Dodaj do ulubionych

Milan podejmuje Bayern

IP: *.autocom.pl 03.04.07, 21:42
tvn h...je bo mecze koduje!
Obserwuj wątek
    • Gość: cwok van Buyten to Holender? IP: *.icpnet.pl 03.04.07, 22:38
      he, he,
      latajacy, pewnie...
    • Gość: Helm Re: Milan podejmuje Bayern IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 22:44
      Van Buyten to Belg:)
      • Gość: jan Rensing puscil szmate jak Kuszczak a go chwala? IP: 195.116.110.* 04.04.07, 08:18
    • Gość: Filip Milan podejmuje Bayern IP: *.compower.pl 03.04.07, 22:46
      Panie redaktorze, Daniel Van Buyten, to piłkarz belgijski. Nie pamięta pan, jak
      ośmieszył go Matusiak w meczu Belgia-Polska?
      pl.wikipedia.org/wiki/Daniel_Van_Buyten
      • Gość: james Re: Milan podejmuje Bayern IP: *.MAN.atcom.net.pl 03.04.07, 23:34
        dobry mecz Van Buytena przychodzi na mysl
        bramke Matusiaka w meczu BEL-POL

szkoda, ze Matusiak teraz nie gra w klubie :((
    • migally Pieprzeni ignoranci!!!!! 03.04.07, 22:53
      To, że van Buyten jest Belgiem a nie Holendrem już napisano. Żenada pismaku,
      żenada. A faul (którego z resztą nie było) po którym był karny, spowodował
      Lucio, van Buyten dostał żółtą za pyskowanie.

Poziom Gazety schodzi na psy!
      • Gość: hematemesis sprytnie przechytrzając - a to piekny kwiatek IP: *.mgh.harvard.edu 03.04.07, 22:59
        "W 53. minucie Alberto Gilardino strzelił bramkę sprytnie przechytrzając Rensinga"
        Ech jak was lubie tak tu daliscie plame . Taki krotki tekst a tyle bledow. Ale
        "sprytnie przechytrzajac" stawia was w jednym rzedzie ze Szpakowskim i innymi
        wirtuozami jezyka polskiego. Sami z siebie sie posmiejcie, tylko sprytnie, zeby
        nieprzechytrzyc...
      • migally Z Czuba też coś skopali 03.04.07, 22:59
        tak mi się przynajmniej wydaje, bo drugi gol dla Liverpoolu, którego zdobywcą
        był Riise, padł po złym podaniu na pewno nie Cocu. Ale oni oglądali inny mecz :)
        • Gość: M Re: Z Czuba też coś skopali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 23:07
          No w końcu 2 mecze obserwowali, mogli się pomylić;)
          No ale wracając do meczu Milanu, któremu ogólnie kibicowałem, jestem zażenowany
          postawą Kaki - wymusza chamsko karnego, a potem po golu wnosi ręce do Boga, po
          prostu obrzydliwość. Dobrze więc, że skończyło się remisem.
          • Gość: Piotr Re: Z Czuba też coś skopali IP: *.dip.t-dialin.net 03.04.07, 23:09
            no to Avideverci Milano
          • Gość: iwet21 Re: Z Czuba też coś skopali IP: *.dip.t-dialin.net 04.04.07, 13:33
            No Milano koniec z Wami na terytorium Niemiec wypad!!Bayern będzie w
            półfinałach nawet Ci co piszą ,że nie daunami nie są i dobrze wiedzą ,że u
            siebie z Kahnem Bayern wygra.A potem już finał a co dalej ??? Sorry JASNOWIDZEM
            NIE JESTEM
        • ewakwiecinska Re: Z Czuba też coś skopali 03.04.07, 23:15
          bezczelna przewrotnosc losu (i pilki)...
          w pierwszej polowie Milan zdominowal gre, a obled zdominowal sedziego, ktory
          nie podyktowal karnego DLA MILANU + po rzekomym spalonym nie uznal bramki DLA
          MILANU.
          druga czesc to ponownie, choc mniej wyrazna, przewaga gospodarzy.
          dwie akcje "z niczego" (czyt. z bledow obroncow) oraz marne sedziowanie
          zapewnily Bayernowi bezpieczne 2:2, czyli domniemany awans.
          w Monachium czekamy na cud. albo na pilkarska sprawiedliwosc, jesli
          kiedykolwiek istniala.

