Dodaj do ulubionych

Manchester United - AS Roma. Partia szachów na ...

IP: 82.160.118.* 09.04.07, 20:35
1. ManU Do Boju! Bedzie ciezko ale siegniecie po zwyciestwo!
Obserwuj wątek
    • Gość: MJ Re: Manchester United - AS Roma. Partia szachów n IP: *.icpnet.pl 10.04.07, 07:27
      Forza, forza Giallo-rossi!!! Roma, Roma piękna - namaluję Cię, złota jak słońce,
      czerwona jak serce me!
    • Gość: roma Re: Manchester United - AS Roma. Partia szachów n IP: *.rnjsa.com.pl 10.04.07, 08:16
      Tavano nie może grac w LM ..sieroto.
    • mortan Manchester United - AS Roma. Partia szachów na .. 10.04.07, 08:22
      Błedy do poprawy:

1. Loius Saha, nabawil sie kontuzji ( a wlasicwie to nie wyleczyl jeszcze dobrze poprzediej) w piatek na treningu, przed meczem z Portsmotouch, wiec nie wiem skad informacja o jego udziale w meczu skoro nawet na lawce go nie bylo.
      2. Skoro ma kontuzje to czemu jest umieszczony na obrazku przedstawiajacym składy druzyn ? ;) Ferguson potwierdzil, ze nie wystapi w meczu z Romą.
      3. Jonh O'shea nie gra na srodku obrony, tylko na jej prawej stronie. Tak bylo w dwoch ostatnich meczach, tak bedzie i teraz, za to Wes Brown gra w tej sytuacji na środku.

• Gość: ziiooommm Re: Manchester United - AS Roma. Partia szachów n IP: 157.25.9.* 10.04.07, 09:56
      Zastanawia mnie rusynek, jest na nim Saha. A przecież ma kontuzję, którą
      opisali w tym artykule...
    • Gość: xxx Manchester United - AS Roma. Partia szachów na .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 10:05
      ale ktoś ustawił Manchester:D:D:D oshea w środku a brown na prawej dobre:D
      saha jest kontuzjowany za to wrucił evra który napewno zagra w pierwszym
      składzie.. kolejny niedopracowany news na tej stronie , a co do Romy to
      powinien zagrac pizarro. lepiej się bardziej postarajcie bo takich głupot nie
      da się czytac.
      • Gość: yyy Re: Manchester United - AS Roma. Partia szachów n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 10:49
        A co w tym dobrego? Brown grywał już na prawej. Aha, i zajrzyj czasem do słownika.
    • Gość: jan NSport niech wypiernicza z kraju. IP: 195.116.110.* 10.04.07, 12:17
    • Gość: Juliusz Cezar kto redagował ten artykuł? IP: 213.158.197.* 10.04.07, 12:57
      Ha, tak jak przed tygodniem ten sam błąd bramkarz Doni i Mancini mają na planszy
      obaj numer 30, no raczej sędzia nie dopuści do gry dwóch zawodników z takim
      samym numerem. Doni nosi 32 na bluzie. Natomiast numer 20 należy do Simone
      Perotty którego nie zobaczymy w tym meczu i wątpliwe mi się wydaje żeby
      Christian Wilhelmsson wystąpił z 20 dzisiaj :) tydzień temu grał z 4
    • Gość: manleg Wiosenne trele Mourinho IP: 213.158.197.* 10.04.07, 14:26
      Szedł Jose przez las i zaśpiewał tak nie raz:
      "Ile Szewa bramek strzeli tyle mistrzostw mam z kolei".
      I tak sobie chodził, śpiewał az do czasu gdy MU na sześć punktów mu odjechał.
      Przestał wówczas już tak stroić piórka i z Romanem zaczęła się psuć spółka.
      Na chłopaków jednak znalazł bata i w tabeli była coraz mniejsza strata.
      Teraz na trzy punkty pokazuje jakie z Manchesterem uzyskuje.
      "Wszystkie będzie cacy Romek daj mi tylko jeszcze jeden domek."

Słuchał tego jeden człowiek z boku i spokojnie, bez krwotoku, użył słów
      następującej treści:
      "W głowie mi się to nie mieści! Jak pierd... można tak bez treści?
      Ja rozumiem Rusek Romek może być zaćmiony świrem, ale ja się pytam ile?
      Ciągle tylko mówi tak, że go "kocha" cały świat i ta mina zblazowana niczym u
      Nowickiego wyrabiana. Mam cię chłopie już serdecznie dość i do Legii proszę
      przyjść na złość ;)
    • Gość: Zico Francesco Totti i jego dopadłość.... IP: *.chello.pl 10.04.07, 15:36
      Roma to najlepsza drużyna w tym sezonie w LM. Totti z pewnością zagra i
      uszczeli MU.
    • kotobs Rzymianie w Brytanii, czyli jak wyeliminować Romę? 10.04.07, 17:31
      Ogień (niekoniecznie ten piekielny) i Rzym głównie kojarzą się nam z powieśćią "Quo Vadis" od dziś będzie inaczej.

Widowisko jakie zaprezentują dziś obie jedenastki ma okazję trochę ułagodzić nasze gusta,gdyż mecz z środy nie do końca spełnił moje oczekiwania.

Roma jest całkowitym zaprzeczeniem calcio, bardzo ofensywna wykwintna piłka jaką prezentują jest przyjemna dla oka. Do tego nie mają problemów z kontuzjami.

Natomiast United mają to co omijało ich szerokim łukiem ku mojej radości i na złość Mourinho mianowicie plagę kontuzji. Jednak ma w swoim szeregu doświadczonych w meczach o stawke zawodników. No i do tego mającego genialny sezon CR7.

Osobiście stawiam na wynik 2-1 dla United po 90 minutach i bramkę w dogrywce więc po 120 minutach 3-1
    • Gość: romek ROMA per sempre ! ! ! IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.07, 18:09
      Skopcie tyłki tym zarozumiałym angolom ! ! !
      • Gość: kondi Re: ROMA per sempre ! ! ! IP: 217.153.6.* 10.04.07, 19:04
        dajcie link do strony gdzie obejrze lige mistrzów na żywo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka