Dodaj do ulubionych

Matusiak: Staram się, jak mogę

17.02.07, 20:05
oj bedzie potzrebowal wiele szczęścia !!!! Ale szansa wybicia sie jest niepowtarzalna !! ma 2 opcje albo bedzie gwiazdą i najlepszym polakiem!!!! albo jak jego koledzy którzy prubowali podbić świat po paru wycieczkach do coraz to gorszych lig skończą kariere wwszystko w jego rękach

world2.monstersgame.pl/?ac=vid&vid=35071427
Obserwuj wątek
    • Gość: Corinno Matusiak: Staram się, jak mogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 20:06
      Radek, jestesmy z Toba - dasz rade!! Trzymamy kciuki!
    • Gość: marde Matusiak: Staram się, jak mogę IP: *.cable.ubr11.azte.blueyonder.co.uk 17.02.07, 20:07
      W koncu sie dowiedzialem,ze Matusiak gra w Palermo{chyba}
    • Gość: felek usa Matusiak: Staram się, jak mogę IP: 63.117.245.* 17.02.07, 20:08
      ja mysle ze ma cien szansy byc drugim bonkiem ale czy wykorzysta ?
      napewno jest lepszy od zurawskiego ,frankowskiego czy sagana
      • Gość: jacek Re: Matusiak: Staram się, jak mogę IP: *.magma-net.pl 17.02.07, 20:27
        nie bedze, boniek wyjezdzal jako gwiazda ktora swiecila od lat. Matusiak swieci
        od niecalego roku a nie przypominam sobie polaka ktory wypromowalby sie przede
        wszystkim za granica!!!
        W ostatnich latach tylko rasiak dzwignal sie majac po wyjezdzie slabszy okres.
        Oby matusiakowi sie udalo ale jestem sceptyczny co do dalszej kariery. Nie ma
        pilkarza ktory za granica tylko szedl w gore!!!
        Na razie kuszczak ale jest tylko rezerwowym.
        • Gość: mario Re: Matusiak: Staram się, jak mogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 20:46
          a jurek dudek? jezeli dobrze pamietam to przechodzac z sokola do feyenordu nie
          byl jakos specjalnie wyrozniajacym sie zawodnikiem. ale moge tez zle pamietac :)
    • Gość: hmm Nie jest lepszy ale ma sporo odwagi !! IP: 212.122.214.* 17.02.07, 20:26
      Tak jak Boniek na przykład. I to się liczy.

A Żurawski czy Frankowski nie potrafili zaryzykować naprawdę. To nie jest jedyna
      szansa Matusiaka - nie przesadzajmy. Nawet jak mu się teraz nie uda będzie
      jeszcze miał z pewnością okazję ale sądzę że da sobie radę.
    • Gość: Ingrosso Matusiak: Staram się, jak mogę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 20:56
      Matusiak nie jest glupi!!! Wie jaki ma cel i jak go osiagnac!!! Jest inny niz
      99% polskich pilkarzy wyjezdzajacych za granice!!! Powinien sobie spokojnie
      poradzic w Palermo!!!
    • Gość: Mariusz Janusz Matusiak IP: *.algo.radman.pl 17.02.07, 22:14
      Nie wiem jakie źródło tego artykułu ma autor. Janusz Matusiak na 100 % był dzis
      w Łódzkiej szkole SMS, a więc nie moze jednocześnie byc na Sycylii od piątku.
      Wiem bo sam dzis z nim rozmawiałem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • gizmoj Re: Janusz Matusiak 17.02.07, 23:33
        Gość portalu: Mariusz napisał(a):

> Nie wiem jakie źródło tego artykułu ma autor. Janusz Matusiak na 100 % był dzis
        >
        > w Łódzkiej szkole SMS, a więc nie moze jednocześnie byc na Sycylii od piątku.
        > Wiem bo sam dzis z nim rozmawiałem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Co ty mowisz? Ja dzis z nim piwo pilem w Palermo.
    • Gość: nobo najpierw przedstawiali go jak gwiazde IP: *.phlapa.east.verizon.net 17.02.07, 22:22
      a teraz nie jest pewny miejsca w skladzie? To ja sie pytam polskich
      dziennikarzy, o co chodzi w tym co pisza? Czy jest to zwykly belkot?
      • Gość: polarbear Re: najpierw przedstawiali go jak gwiazde IP: *.chello.pl 17.02.07, 22:44
        Nie wiem czy sobie poradzi czy nie (choć życzę mu tego z całego serca) ale
        przynajmniej wie chłop czego chce - po raz pierwszy widzę żeby polski piłkarz
        napisał, że SAM poprosił o DODATKOWE treningi, że nie płacze jaki to dla niego
        szok kulturowy i sportowy, że musi tyle trenować. Aż miło się czyta.
        Co do piłkarzy co się wypromowali za granicą to chociażby: Krzynówek i Kuszczak.
        • gizmoj Re: najpierw przedstawiali go jak gwiazde 17.02.07, 23:31
          A Dudek?
          • Gość: janko Re: najpierw przedstawiali go jak gwiazde IP: *.ipt.aol.com 18.02.07, 00:34
            Ja mysle ze juz jest traktowany jak gwiazda-dwie komorki-ho ho ho!!!!!
            • asdf401 Re: najpierw przedstawiali go jak gwiazde 18.02.07, 01:39
              Zgadzam się, że to niegłupi chłopak i ma szansę jak mało kto przed nim.
              Pamiętacie co Boniek powiedział? Zgadzam się z nim, że pytanie jest tylko czy
              będzie to piłkarz wybitny i na pierwszą grupę drużyn ligi włoskiej (wielcy) czy
              na te gorsze zespoły. Na zaplecze ligi włoskiej na pewno się jednak nadaje i
              powinien grać, co dobrze wróży Repie.
    • Gość: lysy Matusiak: Staram się, jak mogę IP: *.lns5-c12.dsl.pol.co.uk 18.02.07, 16:33
      radek da rade bedzie gwiazda seria A

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka