Dodaj do ulubionych

Nowy rok, stary Romario

IP: *.ipt.aol.com 03.01.07, 13:41
szkoda ze go trener nie zabral do koreii i japonii po wspanialym sezonie w
brazylii, tylko postawil na tego grubasa (fakt ronaldo troche strzelil, ale
romario by nie byl gorszy) JEST WIELKI to fakt pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: Nowy rok, stary Romario IP: 195.205.44.* 03.01.07, 14:20
      Witam zczubaków w nowym roku. Mam nadzieję że będzie jeszcze lepszy niż
      poprzedni. Jest szansa bo nie ma mundialu.
      • Gość: joj Re: Nowy rok, stare z czubaki ;P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 15:22
        witamy po przerwie :D szczęśliwego, sportowego nowego roku!
        • znajomy_jennifer_lopez Niech Dziadyga przyjdzie do polskiej ligi, zagra 03.01.07, 17:37
          2-3 mecze, dokupi te 13 bramek, "strzeli" i przejdzie w końcu na zasłużoną emeryturę.

P.s. w nowym roku życze szczubakom mniej transmisji z "Magdy M.". A poza tym - tak 3mać.
      • Gość: gosc Re: Nowy rok, stary Romario IP: 212.182.35.* 03.01.07, 15:27
        wiec moze przy okazji kolejnej wizyty w lubelskiej prokuraturze Pan Romario
        zagrałby w Motorze?

• Gość: Mario Re: Nowy rok, stary Romario IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 16:39
      Jestem lekko zawiedziony jakością tych goli, jeśli to rzeczywiście były te jego najlepsze. Poza wyjątkami, żaden z nich nie był jakiś wspaniały. Po tak wybitnym napastniku, w dodatku Brazylijczyku, spodziewałem się znacznie więcej. Gdyby tak ułożyć najpiękniejsze gole strzelone np. przez Henry'ego, to miejsce 50. byłoby dużo efektowniejsze niż ten gol nr 1. u Romario. No ale w piłce za piękno goli dodatkowych punktów się nie przyznaje. A tak w ogóle, to dobrze, że nareszcie jesteście z powrotem zczubaki, bo nudno tu w necie bez Was.
    • Gość: mumia dobrze, ze Pan Stec juz nic nie pisze .. IP: *.pkobp.pl 03.01.07, 17:46
    • Gość: vlade_divac Ten grubas został królem strzelców i największą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 18:08
      ...gwiazdą tych mistrzostw.
      • Gość: RoRo Romario to urodzony łowca goli IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.07, 19:12
        nie są one najpiękniejsze ale tu nie chodzi o jakośc tylko ilość ;)

na MŚ 2002 powinni zagrac Ronaldo i Romario . Ja jestem zły ze Romario nie
        zagrał w 1998 roku wtedy grał genialnie a jednak pojechał Bebeto - także w
        przeszłosci gracz genialny
    • Gość: fan Przebojowosc , dynamika , szybkosc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.07, 19:24
      mało kto potrafił go zatrzymać , niezwykle mocno trzymajacy sie na nogach . A
      gole strzelone Realowi czy Włochom to coś pieknego .
      • Gość: Bebeto Re: Przebojowosc , dynamika , szybkosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 22:15
        niesamowity napastnik. jak dostal pilke w polu karnym to zawsze sie konczylo
        bramka. 100 lat! romario de souza faria filho!
    • Gość: ABBA DON VISC Re: Nowy rok, stary Romario IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 16:49
      Gość portalu: dawid napisał(a):

> szkoda ze go trener nie zabral do koreii i japonii po wspanialym sezonie w
      > brazylii, tylko postawil na tego grubasa (fakt ronaldo troche strzelil, ale
      > romario by nie byl gorszy) JEST WIELKI to fakt pozdrawiam

No tak szkoda. Brazylia została wtedy mistrzem świata, a Ronaldo królem
      strzelców całego turnieju (już nawet nie pisze, że wtedy do obecnej wagi bardzo
      dużo mu brakowało)
      Jak czytam wypowiedzi takiego debila to aż ręce opadają... Pewnie uważa sie za
      super-znawce piłkarskiego...
      No debil do sześcianu...
    • Gość: boninho Nowy rok, stary Romario IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 19:19
      Romario I Ronaldo To Najlepszi Piłkarze!!!Na Świecie!!!To Najlepszy Atak
      Marzeń!!!Ronaldo Nie Jest Gruby A Ci Co Krytykują Go To Nie Znają Się Na Piłce
      I Niewiedzą Ile On Dla Piłki Zrobił!!!To Najlepszy Strzelec MŚ W Historii!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka