Gość: Prezes IP: *.nowa-sol.sdi.tpnet.pl 06.05.03, 18:06 Zabijcie ten milan piekna defensywa i morderczymi kontrami. Inter do boju !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rossonero Re: Przed półfinałem LM Milan - Inter: Kto mistrz IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 06.05.03, 18:14 Milan wrzuci interowi z 5 goli i bedzie spoko. W ostatnim meczu derbowym milan powinien wygrac 4-0 ale gatusso mial zeza :) A w finalem Milan-Juventus 3-1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chohair Jedyna dobra włoska drużyna to JUVE!! IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 06.05.03, 19:04 Ale niestety dziś real rozniesie ją w perzynę:o) Rywalem Realu w finale będzie AC MILAN!! Dlaczego?? Bo INTER bez Vieriego moze tylko i wyłącznie się bronić, a kiedy 11 zawodników się broni to kto ma strzelać bramki?? Może Toldo??;o)No chyba, że będzie bezbramkowy remis!! Wtedy są szanse dla Nibiesko-Czarnych. Pozdrawiam!! FORZA REAL!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MikeL Re: Przed półfinałem LM Milan - Inter: Kto mistrz IP: 62.233.189.* 06.05.03, 19:55 Inter będzie finale, bo... nie ma wyjścia. Meczem z Milanem zamknie usta tym którzy twierdzą że gra nieatrakcyjną piłkę - zobaczycie wszyscy na co stać neroazzurich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Powiem jedno: FORZA INTERNZIONALE !!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.05.03, 20:46 i basta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiRas_FCI Re: Powiem jedno: FORZA INTERNZIONALE !!!!!!!!!!! IP: *.finet.oho.pl 07.05.03, 15:04 Gość, który powiedział, ze Rivaldo wróci do formy? Akurat to, że nie gra na wysokim poziomie to nie znaczy, ze odrodzi się akurat na derby w LM...nie no Boże śmiać się chce...to pisał jakiś "znawca" futbolu czy co? Bo widać, że gość kompletnie nie ma pojęcia o czym pisze...Shevchenko...a co on pokazuje takiego ten ukrainiec w tym sezonie? Rui Costa...co on pokazuje? Seedorf...ostatnio ma rzeczywiście super formę, a raczej miał...bo ma kontuzjję i nie wiem jakim cudem gra w tym meczu...powiem jedno FORZA INTER!! ZOBACZYCIE KTO DZIŚ WYGRA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel_FCI ! Re: Przed półfinałem LM Milan - Inter: Kto mistrz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 12:49 Niedobrze mi jak to czytałem.... Nie chcę sie wypowiadać na temat tego meczu. Wszystko rozstrzygnie się na boisku. A co do tego artykułu to poprostu dwóch milanistów z tym ,że jeden udający kibica Interu. szkoda słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blazej Re: Przed półfinałem LM Milan - Inter: Kto mistrz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.03, 13:07 Wygra milan bo bo tylko on ma w ataku SUPERPIPPO!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicinteru Re: Przed półfinałem LM Milan - Inter: Kto mistrz IP: *.fn.pl 07.05.03, 13:59 co to za baran sie wypowiada ze milan wygra co to wogle mialo byc takie gadanie niezna sie na pilce to po co gazeta zatrudnia sie takiego debila moze i inter nie gra w bradzo ladny futbol ale napewno nie zasluguje na takie wypowiedzi i jak takich slysze to mnie czysci i dlatego pokazcie mu ten komentarz i jeszcze raz mam nadzieje ze tera inter wygra i pokaze temu "zanwcy futbolu " Odpowiedz Link Zgłoś
lavia Re: Przed półfinałem LM Milan - Inter: Kto mistrz 07.05.03, 14:01 Jest mi obojętne kto będzie przeciwnikiem Realu (o ile ten upora się z Juve). Oglądanie wiruozów z Madrytu to po prostu rozkosz dla oczu. Żeby jeszcze zawsze im się chciało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ancelotti blad IP: *.csv.warwick.ac.uk 07.05.03, 15:05 "Ancelotti taktycznie i mentalnie jest gorzej przygotowany do tych meczów niż Cuper. Trener Milanu ani razu nie grał w finale Champions League, a Cuper dwa razy znalazł do niego drogę - z Valencią" ale Ancelotti wygral Puchar 2 razy jako gracz! a cuper nigdy... Final bedzie Milan-Real, a wynik jak w polfinale 1989: 5-0. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekfranki TYLKO MILAN !!! 07.05.03, 15:41 zawsze i wszędzie wierzyłem w WIELKI MILAN i nadszedł wreszcie sezon tryumfu!!! szkoda mi tylko Batigola-trudno- było grać w ROMIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafael Re: Przed półfinałem LM Milan - Inter: Kto mistrz IP: 3.40.128.* 07.05.03, 16:51 forza milan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr T. Re: Przed półfinałem LM Milan - Inter: Kto mistrz IP: 137.204.41.* 07.05.03, 17:14 FORZA INTERNAZIONALE!!! TO ZE iNTER PRZEGRAL 2 SPOTKANIA W LIDZE JESZCZE O NICZYM NIE ZNACZY TERAZ BEDZIE HYMNM LIGI MISTRZOW PRZED MECZEM, SEDZIA INNY NIZ WLOSKI. WYNIK MOZE BYC TYLKO JEDEN- WYGRA INTER. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosso Re: Przed półfinałem LM Milan - Inter: Kto mistrz IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 20:28 zapraszam na #milan.pl Odpowiedz Link Zgłoś