Gość: kr IP: 144.173.29.* 23.04.03, 00:14 swietny wywiad. szczegolnie od 2 strony ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rogala Re: Krystian Rogala dla IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.03, 02:53 no co chcesz ? przeciez to sa zdjecia misiow polarnych w zimie....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Krystian Rogala dla IP: *.kat.cdp.pl 23.04.03, 09:23 Tak jest Panie Rogala na jaka cholere jest Ci potrzebny w zarzadzie Prajs wiceprezydent Kierys byly dowodca Jednostki w Chorzowie i taki przydupas R.Bebenek Pan terz niejestes czysty ale obstawiles sie Pan ludzmi ktorzy sie Ci nie sprzeciwia a to jest mafia mowisz Pan Ruch a myslisz Pan KASA KASA KASA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawliq Re: Krystian Rogala dla IP: *.ruda-slaska.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 14:08 dokładnie jest tak jak mówisz; Rogala ma tyle wspólnego z dobrem Ruchu ile zeszłoroczny śnieg z obecną wiosną. Stare komunistyczne układziki i kasa... Ale to już wkrótce się skończy... Prawdziwi kibice zawsze z Ruchem a niegdy z Rogalą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Krystian Rogala dla IP: *.kat.cdp.pl 23.04.03, 14:40 Tak jest bo mowi sie ze miasto dalo na krzeselka i na oswietlenie pytam co to znaczy miasto co dal Kopel Prajs ze swojej kieszeni TO MY KIBICE TO DALISMY ZE SWOICH PODATKOW a naco 18 czlonkow zarzadu a bylo 25 nie wystarczy 4 a kazdy kasa bierze i to ile A MAM PYTANIE POCZAWSZY OD WLODARCZYKA ILU SPRZEDALISCIE ZAWODNIKOW I GDZIE TA KASA NO POWIEDZ ROGALA CO PAN MYSLISZ ZE KAZDY KIBIC TO DUREN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cypis Re: Krystian Rogala dla IP: 169.5.6.* 23.04.03, 17:06 Ludzie,nie wydlubujcie sobie na wzajem oczu,fakt jest ,ze jak tak dalej pojdzie to Niebiescy w drugiej lidze wyladuja. To przeciez zawodnicy wybiegaja kazdy tydzien na boisko by toczyc mecze,a jezeli jest w druzynie grupka pilkarzy u ktorych skala formy odczytywana jest na wydruku wyplaty to ta druzyny nie ma prawa istniec,bowiem 3-4 zawodnikow meczu nie wygra. Byly czasy w ktorych pilkarze byli dumni z tego ,ze moga grac w RUCHU CHORZOW,oni identyfikowali siez klubem,kibicami i WYGRYWALI ......ale to bylo kiedys,a teraz kazdy kto dwa razy dobrze kopnie pilke chce juz miec...mieszkanie ,auto i kupe forsy.A ja sie pytam za co,oni powinni byc od wyjscia w pierwszej jedenastce placeni,od punktow i czym lepsza lokata tym wiecej kasy,a jak przegraja to nic ZERO.Wtedy bysmy zobaczyli jak umia trawe gryzc przez 90min. Mimo tego wierze ze Ruch sie utrzyma ....pozdrawiamwszystkich kibicow.-niebieski z Düsseldorfu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Versus Rogala out IP: *.bphpbk.pl 24.04.03, 09:40 Panie Rogala, te chwyty ze łzami małych dzieci są już bardzo ograne. Przed tą rundą mówiłem, że spuści pan Ruch do IIej ligi. I jestem pewien, że się nie pomyliłem. Wyrzucić takiego zawodnika jak Śrutwa. Skandal. To nie chodzi o to czy Mario strzela bramki czy nie - on zawsze ciągnie drużynę do przodu. Przecież od dawna wiadomo, że lepszą kiwkę ma Bizacki a Gorawski jest bardziej uniwersalny. I co z tego. Prawdziwy charakter ma Mario i to się liczy Odpowiedz Link Zgłoś