32 To było piękne!! Chłopaki pokazali najwyższą światową klasę!!! POLSKA, POLSKA, POLSKA!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalorak dziękujemy... i prosimy o więcej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 11:13 Odpowiedz Link Zgłoś
ka2 a najpiękniejszy jest komentarz Piotra, tak 28.11.06, 10:32 do historii przechodzi się, wygrywając takie mecze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 10:37 To za to embargo na nasze mięso. Kiedy Rosjanie weszli do Pragi w 1968, Czesi w MŚ Hokeja tak Ruskich opędzlowali, że z Kremla gwiazdy pospadały. Brawo chłopaki, brawo Lozano! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a W steeeepie szeerrokim, którego okiem... IP: *.echostar.pl 28.11.06, 10:38 naaawet sookolim nie zmierzysz Wstaaaań unieś głowę Wsłuuuchaj sie w słowa Pieeeśni o maaałym rycerzu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ancia78 Re: W steeeepie szeerrokim, którego okiem... 28.11.06, 10:45 SZKODA ZE NIE USLYSZELISMY TEGO NA MECZU:(bylo tylu kibicow z polski! A gdyby tak pan Hajzer zaczal to pewnie polecialby w swiat hymn Polskiej siatkowki i moze chlopaki obudziliby sie szybciej!Ale i tak bylo super.Ja nucilam go w domu synkowi jako kolysanke ale jakos usnac nie chcial:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: W steeeepie szeerrokim, którego okiem... IP: *.echostar.pl 28.11.06, 11:00 Ja od dwoch godzin na okrągło puszczam sobie nagranie i spiewam :-) Zaspiewamy im na lotnisku, zaspiewamy Mistrzom!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezoon :-( :-| :-) 8-) 8-D IP: *.acn.waw.pl 28.11.06, 10:41 tratatatatata - ale była jazda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Putin: Gratulacje. STOP. Gaz. STOP IP: *.wp-sa.pl 28.11.06, 10:57 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Putin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 11:10 Raczej będzie: Lozano - polon (albo inna trucizna). Odpowiedz Link Zgłoś
reszkaa Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo 28.11.06, 11:07 Nie mogłam oglądać meczu niestety ale czytałam w necie i słuchałam w radio. Nasi Panowie byli wspaniali, profesjonalni i zawodowi. Bardzo gratuluję i chcę jeszcze!!!!!! pozdrawiam - reszkaa Odpowiedz Link Zgłoś
nickodemus Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo 28.11.06, 11:13 Ten mecz przejdzie do historii polskiego sportu! Gratuluje bez wyjatku wszystkim wspoltworca tego sukcesu. Polska Reprezentacjo!, wierze, ze zdobedziecie Mistrzostwo Swiata, jestescie najlepsi, jestescie nie do zatrzymania!!! Do boju Polsko ooo! Odpowiedz Link Zgłoś
ancia78 Zazdroszcze 28.11.06, 11:14 Hajzerowi i innym kibicom ktorzy widzieli ten horror na zywo:(To dopiero musiala byc jazda:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loczek Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.chello.pl 28.11.06, 11:17 Przywrocic monarchie!!!!Lozano na Krola!!!!!!Gruszka na Prezydenta!!!Szymanski na Premiera!!!!!Zagumny na Prymasa!!!!!Ide po szampana!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Grzesiek jesteś wielki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 11:19 Dziękujemy kibice ze Skępego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starski Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.cable.ubr04.croy.blueyonder.co.uk 28.11.06, 11:20 SUPER!!!WIELKIE DZIEKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Mecz POLSKA - rosja IP: *.ar.wroc.pl 28.11.06, 11:25 Dzięki wielkie panowie. Coś wspaniałego. Już dawno nie oglądałem tak emocjonującego meczu. Pokazaliście na co was stać. Teraz gramy o medal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forumowiczka Re: Mecz POLSKA - rosja IP: *.gre.pl 28.11.06, 11:33 Gratulacje,pokazaliście klasę,to za embargo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateo Londyn Gratuluje!!! IP: 80.169.134.* 28.11.06, 11:32 Bialo-Czerwone! to barwy niezwyciezone! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdfd Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 11:33 asdfa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 11:34 brawo chłopaki!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś