Gość: romano IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 23:20 Strejlau - gdzie ty teraz jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ehhh Re: Leo to Bóg! IP: *.chello.pl 07.12.06, 23:27 i co z tego, ze jest the best, tak go w koncu wypierdola przy pierwszym potknieciu, okazji itd. :/ bo tu Polska panie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zvi To jest polska myśl trenerska : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 00:36 "jak wypie..ć obcokrajowca" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant stranieri IP: *.cable.ubr09.edin.blueyonder.co.uk 08.12.06, 00:28 jakis czas jestem poza Polska i prosze, coraz mniej rozumiem... co to za nowe slowo 'stranieri'? A do rzeczy - Tak trzymaj Leo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubba Re: stranieri IP: *.planters.net 08.12.06, 01:47 Gość portalu: emigrant napisał(a): > jakis czas jestem poza Polska i prosze, coraz mniej rozumiem... co to za nowe > slowo 'stranieri'? > > A do rzeczy - Tak trzymaj Leo! Strugglers maybe...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Re: stranieri IP: *.chello.pl 08.12.06, 08:02 stranieri = strangers Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Leo Wileki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 23:44 LEo jesteś wielki , byłem Twoim krytykiem , przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robson Leo Leo IP: *.zaw9.1000lecie.pl 08.12.06, 00:47 Ja też jestem pod wrażeniem Leo i mam nadzieję, że nie ugnie się przed pajacami z PZPN i dalej bedzie szedł w swoim kierunku ! Leo Leo jest OK !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romano Powiem Ci, gdzie jest Janek: w lesie i w dupie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 00:49 Nigdzie indziej, bracie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: archi strejlau - barykaduje sie z listkiem na Miodowej.. IP: *.aster.pl 08.12.06, 01:30 i pilnują pozycji. strajk okupacyjny PZPN-u trwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go$c!u poprostu slicznie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 09:21 az mi sie paszcza usmiecha jak czytam jego wypowiedzi. on nie tylko dziala charyzmatycznie na zawodnikow... Odpowiedz Link Zgłoś