Gość: kolo IP: *.chello.pl 07.03.07, 16:21 nie jestem fanem liverpoolu, ale barcelony nie nawidzę. dobrze że odpadli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: umiem liczyc "Bramka ... napędziła trochę strachu Anglikom" IP: 216.141.135.* 07.03.07, 16:27 Anglikom ... dobre sobie !!! A iluz Anglikow gra w Liverpoolu w stalym skladzie - dwoch, w porywach trzech ??? Gdybyscie napisali "angielskiej druzynie" to bym sie nie czepial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas9 marca...to gazeta realu IP: *.netcologne.de 07.03.07, 16:59 ..a nie barcy, wiec sie ciesza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.R. Re: Marca: Liverpool był wielki IP: *.econ.umn.edu 07.03.07, 16:36 Gość portalu: kolo napisał(a): > nie jestem fanem liverpoolu, ale barcelony nie nawidzę. dobrze że odpadli Ortografii chyba tez nienawidzisz. Albo ona Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barca Re: Marca: Liverpool był wielki IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.07, 23:09 jak tak nienawidzisz to spierniczaj stad jak masz tak glupio gadac !!!!!!! Barca jest wielka i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abadoon Re: Marca: Liverpool był wielki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 16:40 Gość portalu: kolo napisał(a): > nie jestem fanem liverpoolu, ale barcelony nie nawidzę. dobrze że odpadli Nic dziwnego że barcy ''nie nawidzisz'' <lol2>. Barcelonie nie klbicują ludzie na bakier z ortografią i inteligencją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Marca: Liverpool był wielki IP: *.uml.lodz.pl 07.03.07, 16:48 Liverpool'u nie lubię. Nie wiem co ludzie w nim poza Dudkiem widzą (wtedy kibicowali bo Dudek grał jako jedyny Polak na wyspach). Teraz to przeciętna drużyna, wczoraj tak jak Barcelona mieli farta... Dużego farta :) (obie drużyny miały). Barca ma problemy jak sądzę wewnętrzne, muszą się kogoś pozbyć i będzie to albo Eto'o albo Ronaldinho bo to oni się kłócą:/ (chociaż wczoraj Ronaldinho był niesamowity). Ehh szkoda mi Barcelony, ale ja i tak kibicuję jedynemu słusznemu klubowi angielskiemu. Glory Glory Manchester United. Forever with you, since 1987 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: Marca: Liverpool był wielki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 17:15 Jak wczoraj Ronaldinho był niesamowity, to ja zawsze jestem niesamowity kiedy gram w piłkę: też trochę pobiegam, raz strzele w slupek i co jestem niesamowity?! Watpie! I ten pajac Ronaldinho grał tak, ze piłkarze z IV ligi graja lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Marca: Liverpool był wielki IP: *.blich.krakow.pl 07.03.07, 17:39 Gość portalu: lol napisał(a): > Liverpool'u nie lubię. Nie wiem co ludzie w nim poza Dudkiem widzą (wtedy > kibicowali bo Dudek grał jako jedyny Polak na wyspach). > > Teraz to przeciętna drużyna, wczoraj tak jak Barcelona mieli farta... Dużego > farta :) (obie drużyny miały). > > Barca ma problemy jak sądzę wewnętrzne, muszą się kogoś pozbyć i będzie to albo > Eto'o albo Ronaldinho bo to oni się kłócą:/ (chociaż wczoraj Ronaldinho był > niesamowity). > > Ehh szkoda mi Barcelony, ale ja i tak kibicuję jedynemu słusznemu klubowi > angielskiemu. Glory Glory Manchester United. Forever with you, since 1987 :) No to się nie dziwię, że nie lubisz Liverpoolu :) Nie ma sensu dorabianie ideologii do wypowiedzi: kibice Liverpoolu "nie lubią" Manchesteru i vice versa. To nie jest kwestia widzenia czegokolwiek. To kwestia... hhhmmmmm.... tradycji :) Tak było, jest i będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Marca: Liverpool był wielki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 17:47 świetnie że wygrali to mój ulubiony klub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barca Marca: Liverpool był wielki IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.07, 23:08 po.....o cie czy jak wcale nie dobrze ze odpadli sa najlepsi Visca el Barca!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś