janoboktoinny13 10.03.07, 21:33 No to panowie z Barcy, jedziem z tym Realem, jedziem :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mirek Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.autocom.pl 10.03.07, 21:46 Wytłumaczcie mi dlaczego, ten mecz nazywa się derby??? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Gran Derby z czuba i na żywo 10.03.07, 21:53 Tylko Barca!!! <a href="www.youtube.com/watch?v=QKhjFxkQHj8&mode=related&search="My Live My Love</a> Odpowiedz Link Zgłoś
soren Re: Gran Derby z czuba i na żywo 10.03.07, 21:53 jest gdzieś na żywo ten meczyk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agn. Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 21:56 canal+ chyba ze ktos - jak moj tata - wybral wojskowa szmire na tvp1 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtrr Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 22:00 a moiwolaoglidac cowkow na TVnie , no zaraz komus cos zrobie , polska szmirowata komedia z debilami czy mecze rozgrywany co pol roku to tak jakby wlancczyc stary film zamaiast finału MŚ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CrissRS Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.116.193.48.debica193.tnp.pl 10.03.07, 22:02 to zależy jeszcze jaki film :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agn. Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 22:05 norma. normalka. ja tam sie nie przejmuje, tylko rozsadzilam przed kompem. za 40 minut szmira sie konczy i przejme pilota od papy :D lubie opoznienia, luuubie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CrissRS F1 IP: *.116.193.48.debica193.tnp.pl 10.03.07, 22:01 będą relacje na żywo z czuba z wyscigów f1? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.serv-net.pl 10.03.07, 22:05 soren napisał: > jest gdzieś na żywo ten meczyk? Jeśli masz odpowiednio dobre łącze ściągnij progam SopCast (www.sopcast.org) i tam leci na kanale GSport (komentarz jakiś azjatycki chyba ;)). Przy czym łącze by się przydało min. 512 kb/s (tzn. na moim 512 kb/s się tnie) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Gran Derby z czuba i na żywo 10.03.07, 22:09 Camp Nou Czy wiecie że.... pl.wikipedia.org/wiki/Camp_Nou Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Gran Derby z czuba i na żywo 10.03.07, 22:10 Nic się nie stało chociaż 1:0 - dla Madrytu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys meczyk na żywo IP: *.serv-net.pl 10.03.07, 22:11 Gość portalu: krzys napisał(a): > soren napisał: > > > jest gdzieś na żywo ten meczyk? > > Jeśli masz odpowiednio dobre łącze ściągnij progam SopCast (www.sopcast.org) > i tam leci na kanale GSport (komentarz jakiś azjatycki chyba ;)). Przy czym > łącze by się przydało min. 512 kb/s (tzn. na moim 512 kb/s się tnie) to jeszcze dopisze za na mk_sport gadają po angielsku i jakby cięło się ciut mniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
soren Re: Gran Derby z czuba i na żywo 11.03.07, 12:05 wielki dzięki, ja mam 2mb i śmigało jak złoto :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bigos Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 22:10 Cos mi sie nie chce wierzyc by taki wywiad mial miejsce. Jezeli jednak okazalo by sie to prawda, to musze jednoznacznie stwierdzic ze dziennikarz byl idiota... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaga Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 22:35 wywiad widzialam na wlasne oczy. to byla zenada. wstydzilam ze ze ten dziennikarz niby wszystkich polakow reprezentowal...skrecalo mnie ze wstydu po prostu. za to dziennikarz byl bardzo , ze tak powiem, podniecony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwachu Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 22:48 Taaa... ten wywiad był na prawdę. W TVP przed ostatnim finałem LM. Żenua... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lin Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 22:15 mam nadzieję że uwaga dot. Boruca była żartem... Panowie, mimo wszystko, on nie dorasta do pięt Valdesowi! Kilka wpuszczonych goli tego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Gran Derby z czuba i na żywo 10.03.07, 22:17 Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool !!! Brawo Barca ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CrissRS Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.116.193.48.debica193.tnp.pl 10.03.07, 22:20 szybko dzisaj im idzie, oby to nie był już koniec goli w meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VeB Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.crowley.pl 10.03.07, 22:24 ZCzuba nie od dziś śmierdzicie kibicem Realu na kilometr :P Pisanie o "zwykłym niskim poziomie" Valdesa świadczy o tym, ze mecze Barcelony oglądacie od wielkiego dzwonu Wieczyste hala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agn. Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 22:26 tez jestem kibicem realu :D ufffff...dobry serwis wybralam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CrissRS Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.116.193.48.debica193.tnp.pl 10.03.07, 22:30 to wolny kraj każdy moze sobie kibicować komu się podoba, jeśli tego nie zorumiesz to spi****** dziadu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VeB Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.crowley.pl 10.03.07, 23:01 i wzajemnie, szczegolnie jesli nie rozumiesz zartow dziadu nie dziwi mnie to kibice królewkich inteligencja nie grzesza :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madi czemu IP: *.chello.pl 10.03.07, 22:24 ronaldinho zabral pilke messiemu? to skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
quentiin Bramki do obrejrzenia 10.03.07, 22:26 mundialowo.blox.pl/2007/03/na-zywo-Barcelona-Real-Madryt.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 22:27 CASILLAS a nie caSSilas ludzieeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madi Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 10.03.07, 22:35 22:33 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!! Znowu Messi!! Cytat z Jaacka Laskowskiego (super się dzisiaj jara) "Co za mecz, co za emocje, co za widowisko!!!" no jara sie na pewno bardzo fajnie przy takim meczu. juz wiemy jak powstaja te relacje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bushi Gran Derby z czuba i na żywo IP: 81.106.192.* 10.03.07, 22:35 Wywiad z Ronaldinho widziałem na własne oczy i myślałem, z początku, że to wygłupy Jacka Fedorowicza z jego Dziennika Telewizyjnego. MOC! CZYSTA MOC! Pan Kumidor bezapelacyjnym klasykiem trudnego gatunku, jakim jest wywiad ze średnio rozgarniętym sportowcem! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Gran Derby z czuba i na żywo 10.03.07, 22:36 Ależ przepiękna akcja,piękny szybki mecz 2:2 ciekawe kto wytrzyma to tempo :) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Gran Derby z czuba i na żywo 10.03.07, 22:39 Aaaaaaaaaaaaaj Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezus Mariiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Messi mógł strzelić 3 gola.... dobrze że nie muszę słuchać komentatora darka sz. już bym był po 3 zawałach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzejklimek ALE MECZ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 22:45 Brca w świetnej formie, akcje rozgrywane jak w meczu z Chelsea z sezonu 2005/2006. Tylko obrona jest dziurawa i dzięki temu Real ma tyle samo bramek co kilkakrotnie lepsza w ataku Barca. p.s 10 sekund temu Barca przeprowadziła kolejną akcje i o włos był Eto'o od strzelenia gola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzejklimek Chelsea+Real = Barca, w takiej formie jak dziś!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 22:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.netcity.pl 10.03.07, 22:50 na bramkipolakow.net sa juz gole z tego meczu!!! mimo iz sa strzelana przez ni epolakow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janq Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.net.autocom.pl 10.03.07, 22:50 a mój ojciec na vannisterloya mówi "magister loj" i mówi to świadomie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janq magister loj IP: *.net.autocom.pl 10.03.07, 22:52 no ale na ryana giggsa mój ojciec mówi "rajan gips" ... Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: magister loj 10.03.07, 22:56 A Roman Kosecki przytył ;) Wygramy,chociaż w dziesiątkę gramy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zukos Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.pro-internet.pl 10.03.07, 22:55 Dlaczego komentarze Z Czuba są takie same jak na Onecie? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Gran Derby z czuba i na żywo 10.03.07, 22:57 może dlatego że podobne mecze oglądamy oni Real-Barcelona my Barcelona-Real ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba sedzia drukarz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 22:58 po 1. karny nie bardzo mnie przekonał po 2. czemu Ramos za bezczelny atak od tyłu na nogi Ronniego dostał tylko żółtko?! drukarz Odpowiedz Link Zgłoś
bond.jamesbond1 Re: sedzia drukarz! 10.03.07, 23:01 Karny był ewidentny. W dodatku sędzia był 2 metry od całej akcji. A faul na Ronaldinho po prostu był na żółtą kartkę. Brazylijczyk padł efektownie - ale na czerwoną to za mało. A mecz jest wprost nieprawdopodobny. Odpowiedz Link Zgłoś
janoboktoinny13 Re: sedzia drukarz! 10.03.07, 23:02 Co do karnego, to wg mnie sedzi miał racje, ale za ten faul faktycznie czerwony kartonik pokazać mógł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdr Madridistas!!! IP: *.toya.net.pl 10.03.07, 23:05 A czemu wszyscy tutaj są za Barcą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Madridistas!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 23:07 wszyscy oprocz sedziego! widziales teraz powtorke faulu ramosa? ewidentna czerwień! skur.wysynska mafia sedziowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdr Re: Madridistas!!! IP: *.toya.net.pl 10.03.07, 23:09 Niestety nie mam możliwości oglądania tego. :( Real od paru lat cieni tak, że aż żal. Ale myślałem, że poza mną, ma jeszcze paru kibiców. :) Odpowiedz Link Zgłoś
janoboktoinny13 Real.... 10.03.07, 23:13 Ja znienawidziłem real właśnie parę lat temu, ponieważ był najlepszy, miał te swoje "gwiazdy" [zdrajców typu ronaldo, beckham] i wszyscy dookoła go uwielbiali, i tak jakoś tradycyjnie, pewnie do śmierci realu lubić nie będę :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdr Re: Real.... IP: *.toya.net.pl 10.03.07, 23:16 jano, bez przesady, jakich zdrajców. Fergie Becksa sam wykurzył z MU. Choć Ronaldo i Figo rzeczywiście zachowali się niefajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdr zczuba, nie kto komu... IP: *.toya.net.pl 10.03.07, 23:14 Chłopaki, nie kto komu, tylko czemu wszyscy Barsie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;> Re: Madridistas!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 23:13 wyluzuj, wyluzuj, bez frustracji.ja wiem, ze barcelona gra w dziesiatke i wiadomo ze teraz przegra (i dobrze hahah) ale po co te przeklenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martuśka18 Re: Madridistas!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 23:15 ja nie jestem za Barcą:) szkoda tylko że oglądać nie mogę.. :/ Hala Madrid!! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Miałem Sen.... 10.03.07, 23:33 Kurcze wyobraziłem sobie teraz /bo czasami wyobraźnie uruchamiam jak piwa nie piję / Puyola i Gatuso w Barcelonie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdr zczuba, nie kto komu... IP: *.toya.net.pl 10.03.07, 23:12 Chłopaki, nie kto komu, tylko czemu wszyscy Barsie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samo zuo Madrid! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 23:16 obydwa zespoły będą konczyć w 9 ;o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sir Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 23:15 Za przeproszeniem, u mnie gada na zywo! A kim jest ten komentator ktory umyslnie unika wypowiedzenia "R"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madi Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 10.03.07, 23:17 a u mnie dziala jak u was, ale czemu nie zauwazyliscie tego wczesniej?:D lepiej jakby komentarz byl spozniony jesli juz :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorg Panowie redaktorzy a co mowi kolega Stec??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 23:20 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srednikpe Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 23:20 wyłączyć komentarz i puścić taśmę z dowolnym komentarzem Szpaka ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madi Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 10.03.07, 23:20 > Za przeproszeniem, u mnie gada na zywo! A kim jest ten komentator ktory umyslni > e > unika wypowiedzenia "R"? Leszek Olłowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madi Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 10.03.07, 23:23 swoją d.ogą jak ktoś nie mówi "r" to komentowanie meczu Real BaRcelona nie jest najlepszym pomysłem. szczóglnie jak największymi gwiazdami są Raul i Ronaldinho ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdr Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.toya.net.pl 10.03.07, 23:26 A radzą sobie z nazwiskiem Łłuda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszczu Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.icpnet.pl 10.03.07, 23:35 z czuba: "Żółtą kartkę zarobił w końcu Diarra, który sfaulował Deco. Tak swoją drogą - pomocnik reprezentacji Portugalii gra dzisiaj słabo. Jak Raul." wirtualna polska: "Diarra w końcu dorobił się żółtej kartki. Tym razem faulował Sylvinho." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vod Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.icpnet.pl 10.03.07, 23:37 Ten wpis na Wikipedii został już poprawiony, cztery minuty po tym jak go przytoczyliście. Dobra relacja. Dobry mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdr Gudjonsen IP: *.toya.net.pl 10.03.07, 23:43 zczuby, zdaje się, że niedawno nie odesłalibyście Gudjonsena nawet do Odry Wodzisław... :) Odpowiedz Link Zgłoś