Gość: XXX IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 21:17 Nedved ty tłusty pepiku, jestem do d***, Krzynówek RuleZZZ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sza Re: Pavel Nedved - dzięki niemu Juventus zagra w IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 11:17 Gość portalu: XXX napisał(a): > Nedved ty tłusty pepiku, jestem do d***, Krzynówek RuleZZZ!!!! hmm. nie sadze zeby nedveda interesowalo ze jestes do d***. a w ogole powroc do filmow xxx a nie sie wypowiadasz na forum. z jednym moge sie tylko zgodzic: Krzynowek w formie rulezzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzaff Re: Pavel Nedved - dzięki niemu Juventus zagra w IP: *.pekao.com.pl 24.04.03, 13:15 widac niektorzy to maja napie*****ne pod czaszka zycze zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artixx Re: Pavel Nedved - dzięki niemu Juventus zagra w IP: *.zs4.tychy.edu.pl / 192.168.1.* 24.04.03, 18:58 Ty XXX masz rację- jesteś do dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karla Re: Pavel Nedved - dzięki niemu Juventus zagra w IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 12:37 Nedved jest najlepszym piłakarzem!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: di@blo11 Pavel Nedved IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 18.06.03, 22:41 Pavel Nedved to mistrz.Mój uluboiny numerek to 11.Czechy to moje najlepsze państwo.Juve!Juve!Juve Odpowiedz Link Zgłoś