Dodaj do ulubionych

Marca: Liverpool był wielki

IP: *.chello.pl 07.03.07, 16:21
nie jestem fanem liverpoolu, ale barcelony nie nawidzę. dobrze że odpadli
Obserwuj wątek
    • Gość: umiem liczyc "Bramka ... napędziła trochę strachu Anglikom" IP: 216.141.135.* 07.03.07, 16:27
      Anglikom ... dobre sobie !!! A iluz Anglikow gra w Liverpoolu w stalym
      skladzie - dwoch, w porywach trzech ???
      Gdybyscie napisali "angielskiej druzynie" to bym sie nie czepial.
      • Gość: adas9 marca...to gazeta realu IP: *.netcologne.de 07.03.07, 16:59
        ..a nie barcy, wiec sie ciesza...
    • Gość: wertyd szkoda barcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 16:29
      ach
    • Gość: J.R. Re: Marca: Liverpool był wielki IP: *.econ.umn.edu 07.03.07, 16:36
      Gość portalu: kolo napisał(a):

> nie jestem fanem liverpoolu, ale barcelony nie nawidzę. dobrze że odpadli

Ortografii chyba tez nienawidzisz. Albo ona Ciebie...
      • Gość: Barca Re: Marca: Liverpool był wielki IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.07, 23:09
        jak tak nienawidzisz to spierniczaj stad jak masz tak glupio gadac !!!!!!! Barca
        jest wielka i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: abadoon Re: Marca: Liverpool był wielki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 16:40
      Gość portalu: kolo napisał(a):

> nie jestem fanem liverpoolu, ale barcelony nie nawidzę. dobrze że odpadli

Nic dziwnego że barcy ''nie nawidzisz'' <lol2>. Barcelonie nie klbicują ludzie
      na bakier z ortografią i inteligencją...
      • Gość: lol Re: Marca: Liverpool był wielki IP: *.uml.lodz.pl 07.03.07, 16:48
        Liverpool'u nie lubię. Nie wiem co ludzie w nim poza Dudkiem widzą (wtedy
        kibicowali bo Dudek grał jako jedyny Polak na wyspach).

Teraz to przeciętna drużyna, wczoraj tak jak Barcelona mieli farta... Dużego
        farta :) (obie drużyny miały).

Barca ma problemy jak sądzę wewnętrzne, muszą się kogoś pozbyć i będzie to albo
        Eto'o albo Ronaldinho bo to oni się kłócą:/ (chociaż wczoraj Ronaldinho był
        niesamowity).

Ehh szkoda mi Barcelony, ale ja i tak kibicuję jedynemu słusznemu klubowi
        angielskiemu. Glory Glory Manchester United. Forever with you, since 1987 :)
        • Gość: rob Re: Marca: Liverpool był wielki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 17:15
          Jak wczoraj Ronaldinho był niesamowity, to ja zawsze jestem niesamowity kiedy
          gram w piłkę: też trochę pobiegam, raz strzele w slupek i co jestem
          niesamowity?! Watpie! I ten pajac Ronaldinho grał tak, ze piłkarze z IV ligi
          graja lepiej.
        • Gość: Fan Re: Marca: Liverpool był wielki IP: *.blich.krakow.pl 07.03.07, 17:39
          Gość portalu: lol napisał(a):

> Liverpool'u nie lubię. Nie wiem co ludzie w nim poza Dudkiem widzą (wtedy
          > kibicowali bo Dudek grał jako jedyny Polak na wyspach).
          >
          > Teraz to przeciętna drużyna, wczoraj tak jak Barcelona mieli farta... Dużego
          > farta :) (obie drużyny miały).
          >
          > Barca ma problemy jak sądzę wewnętrzne, muszą się kogoś pozbyć i będzie to albo
          > Eto'o albo Ronaldinho bo to oni się kłócą:/ (chociaż wczoraj Ronaldinho był
          > niesamowity).
          >
          > Ehh szkoda mi Barcelony, ale ja i tak kibicuję jedynemu słusznemu klubowi
          > angielskiemu. Glory Glory Manchester United. Forever with you, since 1987 :)

No to się nie dziwię, że nie lubisz Liverpoolu :) Nie ma sensu dorabianie
          ideologii do wypowiedzi: kibice Liverpoolu "nie lubią" Manchesteru i vice versa.
          To nie jest kwestia widzenia czegokolwiek. To kwestia... hhhmmmmm.... tradycji :)
          Tak było, jest i będzie :)
    • Gość: ktosik Marca: Liverpool był wielki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 17:47
      świetnie że wygrali to mój ulubiony klub
    • Gość: Barca Marca: Liverpool był wielki IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.07, 23:08
      po.....o cie czy jak wcale nie dobrze ze odpadli sa najlepsi Visca el
      Barca!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka