Dodaj do ulubionych

Gran Derby z czuba i na żywo

10.03.07, 21:33
No to panowie z Barcy, jedziem z tym Realem, jedziem :D
Obserwuj wątek
    • Gość: mirek Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.autocom.pl 10.03.07, 21:46
      Wytłumaczcie mi dlaczego, ten mecz nazywa się derby???
    • morfeusz_1 Gran Derby z czuba i na żywo 10.03.07, 21:53

Tylko Barca!!!

<a href="www.youtube.com/watch?v=QKhjFxkQHj8&mode=related&search="My
      Live My Love</a>
    • soren Re: Gran Derby z czuba i na żywo 10.03.07, 21:53
      jest gdzieś na żywo ten meczyk?
      • Gość: agn. Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 21:56
        canal+
        chyba ze ktos - jak moj tata - wybral wojskowa szmire na tvp1 :)
        • Gość: rtrr Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 22:00
          a moiwolaoglidac cowkow na TVnie , no zaraz komus cos zrobie , polska szmirowata
          komedia z debilami czy mecze rozgrywany co pol roku

to tak jakby wlancczyc stary film zamaiast finału MŚ
          • Gość: CrissRS Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.116.193.48.debica193.tnp.pl 10.03.07, 22:02
            to zależy jeszcze jaki film :P
          • Gość: agn. Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 22:05
            norma. normalka. ja tam sie nie przejmuje, tylko rozsadzilam przed kompem. za
            40 minut szmira sie konczy i przejme pilota od papy :D lubie opoznienia,
            luuubie :)
      • morfeusz_1 Re: Gran Derby z czuba i na żywo 10.03.07, 21:57

jest na canalu +"
        • Gość: CrissRS F1 IP: *.116.193.48.debica193.tnp.pl 10.03.07, 22:01
          będą relacje na żywo z czuba z wyscigów f1?
      • Gość: krzys Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.serv-net.pl 10.03.07, 22:05
        soren napisał:

> jest gdzieś na żywo ten meczyk?

Jeśli masz odpowiednio dobre łącze ściągnij progam SopCast (www.sopcast.org)
        i tam leci na kanale GSport (komentarz jakiś azjatycki chyba ;)). Przy czym
        łącze by się przydało min. 512 kb/s (tzn. na moim 512 kb/s się tnie)
        • morfeusz_1 Re: Gran Derby z czuba i na żywo 10.03.07, 22:09

Camp Nou
          Czy wiecie że....
          pl.wikipedia.org/wiki/Camp_Nou
          • morfeusz_1 Re: Gran Derby z czuba i na żywo 10.03.07, 22:10

Nic się nie stało chociaż 1:0 - dla Madrytu :(
        • Gość: krzys meczyk na żywo IP: *.serv-net.pl 10.03.07, 22:11
          Gość portalu: krzys napisał(a):

> soren napisał:
          >
          > > jest gdzieś na żywo ten meczyk?
          >
          > Jeśli masz odpowiednio dobre łącze ściągnij progam SopCast (www.sopcast.org)
          > i tam leci na kanale GSport (komentarz jakiś azjatycki chyba ;)). Przy czym
          > łącze by się przydało min. 512 kb/s (tzn. na moim 512 kb/s się tnie)

to jeszcze dopisze za na mk_sport gadają po angielsku i jakby cięło się ciut
          mniej :)
        • soren Re: Gran Derby z czuba i na żywo 11.03.07, 12:05
          wielki dzięki, ja mam 2mb i śmigało jak złoto :D
    • Gość: Bigos Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 22:10
      Cos mi sie nie chce wierzyc by taki wywiad mial miejsce. Jezeli jednak okazalo
      by sie to prawda, to musze jednoznacznie stwierdzic ze dziennikarz byl idiota...
      • Gość: aaga Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 22:35
        wywiad widzialam na wlasne oczy. to byla zenada. wstydzilam ze ze ten
        dziennikarz niby wszystkich polakow reprezentowal...skrecalo mnie ze wstydu po
        prostu. za to dziennikarz byl bardzo , ze tak powiem, podniecony.
      • Gość: Kwachu Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 22:48
        Taaa... ten wywiad był na prawdę. W TVP przed ostatnim finałem LM. Żenua... :/
    • Gość: lin Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 22:15
      mam nadzieję że uwaga dot. Boruca była żartem... Panowie, mimo wszystko, on nie
      dorasta do pięt Valdesowi! Kilka wpuszczonych goli tego nie zmieni.
    • morfeusz_1 Gran Derby z czuba i na żywo 10.03.07, 22:17

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
      oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
      oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool !!!

Brawo Barca !
    • morfeusz_1 Gran Derby z czuba i na żywo 10.03.07, 22:18

kuźwa karny :(((

nic to
      • Gość: CrissRS Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.116.193.48.debica193.tnp.pl 10.03.07, 22:20
        szybko dzisaj im idzie, oby to nie był już koniec goli w meczu
    • Gość: VeB Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.crowley.pl 10.03.07, 22:24
      ZCzuba nie od dziś śmierdzicie kibicem Realu na kilometr :P Pisanie o "zwykłym
      niskim poziomie" Valdesa świadczy o tym, ze mecze Barcelony oglądacie od
      wielkiego dzwonu
      Wieczyste hala!
      • Gość: agn. Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 22:26
        tez jestem kibicem realu :D ufffff...dobry serwis wybralam :)
      • Gość: CrissRS Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.116.193.48.debica193.tnp.pl 10.03.07, 22:30
        to wolny kraj każdy moze sobie kibicować komu się podoba, jeśli tego nie
        zorumiesz to spi****** dziadu
        • Gość: VeB Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.crowley.pl 10.03.07, 23:01
          i wzajemnie, szczegolnie jesli nie rozumiesz zartow dziadu
          nie dziwi mnie to kibice królewkich inteligencja nie grzesza :P
    • Gość: madi czemu IP: *.chello.pl 10.03.07, 22:24
      ronaldinho zabral pilke messiemu? to skandal!
    • quentiin Bramki do obrejrzenia 10.03.07, 22:26
      mundialowo.blox.pl/2007/03/na-zywo-Barcelona-Real-Madryt.html
    • Gość: aga Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 22:27
      CASILLAS a nie caSSilas ludzieeeeeeeeeeeeeeeee
      • Gość: madi Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 10.03.07, 22:35
        22:33 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!! Znowu Messi!! Cytat z Jaacka Laskowskiego (super
        się dzisiaj jara) "Co za mecz, co za emocje, co za widowisko!!!"

no jara sie na pewno bardzo fajnie przy takim meczu. juz wiemy jak powstaja te
        relacje ;)
    • Gość: Bushi Gran Derby z czuba i na żywo IP: 81.106.192.* 10.03.07, 22:35
      Wywiad z Ronaldinho widziałem na własne oczy i myślałem, z początku, że to
      wygłupy Jacka Fedorowicza z jego Dziennika Telewizyjnego. MOC! CZYSTA MOC! Pan
      Kumidor bezapelacyjnym klasykiem trudnego gatunku, jakim jest wywiad ze średnio
      rozgarniętym sportowcem!
    • morfeusz_1 Re: Gran Derby z czuba i na żywo 10.03.07, 22:36
      Ależ przepiękna akcja,piękny szybki mecz 2:2 ciekawe kto wytrzyma to tempo :)
      • morfeusz_1 Re: Gran Derby z czuba i na żywo 10.03.07, 22:39
        Aaaaaaaaaaaaaj Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezus Mariiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
        Messi mógł strzelić 3 gola....

dobrze że nie muszę słuchać komentatora darka sz.
        już bym był po 3 zawałach ;)
    • Gość: andrzejklimek ALE MECZ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 22:45
      Brca w świetnej formie, akcje rozgrywane jak w meczu z Chelsea z sezonu
      2005/2006. Tylko obrona jest dziurawa i dzięki temu Real ma tyle samo bramek co
      kilkakrotnie lepsza w ataku Barca.

p.s 10 sekund temu Barca przeprowadziła kolejną akcje i o włos był Eto'o od
      strzelenia gola.
    • Gość: andrzejklimek Chelsea+Real = Barca, w takiej formie jak dziś!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 22:50
    • Gość: jojo Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.netcity.pl 10.03.07, 22:50
      na bramkipolakow.net sa juz gole z tego meczu!!!
      mimo iz sa strzelana przez ni epolakow :)
    • Gość: janq Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.net.autocom.pl 10.03.07, 22:50
      a mój ojciec na vannisterloya mówi "magister loj" i mówi to świadomie :))
    • Gość: janq magister loj IP: *.net.autocom.pl 10.03.07, 22:52
      no ale na ryana giggsa mój ojciec mówi "rajan gips" ...
      • morfeusz_1 Re: magister loj 10.03.07, 22:56

A Roman Kosecki przytył ;)

Wygramy,chociaż w dziesiątkę gramy :)
    • Gość: zukos Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.pro-internet.pl 10.03.07, 22:55
      Dlaczego komentarze Z Czuba są takie same jak na Onecie?
      • morfeusz_1 Re: Gran Derby z czuba i na żywo 10.03.07, 22:57
        może dlatego że podobne mecze oglądamy oni Real-Barcelona my Barcelona-Real ;)
    • Gość: seba sedzia drukarz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 22:58
      po 1. karny nie bardzo mnie przekonał
      po 2. czemu Ramos za bezczelny atak od tyłu na nogi Ronniego dostał tylko żółtko?!
      drukarz
      • bond.jamesbond1 Re: sedzia drukarz! 10.03.07, 23:01
        Karny był ewidentny. W dodatku sędzia był 2 metry od całej akcji. A faul na
        Ronaldinho po prostu był na żółtą kartkę. Brazylijczyk padł efektownie - ale na
        czerwoną to za mało.
        A mecz jest wprost nieprawdopodobny.
      • janoboktoinny13 Re: sedzia drukarz! 10.03.07, 23:02
        Co do karnego, to wg mnie sedzi miał racje, ale za ten faul faktycznie czerwony
        kartonik pokazać mógł...
        • Gość: mdr Madridistas!!! IP: *.toya.net.pl 10.03.07, 23:05
          A czemu wszyscy tutaj są za Barcą?
          • Gość: seba Re: Madridistas!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 23:07
            wszyscy oprocz sedziego!
            widziales teraz powtorke faulu ramosa? ewidentna czerwień! skur.wysynska mafia sedziowska
            • Gość: mdr Re: Madridistas!!! IP: *.toya.net.pl 10.03.07, 23:09
              Niestety nie mam możliwości oglądania tego. :( Real od paru lat cieni tak, że aż
              żal. Ale myślałem, że poza mną, ma jeszcze paru kibiców. :)
              • janoboktoinny13 Real.... 10.03.07, 23:13
                Ja znienawidziłem real właśnie parę lat temu, ponieważ był najlepszy, miał te
                swoje "gwiazdy" [zdrajców typu ronaldo, beckham] i wszyscy dookoła go
                uwielbiali, i tak jakoś tradycyjnie, pewnie do śmierci realu lubić nie będę :p
                • Gość: mdr Re: Real.... IP: *.toya.net.pl 10.03.07, 23:16
                  jano, bez przesady, jakich zdrajców. Fergie Becksa sam wykurzył z MU. Choć
                  Ronaldo i Figo rzeczywiście zachowali się niefajnie.
              • Gość: :) Re: Madridistas!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 23:14
                ma.
              • Gość: mdr zczuba, nie kto komu... IP: *.toya.net.pl 10.03.07, 23:14
                Chłopaki, nie kto komu, tylko czemu wszyscy Barsie. ;)
            • Gość: ;> Re: Madridistas!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 23:13
              wyluzuj, wyluzuj, bez frustracji.ja wiem, ze barcelona gra w dziesiatke i
              wiadomo ze teraz przegra (i dobrze hahah) ale po co te przeklenstwa.
          • Gość: Martuśka18 Re: Madridistas!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 23:15
            ja nie jestem za Barcą:) szkoda tylko że oglądać nie mogę.. :/
            Hala Madrid!!
        • morfeusz_1 Miałem Sen.... 10.03.07, 23:33
          Kurcze wyobraziłem sobie teraz
          /bo czasami wyobraźnie uruchamiam jak piwa nie piję /
          Puyola i Gatuso w Barcelonie...
    • Gość: mdr zczuba, nie kto komu... IP: *.toya.net.pl 10.03.07, 23:12
      Chłopaki, nie kto komu, tylko czemu wszyscy Barsie. ;)
      • Gość: samo zuo Madrid! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 23:16
        obydwa zespoły będą konczyć w 9 ;o
    • Gość: sir Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 23:15
      Za przeproszeniem, u mnie gada na zywo! A kim jest ten komentator ktory umyslnie
      unika wypowiedzenia "R"?
      • Gość: madi Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 10.03.07, 23:17
        a u mnie dziala jak u was, ale czemu nie zauwazyliscie tego wczesniej?:D lepiej
        jakby komentarz byl spozniony jesli juz :(
        • Gość: Zorg Panowie redaktorzy a co mowi kolega Stec??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 23:20
          j.w.
        • Gość: srednikpe Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 23:20
          wyłączyć komentarz i puścić taśmę z dowolnym komentarzem Szpaka ;p
      • Gość: madi Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 10.03.07, 23:20

> Za przeproszeniem, u mnie gada na zywo! A kim jest ten komentator ktory umyslni
        > e
        > unika wypowiedzenia "R"?

Leszek Olłowski
        • Gość: madi Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 10.03.07, 23:23
          swoją d.ogą jak ktoś nie mówi "r" to komentowanie meczu Real BaRcelona nie jest
          najlepszym pomysłem. szczóglnie jak największymi gwiazdami są Raul i Ronaldinho ;)
          • Gość: mdr Re: Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.toya.net.pl 10.03.07, 23:26
            A radzą sobie z nazwiskiem Łłuda?
    • Gość: miszczu Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.icpnet.pl 10.03.07, 23:35
      z czuba: "Żółtą kartkę zarobił w końcu Diarra, który sfaulował Deco. Tak swoją
      drogą - pomocnik reprezentacji Portugalii gra dzisiaj słabo. Jak Raul."

wirtualna polska: "Diarra w końcu dorobił się żółtej kartki. Tym razem faulował
      Sylvinho."
    • Gość: Vod Gran Derby z czuba i na żywo IP: *.icpnet.pl 10.03.07, 23:37
      Ten wpis na Wikipedii został już poprawiony, cztery minuty po tym jak go
      przytoczyliście.
      Dobra relacja. Dobry mecz.
      • Gość: mdr Gudjonsen IP: *.toya.net.pl 10.03.07, 23:43
        zczuby, zdaje się, że niedawno nie odesłalibyście Gudjonsena nawet do Odry
        Wodzisław... :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka