gawith87 16.01.07, 13:59 ale mącą z tymi transferami. po co piszą jak nie wiedzą. transfer i dopiero informacja w prasie a nie milion informacji a potem transfer. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ras To sama Gazeta chcąc być pierwsza celuje w niespra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 14:01 wdzonych doniesieniach. A fe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asds Re: To sama Gazeta chcąc być pierwsza celuje w ni IP: *.chello.pl 16.01.07, 14:11 wystarczy przeczytac artykul o tym jak matusiak zostanie sprzedany do fulham zeby jasno wywnioskowac ze to dziennikarze sprzedaja pilkarza, a nie klub ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_solon Re: To sama Gazeta chcąc być pierwsza celuje w ni 16.01.07, 14:26 kilka słów na ten temat napisałem tu: pilkazzaklawiatury.blox.pl/2007/01/Matusiakomania-2.html i tu: pilkazzaklawiatury.blox.pl/2007/01/Kasa-Misiu-kasa.html myślę, że nasze wnioski są dość zbieżne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Bramki Matusiaka IP: *.e-wro.net.pl 16.01.07, 14:56 www.skrotymeczow.pl/22/Matusiak_-_zestaw_bramek/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alitbg transfer do nikąd IP: *.acn.waw.pl 16.01.07, 15:26 a ja sprawdzilem zagraniczne serwisy z transferami i tam nawet w zakładce plotki nic nie ma na temat R.Matusiaka także myśle że skończy się na klubie ze wschodu i to tak będzie bomba , a jak nie to go legia kupi za 250 tys euro :D albo jakaś inna wisła !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coach Jutro Matusiak wyskoczy z lodowki IP: 141.155.227.* 16.01.07, 15:48 czyli kolejny dzien serialu. Chyba juz nikt nie traktuje powaznie informacji nt temat jego transferu, jak i samego pilkarza, ktory poki co jest mocny w "gebie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x nikt nie traktuje powaznie GWna, a nie pilkarza IP: *.crowley.pl 16.01.07, 18:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek i krystek ciekawostka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 15:58 jesteśmy bliźniaki rozpoznaje nas tylko starsza - ja Zbyszek i moj brat Krystek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Za duzo juz tego IP: *.magma-net.pl 16.01.07, 17:14 a on tak naprawde niewiele osiagnal, kilka bramek w slabej lidze i dwie/trzy bramki w reprezentacji nie za pieknej urody. Dla mnie to nie jest wielki pilkarz, ba nawet nie jest nadzieja na wielkiego pilkarza. BOT niech robi interes i sprzedaje poki sa chetni bo za pol roku europa moze o nim zapomniec jak zostanie w kraju a on nic wielkiego nie strzeli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spacz Radio Z Czuba: Radek Matusiak czyli palcem po m.. IP: *.chello.pl 16.01.07, 17:14 Podoba mi sie to podejscie do tematu. Brawo Łukasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x moglibyscie sie w GW od Matusiaka odwalic!! IP: *.crowley.pl 16.01.07, 17:31 juz w GW zapluliscie Rasiaka-wystarczy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matusiakinhio a Rasiak sie tylko smieje.... IP: *.bredband.comhem.se 16.01.07, 17:58 oj przekona sie nasz Matusiak juz na treningach jak ostro graja anglicy i murzyni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x ...a co ty tam wiesz w kalifacie szwedzkim IP: *.crowley.pl 16.01.07, 18:19 ...skad te twoje doswiadczenia? czyzby z erotic kulbu szwedziego zarzadzanego przez Turkow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedd Radio Z Czuba: Radek Matusiak czyli palcem po m.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 18:19 ten z czuba to kretynek, z pomrocznością niejasną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedd Radio Z Czuba: Radek Matusiak czyli palcem po m.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 18:23 Ten z czuba to kretynek z pomrocznością niejasną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Radio Z Czuba: Radek Matusiak czyli palcem po m.. IP: *.gdynia.mm.pl 16.01.07, 18:28 Austria Wiedeń walczy o utrzymanie w lidze więc dobry napastnik im się przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwmac A propos czemu ironizujecie w tym artykuliku? IP: *.lns.access.uk.tiscali.com 16.01.07, 18:35 Chyba odnosnie waszych wlasnych "doniesien" z palca wyssanych pisopiorki! I jak sie nie myle to wlasnie gazeta wybiorcza w tym przoduje podajac coraz to nowe kluby zainteresowane niejako podpisaniem kontraktu z Matusiakiem1 Troche samokrytycyzmu panowie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x ...a czemu "pisopiorki" czs ci sie pochrzanilo:) IP: *.crowley.pl 16.01.07, 18:41 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwmac pisopiorki czy gryziopiorki jednen gatunek heh :) IP: *.lns.access.uk.tiscali.com 16.01.07, 18:58 Odpowiedz Link Zgłoś