FORZA VECCHIO CUORE ROSSONERO!

• Gość: tomek Milan podejmuje Bayern IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 23:32
      dla mnie to skandal zeby w zadnej ogolnodostepnej telewizji nie bylo wszystkich
      meczy ligi mistrzow.po prostu smiech na sali.no ale niektorzy wola pokazywac
      mistrzostwa w pici polo niz pilke nozna
      • betlar Re: Milan podejmuje Bayern 04.04.07, 01:03
        skandal jak nie wiem, ani ligi polskiej, żadnej zagranicznej, liga mistrzó
        tylko jeden mecz, w dodatku pewnie odkupiony od innej stacji!!!
    • Gość: ziomeczek Milan podejmuje Bayern IP: *.chello.pl 04.04.07, 03:25
      Bayern rozwali 3:0 Milan w następnym meczu
      • Gość: dza Re: Milan podejmuje Bayern IP: *.static.akk.net.pl 04.04.07, 07:07
        ligi mistrzów nie ma bo tvp stawia na seriale...
      • juriusz_huszkedres Ta, rozwali 04.04.07, 08:52
        No, już było wczoraj widać, jak "rozwalał". Tak, że obie bramki wpadły
        absolutnym fartem (fakt, że obrona rossonerich się nie popisała).

Będzie 3:0... ale dla MILANU!

SEMPRE CON TE!!!
    • Gość: dza Milan podejmuje Bayern IP: *.static.akk.net.pl 04.04.07, 07:09
      ja mecz oglądałem na czeskiej dwojce,,brakowało mi jedynie engela i gmocha
      malujacych swoje wykresy...hehheh
    • pastor Gó..any Gattuso 04.04.07, 09:49
      Ten pieprzony drewniak cały czas się napinał, pyskował i robił za kozaka.
      Jakbym był arbitrem to dawno bym go z boiska wyp.... Jeszcze tylko zagra rewanż
      i won z LM.
      • Gość: Prati Re: Gó..any Gattuso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 10:07
        Oooo, koleżko. Od Rino ręce precz! To "napinanie się, pyskowanie i robienie za
        kozaka" to w jego przypadku po prostu znak, że zależy mu na drużynie. Bo jemu i
        Maldiniemu chyba najbardziej.

Lepszy jest Kahn, który generalnie drze ryja, rzuca próbkami szczyn i dusi
        zawodników rywali???
        • pastor Re: Gó..any Gattuso 04.04.07, 14:34
          Gość portalu: Prati napisał(a):

>
          > Lepszy jest Kahn, który generalnie drze ryja, rzuca próbkami szczyn i dusi
          > zawodników rywali???

Lepszy, bo on rzeczywiście jest twardy, a pan G. takiego tylko rżnie. Btw,
          chciałbym zobaczyć ich walkę...
    • marek_solon Milan podejmuje Bayern 04.04.07, 11:03
      Liverpool konkretnie, PSV nie istniało. W Monachium za tydzień może być ostro;)

pilkazzaklawiatury.blox.pl/2007/04/Milan-Bayern-oraz-PSV-Liverpool.html
    • Gość: Jacek Bramki (video) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 11:43
      outspace.no-ip.org/Milan-Bayern_Liga_Mistrzow_Bramki_Video
    • Gość: jan Re: Milan podejmuje Bayern IP: *.as.kn.pl 04.04.07, 12:27
      Przegrałem kasę przez frajerską obronę Milanu :/
    • Gość: HH Ja już przestałem się interesować futbolem... IP: *.swietochlowice.org 04.04.07, 15:32
      ... a czemu!? Udało się to naszej TV. Od dziś też przestaję płacić abonament, bo
      za co? Za głupkowate seriale? Żeby żadnego meczu LM nie było w otwartej TV to
      skandal, ale co mi tam... pieprzyć futbol, pieprzyć TV, idę na spacer...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka