Dodaj do ulubionych

Wenger: Gra faul winą sędziów

IP: 213.199.198.* 05.01.07, 20:46
właśnie dlatego angole nigdy nie wygrają niczego jako reprezentacja, wygrali
MŚ u siebie i szanse mają tylko u siebie na jakieś turniejowe zwycięstwo
Obserwuj wątek
    • Gość: defetysta Wenger IP: *.gprspla.plusgsm.pl 05.01.07, 21:07
      Wenger sprawia wrażenie genialnego trenera i menedżera, szkoda, że tylko do
      momentu jak nie otworzy ust. Sędziowie są winni, że piłkarze się nie szanują,
      łamią sobie nogi, co za kretyn...
      • Gość: kani Re: Wenger IP: *.torun.mm.pl 05.01.07, 22:09
        a ja twierdze ze ma racje. sedziowe by ukrocili drwalom to i gra by byla lepsza,
        ciekawsza, wiecej bramek... eh... marzenia
        • Gość: wenger-mourinho Re: Wenger IP: *.aster.pl 06.01.07, 05:06
          No to niech wenger zostanie sedzia (proba dla Waszych wytezonych wyobrazni...
          eh, eh)
          .. i co wtedy bedzie farmazonil?
      • Gość: Marcin Szpak Re: Wenger IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.07, 00:15
        Kretynem jestes niestety Ty... Arsene Wenger to trener, ktory zrwolucjonizował -
        Twój umysł ogarnia takie sformulowania ??? - angielski futbol. Z drużyny
        przeciętnej, jaką był ARSENAL Londyn, uczynił mieszanię wszystkich najlepszych
        stylów gry, dlatego waz słowa Panie Idioto.
        • Gość: wenger-marcinszpak Re: Wenger IP: *.aster.pl 06.01.07, 05:35
          kretynem ja, idiota ty,
          moj umysl ogarnia i omiata takie sformulowania, oops, nie chyba nie, no moze
          tylko czasem (w wigilijna noc, bo poza tym nie mowie)
          rewolucja, anarchia, proletariat, awangarda, hybryda, stylista i stylistka,
          FUTBOL...... och sie wyczerpalem..

MIESZANIA wszystkich stylow, wow!! to lubie
        • krzych.korab Nie zmienia to faktu że to trenerzy uczą zawodni- 06.01.07, 07:52
          ków faulować. Pamiętacie genialne posunięcia Górskiego i rolę Ćminkiewicza w
          meczach z Walią i Anglią. Chwalili się tym.
      • krzych.korab A kto nie chce sędziowania z pomocą techniki ? 06.01.07, 07:49
    • Gość: Kibic Re: Wenger: Gra faul winą sędziów IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.01.07, 22:13
      Wygrali MS tylko dzieki liniowemu z ZSRR.
      Byl to okres "Zimnej Wojny"
      Bramki nie bylo, co juz sto razy udokumentowano równiez w angielskiej TV.
      • Gość: wenger-maradona Re: Wenger: Gra faul winą sędziów IP: *.aster.pl 06.01.07, 05:08
        a byla ta bramka strzelona przeze mnie reka?
        czy moze jej nie bylo?
        bom zabyl....
        (maradona z zsrr)
    • Gość: khub dzisiaj jakis dzien mundrości mamy IP: *.toya.net.pl 05.01.07, 23:56
      "Dodał, że brutalna gra może uniemożliwiać sukcesy reprezentacji Anglii w takich imprezach jak mistrzostwa świata."

jeszcze wiecej na pierwsza strone, proszę, jeszcze nie spie!
      • Gość: wenger-agora Re: dzisiaj jakis dzien mundrości mamy IP: *.aster.pl 06.01.07, 05:15
        no tak,
        przez tego wendżera (czy moze łangera, albo ąngiełra??) wszystko niezly szlag
        trafil...
        i nie ma nawet posta o ilonie, co na brzuszkach na WF-ie wywnetrzyla sie na
        zewnatrz :(

rzeczywiscie, cholernie pasjonujace co trener druzyny (aspirujacej do UEFA) ma
        do powiedzenia o jeszcze bardziej inspirujacych becwalach - brawo
        sport.gazeta.pl!!! brawo!!!
        • Gość: citron vert O 5 tej rano to piszesz ?Choroba pewnie ? IP: 86.69.185.* 06.01.07, 19:45
    • Gość: Wenger to ciota Wenger: Gra faul winą sędziów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 00:00
      Sku..syn pie..ny! z nie go nie trener :D Joseee ;D
      • Gość: ja Re: Wenger: Gra faul winą sędziów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 00:09
        ludzie ale osioł , a tak lubiłem Arsenal a to proszę : jesteśmy doskonali a żli
        ludzie nas kopią ( a tak nie wolno )
        baranie = weź się za szachy to jest gra bezkontaktowa
        nie dziwota że oni nic nie wygrywają , odejdzie HENRY i nie ma ARSENALU
        walka to jest sedni piłki anie balet
        pozdrawiam
        a Gołota też płakał że w ringu biją :))))))
        • Gość: lol Re: Wenger: Gra faul winą sędziów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 00:24
          ja jestem kibicem chelsea, ale mowic, ze arsenal sie slabo prezentuje to pie.dolenie w bambus, popatrz
          kto gral w ostatnim finale ligi mistrzow. akurat wengera bronia caly czas wyniki, wiec moze sobie
          pozwolic na gadanie co chce, tak samo jak ferguson, czy mourinho.
          • Gość: wenger-ronaldinho Re: Wenger: Gra faul winą sędziów IP: *.aster.pl 06.01.07, 05:28
            no to popatrzmy...

grala barcelona i... i... i, ktos jeszcze.. (chyba?)

ale to barcelona wygrala
        • Gość: wenger-hahaha Re: >> walka to jest sedni piłki anie balet << IP: *.aster.pl 06.01.07, 05:25
          ale ja jysce ni wiem co to jyst sedni pilki
          ani balet

man-ju wam pokaze?
          o tak, tak mi mowili na ulicy zawodnicy
          nie pamietam na ktorej łulicy - mozy na kolski?
      • Gość: wenger-sk..wy..rka Re: Wenger: Gra faul winą sędziów IP: *.aster.pl 06.01.07, 05:18
        a ty to za to jestes sk.piorek
        ale za to twoja zona: sku..moczka
        a twoja mac: sku..pio..nek
        a twoja tac: sku..--..--..8***&^%$

howgh!
        • Gość: stec Ty gostek,jestes ciezki przypadek IP: 86.69.185.* 09.01.07, 13:44
    • Gość: wenger-gazeta.pl gra w piłkę winą sędziów IP: *.aster.pl 06.01.07, 05:43
      Niesmialy postulat: wystarczy zlikwidowac gre w pilke, i wtedy juz ani win, ani
      nawet sedziow nie bedzie.
      Ani wengera, ani mourinho (i dudka, i boruka), ani pzpn-u ani cupiala. A jak
      sie powiedzie to i malysza.
      I win nie bedzie. (tzn. win sedziow, wina dla reszty ludzi wciaz beda..)
      I w ogole nic nie bedzie!

coz ...ale gazzzetta.peel wciaz bedzie chrzanic glupoty, niegramatycznie i
      nieortograficznie, az stanie sie piaty rozbior polski, chlip chlip

• repres1 Wenger ma rację! 06.01.07, 10:28
      Ktoś kpił pisząc, że Gołota też się skarżył, bo na ringu biją. Boks to sport
      kontaktowy, ale nawet w tym najbardziej kontaktowym ze sportów Gołota wyleciał
      z ringu za cios poniżej pasa, a Tyson za odgryzienie ucha. Jakoś żadna
      federacja bokserska nie chce zaakceptować bicia po jajach. A przecież na ring
      zwykle wychodzą twardziele...
      Głupi jest ktoś, kto popiera ostrą grę. Piłka nożna polega na kopaniu piłki, a
      nie przeciwnika. Ktoś kto kopie przeciwnika, powinien przenieść się do kikboksu
      (uwaga! nawet tam nie można kopać po jajach). Jak ktoś nie ma techniki żeby
      grać w piłkę, to niech się tej techniki nauczy, a dopiero później wychodzi na
      boisko. Jestem zwolennikiem wprowadzenia reguły bezwzględnego wyrzucania z
      boiska za trzeci faul w meczu. Laurent Blanc - kapitan Francji w czasie całych
      mistrzostw Europy 2000 r. nie popełnił ani jednego faulu, a grał we wszystkich
      meczach i zdobył złoty medal. A przecież Euro'2000 był jednym z
      najatrakcyjniejszych turniejów. Można? Można! Trzeba tylko umieć.
      • tubbs Re: Wenger ma rację! 06.01.07, 10:32
        Niestety Wenger zapominał powiedzieć, która drużyna ma najwięcej czerwonych kart
        w historii Premiership.
    • ape.real.fool Arsenal vs Liverpool 06.01.07, 11:51
      Czy Jurek Dudek powinien dostac szanse? (pytanie do kibicow Liverpool) - moj
      kolega Marcin kupuje zawsze oryginalne koszulki Liverpool (sklep internetowy ma
      rozszerzenie .tv) - kiedys przed meczem wysmialem go, ze to podrobka tajwanska i
      strzelilem mu duzo bramek (chyba go zdekoncentrowalem) - co obecnie sadza polscy
      kibice Liverpool o Jurku Dudku?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka